Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recruit1

@evo64: kusura bakma benim hatam kardeş. diğer yüklü gelenler (digiturk play, sportify, tivibu vs vs) kaldırılabiliyor ancak chrome direk kaldırılamıyor. burada iki seçenek var: play store'den farklı bir tarayıcı bulup indirmek ya da tv'yi yeniden kurmak. tv'de hangi yazılım sürümü yüklü?

@oceanx35: zevkler ve renkler tartışılmaz derler. lg 8 serisi derken hangi modeliydi acaba? misal ben ultra serilerini pek beğenmezken kuzenim kullanıyor ve genel olarak memnun. tabi bir de işin bütçe boyutu var. sonuçta beğendiğim lg modelleri 8109 fiyatı x 1.5 civarındaydı. bu arada atv hd'nin görüntüsünü de pek beğenmiyorum. net olmasına net ama renkler aşırı, kontrast aşşırı... karşılaştırma için çok isabetli bir kanal olmayabilir.

Kardeş başka bir tarayıcı daha indirdim onda da attı. Sürüm ismi 0.9.32.125. Birtek yeniden kurmayı denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 16 Mart 2015; 16:52:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iYİDİR O KARDEŞİM DENE ONU SEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_1989

merhabalar hocam fiyat olarak 2249 tl yazmışsınız acaba nereden aldınız vatanda 2499tl olarak görünüyor fiyat

Bende vatandan aldım hocam.O hafta Finansbank Kredi kartına ilave % 10 indirim vardı. Fakat dikkatimi çeken alım işlemini saat 14:30 gibi yaptım. Müşteri danışmanı o kampanya öğlene kadardı bitti sşimdi eski fiyat dedi.Halbuki firmanın kendi elemaniydi. Yoğun ısrarlar sonucunda pc den kontrol etti ve 2249 a vermek zorunda kaldı.Ustunde philips logolu gömlek olmasına karşın beni yogun biçimde lg 670 v modeline yonlendiriyordu.Rahatsız mıdır nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVO64 E kullanıcısına yanıt
    Kilavuzda duvarla arasinda 15 cm olmali diyor.birde oyle deneyin.sizinki duvara cok yakin

• Kardeş o 15 için en fazla 15 cm diye yazmıyormu. Gerçi banada herhalde çok yakın diye az geliyor gibi ama bilemedim.

• Arkadaşlar şöyle güzel bir görüntü ayarı verebilecek var mı ?

• Arkadaşlar ben de dün aldım 8109 u uzun araştırmalar sonrasında. Bugün kuruldu, ölü piksel, clouding vs bütün testleri yaptırdım servisten gelene, şükür hiçbir sıkıntı yok. Tek yapamadığım miracast olayı, note 2 ile denedim, direkt miracast diye bir menü yok telefonda, screen mirror ve Wifi direct ile denedim ama bağlanamadı, var mı bir fikri olup da yol göstermek isteyen bir arkadaşımız?

• Bende philips düşünüyordum 1 ay önce Sony w805b serisi aldım kullanıyorum şuan memnunum ama TV de gözüm kaldı :)

• Benimde görüntü ayarına ihtiyacım var özellikle SD yayınlar için yapan var mıdır?
    Tşk
  • Ben de yeni aldım. Hicbir test yapılmadı ben evde Yoktum.zaten servis görevlisi acele acele kurup kaçmış. Hd yayınlar iyi ana SD kotu. Farklı bir ayar yapan varsa paylaşabilir mi. Birde sıralı TV listesini nasıl yüklerim. Herkese hayırlı olsun. Umarım pişman olmayız.

• arkadaşlar aslında net bi en iyi goruntu ayarı budur diye bi ayar yok. Bende sordum ogrendım bı kac değer ama yinede alın kumandayı acın hd kanalardan birisini ona gore değerlerle oynayın, görüntü teknolojilerini acıp kapatın test ederek bulun size göre en iyisini :)

bu arada hdmı ile pc bağladım fifa 15, cod aw, dyling light oyunlarını oynadım gerçekten çok memnun kaldım. Görüntüler cok guzel herhangi gözü yoracak bi sıkıntı da yoktu.Amblight ile fifa bi başka oldu.
  • Arkadaşlar sizde durum ne benim tv de altta akan yazılar okunamiyor gözü yoruyor Bulanık ve titreşimli akiyor. Sorun nedir servisi mi cagirmaliyim pişman olmaya basladim

