Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımcı olduysak ne mutlu. keyifli, hayırlı alışverişler dilerim. aldıktan sonra görüş ve soruları paylaşırsan diğer kullanıcılara da yol göstermiş oluruz hocam.

bu arada bi konuya açıklık getireyim, ses sistemi deyip duruyorum, arkadaşlar ben let go'dan phlips anfi aldım hoparlöleri bağlamak için 2. el, 150 tl mal oldu. usb girişi bile yok, dts ve dolby digital desteği var. optik kablo ile televizyondan ya da ps4'den ona sesleri gönderiyorum. önceden kalan phlips 5+1 hoparlör seti vardı, onu bağladım, al sana sinema sistemi. çok pahalı değil yani, bendeki sub woofer pasif (harici elektrik istemeyen) modeldi, her receiver desteklemiyor. pasifleri. aktif sub her sisteme takarsınız, giriş çıkışları belki uğraştırır, bi tık daha pahalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safakozan

55" olan IPS panel, edge led.
    58" olan VA panel, direct led.

Maç performansından memnunum. Genelde basket maçlarını seyrettiğimi belirteyim. Ama futbol maçlarında topun geride iz bırakmadığını, çimlerin yeşil renk dengesinde sorun olmadığını belirteyim.

Dün internetten bilgisayara 4k hdr (DTS ses) film indirdim "Venom" , Samsung 320 gb USB 2.0 harddiskten seyrettim . Tek kelimeyle süperdi. Güzel bir ses sistemi de alın mutlaka.
    55 direct led

DisplaySpecifications
    54.6" Philips 55PUS7304/12 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/62191773

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilker3581 İ kullanıcısına yanıt
    O zaman ikisi de direk led

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben başka modelle karıştırdım galiba, daha önce de bakmıştım aynı siteye, çok ilginç..

biri ips , biri va panel. O kısmı doğru..
  • Eğer ips almayı düşünüyorsanız Vatan akşam 22:00-07:00 arası inidirm yaptı uzunca bir süre fakat cumadan beri yapmıyor. Büyük ihtimalle başlar tekrar diye düşünüyorum. O indirimlerde fiyatı genelde 4850tl yapıyor 55" olanın sadece bir gün 4500tl yaptı. Bilginiz olsun değerlendirmek isterseniz ve aceleniz yoksa.

• an_believab_il kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim ihtiyaçlarına ips daha yakın vallaha bugun yapsa o fiyata 2 tane alacaz arkadaşlar.
    Bakalim vatandan kovalayayım geceleri haber ettiğiniz için teşekkür ederim hocam

• Ben 58 olsun isterim ama Va paneldeki şu açılı izleme yansıma olayı korkutuyor beni açıkçası. O nedenle 55 ips almayı hedefliyorum. Vatan o fiyatlara düşerse ben de alırım. Belki de yakında damping var o zaman bir hareket görürüz vatandan. Geçen sene oldu mu epey indirim bilen gören var mı black friday zamanı

• Bugün Vatan Bilgisayar ı ziyaret ederek Sony 55XF9005 ve Philips 58PUS7304 inceleme fırsatı buldum. Bilindiği üzere farklı seviyede televizyonlar. Philips e 5500 gibi bir rakam verilirken bence bütçeyi zorlayarak Sony kesinlikle alınabilir. İki ekranda da aynı video oynuyordu Sony in yanında Philips ekranı soluk ve fulu kalıyor. Halbu ki kağıt üzerinde Sony de olmayıp Philips de HDR10+ olduğu yazıyor. N11 de 11.11 kampanyası yaklaşıyor indirim kuponları ile 6000 TL gibi bir tutara alınabiliyor olacak Sony. TV almayı düşünenler aceleci olmasın bence, canlı kesinlikle görün. Sony en büyük bir diğer artısıda 100hz olması ilerisi için iyi bir yatırım.

• Merhaba bende bu televizyonu almak istiyordum ancak vazgeçtim, Philips servisleri çok sıkıntılıymış maalesef, çok başınız ağrır diyorlar. Evet elektronik biraz şans işi ama Philips TV'lerde baya sorun çıkıyor. Ben sırf servis desteği iyi olması sevebiyle yerli malına yöneldim 55 inch Grundig ya da Beko tv alacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

65'' Tv alacağım aşağıdaki modellerde kesin karar kıldım.

