Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
74
Favori
283.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vatanda 4999 fiyat var şu anda pazarlıkla 4800e indirebilirsin
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Hocam aradım hepsi teşhir ürünüymüş. temiz olduktan sonra sıkıntı yokta pazarlık nasıl olucak onu anlamadım
  • Beratx34x kullanıcısına yanıt
    Ben de dün sordum vatana, iki mağaza da aynı şeyi söyledi, koronada müşteri geç gönderince iade etti paket kapalı dedi. Sözleşmişler gibi aynı bahaneleri söylediler. Teknosadakiler sıfır kutu ürün müdür tüm sitelerde fiyat aynı bugün almayı düşünüyorum ben de.
  • Beratx34x kullanıcısına yanıt
    teşhir ürününe bulaşma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Predatorre kullanıcısına yanıt
    Teknosadakiler /62 modeli yani Türkiye montajı. Arıza yapan modellermiş. /12 avrupa modeli varmı bilmiyorum varsada görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12ler de türkiye montaj ediliyor dedi demin konuştum. O zaman yurtdışı yurtiçi ne farkı var diyorum mantıklı cevap yok. Sanki işlemcisni burda üretecekler... vatan istanbul hepsi teşhir görünüyormuş

• Bu tv'yi almayı düşünüyorum ancak kafam çok karışıyor. Pioneer vsx 520 amfim ve ev sinema sistemim var. Bu tv dışarıdan bağlanan hdd ile filmlerdeki DTS ses codec çözebiliyor mu? Bazıları çözüyor demiş bazıları çözmüyor demiş.

Bir de 7304 yerinde 8000li serilere çıkmanın ne gibi bir artısı olur acaba? Yok ki adam gibi bi karşılaştırma sitesi bakalım inceleyelim. rtings philipslerle alakalı hiç inceleme yapmıyor maalesef.

Benim için önemli olan DTS çözüp iletebilmesi ve 8000li serilere girmenin cidden avantajı varsa biraz daha verip 8000li serilere de çıkabilirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

Bu tv'yi almayı düşünüyorum ancak kafam çok karışıyor. Pioneer vsx 520 amfim ve ev sinema sistemim var. Bu tv dışarıdan bağlanan hdd ile filmlerdeki DTS ses codec çözebiliyor mu? Bazıları çözüyor demiş bazıları çözmüyor demiş.

Bir de 7304 yerinde 8000li serilere çıkmanın ne gibi bir artısı olur acaba? Yok ki adam gibi bi karşılaştırma sitesi bakalım inceleyelim. rtings philipslerle alakalı hiç inceleme yapmıyor maalesef.

Benim için önemli olan DTS çözüp iletebilmesi ve 8000li serilere girmenin cidden avantajı varsa biraz daha verip 8000li serilere de çıkabilirim.

Teşekkürler.
    DTS'lerde hiç bir sıkıntı yok. Nasıl izlemek isterseniz.
    USB'den bağladığınız harici disklerdeki filmleri, isterseniz optik kabloyla amfiye bağlayın ki sizin amfide buna da gerek yok direkt HDMI ile bağlasanız bile olur. Kısacası her türlü dts seslerde sorun yok. Kastettiğiniz bunlarsa.

• sesem S kullanıcısına yanıt
    Kastettiğim oydu, filme gömülü olan dts sesleri tv kendisi çözebiliyor muydu? Vatanda 4999a düşmüş fiyat ama bütün hepsi teşhirmis. 55inc olanlar da teşhire çıkıyormuş. İlgilenen arkadaşların bilgisi olsun.

• Arkadaşlar 58pus7304 arıyorum. Yeni karar verdim sayılır. Bu sebeple Vatan internet mağazasındaki stoğa yetişemedim. Mağazalar kapalı ama yukarıda mağaza stoklarının hepsinin teşhir ürünü olduğu söylenmiş.

Bu modeli sıfır ve en uygun nerede bulabilirim?

Herkese iyi bayramlar.

• Mağazalar açık gidebilirsiniz, ben de bu tv yi gözüme kestirdim. Bir mağazaya gittim bugün teşhir ürün 10 aydır sürekli mağazada kullanılıyormuş. Kullanım saati çok yüksek olduğu için vazgeçtim. İade hakkı kullanılarak geri gelen vs üründe yokmuş gittiğim mağazada.

• 65pus7304 aldım hocam

• thedarkride T kullanıcısına yanıt
    58 inç tv ve LG lhb755w 5+1 sinema sistemi kullaniyorum. Hem optik hem hdmı arc üzerinden DTS çözüyor. Kodi uygulamasini kullanıyorum, Usbden veya ağdan fark etmiyor. Hiç codec sorunu yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Predatorre

Ben de dün sordum vatana, iki mağaza da aynı şeyi söyledi, koronada müşteri geç gönderince iade etti paket kapalı dedi. Sözleşmişler gibi aynı bahaneleri söylediler. Teknosadakiler sıfır kutu ürün müdür tüm sitelerde fiyat aynı bugün almayı düşünüyorum ben de.
    Teşhirmiş hepsi hocam aradım da 3 şubeyi ve müşteri hizmetlerini

• selam arkadaşlar ,
    58PUS7304 için nvm 0.62 dosyası olan paylaşabilir mi? 55/7504 ve 50/7304 için 0.62 paylaşılmış fakat 58" olan için dosyayı bulamadım.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu 0.62 olayı nedir? Yüklendiğinde TV de ne değişiyor bilgi vermeniz mümkün mü?

• nvm güncellemesi servis kuruluma geldiğinde yapmasını isteyebiliyor muyuz? İnternetten arayüzden yapılan güncellemelerde nvm de güncellenmiyor mu?

• Tv bakarken pus7304 düşünüyordum ama mağazalar nedense hep philips almayın diyor. iyice kafamı karıştırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arshi -- 4 Ağustos 2020; 22:39:0 >
  • action4ever A kullanıcısına yanıt
    Hareket tarzını film seçin.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.