Şimdi Ara

philips 8000 serisi yeni model cikarabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    philips in 5000 serisi icin 5405 kodlu yeni modelleri cikti. merak ettigim 8000 serisi icin yeni modeller hakkinda net bir duyum alinip alinmadigi. 8404 cogu magazada artik yok satiyor veya 1-2 tane kalmis. 8405 gibi bir model cikabilir mi bir bilgisi olan var mi?
    tesekkurler..

• Philips 2010 çıkışlı 8000 Serisi;

Sharp Panelli, LED LCD ve 3D Ready (!) olarak PFL8605 serisidir...

Araştırırsanız detayları kolaylıkla bulabilirsiniz...

Edit: Anlatım bozukluğu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 4 Mayıs 2010; 17:42:08 >
  • çok teşekkürler. anladigim kadariyla 8000 serisini led backlit lcd harici ilerletmeyecekler. ve bu durumda benim gibi 8404 seviyesinde bir urun almak isteyenler, son kalan urunlerden bir firsat yakalamak zorunda sanki..

not: philips in 2010 modelleri hakkindahttp://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1267190335 linkini buldum forumdaki aramalarim sonucu. belki birilerinin isine yarar diye aktarayim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfear

çok teşekkürler. anladigim kadariyla 8000 serisini led backlit lcd harici ilerletmeyecekler. ve bu durumda benim gibi 8404 seviyesinde bir urun almak isteyenler, son kalan urunlerden bir firsat yakalamak zorunda sanki..
    ....

Aynen öyle bende yine Aralık ayında stoklardan kalkan bu ürünü, Nisan ayında Philips Mağza müdürü Alper Bey forumda stok bilgilerini verdiğinde hemen edinerek fırsatı kaçırmak istemedim...

Sizde yakından inceleyip değerlendirin derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.