Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet çok güzel lg660s 3D özelliği var. memnunuz da. üst kata cıkartacağım. Philips TV alt kata salona kuracağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 55 olan ips paneldi değilmi? İptal edip va panel seçmenizin sebebi nedir acaba? (Ben 50" va panel verdim ama ips mi alsaydım diye düşünmeden yapamıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende tvyi yeni aldım, ilk defa bu kadar pahalı bir ürün aldığım için çekincelerim var. 1.si servis kurmaya geldiği zaman hangi testleri yapmalıyım? 2.si tvyi masaya mi yoksa duvara mi kurmalıyız? Sağlamlık açısından hangisi iyi olur.

• atp96 kullanıcısına yanıt
    birde hocam kurulum yaptırıp izleyip sonra mı iade ettiniz amazona yoksa hiç kutuyu açmadan mı iade ettiniz (bende amazondan sipariş verdim kurulum yapıp izleyip hoşuma gitmezse iade ettiğimde sorun çıkar mı diye soruyorum)

• Arkadaş lar bu tvyi 1 aydır kullanıyorum. Menu kullanımı işlevsel değil. Kumandadaki rakuten Tv tuşu yerine başka uygulama kullanma şansımız var mı?

• ben de amazon dan bu tv nin 50 inçlik modelini sipariş geçtim. önereceğiniz askı aparatı var mı?
  • Bu tv'de airplay var mı? Macbook veya iphone'dan görüntü yansıtılıyor mu yani?
  • Biraz önce Vatan sitesinde stoğu olmayan ürünü, Müşteri hizmetleri aracılığı ile 4679 liraya sipariş vererek satın aldım.
    Bir haftaya teslim edilir.

Hayırlı olsun
  • askı aparatı tavsiyesi istiyorum. duvardan biraz uzaklaşabilmeli. kullanan arkadaşlar yazabilir mi?
  • Hocam öncelikle iyi günlerde kullanın . Ben de bu tvyi takip ediyorum
    Bugün teknosa da 55pus7304/62 4800 tl
    Vatan da 58pus7304/62 4680 tl
    Biri 55 inç ve daha pahali acaba ikisi arasında fiyata etki edebilecek baska farkliliklar var mı?
    Teknosadaki personel 55 inç olanin ekranına eliyle sertçe vurdu ve saglam olduğunu falan söyledi. Başka bir tv ye elini sürüp bıraktığı izi gösterdi ve 55 inç phillips te boyle bir olay olmadığını söyledi. Vatan da ise personel phillips 58 inç lik ekrana elini sürünce iz kaldığını gördüm. Acaba iki tv arasinda ekran, dayanıklılık vb ne derseniz işte bir farklılık var mı? Ayinlatirsaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinematör

askı aparatı tavsiyesi istiyorum. duvardan biraz uzaklaşabilmeli. kullanan arkadaşlar yazabilir mi?
    +1
  • Tv bugun geldi kullanma fırsatım olmadı az önce açtım bir kumanda güncellemesi geldi yazdı ekranda ok dedik güncelleme yaptı şuan home tusuna basınca netflix youtubenin oldugu yere geçmiyor..
    Bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: i34anbul

Hocam öncelikle iyi günlerde kullanın . Ben de bu tvyi takip ediyorum
    Bugün teknosa da 55pus7304/62 4800 tl
    Vatan da 58pus7304/62 4680 tl
    Biri 55 inç ve daha pahali acaba ikisi arasında fiyata etki edebilecek baska farkliliklar var mı?
    Teknosadaki personel 55 inç olanin ekranına eliyle sertçe vurdu ve saglam olduğunu falan söyledi. Başka bir tv ye elini sürüp bıraktığı izi gösterdi ve 55 inç phillips te boyle bir olay olmadığını söyledi. Vatan da ise personel phillips 58 inç lik ekrana elini sürünce iz kaldığını gördüm. Acaba iki tv arasinda ekran, dayanıklılık vb ne derseniz işte bir farklılık var mı? Ayinlatirsaniz sevinirim.
    *Hocam ben teknosaya gidip 65 inçh olanına bakmak istedim. Cihazın yanında aynı ebatta birde samsung vardı. Muhtemel bir philips çalışanı direk yanıma geldi. ve yandaki samsung'u yerden yere vurup Philipsi öyle bir övdü ki; sanki orta sınıf bit tv değilde SONY yada Samsung QE OLED serilerini anlatıyordu. "Resmen samsung çöp alınmaz dedi"
    Normal (akıllı) bir çalışan yada bir esnaf, bir ürünü överken diğer kendi ürününü yerden yere vurmaz. Satıcı bir ürüne odaklansa dahi, müşteri diğer ürünü seçmek istediğinde kıvırma payı bırakmalı, tüm ürünlerine aynı mesafede yaklaşmalıdır. Bu tipler malesef teknoloji mağazalarına kötü bir imaj bırakıyorlar.

