Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
74
Favori
283.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ekim 2020; 10:41:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Kendi tarayıcısından komple filmi izliyorum. Farklı bir site deneyin. 10 dk da bir reklam çıkıyor onu da kapat diyip devam ediyor. Buda site ile alakalı zaten. Mouse takın eğer kumanda zorluyorsa.

https://www.youtube.com/watch?v=-FIB8Wzu_ow&feature=youtu.be

Video çekmiştim hatta.

• andreoni kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ekim 2020; 10:41:4 >
  • Güncellemeden önce açmıyodu. Puffin ile izliyordum. Güncelleme geldi bi baktım şansa izleniyo. Bilemedim valla. Servise bi sorun. 55PUS7304/62 benim tv. Videoyu da gösterin gerekirse bu tv açıyo benim niye açmıyo diye. Tv yi.servis kurdu internetten güncellemeleri yaptım o kadar. Ekstra birşey yapmadım.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ekim 2020; 10:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puffin Tv nin mağazasında. Apk olarak firefox deneyebilirsiniz.

• kumandanın mouse özelliği bulunmadığından ve bende harici bir klavye mouse kullanmadığımdan film /dizi izlemek istediğimde telefondan chromecast destekli player seçeneği olan film ve dizi sitelerini tercih ediyorum tv yi kullandığımdan beri.
    yani telefondan açıp chromecastle tv ye aktarıyorum ve tv nin tarayıcısında açmış oluyor bir nevi.
  • alpben A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ekim 2020; 10:40:44 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Ekim 2020; 10:40:33 >
    Yüklemedim hiç firefox. Bilemiyorum:(

• Teshirden 5k ya aldim sıkıntı yok . Avrupa üretimi.

2 mağazaya gittim birinde parazitlenm3 hissettim beğenmedim başka mağazaya gittim daha iyiydi aldim . Memnunum hem görerek aldim teshirbolsa bile sonrasında sıkıntı var mı yok mu belli olmuyor uğraşmadım ve ucuza kapattim

• 0.62 nvme güncellemesi mi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Korkmazengineering

Teshirden 5k ya aldim sıkıntı yok . Avrupa üretimi.

2 mağazaya gittim birinde parazitlenm3 hissettim beğenmedim başka mağazaya gittim daha iyiydi aldim . Memnunum hem görerek aldim teshirbolsa bile sonrasında sıkıntı var mı yok mu belli olmuyor uğraşmadım ve ucuza kapattim
    Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz, bende bu modeli almayı düşünüyorum, Vatan'ın sitesinde çevredeki mağazalarda görüyorum ama kapalı kutu varmıdır yoksa hepsi teşhir ürünümüdür kararsız kaldım.
  • Yankef kullanıcısına yanıt
    Istanbul hepsi teşhir

• Arkadaşlar merhaba 58 pus 7304 için favori kanal listesi paylaşılmışmıydı acaba. Kaçırdıysam şimdiden kusura bakmayın.

• Kusura bakmayın 58PUS7304 degil sncak sanırım aynısının ufagı olan 50PUS7304 modelini kurdum ancak ayarları ne yaptıysam yapayım netflix ve youtube veya internet tarayıcısındaki parlaklıgı digiturk uydumda alamıyorum resmen ambilight ekran panelınden daha parlak ancak bunu ısık sensoru aktıfmıs gibi kısıyor ki sensor kapalı sebebi nedir hangi ayarı duzeltmem lazım bunun için evdekilerde diyor neden karanlık bu tv
  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarını her yerde ayrı ayrı yapmanız gerekiyor öncelikle. HDMI 1 için ayrı, HDMI 2 için ayrı, youtube için ayrı, netflix için ayrı gibi. Tüm ayarlar görüntü ayarlarına girip hızlı ayar var onu yapın sonra diğer ayarlarla ufak ufak oynarsınız göz zevikinize göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 17 Ağustos 2020; 8:57:10 >
  • Arkadaşlar merhaba gamepad işini çözdüm bu arada kumandadaki rakuten TV tuşuna başka bir uygulama atanabiliyormu acaba o tuş çalışmıyor ?

• musakamis M kullanıcısına yanıt
    Buton maper ile yapabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.