Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ileride yorumlarında Playstation 4 kolunu TV'ye bağladığınızı söylemişsiniz. Nasıl yaptığını anlatabilir misin? Bir de 58PUS7304 TV'de telefonu yansıtma özelliği var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Siz hala almadınız mı TV yi. 55 benim televizyon ips panel olan yani. Siyahlarda sıkıntı çıkaran bir durum yok. Bazen yandan yada yakından da izleme durumunda kalıyoruz. Yine problem yok. Düşünmeyin alın 55 olanını. Gerçekten güzel televizyon.
    Yok hocam,araya hanımın göz ameliyatı girdi alamadım daha.Hatta dün gece mediamarkt ta 55xf9005 5400 civarına düşünce heveslendim alacağım diye hemen stok yok yazmışlar
  • quote:

Siz hala almadınız mı TV yi. 55 benim televizyon ips panel olan yani. Siyahlarda sıkıntı çıkaran bir durum yok. Bazen yandan yada yakından da izleme durumunda kalıyoruz. Yine problem yok. Düşünmeyin alın 55 olanını. Gerçekten güzel televizyon.
    Yalnız philips alırsam 55 değil de va panel olan 58 inçlik modeli alayım diyorum
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Sağlık daha önemli. Bunlar gelip geçici. Allah şifa versin.

Odanın durumuna göre tv büyükl olmalı. 55 aldık 40 tan sonra büyük dedik. Şimdi 106 ekran tv görüyorum ufakmış diyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 25 Kasım 2019; 11:56:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Geçmiş olsun. Sağlık daha önemli. Bunlar gelip geçici. Allah şifa versin.

Odanın durumuna göre tv büyükl olmalı. 55 aldık 40 tan sonra büyük dedik. Şimdi 106 ekran tv görüyorum ufakmış diyorum:)
    Tşkler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safakozan

Ben aldım. Bluetooth klavye/Mouse. Hatta televizyondaki android oyunları oynayabiliyorsunuz bu klavye ile. (Benim tercihim ps4 kolunu tanıtıp oynamaktan yana.)

Klavyeyi 0,1 tl yazdılar faturaya, fotoğraf da atabilirim.

Bu olay tamamen o an mağazadaki satış temsilcisinin keyfine bağlı.

Hafıza kartını iş yerinde unutmuşum, bu akşam canon eos 600d ile video çekip atacağım. Dün bir de bütün günü yatarak geçirdim. Mikrop kaptık herhalde, boğaz ağrısından yutkunamıyorum bile. Video bekleyen arkadaşlar kusura bakmasın.
    PS 4 kolunu nasıl tanıttınız ?
  • talhaakduman T kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ben xbox joystick baglamistim ama ps4 u de hatirladigim kadariyla anlatayim.

Oncelikle tv ağ ayarlarindan bluetooth a girip cihaz ekleme kismindan arama yaptiriyoruz o sirada joystick sol ustte kucuk bir tus olmali sanirim xboxda ki select tusu gibi. Onunla birlikte ortadaki ps tusuna ayni anda basili tutuyorsunuz ve tv de joystik ismi gorunuyor. İslem bu kadar basit. Cihazlar birbirini gormezse bir kac kez daha deneyin. İki cihazdan birinde problem yoksa eslesecektir.

Yalniz xbox joysticki tv ye bagladiktan sonra tekrar xbox da kullanmak icin konsolla da yeniden eslestirme yapmam gerekiyor. Ps4 icin de durum ayni olabilir bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levoas L kullanıcısına yanıt
    Merhaba

65" ips panel. Kodlarla ilgili bilgiyi bende burdaki yorumlardan ogrendim dogru sanirim. 62 kod Türkiye de birlestirilmesi yapilan paneller için kullaniliyor 12 ise baska bir ulke de (hangi ulke oldugunu bilmiyorum :)))

8303 de dolby vision ve dolby atmos yok. Bu detaylar sizin icin onemli degilse tercih size kaliyor.

• Cevabiniz için teşekkürler. Dolby vision ve Dolby atmos olmasını tercih ederim. 8303 un bir çekiciliği kalmadı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

Merhaba

Ben xbox joystick baglamistim ama ps4 u de hatirladigim kadariyla anlatayim.

Oncelikle tv ağ ayarlarindan bluetooth a girip cihaz ekleme kismindan arama yaptiriyoruz o sirada joystick sol ustte kucuk bir tus olmali sanirim xboxda ki select tusu gibi. Onunla birlikte ortadaki ps tusuna ayni anda basili tutuyorsunuz ve tv de joystik ismi gorunuyor. İslem bu kadar basit. Cihazlar birbirini gormezse bir kac kez daha deneyin. İki cihazdan birinde problem yoksa eslesecektir.