*Aynı şekilde bugün vatanda;
    -50PUS7304 ü bir çalışan (vatan kıyafetli değil); müşterinin 50inçh boyutlarında bundan daha iyisi var mı sorusuna ""hayır en yeni-en kaliteli 50 inçh budur" daha iyisi yok dedi. yandaki 100 hz daha iyi cihazları görünce güldüm geçtim açıkçası.

*Başka bir çalışan ise ısrarla "değil" desem bile PUS7304 için 3 gb ram var dedi. Eyvallah diyerek ayrıldım yanından.

*Telefon reyonunda bir OPPO çalışanı, yine Xiaomi'yi yerden yere vurarak OPPO satma derdindeydi ki, karşısındaki müşterinin bile bu saçmalıktan rahatsız olduğunu hissettim.

Totalde, ülkemiz teknoloji mağazaları çalışanları size istediğiniz ürünü değil-istedikleri ürünü satmak isteyen, malesef ama malesef satış/pazarlama beceri ve eğitiminden yoksun kişilerden oluşan, önceliği siz değil, kendi geçim derdi olan arkadaşlar. Bu siz yada bende olsak şartlar dolayısı ile benzer durumlar içerisine girebilirdik. Biraz bilinçli-ön araştırma yaparak buralarda alışveriş yapmak en doğrusu olacaktır.
    vesselam.

İNCELEME:
    Vatanda Cihazın 50PUS7304 olan modelini test etme imkanım oldu. 58pus7304 kumandası bulamadılar malesef.

Birçok formatta film ve 4k-8k fullhd video dosyaları, farklı türde müzik dosyalarını, kaliteli kalitesiz 20 civarı resim dosyası ile gittim. Genel olarak cihazı başarılı bulsam da;
    -HDRip klasik 1,5 gb boyutundaki filmlerde görüntü motorunun bu filmleri daha iyi bir şekilde iyileştiriceğini umuyordum ama beklediğim gibi olmadı.
    -Diğer 4k filmleri tüpü televizyonlar bile çok iyi gösteriyor, burada netlikten ziyade videoları ileri sardığımda tekrar başlamaları (10sn civarı) biraz uzun sürüyordu. Evet büyük videolar ama daha seri olmasını beklerdim.

***Flash disk ortalama 20 dakikalık bir kullanımdan sonra cayır cayır yanıyordu. Bu durum hiç hoşuma gitmedi. kaliteli bir flash diskin bu kadar sürede ısınması hiç hayra alamet gelmedi.

Edit: Dip not: 58PUS7304 modelini aldım ama nedense içime sinmeyen birşeyleri var. Ayak yapısını sevmedim yere aşırı derecede çok yakın, sanki kırılmış da öylece masada duruyor gibi. kasa ve çerçeve çok kalın ve estetik sıfır. ve 50-55 dahil çok canlı gelmediler bana. Her an siparişi iptal bile edebilir yerine 65 inçh başka marka model (Sony 65xg8096 gibi) alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNeXiEtY -- 1 Aralık 2019; 1:18:49 >

• Safakozan kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz, size direk sorayım. Evde İnternet yok, ben bu ölü piksel yada ışık sızması testini nasıl yapabilirim?

