Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.528
Cevap
74
Favori
283.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bendeki 62 herhangi bir sorun yok. Teknosa internet sitesinden aldım. Mağaza teslimiydi gittim kendim aldım. Dediğinizin somut bir geçerliliği yok.
  • Arshi kullanıcısına yanıt
    Mağaza hangi üründen kar edeceksen onu al der. Philips al diyene de inanma alma diyene de :)
  • Bişey soracağım bu model numarasından sonra gelen 12 62 ne demek üretim yerimi yani şöyle 50pus7304/62 mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam eğer 62 Türkiye, 12 Avrupa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Avrupa olan modeli mi daha iyi olur yoksa hiç bir fark yok mu.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    62 kodlu ürünlerin montajı ülkemizde yapılıyor. yani kalite olarak farkı bulunmuyor. Pek çok marka otomobilin montajinin ülkemizde yapılıyor olması ve bu durumun o otomobillerin kalitesini etkilemiyor olması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpben -- 7 Ağustos 2020; 17:14:26 >
  • gemmsy34 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu yazılımin TV ye etkisi nedir acaba neler değişiyor bilgi vermeniz mümkün mü?

• alpben A kullanıcısına yanıt
    nwm yazılımı.panel için verilen bir yazılımdır.

• ekran titremesi renk ayarları geliştirme için . faydası ekran görüntü kalitesi artmaktadır.özellikle 4k ve hdr görüntüde

• Arkadaşlar bu yazılım güncellemesi için servis çağırmanın bir ücreti var mı? Yarın Kurulum esnasında güncelleyin diyeceğim ama yanlarında yoksa tekrar gelmeleri gerekecek muhtemelen.

• okttay kullanıcısına yanıt
    kurulum yaparken rica edersen nwm sürümüne bakarmısınız diye.bakarlar.eski sürümse güncelleme yaparlar.cihaz çıkışı fabrika tarih yeni ise güncel gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemmsy34 -- 8 Ağustos 2020; 0:5:1 >
  • 58pus 7304 modelini bir aydır kullanıyorum. Dün tvye bluetooth ile bağlanmayı denedim. Tvden arama yaptığımda cihazları görmüyor. Telefondan arama yapıyorum tvyi görüyor ama bağlanmamiyor. Telefondan ekranı yansıt özelliği de çalışmıyor. Sorunu yaşayan oldu mu var mıdır bir çözümü??

• arkadaşlar merhaba..bilgili arkadaşlar bu konuda olduğu için buraya yazıyorum..55PUS7503 TV'min kumandası pil öğütücü gibi çalışıyor..2 haftada bir pil bitiyor ve tv çalışmıyor, yeni pil takınca ancak tv çalışıyor. benzer sorunla karşılaşan oldu mu? duracell, varta, panasonic hepsini denedim.

TV güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamer21

58pus 7304 modelini bir aydır kullanıyorum. Dün tvye bluetooth ile bağlanmayı denedim. Tvden arama yaptığımda cihazları görmüyor. Telefondan arama yapıyorum tvyi görüyor ama bağlanmamiyor. Telefondan ekranı yansıt özelliği de çalışmıyor. Sorunu yaşayan oldu mu var mıdır bir çözümü??
    benim 55PUS7503 tv'de de bluetooth bağlanma sorunu var. hiç bir cihazı eşleştiremedim.
    yansıt sorununu ise google home uygulaması ile çözdüm. telefonum xiaomi miui 12.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamer21

58pus 7304 modelini bir aydır kullanıyorum. Dün tvye bluetooth ile bağlanmayı denedim. Tvden arama yaptığımda cihazları görmüyor. Telefondan arama yapıyorum tvyi görüyor ama bağlanmamiyor. Telefondan ekranı yansıt özelliği de çalışmıyor. Sorunu yaşayan oldu mu var mıdır bir çözümü??
    Ben de 58pus kullanıyorum. Bluetooth gamepad bağlamıştım. Denemek için soundbarı da bluetooth ile bağlamıştım sorun olmamıştı. Ekran yansıtma da arkadaşın belirttiği gibi google home ile yapılabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar baya araştırdım bu 50pus7304 modelinde ekranda titreme ve geçişlerde buğulanma oluyor falan deniyor bu gerçekten görüntüye zararı oluyor mu bilginize ihtiyacım var bütün tv fiyatları yükseldi amazon da indirim olursa almayı düşünüyorum ne dersiniz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ekim 2020; 10:41:39 >
  • uret21 U kullanıcısına yanıt
    Google home ile yansıtma yapabildim teşekkürler. Fakat bluetooth hala bağlanmıyor malesef. Harici bir usb bluetooth aygıtı ile bağlanmayı deneyeceğim.

• dreamer21 D kullanıcısına yanıt
    Telefon bağlanmaz bluetooth ile. Kulaklık ses sistemi gibi aygıtlar bağlanabilir. Ekran yansıtma android cihazlar için ya google cromecast ile yada smart wiev ile yapılıyor.
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    kendi tarayıcısından film açıyor sitelerde. Puffin deneyebilirsiniz alternatif olarak.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.