• KaFKa kullanıcısına yanıt
    galerinden herhangibir video veya resim ac uste bir tus var wifi sekline benziyor ona bastiginda direk tvye atar. youtube icinde ayni sey gecerli

• quote:

Orijinalden alıntı: meyyup

Arkadaşlar sizde durum ne benim tv de altta akan yazılar okunamiyor gözü yoruyor Bulanık ve titreşimli akiyor. Sorun nedir servisi mi cagirmaliyim pişman olmaya basladim

aynı durum bende de var. yazılar akarken bulanıklaşıyor sonra düzeliyor sonra tekrar bulanıklaşıyor.
    ayarlardan hepsini en iyi olanı seçtim fakat hiç bir değişiklik yok.
  • selam arkadaşlar bu tv nin 48 inch olanını almak istiyorum ama yapılan olumsuz yorumlardan biraz tereddütteyim şu sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.
    1- yapılan güncellemelerden sonra sıkıntıları gitti mi?
    2- ekran görüntüsü ve hareketli görüntüleri nasıl
    3- ölü piksel ve bulutlanma olayından tereddüt ediyorum
    4- hafıza durumu yeterli olur mu?
    kısacası aldığımda memnun kalırmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyyup

Arkadaşlar sizde durum ne benim tv de altta akan yazılar okunamiyor gözü yoruyor Bulanık ve titreşimli akiyor. Sorun nedir servisi mi cagirmaliyim pişman olmaya basladim

Kardeş o sorun sadece bu tv'ye özel değil merak etme ben çoğ tv de altyazılarda sorun olduğunu gördüm.

• Hazır kanal listesi olan var mı acaba?
  • bu tvye lollipop güncellemesi gelecek mi bilen arkadaşlar bi zahmet cvp versinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosopt

Hazır kanal listesi olan var mı acaba?

https://drive.google.com/file/d/0B-5oXSQCf-wQdE8yOW5hRGlhMm8/edit
  • 1- ayar konusunda bulabildiğim iki kaynak var. biri hollandalıların diğer polonyalıların testleri. özet geçecek olursam, diğer arkadaşlar gibi tüm yardımcıları kapat ve beğendiğin mod üzerinden renk, keskinlik vs oyna derim. hollandalıların verdiği özel renk sıcaklığı ayarı sırasıyla 127, 93, 53, -7, 0, 0. ancak herkese hitap eder mi bilemem. deneyip görün. sonuçta adamlar herşeyi de anlatmıyorlar. baya pahalı aletler ile ölçüm ve kalibrasyon yapıyor ve bu işten ciddi paralar kazanıyorlar.
    2- en güncel yazılım sürümü: 000.009.119.049. mevcut yazılımıyla sorun yaşamayan yükseltmeyebilir. yükseltince mucize olmuyor.
    3- cihaza lolipop resmi olarak gelmeyecek. yeni android sürümü sadece 2015 tv'lerde desteklenecek. ancak 2014 cihazlar hata düzeltme desteği almaya devam edecek. illa lolipop isteyenler xda developers gibi siteleri takip edebilir. belki biri kafayı kırar ve uyarlar. belki de uyarlamıştır.
    4- baştan tv'de problem olduğunu düşünmüştüm. ayarları kurcaladım çözüm bulamadım. sonra tüm kayan-dönen yazı bandına sahip olan kanallarda değil sadece bazılarında yaptığını fark ettim. kısmen rahatladım. maç dışında haber kanallarında da çok oluyor mesela. cnntürk hd güya ama bozuluyor. cnntürk sd yayını da bozuluyor. ancak el cezire'nin sd yayını olmasına rağmen izlediğim süre boyunce hiç bozulma olmadı. enteresan bir konu. şimdilik yayın-sinyal ile ilgisi olabileceğini düşünüyorum. elbette panelden kaynaklı sıkıntılar da aklımı kurcalamaya devam ediyor.

ek: 4 numaralı hadisenin çözümünü kısmen buldum. maalesef interlaced görüntülerde dahili uydu alıcı kaynaklı bir problemmiş. harici uydu alıcı kullanıldığında sıkıntı yok. muhtemelen yazılım kaynaklı bir sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 18 Mart 2015; 2:39:56 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.