• i34anbul kullanıcısına yanıt
    55'' olan IPS panel, 58'' VA penel... Diğer özellikler aynı, Kullanım amacınıza göre seçin, detayları ara?tırıp ona göre karar verin, en son vatanda her i ki side aynı fiyatı 4670tl

• i34anbul kullanıcısına yanıt
    58 olan va panel 55 olan ips ayrıca 58in kontrastı daha iyi aradaki fark bu başka bir fark göremedim ben bu ikisi arasında kalsaydım 58 olanı alırdım

• Nihayet dün Vatandan LG 55SM8000 ü 5039tl 6taksit alarak 12 yıllık LG kullanıcısı olarak yine LG dedim... Burada kesinlikle LG marka takıntısı olarak değil, ara?tırıp, inceleyip, bütceme göre, gözümle birçok kez farklı yayınları(uydu, usb, intenetten, SD, HD, 4K yayınları) izleyerek karar verdim...Bu amaçla standart bir kullanıcı olarak biraz bilgi vereyim istiyorum...
    TV alırken öncelikle kullanım amacı, Ekran büyüklüğü, beklentileriniz karar verin ve mutlaka farklı yayınları TV'lerde izleyerek kendiniz görerek karar verin? Kullanmayacağınız gereksiz özellikler pe?ine dü?erek, anlamsız kararsızlıklar ya?amayın(benim gibi) ve anlamsız bütçenizi zorlamayın... Ben standart kullanıcı olarak beklentim usb ve internetten flim izlemek, yılda derbiler, milli maçlar ve Avrupa maçları gibi arada maç izlemek, ulusal kanallardan haberler ve bir kaç dizi, ve çocuk kanalları gibi izlemek v.b. ki bence tv alanların %70 böyle.
    İzleme alanım 32m2 kare ?eklinde iki taraftan pencere bolkon ı?ığı alan aydınlık, farklı açılardan kar?ı ve yanlardan izlenecek, en uzak izleme mesafesi 4 metre, ortalama 2.5 metre, hafta sonu hariç ak?amları tv açık olacak, haftada 1-3 kez lambalar kapatılarak sinema dizi keyfi yapılacak, onun dı?ında normal ulusal kanallar izlenecek...son olarak iki tv arasında kaldım
    ***58pus7304 : VA panel 60hz ppı1700 direk led, Android, dobly atmos-vision.... 4670tl
    ***55sm8000 : IPS panel nanocell 50hz pmı 2300 edge led, webos 4.5, dobly x virtual...5039tl
    58pus7304 özellik olarak performans ürünü ve benimde hedefim idi ancak her iki tv yide bir çok kez izleyip kar?ıla?tırdıktan sonra, yukarıda saydığım kullanım kullanım amacıma LG 55SM8000 in daha uygun olduğuna karar verdim...VA panelde IPS panelde artı ve eksileri mevcut, ancak kendi izlenimim, VA panel kar?ı Dan izlemelerde oldukça canlı ve ba?arılı, ancak biraz izleme açısı deği?ince görüntüde beyazlar parlıyor siyahlar grile?iyor... IPS panel genel olarak biraz daha mat renkler sunuyor özellikle nanocell gerçekten standart IPS panellere göre renk derinliklerinde %20-30 daha ba?arılı ve izleme açısı geni?...nanocell fark yarattığını dü?ünüyorum... izleyip kendiniz zevkinize göre karar verin ve detaylarda boğulmadan alın... Dün Vatandan aldım bu gün servis kurulum yaptı, testlerde ölü pikcel yok, bulutlanma yok ve ı?ık sızması minumum siyah ekranda karanlık ortamda yakından bakınca belli oluyor ancak izlerken fark yok... ilk izlenimlerimi payla?ırım...biraz inceleyeyim de...

• quote:

Orijinalden alıntı: aNeXiEtY

*Hocam ben teknosaya gidip 65 inçh olanına bakmak istedim. Cihazın yanında aynı ebatta birde samsung vardı. Muhtemel bir philips çalışanı direk yanıma geldi. ve yandaki samsung'u yerden yere vurup Philipsi öyle bir övdü ki; sanki orta sınıf bit tv değilde SONY yada Samsung QE OLED serilerini anlatıyordu. "Resmen samsung çöp alınmaz dedi"
    Normal (akıllı) bir çalışan yada bir esnaf, bir ürünü överken diğer kendi ürününü yerden yere vurmaz. Satıcı bir ürüne odaklansa dahi, müşteri diğer ürünü seçmek istediğinde kıvırma payı bırakmalı, tüm ürünlerine aynı mesafede yaklaşmalıdır. Bu tipler malesef teknoloji mağazalarına kötü bir imaj bırakıyorlar.

