Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Screen mirror ve Wifi direct ile Rahatlıkla bağlanırsın benim güncellemeden önce bağlantı koptuğu oluyordu hala bazen Wifi direct ile bağlanırken kopma azda olsa oluyor.Miracast olayı kullandığım Samsung Note 3 de de yok.
    Bende bu TV yi 5 gün önce aldım.Güncelleme yaptıktan sonra büyük bir sorun yok.Tüm testleri kendim yaptım ölü pixel ve bulutlanma ayrıca ışık sızdırması testini you tube deki videolardan yaptım.Ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama testlerde sorun yok.
    Sadece kafama takılan ANDROİD sisteminin ayarlar kısmına girdiğimde siyah ekran altında gri,beyaz ışık sızması var gibi ama bu heralde tvden değil android den kaynaklanıyor.Çünkü Paint'ten 1920*1020 pixel siyah,beyaz,ve Kırmızıda düz resim yaptım usb deb-n görüntüledim en ufak ışık sızması ve ölü piksel yok. Sizde de Android ayarlarına girince ekranın üst kısmı siyah alt kısmı Gri ve beyaz çizgiler oluyormu? Şimdiden teşekkürler.SON OLARAK Androidden her uygulama indirsek bile çalışmıyor.Neler yapılabilir.

• o nasıl bir kanal geçiş hızıdır öyle 4 kanal gezsem beşinciye basmadan uykum gelir tv kapatırım.
  • Tvdeki yazılım sürümü:AND1E.0.9.32.125 güncelleme yaptığında:kullanabilir yeni yazılım güncellemesi yok tvniz güncel yazıyor. Son yazılım bu mu yeni yazilim varsa nasıl yukleyecegiz arkadaşlar tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme bu değil usb ile güncelle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rvo64 kardeş Nasıl yapacağız link var mi lattaba indirmek için

• Evo 64 kardeş nasıl yapacağız son sürümü bilgisayara indirmek için link var mi. Flash bellekten yükleyebilir miyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyyup -- 18 Mart 2015; 19:41:09 >
  • Geçen hafta fenerbahçe-gençlerbirliği maçı digitürkplay performansı kendi çekimimdir.

Merak eden bakabilir görüntü kalitesine .

İnternet 8 mb ttnet .

Yan odadan kablosuz şekilde bağlanıyorum bilginize .

https://www.youtube.com/watch?v=eEtIrsCrxlA
  • İlk önce usb belleği fat32 olarak biçimlendir Daha sonrahttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=48PFS8109/12 buraya git orada software upgrade yazan yerden türkçeyi seç ve ve sonu zip'le biten mavi yazıya tıklayıp bilgisayarına indir. indirdiğn rar dosyasını tıkla autron.upg diye birşey çıkacak onu usb'nin içine at sonra götür usb'yi tv'ye tak güncellesin bitince fişten çek 1 dakika bekle tak aç güncelleme tamamlandı.
  • Teşekkürler kardeş sagolasin.

• Son günceleme ile neler değişti olumlu veya olumsuz olarak paylaşırmısınız? Birde yukarda sorduğum soruya tv'nizden kontrol edip cevap verecek kimse yokmu bir zahmet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan ismail -- 18 Mart 2015; 22:50:37 >
  • by.iron kullanıcısına yanıt
    2014 tv ler donanımsal olarak lolipop güncellemesi için uygun değilmiş, philips support forumun yalancısıyım. @by.iron
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.iron

quote:

Orijinalden alıntı: kosopt

Hazır kanal listesi olan var mı acaba?

https://drive.google.com/file/d/0B-5oXSQCf-wQdE8yOW5hRGlhMm8/edit

Bu listenin 8109 da çalıştığından eminmisiniz?
  • 8109 Kullananların dikkatine !

