Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Safakozan

ilk açıklamayı ve diğer sayfaları okumadınız mı?
    Şafak bey Okudum güzel bilgiler mevcut fakat aklımda hep lg 55sm8600 olduğundan phılıps alsam mı almasam mı bilemedim ikna olamadım sanırım. Şu yönleri eksi dediniz birşeyi varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Ben gotuntuleri koyayim yorumu sen yap
    Philips 58PUS7304 İNCELEME.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz07

Ben gotuntuleri koyayim yorumu sen yap

Evet dediğin gibi 4 zone gibi duruyor .Eline emeğine sağlık

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.

Bu tarz teknik konular da bir cogumuz bilgi sahibi degiliz ve turkce yorum ve degerlendirme bulmak da cok zor. Herkesin bilgili oldugu konularda yardimci ve yonlendirici olmasi bir cok kisinin kararlarinda etkili oluyor. Bu yuzden her detay da paylasim ihtiyac var boyle forumlar da.

Bu vesile ile ben de sana tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Evet dediğin gibi 4 zone gibi duruyor .Eline emeğine sağlık

Alıntıları Göster
    Buradaki 4 Zone olayı yanıltıcı olabilir. Çünki kameranın yakaladığı hızla orantılı. Belki başka bir kamerada daha farklı bir sonuç çıkacak. Shutterı iyi olan kamerada çok daha farklı olur diye düşünüyorum.
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    Kelimesi kelimesine katılıyorum.

• Safakozan kullanıcısına yanıt
    50pus7304 aldım buyuk olasılıkla tv bozuk servis cagırdım bekliyoruz bakalım. Görüntü felaket kötü renkleri düzügün yansıtmıyor beyazı cok parlatıyor birde bir pusluk var gibi. İnsanların yüz hatları görünmüyor. Ama youtube 4k videolarda sorun yok gibi ( beyaz parlaması orda yine hissediliyor)
    Hatta bi ara netflix ve plex te böyle görüntü gelmeye başladı.

Philips 58PUS7304 İNCELEME.Philips 58PUS7304 İNCELEME.

Fabrika ayarlarına döndükten sonraki haliyle. Birde Renkleri yansıtmıyor dediğim resim son resim netflix

Philips 58PUS7304 İNCELEME.Philips 58PUS7304 İNCELEME.

• sphinxstn kullanıcısına yanıt
    Sık kullanılan ayarlar değil de bütün ayarlardan görüntü ayarlarına girip kurcaladiniz mı hiç?
    Ben aldığım gün bana da çok parlak ve canlı gelmişti, kurcalayarak ayarı buldum.

Ama yine de anormal bir renk canlılığı var.

• Arkadaşlar sorunum var.

Cep telefonunda chrome veya başka tarayıcıda bir film sitesi açtım diyelim, film seyrederken cep telefonunda filmin hemen altında kablosuz paylaş simgesi çıkıyor.

Ona tıkladığımda yine telefon ekranında televizyonun modeli yazıyor, yani telefon televizyonu görüyor. Televizyona tıkladığımda tv ekranında film açılıyor ama açılmasıyla kapanması bir oluyor.

Ya da şöyle yapıyorum, Telefondan chromecast (Google home) uygulamasını açtığımda tam ekran telefon ekranını televizyona yansıtıyorum. Telefonda ne yaparsam, Telefon galerisindeki videolar, whatsapp videoları hepsini sorunsuz televizyonda tam ekranda seyrediyorum. Atlama takılma vs yok, gayet güzel. ama telefon tarayıcısında tam ekran gözüken video televizyonda küçük ekran gözüküyor.

Neden olabilir, bakmadığım yer kalmadı..

Ben bütün ayarlarla oynadım ama çok bir şey farketmedi. Sizdeki ayarların resmini koyabilirmisin. Bir türlü parlaklık gitmedi. Güneş gözlüğü ile izlesek yeridir.
    Benim tvden bakar çözüm bulmaya çalışırım.
    Merhaba

Bende ayni paneli kullaniyorum. Evet kayitli goruntu ayarlari pek basarili degil ozellikle uydu yayinlarinda kanaldan kanala bile goruntu ve renk kalitesi oldukca fark edebiliyor ama netflix te de kotu bir performans almaniz bir sorun oldugu izlenimini veriyor. Fotograflardan yorum yapmak cok saglikli olmuyor ama bir sikinti var belli ki.

Yine de tv nizin tam karsisina oturup (capraz bir acidan izlediginizde tv nizin goruntu ve renk performansi dusuyor. Bu yuzden karsisindan izlerken yapmaniz dogru olacaktir) kendi ayarlarinizi yapmayi deneyin bakalim nasil sonuc alacaksiniz.

Benim ayrlarimi da paylasayim denemek isterseniz.

Renk : 70 / Kontrast : 100 / Keskinlik : 2 / Parlaklık : 25

Gelişimiş Ayarlar: (Renk) Renk Geliştirme : Maksimum / Renk Sıcaklığı : Soğuk / (Kontrast) Kontrast Modu : Goruntu Optimizasyonu / Hdr Video Olcekleme : Acik / Dinamik Kontrast : Minimum / Video Kontrasti : 100 / Işık Sensoru : Kapali / (Keskinlik) Ultra Resolution : Acik / (Goruntu Temizleme) Parazit Azaltma : Minimum / Mpeg Parazit Azaltma : Minimum / (Hareket) Hareket Tarzları : Kisisel / Natural Motion : Minimum

Son olarak bu ayarlardan sonra parlaklik ayarina tekrar gelip kendi zevkinize gore tekrar ayarlayabilirsiniz. Benim ayarlarim biraz karanlik gelebilir size

• alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    Evet va panel olduğu için karşıdan izlemesi gerektiğini bilerek ayar yapmaya çalıştım. Sizin ayarları yapıp birde öyle deneyeceğim. Bende parlak izlemeyi sevmiyorum. Ama parlaklığı kıstığımda pek bir etkisi olmuyordu. Koyu renkler daha da koyulaşıyor busefer beyaz renkler daha da belirginleşiyordu.
    Birde yardımınız için çok teşekkürler...
  • 55pus8503 Philips Philips 58PUS7304 İNCELEME. servis berbat bunu sorun olarak görmüyor birdaha asla bulasmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Rica ederim. Sizin goruntu sorunlu gorunuyor zaten fotograflarda. Muhtemelen yazilimla duzelecektir. Ondan sonrasi icin de keyifli seyirler dilerim.

• şafak usta 50 inç ile 58 arasında ne farklar var 50 inç olandamı va panel..teşekküler
  • 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Evet 50" ve 58" ikisi de va panel. Boyutlari disinda bir farklari yok

• alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    hangisi sence alcatraz .. 55 ips mi alırdın 50 veya 58 va panelmi alırdın..görüntü kalitesi hangisinde iyi ips 55 mi va 50 olan modelmi sen olsan napardın..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.