*Aynı şekilde bugün vatanda;
    -50PUS7304 ü bir çalışan (vatan kıyafetli değil); müşterinin 50inçh boyutlarında bundan daha iyisi var mı sorusuna ""hayır en yeni-en kaliteli 50 inçh budur" daha iyisi yok dedi. yandaki 100 hz daha iyi cihazları görünce güldüm geçtim açıkçası.

*Başka bir çalışan ise ısrarla "değil" desem bile PUS7304 için 3 gb ram var dedi. Eyvallah diyerek ayrıldım yanından.

*Telefon reyonunda bir OPPO çalışanı, yine Xiaomi'yi yerden yere vurarak OPPO satma derdindeydi ki, karşısındaki müşterinin bile bu saçmalıktan rahatsız olduğunu hissettim.

Totalde, ülkemiz teknoloji mağazaları çalışanları size istediğiniz ürünü değil-istedikleri ürünü satmak isteyen, malesef ama malesef satış/pazarlama beceri ve eğitiminden yoksun kişilerden oluşan, önceliği siz değil, kendi geçim derdi olan arkadaşlar. Bu siz yada bende olsak şartlar dolayısı ile benzer durumlar içerisine girebilirdik. Biraz bilinçli-ön araştırma yaparak buralarda alışveriş yapmak en doğrusu olacaktır.
    vesselam.

İNCELEME:
    Vatanda Cihazın 50PUS7304 olan modelini test etme imkanım oldu. 58pus7304 kumandası bulamadılar malesef.

Birçok formatta film ve 4k-8k fullhd video dosyaları, farklı türde müzik dosyalarını, kaliteli kalitesiz 20 civarı resim dosyası ile gittim. Genel olarak cihazı başarılı bulsam da;
    -HDRip klasik 1,5 gb boyutundaki filmlerde görüntü motorunun bu filmleri daha iyi bir şekilde iyileştiriceğini umuyordum ama beklediğim gibi olmadı.
    -Diğer 4k filmleri tüpü televizyonlar bile çok iyi gösteriyor, burada netlikten ziyade videoları ileri sardığımda tekrar başlamaları (10sn civarı) biraz uzun sürüyordu. Evet büyük videolar ama daha seri olmasını beklerdim.

***Flash disk ortalama 20 dakikalık bir kullanımdan sonra cayır cayır yanıyordu. Bu durum hiç hoşuma gitmedi. kaliteli bir flash diskin bu kadar sürede ısınması hiç hayra alamet gelmedi.

Edit: Dip not: 58PUS7304 modelini aldım ama nedense içime sinmeyen birşeyleri var. Ayak yapısını sevmedim yere aşırı derecede çok yakın, sanki kırılmış da öylece masada duruyor gibi. kasa ve çerçeve çok kalın ve estetik sıfır. ve 50-55 dahil çok canlı gelmediler bana. Her an siparişi iptal bile edebilir yerine 65 inçh başka marka model (Sony 65xg8096 gibi) alabilirim.

Alıntıları Göster
    Banada vatandaki eleman zorla grundig satmaya çalıştı Alman teknolojisi falan dedi bende yok bu tv yi Arçelik üretiyor diyince birşey diyemedi
    Bu arada vatana gittiğimde Philips 58pus7304 modeli aklımdaydı fakat tv yi yakından izleyince estetik olarak beğenmedim panelle çıta arasında boşluk var gibiydi görüntüsü kabaydı lg sm8600 çok daha güzeldi bende 49sm8600 aldım aklımdaki tek soru işareti 23m2 odaya küçük gelir mi onuda artık tv gelince deneyimlicez inş memnun kalırız

• Bu 65pus7304 ips panel mi?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.