Yaklaşık 1,5 aydır 55PFS8109 kullanıyorum ve burada yaşanılan sorunların ( yavaşlık, donma ) çoğunu yaşadım ve en güzel ve temiz çözüm 32 Gb lik iyi bir Flash Disk'i TV ye bağlamak oldu ( ben toshiba 32Gb Hayabusa kullanıyorum ) bu flash disk yaklaşık 40-45 TL ama TV ' ye kattığı performans inanılmaz, Flash'ı TV'ye bağlayın ( tercihen alttaki USB 1 e bağlayın çünkü sürekli bağlı kalacak ) daha sonra kumandadaki Pause'a basın size flaşı biçimlendirecektir diyecek biçimlendirin ve en son TV soracak Harici USB yi uygulama yüklemek istiyor musunuz diye burası KRİTİK ' evet ' deyin sonra tv yi kapatıp açmanızı isteyecek, kapatıp açın sonrasında flaş diske hem kayıt yapabileceksiniz hem yayın durdurma geri alma yapabileceksiniz hem de Asphalt gibi oyun / uygulama yüklemek için 20 Gb a yakın yeriniz ve en önemlisi hızlı bir TV niz olacak. Bunları yaptıktan sonra veya yapmadan önce Ayarlar-> Genel Ayarlar -> Uygulama Yönetici sinden dahili bellekte kullanmadığınız kurulu uygulamaları kaldırın ( Habertirk, Digiturk, Fanatik vb)

• Telefon ekranını screen mirror ile aktarmayı başardım. Bahsettiğin android ayarları kısmı, uygulamalara girince çıkan ayarlar menüsü mü yoksa tv nin ana ayarlarındaki android menüsü mü. Gerçi bende ikisinde de dediğin çizgiler yok, servisçi kurarken usb den 13 Şubat tarihli son yazılımı kurmuştu, önceki yazılımı görmediğim için farklılıklar neler bilmiyorum ama şu ana kadar okuduğum sorunların hiçbirini yaşamadım şükür.

Mercankadir, ben de dediğin gibi 32 gb usb taktım, ayarlardan gerekli adımları izleyerek hem kayıt hem uygulama alanı olarak ayarladım. Uygulamalarda sorun yok 24 gb uygulama alanı oluştu,ve android oldukça hızlı, kasma bekletme vs yapmıyor. ama yayın durdurma ileri geri alma olayını yapamadım. Pause a bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Acaba harici receiver kullandığımdan mı böyle. Kayıt ve durdurma özelliği sadece dahili receiver için mi geçerli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaFKa -- 19 Mart 2015; 12:26:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

Telefon ekranını screen mirror ile aktarmayı başardım. Bahsettiğin android ayarları kısmı, uygulamalara girince çıkan ayarlar menüsü mü yoksa tv nin ana ayarlarındaki android menüsü mü. Gerçi bende ikisinde de dediğin çizgiler yok, servisçi kurarken usb den 13 Şubat tarihli son yazılımı kurmuştu, önceki yazılımı görmediğim için farklılıklar neler bilmiyorum ama şu ana kadar okuduğum sorunların hiçbirini yaşamadım şükür.

Mercankadir, ben de dediğin gibi 32 gb usb taktım, ayarlardan gerekli adımları izleyerek hem kayıt hem uygulama alanı olarak ayarladım. Uygulamalarda sorun yok 24 gb uygulama alanı oluştu,ve android oldukça hızlı, kasma bekletme vs yapmıyor. ama yayın durdurma ileri geri alma olayını yapamadım. Pause a bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Acaba harici receiver kullandığımdan mı böyle. Kayıt ve durdurma özelliği sadece dahili receiver için mi geçerli?

Büyük ihtimal hariciden kaynaklanıyor, ben dahili uyduda sorunsuz kayıt-durdurma geri alma kullanıyorum aynı flash diskten

• arkadaşlar ben favorileri felan oluştırdum. fakat şöyle bi sıkıntı var. normalde kanal listesini açıp seçeceğim kanalın üstüne gelip seçtiğimde açıyordu. fakaat artık açmıyor. evdekiler mi bişi yaptı ne yaptı anlamadım ama ben baya bi baktım ettim bulamadım. şu an numara girerek kanallar arası geçiş yapıyoruz ama bu kanal listesinden kanalın üstüne gelip açtığımızda neden açmıyor bilgisi olan var mı bu konuda ?
  • valla bu yazını okuyunca heyacanlandım. Şu an 32 gb usb bellek araştırıyorum en kısa sürede deneyeceğim. :)
  • atilla-3434 A kullanıcısına yanıt
    1- tv'yi kapat.
    2- kapanınca fişini çek.
    3- 10-15 saniye bekle.
    4- fişi tak.
    5- tv'yi aç.

%99 düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

valla bu yazını okuyunca heyacanlandım. Şu an 32 gb usb bellek araştırıyorum en kısa sürede deneyeceğim. :)

Migrosta şu aralar indirimde bu flaş 35 TL idi sanırım
  • kosopt K kullanıcısına yanıt
    philips support forumlarda özellikle support elemanlarına giydiren mağdurları takip etmek lazım. çünkü üst seriler teknik açıdan uygun gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.