Şimdi Ara

Philips 8505H/12 ve 8605H/12 LED TV Kullanıcıları Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
3
Favori
56.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

Yaklaşık 1 ay TV araştırdım. LED-LCD Tv'ler içinde en başarılı performansı 8605 gösteriyor. PS3 BD diskleri oynatma kabiliyetinde olduğundan 3D görüntüleri de aktaracaktır. Netice de 3D oyunları var. Piyasadaki 3D Led-Lcd TV'ler içinde fiyat/performans olarak kesinlikle alınabilecek bir TV. Yalnız almak için acele etmeyin. Zannedersem Ağustos gibi yeni serileri gelecek, ve aldığım sağlam bir bilgiye göre, yakın bir zamanda fiyatlarında gerileme olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: ertu.aa

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar tv lerini yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kullanan arkadaşlarada keyifli seyirler.

Benim gibi araştıran arkadaşlarada Allah sabırlar versin Gelelim konuya dün akşam kesin olarak karar vermiş bir şekilde media markt den 8605 almaya gittim ancak sharp ın quattron teknolojili modellerini görüne kafam birazda olsa karıştı. Zira görüntü kalitesi bana oradaki bütün tv lerden iyi geldi. Gerçi konunun başında bu konu kısada olsa konuşulmuş ancak ben tekrar gündeme getirmek istedim . bu konudaki düşünceleriniz nelerdir sizce 8605 mi yok sharp ın quattron teknolojili wireless ve recever özelliği içinde bulunan tv simi ?

Tüm bunların dışında 8605 almaya karar verirsem eski kasa ps3 ile 3d görüntüleri izleme şansım varmı? Ayrıca bahsedilen ses kesilme problemi devam ediyormu? Özellikle bu konu benm için önemli çünkü tv yi yaklasık 2 ay sonra kullanmaya başlayacağım. Yani çeyizlik bir tv alıyorum . Tüm bunların dışında ps3 hd sd yayın performanslarında hakkında yorumlarınız nedir verilen parayı hak ediyormu?

Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

yorumun için teşekkür ederim dostum yalnız ağustosa kadar beklemem imkansız. ayrıca artık biran önce alıyımda onumu alıyım bunumu alıyım diye düşünmekten kurtulayım diyorum. Bu arada sharp konusunda fikirlerin nelerdir ?

Bunun dışında diğer arkadaşlarda yorumlarını aktarırlarsa çok makbule geçicek

• Zaten Ağustos'a kadar bayilerde ürün kalmaz, ben yeni çıkacak olan 8606'nın piyasaya çıkış tarihini belirtmiştim. Philips fiyat değişikliği için ise sürekli fiyatları takip etmenizi öneririm.

Sharp'n panel kalitesini tartışmak anlamsız, neticede adamlar panel üretiyor. Dolayısıyla en iyi paneli kendi ürünlerinde kullanacaklardır. Görüntü kalitesi iyi ancak Quattron panel 4 renk ihtiva etse de, ben incelediğim Sharp panellerde hep abartılı renklerle (Samy gibi) karşılaştım. Belki TV'lerin renk ayarları doğru değildi. Ancak en güzeli gözünüzün beğendiğini almanızdır. Ben 1-1,5 ay 3D Led-Lcd diye dolaştım durdum, sonra Vatan'da gördüğüm Pany 50VT20 plazma panele takıldım ve Pazar günü aldım. Ama Lcd alacak olsaydım bu kesinlikle 52PFL8605 olacaktı.

Karar sizin, yorumlara çok kulak asmayın, siz gözünüzün beğendiğini alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 12 Nisan 2011; 10:48:19 >

• objektif yorumların için çok teşekkür ederim dostum tekrardan. Evet sharp gerçekten de görüntü kalitesi olarak çok güzel tv ler yapmış ancak ne yazıkki ülkemizde fazla tutulan bir marka değil servs ağı yaygın değil bildiğim kadarıyla şimdilik en iyi tercih hem 3 d olması hem ambilight özelliği hem net tv gibi özellikleri ile 8605 gibi duruyor ama şu ses sorunu kafama takıldı kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirse çok ii olacak
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar tv lerini yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kullanan arkadaşlarada keyifli seyirler.

Benim gibi araştıran arkadaşlarada Allah sabırlar versin Gelelim konuya dün akşam kesin olarak karar vermiş bir şekilde media markt den 8605 almaya gittim ancak sharp ın quattron teknolojili modellerini görüne kafam birazda olsa karıştı. Zira görüntü kalitesi bana oradaki bütün tv lerden iyi geldi. Gerçi konunun başında bu konu kısada olsa konuşulmuş ancak ben tekrar gündeme getirmek istedim . bu konudaki düşünceleriniz nelerdir sizce 8605 mi yok sharp ın quattron teknolojili wireless ve recever özelliği içinde bulunan tv simi ?

