Bildirim
philips 8000 serisi yeni model cikarabilir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Philips 2010 çıkışlı 8000 Serisi;
Sharp Panelli, LED LCD ve 3D Ready (!) olarak PFL8605 serisidir...
Araştırırsanız detayları kolaylıkla bulabilirsiniz...
Edit: Anlatım bozukluğu....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 4 Mayıs 2010; 17:42:08 > -
çok teşekkürler. anladigim kadariyla 8000 serisini led backlit lcd harici ilerletmeyecekler. ve bu durumda benim gibi 8404 seviyesinde bir urun almak isteyenler, son kalan urunlerden bir firsat yakalamak zorunda sanki..
not: philips in 2010 modelleri hakkindahttp://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1267190335 linkini buldum forumdaki aramalarim sonucu. belki birilerinin isine yarar diye aktarayim dedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dfear
çok teşekkürler. anladigim kadariyla 8000 serisini led backlit lcd harici ilerletmeyecekler. ve bu durumda benim gibi 8404 seviyesinde bir urun almak isteyenler, son kalan urunlerden bir firsat yakalamak zorunda sanki..
....
Aynen öyle bende yine Aralık ayında stoklardan kalkan bu ürünü, Nisan ayında Philips Mağza müdürü Alper Bey forumda stok bilgilerini verdiğinde hemen edinerek fırsatı kaçırmak istemedim...
Sizde yakından inceleyip değerlendirin derim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X