Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
74
Favori
283.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanger

Buton maper ile yapabilirsin
    Selam biraz acarmisin nasıl yapılıyor acaba TV deki playstore da varmı bu uygulama ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu model hala alınır mı arkadaşlar
  • musakamis M kullanıcısına yanıt
    evet indirip kurarsan istediğin butona istediğin özelliği atayabiliyorsun
  • merhaba,

58pus 7304 tv mevut. son yazılım yükledim

windows 10 yüklü bilgisayardan kablosuz görüntü aktaramadım.

bilgisayardan başka tv lere görüntü aktarabiliyorum.

tv ye telefondan, youtube uygulamasından görüntü aktarabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotCom80

merhaba,

58pus 7304 tv mevut. son yazılım yükledim

windows 10 yüklü bilgisayardan kablosuz görüntü aktaramadım.

bilgisayardan başka tv lere görüntü aktarabiliyorum.

tv ye telefondan, youtube uygulamasından görüntü aktarabildim
    chrome tarayıcı üzerinden ekranı yayınlayabilirsiniz. Diğer tvlere nasıl bağlanıyorsunuz, Win+P tuşları ile mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

chrome tarayıcı üzerinden ekranı yayınlayabilirsiniz. Diğer tvlere nasıl bağlanıyorsunuz, Win+P tuşları ile mi?

Alıntıları Göster
    evet diğer ekranlara win+p ile görüntü aktarabiliyorum.

bu tv neden desteklemedi anlamadım.

bilgisayardaki mkv dosyasını vlc player ile oynatarak aktarmak istiyorum. flasha atarak oynatmak daha uğraştırıcı oluyor
  • win+p ile görüntü aktarabilirsem bilgisayarımın desteklemediği 1920*1080 çözünürlüğü aktarabileceğim
  • Hic bir yerde stokta kalmadi galiba yeni serilerde 7bintl 58 incte

• yerine gelen 7 bin edicek bir üründe değil. dünya kadar para vericem uydu alıcısı 4k60hz desteklemiyecek şaka gibi.
    (dahili uydu alıcısı bu yüzden TRT4k yı görüntüleyemiyor.) Philips 58PUS8505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 24 Ağustos 2020; 0:53:22 >
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Bugun markette inceledim samsungun tvleri daha basarili o fiyatlara lg70um7100e yöneleceğim 7300tl

• Arkadaşlar bu tv'de bi bende mi var herhangi bir şey izlerken minik minik takılmalar oluyor gibi hissediyorum. Tüm görüntü seçeneklerini denedim. En son format attım hala aynı. Yok mudur bir çözümü dünden beri uğraşıyorum. 55pus7304 bendeki model amazondan aldım 10 gün oldu elime ulaşalı.

• Kolay gelsin dün philips destek ile görüşüp bana 50PUS7304 İçin artık güncelleme gelmediğini ancak 55PUS7304 Ün güncel sürümü cihazımla uyumlu olduğunu söylediler ve mail adresime bir link içerisinde sürüm ü atıp usb den kurmamı istediler ancak eski sürümden daha fazla kasıyor yeni sürüm eski sürüm kodunu indirsem internet sitesinden kurulum yapsam downgrade yapabilirmiyim yani sürüm düşürebilirmiyim bilgisi olan varmı en son sürüm sıkıntılı duruyor. memnun kalmadım

• Sizde goruntu tarzinda canlinin ayarlari soyle mi

Renk 75
    Kontrast 100
    Keskinlik 7
    Parlaklik 50

• Arkadaşlar bu tv'de bi bende mi var herhangi bir şey izlerken minik minik takılmalar oluyor gibi hissediyorum. Tüm görüntü seçeneklerini denedim. En son format attım hala aynı. Yok mudur bir çözümü kaç gündür uğraşıyorum. 55pus7304 bendeki model amazondan aldım 10 gün oldu elime ulaşalı. Natural Motion vs. bununla ilgili bir sorun sanırım.
  • bu tv için 0.62 nwm çıktı mı acaba birde bu tv için 65 te olan klavyeli kumandayıaldım 150 tl ye phaksesuardan sıkıntısız çalışıyor
  • ubee U kullanıcısına yanıt
    Klavyeli kumandanın tam modeli nedir acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hakankeceli H kullanıcısına yanıt
    ph aksesuardan .Philips YKF463-001 bu kodla bilgi alabilirsin.büyük olasılıkla uyumlu.sen genede phaksesuardan bilgi al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemmsy34 -- 1 Eylül 2020; 12:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimFx

yerine gelen 7 bin edicek bir üründe değil. dünya kadar para vericem uydu alıcısı 4k60hz desteklemiyecek şaka gibi.
    (dahili uydu alıcısı bu yüzden TRT4k yı görüntüleyemiyor.) Philips 58PUS8505
    Nereden çıkardınız . Bugün kurulum yapıldı TRT 4K sıkıntı yok.

Kullanım saatine nereden bakıyorduk dostlar.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    tam olarak hangi modelden bahsediyorsunuz. ve tvnin dahili uydu alıcısınımı kullanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TimFx

tam olarak hangi modelden bahsediyorsunuz. ve tvnin dahili uydu alıcısınımı kullanıyorsunuz.
    58pus8505
    Dahili alıcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 1 Eylül 2020; 23:0:17 >
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.