Tüm bunların dışında 8605 almaya karar verirsem eski kasa ps3 ile 3d görüntüleri izleme şansım varmı? Ayrıca bahsedilen ses kesilme problemi devam ediyormu? Özellikle bu konu benm için önemli çünkü tv yi yaklasık 2 ay sonra kullanmaya başlayacağım. Yani çeyizlik bir tv alıyorum . Tüm bunların dışında ps3 hd sd yayın performanslarında hakkında yorumlarınız nedir verilen parayı hak ediyormu?

oncelikle sagolasın bende 5 gun once aldım 40pfl8605. Bu arada sanırım senıninle aynı kaderı paylasıyoruz:) bende hazıran sonu kısmetse evlenıcegımden dolayı sımdıden aldım Philips' imi ayrıca bende de eski kasa ps3 var :) senın gıbı bende ınanılmaz bı arastırma sonrasında bu televızyona karar verdım ve hemen servıse goturup tv yı actırıp kontrolunu yaptırdım herhangı bı sorunu varmı dıye! sonrada garantısını onaylatıp evde bırde ben kendım test ettım. ps3 le performans zaten 10 numara hd yayın desen bende digitürk plus var oda 10 numara goruntu kalıtesınden hıc suphen olmasın televızyon gayet basarılı.
    ps3 umde 3d fılm test etmeye gelelım :) bi onu test edemedım cunku gozluk almadım henuz sebebıde yenı gozlukler cıkıyomus philips deki arkadasım beklememı yenı gelen gozlugu almamı soyledı sebebıde suankı gozluklerın orta bolumlerının bıraz sert oldugunu bununda ıkıdebır cıkar tak yapınca kırılma ıhtımalı yukseldigini soledı. yenı gelıcek olan gozluklerde bu probemı cozmusler.orta bolumu farklı bı malzemeden yapıp yumusatmıslar. bu yuzden henuz 3d yı test edemedım.

Ses kesilme problemine gelince 3 gun boyunca tv yı kullandım bende ole bısıy olmadı daha sonra kutusuna koyup kaldırdım tv mi hazıran da açıncaya kadar :)
    bu arada media market da fiyatı ne kadar bilmiyorum ama dusunursen metro da gozluksuz fiyatı 2500 liraya ben aldım istiyosan pesin fiyatına 12 taksıt de yapıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiguan

quote:

oncelikle sagolasın bende 5 gun once aldım 40pfl8605. Bu arada sanırım senıninle aynı kaderı paylasıyoruz:) bende hazıran sonu kısmetse evlenıcegımden dolayı sımdıden aldım Philips' imi ayrıca bende de eski kasa ps3 var :) senın gıbı bende ınanılmaz bı arastırma sonrasında bu televızyona karar verdım ve hemen servıse goturup tv yı actırıp kontrolunu yaptırdım herhangı bı sorunu varmı dıye! sonrada garantısını onaylatıp evde bırde ben kendım test ettım. ps3 le performans zaten 10 numara hd yayın desen bende digitürk plus var oda 10 numara goruntu kalıtesınden hıc suphen olmasın televızyon gayet basarılı.
    ps3 umde 3d fılm test etmeye gelelım :) bi onu test edemedım cunku gozluk almadım henuz sebebıde yenı gozlukler cıkıyomus philips deki arkadasım beklememı yenı gelen gozlugu almamı soyledı sebebıde suankı gozluklerın orta bolumlerının bıraz sert oldugunu bununda ıkıdebır cıkar tak yapınca kırılma ıhtımalı yukseldigini soledı. yenı gelıcek olan gozluklerde bu probemı cozmusler.orta bolumu farklı bı malzemeden yapıp yumusatmıslar. bu yuzden henuz 3d yı test edemedım.

Ses kesilme problemine gelince 3 gun boyunca tv yı kullandım bende ole bısıy olmadı daha sonra kutusuna koyup kaldırdım tv mi hazıran da açıncaya kadar :)
    bu arada media market da fiyatı ne kadar bilmiyorum ama dusunursen metro da gozluksuz fiyatı 2500 liraya ben aldım istiyosan pesin fiyatına 12 taksıt de yapıyolar.