Sonyxf9005, SamsungNu8000, LGsm9010 ve Philips 58Pus8503.
    Bunların arasında en ağır basanı Philips ondaki tek endişem android olması ve panelin ips e led olması.
    Sony görüntü iyi kumanda uyduruk, android ve kanal geçiş hızı.
    Samsung Nu8000 dts ve dd desteği yok, türkçe ses komut desteği yok. (DTS ve DD sorun değil logitech Z5500 ses sistemim var o halleder)
    LGSM9010 en cezbeden tarafı HDMI 2.1 desteği olması ve webos arayüz. webos çok güzel kullanımı (mouse gibi bu yönden diğerlerinden çok önde pratiklik anlamında)

Eğer 15.000 TL altına düşerse LG oled c9 kesin alacağım ki düşmez zannetmiyorum.

Kısmen de Samsung Q70 ve Q80 ilgimi çekiyor.

Yıllardır bütün pclerimdeki monitör hep phlips oldu halen de kullanıyorum. Çok memnun kaldım taş gibi maşallah. O yüzden philipse yakınlığım var.

Paylaşmak istedim..

• vanillasky1971 V kullanıcısına yanıt
    Grundig in bazı modellerinde Netflix vs eklentileri yok. Sizin için önemli ise modeli alırken mutlaka dikkat edin

• Evet edeceğim, uyarı için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Safakozan kullanıcısına yanıt
    Benim ses olayı çözüldü :)

Ses sistemini açınca TV de Ses sistemi etkin (sanırım öyle bişeydi) diyor. Ses sistemini kapatınca TV hoparlörü etkin diyor. Herhangi bir değişiklik yapmadım ayarlarda falan. Maç izlemek için bi tanıdıktan Lig Tv nin cihazını hdmi dan bağladım ama anten ayarlı olmadığı için sinyal almadı ve çıkardık. O sırada optik kabloyu çektim yanlışlıkla baktım çıkmamıştı. Tabi normal tv ye geçtik. Sonraki gün ses sistemini açtım film izleyecektim baktım TV den ses gelmiyor. Tv kumandasına basınca ses sisteminin sesi kısılıp açılıyor. Ekranında da ses göstergesini gösteriyor. Ses sistemini kapatınca da TV yi kontrol ediyor kumanda.

Tahminimde optik kablo tam oturmuyor. Onu biraz hareket ettirerek denerseniz olacaktır diye düşünüyorum.
  • Forumdaki LG sayfasına;LG sm8200 ve 8600 modellerini çok beğeniyorum ama kontrast değerleri yerlerde sürünüyor,philips 58pus7304 modeli bu konuda daha iyi yazdım.cevap olarak LG ile philipsi mi kıyaslıyorsun diyorlar.
  • Merhaba Safakozan

Bu tür sitelere pek kolay kolay yazı yazmam
    uzun zamandır bu TV yi araştırıyordum ha aldım alacam ha aldım derken cumartesi günü vazgeçtim fikrimden
    Çok okudum çok yorum kıyasladım o yüzden kafam karıştı hep bende vaz geçtim

ta ki bugün son bir kez daha araştırayım ve fiyatına bakayım derken senin yazı gözüme ilişti ve baştan sona okudum
    Tam aklımdan geçenleri sormak istediklerimi cevaplamışsın

sanım fikrim tekrar değişti ve yarın gidip almayı düşünüyorum hayırlısı ile
    yeni evleneceğim için çeyiz şeklind olacak 2 ay sonra açtıracağım kutuyu.

artık hayat şartlarından dolayı pek bir sosyal olmadığımızdan dolayı tek sosyal ve zeyk aktivitemiz TV olacağı için bu na bu şekilde yatırım yapmayı düşündüm
    teşekkürler
  • guv09guv kullanıcısına yanıt
    Şu anda vatanda yüzde 10 indirim mevcut, 5000tlye geliyor fiyat bilginiz olsun. Eğer sadece mağazadan almak istiyorum derseniz mağaza teslim de oluyor yanlış bilmiyorsam. Bildiğim kadarıyla şuana kadarki en düşük fiyat bu model için.

• hulusi kullanıcısına yanıt
    58 pus 8503 bulamadım ama her yerde 55 i var?

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    5 sene LG kullandım. Menü kullanışlığı, her ne kadar az da olsa mevcutta en çok kullanılan uygulamaları hızlı açması (ip tv, netfix, utube) açısından LG televizyondan hiç şikayetim olmadı. Hem küçük (42”) hem de zamanla bulutlanma olduğu için değiştirdim.

Neden tekrar LG almadın diye soracaksın, ips panel/va panel farkı.

Ayrıca android marketi kurcalamak, ps4 kolu ile rahatça kullanmak, iptv uygulamasına para vermemek, seçeneğin çok olması, en önemlisi siyah/beyaz dengesi (kontrast)

Ayrıca 8200 zaten bu televizyonun rakibi değil, 8600 bi tık.. yap testleri, kendin karar ver hocam, bakma milletin ne dediğine..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.