Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle oldu benim için de.
  • Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla benim tv de bugü kuruldu fakat benim bir sıkıntım var bende bu tv den philips 7008k vardı onun ambilightı çok iyiydi fakat 8109 da ambilight çok az hele alt tarına ışık az geliyor ayarlardan dendim olmadı sizde de böylemi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amblight ayarlarindan doygunluk oranini artirabiliyosun bi nebze olsun canlaniyo ama standart halinden cok fazla farketmiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doygunluğu en sona almıştım. bu ambilght beni hayal kırıklığına uğrattı birde birşey soracağım chrome kullanamıyorum hemen geri atıyor bunun bir çözümü var mı ?
  • Beyler bu tv yerine 55 inç tv tavsiyesi var mı android uydu alıcı alıp kullanayım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Beyler bu tv yerine 55 inç tv tavsiyesi var mı android uydu alıcı alıp kullanayım diyorum.

Bu tv nin 55 inçlik modeli mevcut.

• TV yi fişten çekince yaptığım tüm görüntü ayarlarını sıfırlıyor, bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası

Beyler bu tv yerine 55 inç tv tavsiyesi var mı android uydu alıcı alıp kullanayım diyorum.

Bu tv nin 55 inçlik modeli mevcut.

Hocam sürekli reset donma sıkıntısı almış başını gitmiş bu tv yi alamam şu saatten sonra.

• Arkadaşlar az önce TV kendi kendine kapandı muhtemelen cihaz elektrik tasarrufu için bunu yaptı ama ilk aldığım versiyonu güncellediğim için acayip pişmanım...
    Son güncelleme bence eskisinden kötü size tavsiyem sorun yoksa cihaza hiçbir güncelleme yapmayın.
    Hala tvden memnunum ama hani bence eski yazılım çok çok daha stabildi. Öyle bir yazılım kurdum mu daha dokunmama cihaza :D
  • @evo64: chrome'u kaldırıp play store'dan tekrar yükleyin. düzelmezse tv'yi yeniden kurun. google play store'dan tüm uygulamaları indirmek için "developer tools" indirip "show more apps" yaptınız mı acaba?

@OsmanlıKafası: 55h6500 veya 55LB870V olabilir.

@kosopt: philips yabancı destek forumlarında gördüğüm bir sorun. yazılım güncel değilse güncelleyin; güncelse tv'yi yeniden kurun.

@gggkkknnn: valla öyle. adamlar üstüne tüy dikmek için neler yapıyor insan gerçekten hayret ediyor. sonunda android geliştirici olacağım bunlar yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 15 Mart 2015; 22:24:14 >
  • Kardeş chrome'u nasıl kaldıracağım sil çıkmıyor. Zaten tv nin kendisinde vardı ben indirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 15 Mart 2015; 23:00:08 >
  • Bugün bu tv yi almak için vatana gittim. Tüm TV'lerde ATV hd kanalı oynuyordu görüntü beni hiç tatmin etmedi hatta arkada duran lg 8 serisi tv daha iyi duruyordu ayrıca zaten Philips'in menüsünün rezilliği bilinen birşey artık. Sadece görüntü kalitesi için almayı düşünüyordum. Onu da beğenmeyince vazgeçtim. Ayrıca ambilight ı tatmin etmedi. Panel kalitesi ve ambilight açısından eski seriler 8008 ve 8007 in çok gerisinde kalmış sanırım (46pfl8007 bulsam temiz bir tane hemen alıcam)tek olumlu yanı tasarım olmuş bence. Bence internet üzerinden almak isteyenler mağazada paneli görmeden karar vermesinler. Lütfen bu paraya daha iyisini biliyorsan söyle onu alalım demeyin lütfen fikrimi beyan ettim sadece.

• @evo64: kusura bakma benim hatam kardeş. diğer yüklü gelenler (digiturk play, sportify, tivibu vs vs) kaldırılabiliyor ancak chrome direk kaldırılamıyor. burada iki seçenek var: play store'den farklı bir tarayıcı bulup indirmek ya da tv'yi yeniden kurmak. tv'de hangi yazılım sürümü yüklü?

@oceanx35: zevkler ve renkler tartışılmaz derler. lg 8 serisi derken hangi modeliydi acaba? misal ben ultra serilerini pek beğenmezken kuzenim kullanıyor ve genel olarak memnun. tabi bir de işin bütçe boyutu var. sonuçta beğendiğim lg modelleri 8109 fiyatı x 1.5 civarındaydı. bu arada atv hd'nin görüntüsünü de pek beğenmiyorum. net olmasına net ama renkler aşırı, kontrast aşşırı... karşılaştırma için çok isabetli bir kanal olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recruit1 -- 16 Mart 2015; 1:53:22 >
  • Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    amblight ayarlarindan duvar rengini seçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah, benim ambilight ile alakalı bir problemim yok.

AmbLightı yetersiz bulan arkadaşlara bir sorum olacak.
    Siz Nasıl bir performans umuyordunuz ve duvara mesafe kaç cm kullanıyorsunuz?

• Son güncelleme ile android sürümü kaç oldu acaba

• yorumlar almış başını gitmiş, nereden nereye. Arkadaşlar bende 48 inçlik olanı var. Vatandan aldım, zaten bir tek orda var. Şu an hiçbir sıkıntım yok. TV şık mı şık. 1080p si gayet güzel. Paneli LG lerin panellerden çok daha canlı ve tatminkar. Chrome dan girip istediğim filmi izleyebiliyorum. Daha ne olması gerekiyor anlamadım. Bu fiyata alınabilecek en iyi tv. Yazılım sürümü 0.9.119.49 ,Builder: 2015.02.13
  • 1 haftadır bende kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok cihazın. HD olarak değerlendirirsem de bir sıkıntı yok kesinlik had safhada gayet iyi.Sadece kafama takılan ama ayarlarına bakmadım bir durum var.gece saat 22 den sonra otomatik olarak belirli periyotlarla kendini, kapatmaya caçalışıyor. 1 dk sonra da kapatıyor. Eğer ok derseniz sıkıntı yok.hangi ayardan kapatacagimi Biliyormusunuz arkadaşlar.

2249 tl ye bence alınacak en iyi tv dir.

• EMOZEY E kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam fiyat olarak 2249 tl yazmışsınız acaba nereden aldınız vatanda 2499tl olarak görünüyor fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

Eyvallah, benim ambilight ile alakalı bir problemim yok.

AmbLightı yetersiz bulan arkadaşlara bir sorum olacak.
    Siz Nasıl bir performans umuyordunuz ve duvara mesafe kaç cm kullanıyorsunuz?

6 cm mesafe var. Bundan önceki tv philips 7008k vardı ondaki ambilight bundan çok daha etkiliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 16 Mart 2015; 16:53:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.