Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nevruz84

Bu fiyatlar yarın 10 dan itibaren mi geçerli?

Alıntıları Göster
    Vatan bilgisayarın anasayfasında İlk reklamın alt kısmında yazıyor 29 Kasım 10:00 dan itibaren geçerlidir diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcrbc

Vatan bilgisayarın anasayfasında İlk reklamın alt kısmında yazıyor 29 Kasım 10:00 dan itibaren geçerlidir diye.

Alıntıları Göster
    Peki stok olmayan tv lerde stok olacak mı acaba? Stok olmadıktan sonra indirimin bir anlamı yok çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Peki stok olmayan tv lerde stok olacak mı acaba? Stok olmadıktan sonra indirimin bir anlamı yok çünkü

Alıntıları Göster
    Stok bilgisini bilmiyorum sabah erkenden bulunduğunuz yerdeki vatanı arayıp gidip almak başka yapacak birşey online satış açık değil.

• Şu an online satışa açık o fiyattan.
  • Arkadaşlar ekrana uzaklığım 1.5 metre bu tv'yi alsam uygun olur mu Vatan'da 55" ile aynı fiyata satılıyor aklım çelindi
  • üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Merhaba

1,5 metre yakin bir mesafe 50" bile dusunebilirsiniz. Tabi yine de sizin zevkinize kalmis

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Servise söyleyin ölü piksel testi yaptırmak istiyorum diye yapıyorlar.
  • 58PUS7304 Vatan'da şu an 4679TL. Çok çok güzel fiyat. En son 5000TL ve sepet indirimi ile 4750TL gibi satılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 29 Kasım 2019; 9:41:48 >
  • Bu da şu demek oluyor, BİZE BİN LİRA GİRMİŞ. Ahahaha

pişman mıyım, hayır.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim söyliyeceğim

• dün 5500 dü bugun 4679 şaka gibi
  • Sabahın köründe gittim Bostancı Vatandan aldim.Aklimda 55pus8805 vardı 6200 düşmüş ama 4700 TL 58 ekran görünce aldım valla.Umarim pişman olmam yarın getirecekler detayları paylasirim.
    65 olanida 6200 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ama benim salonuma çok büyük olur ve 1500 TL farkda az değil ..Bundan dolayı 58 inç aldım.

• Merhaba cümleten. 58PUS7304 modelini alarak aranıza katıldım. Dün eve geldi televizyonum. 6 ay sonra evleneceğim için evime düşünerek aldım ama kafama takılan soru şu.
    Philips servisi gelip kutuyu açtığında mi başlayacak garanti süresi yoksa satın aldığım gün başladı mı?
    Şuan kutusundan çıkmayan TV için garanti süresi işliyor mu?

• Ben de vatandan aldım bu modeli. 1.5 metre mesafem olduğu için 65" alamadım ayrıca 4k tv'lerde ekrana yakın olmayı önermişler yabancı bloglarda o yüzden mesafe ve ekran tam benlik geldi. İçime sinmeyen tek yanı 50 mhz ekranı oldu çünkü tv'yi sadece maç ve ps4 için kullanacağım tabii arada film de izlerim online platformlardan. ama ambilighttan şaşmamak ve çok da uçmamak zorunda olduğum için mecbur tek seçenek bunu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamer21

Merhaba cümleten. 58PUS7304 modelini alarak aranıza katıldım. Dün eve geldi televizyonum. 6 ay sonra evleneceğim için evime düşünerek aldım ama kafama takılan soru şu.
    Philips servisi gelip kutuyu açtığında mi başlayacak garanti süresi yoksa satın aldığım gün başladı mı?
    Şuan kutusundan çıkmayan TV için garanti süresi işliyor mu?
    Fatura tarihi
  • üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Haklısın yakın olmak lazım ama sürekli 4k izlemiceksen uydu yayını çok yakından can sıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: üç f

Ben de vatandan aldım bu modeli. 1.5 metre mesafem olduğu için 65" alamadım ayrıca 4k tv'lerde ekrana yakın olmayı önermişler yabancı bloglarda o yüzden mesafe ve ekran tam benlik geldi. İçime sinmeyen tek yanı 50 mhz ekranı oldu çünkü tv'yi sadece maç ve ps4 için kullanacağım tabii arada film de izlerim online platformlardan. ama ambilighttan şaşmamak ve çok da uçmamak zorunda olduğum için mecbur tek seçenek bunu aldım.
    Hocam cihazı kullanıyor musunuz bugün mü aldınız? Ps4 futbol ve maç yayınlarında nasıl video bulamadım hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutcrbc

Hocam cihazı kullanıyor musunuz bugün mü aldınız? Ps4 futbol ve maç yayınlarında nasıl video bulamadım hiç.

Alıntıları Göster
    Bugün aldım hocam ama ps4 ve futbol maçı için yenileme hızı yeterli olmayabilir daha doğrusu bunlar için 100mhz tvler tavsiye ediliyor. benim evde yumatu var ondan ne kadar kötü olabilir ki dedim ve aldım ayrıca göz hassasiyetim aradaki farkı çok yakalayamaz diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: pks1979

Haklısın yakın olmak lazım ama sürekli 4k izlemiceksen uydu yayını çok yakından can sıkar.
    Doğru ama dediğim gibi tv kanallarıyla işim yok pek. ps4 netflix ve sadece maç izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: üç f

Bugün aldım hocam ama ps4 ve futbol maçı için yenileme hızı yeterli olmayabilir daha doğrusu bunlar için 100mhz tvler tavsiye ediliyor. benim evde yumatu var ondan ne kadar kötü olabilir ki dedim ve aldım ayrıca göz hassasiyetim aradaki farkı çok yakalayamaz diye düşündüm

Alıntıları Göster
    Bende sizin gibi genel olarak ps4 oynarım ve maç izlerim o yüzden karar vermekte zorlanıyorum, Şuan acelem olmadığından bekliyorum. eski tv philips 32pfs4131/12

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.