Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
74
Favori
283.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece 50PUS7304/62 içindir başka modelde kullanmayın.
  • Bendeki 58pus7304 televizyonda 0.62 var. Geldiğinde öyleydi. Sanırım her model için çıkmış durumda. İletişime geçilirse gönderilir sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum memnun musun tv den?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekara7Tepe kullanıcısına yanıt
    Aslında memnunum ama bir daha alacak olsam, alır mıyım? Hayır. Çünkü biraz uğraştırdı beni. Piksel sorunu oldu, değişti yenisi geldi yine benzer sorun oldu vs. Allah'tan bulunduğum yerde servis ilgiliydi ama yine de benzer şeylerle uğraşmak istemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanger

Arkadaşlar başına gelen varmı bilmiyorum 65pus7304 televizyonum var gece kafasına göre açılıyor, tv sesi ile uyanıyoruz, ne yaptıysam çözüm olmadı, başına gelen çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
    Hocam, geçen akşam başıma gelen garip bir olay var. Televizyona usb kablosuz mouse bağlamıştım. Televizyon kapalıyken kazara mouse hareketti ve tv direkt açıldı. Birkaç defa daha denedim, mouse açıyor tv yi.
    Mouse u kapattım kullanacağım zaman açıyorum. Şuan sorunum çözüldü.

Eğer sorununuz tekrar ediyorsa ve usb mouse veya benzeri bir cihaz takılıysa çıkartıp deneyin.
  • aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Aynen 404 hatası veriyor. Bende indiremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

50PUS7304/62 modelin NVM 0.62 dosyasını xda'ya yükledim oradan ihtiyacı olan arkadaş indirebilir. Dosyayı edinmeme yardımcı olan @gemmsy34 arkadaşımıza ayrıca burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
    https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=83107593&postcount=2811

ÖNEMLİ UYARI : SADECE 50PUS7304/62 MODELE AİTTİR BAŞKA MODELDE KULLANMAYIN. TELEVİZYONUNUZDA OLUŞABİLECEK HERHANGİ BİR HATADAN SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM. RİSK SİZE AİTTİR.
    Merhaba, arkadaşların da belirttiği gibi 404 hatası veriyor.

Bunun yanında indirmeyi başarsak bile nasıl güncelleme yapılacağı hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz? bu konunun başlarında okuduğum bir yöntemle mevcut NVM sürümümü kontrol etmeye çalıştım ama ilgili bölüme giremedim. kontrol etmek için güncel yöntem nedir?

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    usb klavye takılı bende, kablosuz hani üzerinda mouse alanıda olanlardan ama kapalı tutuyorum kalevye yi yinede yapar mı bilemedim ama bir deneyeyim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PELOTON

Aynen 404 hatası veriyor. Bende indiremedim.
    58 inç e uyumlu değilmiş zaten. Bana yaramayacak maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeymisozi J kullanıcısına yanıt
    Link yenilenmiştir aynı siteden indirebilirsiniz.

Daha önceki sayfalarda nasıl yüklenmesi gerektiği anlatılmış. Fat32 olarak formatlanmış bir usbye ismini NVM.BIN olarak değiştirip kopyalayacaksınız. Televizyonunuzun güç kablosunu prizden çekip 2-3dk bekledikten sonra usbyi televizyonun mavi usb slotuna taktıktan sonra televizyonunuzun güç kablosunu prize takıp çalıştıracaksınız. Software update tarzı bir yazı görünecek ve firmware i güncelleştirecek. işlem bitene kadar tv yi kapatmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanger

usb klavye takılı bende, kablosuz hani üzerinda mouse alanıda olanlardan ama kapalı tutuyorum kalevye yi yinede yapar mı bilemedim ama bir deneyeyim teşekkürler
    Klavyeyi kapalı tuttuğunuzda yapmaz hocam. Hani bazı mouselar açık kalıp bir süre bekledikten sonra kontrol için lazeri çalıştırır ya acaba öyle mi oluyor diye düşündüm ama sizin klavyede olmaz bu durum.
  • Renk ayarlarınızı paylaşabilir misiniz

• Merhaba, 50 inç için konuşuyorum, hızlı sahnelerde(kayan kamerayla çekilmiş) ya da kameranın önünden biri geçmesi gibi durumlarda görüntü dağılıyor gibi. Bunu engellemek için ayarı nasıl yapmalıyım? Ayrıca bazı sahnelerde FPS düşüyor gibi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeymisozi

Merhaba, arkadaşların da belirttiği gibi 404 hatası veriyor.

Bunun yanında indirmeyi başarsak bile nasıl güncelleme yapılacağı hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz? bu konunun başlarında okuduğum bir yöntemle mevcut NVM sürümümü kontrol etmeye çalıştım ama ilgili bölüme giremedim. kontrol etmek için güncel yöntem nedir?

Alıntıları Göster
    55PUS7504/62 için ben de arıyorum 0.62'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: action4ever

Merhaba, 50 inç için konuşuyorum, hızlı sahnelerde(kayan kamerayla çekilmiş) ya da kameranın önünden biri geçmesi gibi durumlarda görüntü dağılıyor gibi. Bunu engellemek için ayarı nasıl yapmalıyım? Ayrıca bazı sahnelerde FPS düşüyor gibi oluyor.
    Bu konu defalarca konuşuldu. Hatta ben kaç kere yazdım. Hareketli sahnelerdeki olumsuz durumu. Geçmiş atılanlara bakarsanız bulursunuz.
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    tv nin kodu tam olarak 62 değilmi .ben yardımcı olayım bende de 7504 var

• sesem S kullanıcısına yanıt
    mail adresi verirsen yazılım konusunda yardımcı olayım.

• 7504/62 nvm yazılım.
    https://forum.donanimhaber.com/philips-55pus7504-kullananlar-yazilimlar--144598308#144598308

• Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır tv ye bakıyorum 50pus7304 var 3995 e çok hoşuma gitti ama kasma donma sorunu falan oluyor alınmaz dendi ne yapacağımı şaşırdım bilhassa hareketli görüntüler sıkıntı oluyor falan diyen oluyor 50 ile 55pus7304 arasında bi fark var mı boyuttan başka yardımcı olursanız sevinirim kafayı yedim tv araştırmaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: gemmsy34

tv nin kodu tam olarak 62 değilmi .ben yardımcı olayım bende de 7504 var
    Evet . 55PUS7504/62. 25 olan.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.