Şimdi Ara

Philips 5980 (ve özür) Bir de 5160...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aldığım PV70'i hala test etmediğim için aranızdan bana kızanlar vardır, ama valla zamanım olmadı bi türlü.. Hatta fotoğraflarını bile çektim ama oturup yazacak kadar boş vakit yakalayamadım... En kısa zamanda söz...

Normalde bendeki Jamo DVR-50'nin DivX desteği var ama lanet olsun Türkçe altyazı desteği yok... Bilgisayardan seyretmekle de uğraşamıyorum, yan odaya git gel.. Mecbur bir de DVD / DivX Player alacağım. Yüksek oranda DivX seyredeceğimden dolayı bu performansa göre yorum yaparsanız sevinirim.

Çok zamandır araştırmıyorum ama bu kısa dönemde baktıklarım arasında Philips 5980 mantıklı bir seçim gibi geldi. HDMI çıkışı filan varmış galiba. Aslında bu Viera Link muhabbetinden dolayı Panasonic alsam diye de düşündüm bi ara. Benim için en önemli konu sorunsuz bir şekilde Türkçe altyazı desteğinin olması ve bu altyazıların ya ayarlanabilir ya da makul boyutlarda olması. Bunların yanında bir de DVD / CD okumasında sorun olmazsa tadından yenmez işte...

Not: Bir de 5160/12 girdi işin içine... Forumda okuduğum kadarıyla herkes memnun... Benim amfiye coaxiel bağlasam pasif sistemde ses problemi çıkmaz sanıyorum... Yalnız 5980 için doğrudürüst bir şey bulamadım internette. Philips'in sitesinde de yok. Kullanım kılavuzuna bakmak istedim ama maalesef... Var mı bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawget -- 17 Temmuz 2007; 15:41:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.