Yalniz xbox joysticki tv ye bagladiktan sonra tekrar xbox da kullanmak icin konsolla da yeniden eslestirme yapmam gerekiyor. Ps4 icin de durum ayni olabilir bilginiz olsun.
    Cevabın için teşekkürler bunu deneyeceğim. Ayrıca Iphone telefonumu Bluetooth üzerinden cihaza bağlayabilir miyim? Herhangi bir program olmadan görüntü aktarımı yapabilir miyim?

Merhaba

İphone dan android tv ye goruntu aktarimi icin uygulamalar var onlardan birini kullanabilirsin. Ben kullanmadim hic isimlerini bilmiyorum ama uygun oldugumda bulup denemeye calisirim bende

• meclisi ala kullanıcısına yanıt
    kulaklığın tam oturduğundan emin olun. bende de aynısı oldu. biraz zor giriyor.
    tv ağ ayarlarindan bluetooth a girip cihaz ekleme kısmından arama yapın.
    kolu usb ile televizyona bağlayın ve ortadaki ps tuşuna basık tutun, ekranda bildirim gelecektir.

daha sonra ps4'de kullanmak için tekrar ps4e tanıtmanız gerekiyor, unutmayın..
  • shagg S kullanıcısına yanıt
    akşam fotoğraf çekip atarım.
    ayrıca ayarlardan dolby atmos bildirimi aç/kapa seçeneği deaktif olmuş olabilir. ona da bakayım nerede olduğuna.
  • dreamer21 D kullanıcısına yanıt
    youtube üzerinde new tv test yazarsanız çeşitli videolar görürsünüz. bu konu ile ilgili daha önce uzun bir yazı yazmıştım. ilk sayfalara bakarsanız bulabilirsiniz.
  • az önce özel mesajla bir arkadaşımıza yeni tv almak konusunda nacizane tavsiyede bulundum. buraya da yazayım, belki faydası olur.

Direct led değil de Kenar aydınlatma (edge led) olan televizyonlarda yanlarda ghosting (siyah ekranda gri bulutlanma) sorunu çok oluyor. Direkt led almaya çalışın. Eğer mağazada bakacaksanız küçük bir ipucu, edge led televizyonlar aşırı ince olur, estetik dururlar, direct led televizyonlar daha kalın durur. Oradan da anlarsınız. Estetiğe takılmayın, televizyonu karşıdan ya da yandan seyrediyorsunuz, arkasını zaten görmüyorsunuz.
    DisplaySpecifications
    DisplaySpecifications - Specifications and features of desktop monitors and TVs
    https://www.displayspecifications.com

en garantisi bu siteden panel özelliklerine bakın mutlaka.

Philips alacaksanız kutuda model ismine bakın , sonu /62 değil /12 olsun.
    /62 olanlar Türkiye üretimi, üstten toz kaçma sorunu olabiliyor. XX inch pus7303 serisi 2018 üretimlerinde çok fazla /12 var. 7304 serisi tamamı 2019 üretimi ve %99 /12 ile biten yani Avrupa üretimi.

en son karar sizin, bunu da unutmayın.

• 55 incte yasanan hdr videolardaki renk bozulmasına kafayi taktım ve avengersi indirip bir de ben test yapayim dedim. 55 deki kadar.olmasa da sanki yine problem vsr gibi? Ne dersiniz? Servis cagirip meshur nwm uazilimini attirmsyi planliyorum.

Yoksa bu yasadigim tamamen psikolojik mi dersiniz :))

Philips 58PUS7304 İNCELEME.
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.

• keep clubbin K kullanıcısına yanıt
    Hocam veri kaynağınız ne? yani usb sürücüden mi izliyorsunuz, yoksa dizüstü bilgisayar/tv box vs hdmi ile bağlayıp falan mı seyrettiniz?
  • Safakozan kullanıcısına yanıt
    usb harddisk.
    4k bluray rip 13 gb lık
  • keep clubbin K kullanıcısına yanıt
    Şunun için sordum, ben ps4 pro oynarken hdr içerikli oyunlarda aynen böyle patlıyordu, hdmi kablosu değiştirdim, düzeldi.

peki sistem yazılımı güncel mi biliyor musunuz? ben 3 gün önce pazar günü güncelledim mesela. bir de onu deneseniz.?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.