Öncelikle tekrardan hayırlı olsun tv in :) bende haziran başı gibi evleneceğimden tv mi şimdi alıp taksitlerini ödemeye başliim diyorum onun dısında metrodaki fiyatı 2500 tl baya uygunmuş. Yalnız 2 gözlük birde yanına alıcısını eklersek zannediyorum media markt fiyatın aynısına yani 3000 tl ye geliyor Hatta daha fazla bile olabilir dün teknosada philips in orjinal gözlüğüne 400 tl dediler bimekste aynı tv yi 12 taksit olarak 1 gözlük ve alıcı hediyeli 3100 tl ye veryorlar. media markt tek kötü tarafı taksit olayını 6 taksit yapıyor oda beni aşıyor. Zannediyorum tek gözlüğü feda edip bimeksten alıcam Görüntü kalitesi konusunda yorumlarının samimiyetine inanıyorum eminim ki gayet başarılıdır ancak şu ses problemi olayı hala beni düşündürüyor. Philips lerde bu kronik bir sorunmu acaba çünkü 8694 alan bir arkadasımın tv si ses problemi yüzünden bi kaç kere servise gidip geldi neyse hakkımızda hayırlısı diyelim artık

• ya aslında bu iş bıraz kısmet işi bunun markayla pek alakası yok diye dusunuyorum. şans :)
    bi arkadasımla aynı anda aynı yerden aynı marka model sıfır araba aldık 2 sene içersinde ben bi tel periyodik bakıma girerken o dunyanın sorununu yaşadı :)
    veya rahatlatırsa senı bılemıyorum ama bı ornek daha verıyım kuzenım 8 ay once kusura bakmayı reklam yapmak istemem yanlıs anlasılmasın. mercedes c200 amg aldı hemde sıfır aldı 6 kere servıse gırdı cıktı araba şanzımanı yuzunden :) arabayı gerı aldı mercedes :) yanı bu işler kısmet bırazda. yanı tavsıye edebilecegım bı tv ben gayet memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiguan

ya aslında bu iş bıraz kısmet işi bunun markayla pek alakası yok diye dusunuyorum. şans :)
    bi arkadasımla aynı anda aynı yerden aynı marka model sıfır araba aldık 2 sene içersinde ben bi tel periyodik bakıma girerken o dunyanın sorununu yaşadı :)
    veya rahatlatırsa senı bılemıyorum ama bı ornek daha verıyım kuzenım 8 ay once kusura bakmayı reklam yapmak istemem yanlıs anlasılmasın. mercedes c200 amg aldı hemde sıfır aldı 6 kere servıse gırdı cıktı araba şanzımanı yuzunden :) arabayı gerı aldı mercedes :) yanı bu işler kısmet bırazda. yanı tavsıye edebilecegım bı tv ben gayet memnun kaldım.

yani aynen dediğin gibi biraz kısmet birazda şans işi teknoloji hakkımızda hayırlısı artık

• ben ilk aldığım zaman ses problemi yaşamıştım fakat artık öyle bir sorun yok. sanırım yeni yazılımla sorun düzeltilmiş.
  • BLU-RAY PHILIPS bdp 5180 mi yoksa bdp 8000 mi

Arkadaşlar 3d tv ve 2 gözlüğüm var. 3d filmleri izlemek için blu ray almaya karar verdim. televizyonum philips olduğu için bluray i de philips almak istiyorum.

1. seçenek: bdp 5180 3d oynatabiliyor,dlna,7,1 ses çıkış,net tv
    http://download.p4c.philips.com/files/b/bdp5180_12/bdp5180_12_pss_eng.pdf

2. seçenek: bdp 8000 3d oynatabiliyor,dlna,7,1 ses çıkış,net tv
    http://download.p4c.philips.com/files/b/bdp8000_12/bdp8000_12_pss_tur.pdf

aradaki farklar:
    5180 de
    divx altyazı desteği var
    -wifi ready olduğu için aparat ile bağlanabiliyor fakat dlna var kabloluda bağlanabiliyor.
    divx plus hd teknolojisi
    -dahili hafıza yok

8000 de
    +dahili wifi içinde
    cinema perfect hd teknolojisi
    +dahili 2 gb hafıza

5180 230 tl
    8000 398 tl

hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz...

• Herkese selamlar arkadaşlar bende dün en sonunda 1 aylık bir araştırma neticesinden philips 8505 imi iki gözlük ve transmitter hediyesi ile birlikte 2900 tl ye media markt 6 taksitli olarak aldım. aslında 8605 için gitmiştim ancak 8605 in önündeki ekranı korumak için yapılmıs panel hem ekranın parlaklıgını etkilemiş hemde güneşte yansıma yapar endişesi vede 8605 in media markt stoklarında olmayısı dahada fazla beklemek istemediğimden 8505 ialdım

Neticede bundan sonraı benm için bekleme süreci olacak taki evim yapılıp içine yerleşene kadar sanırım orda en az 1.5 ayı bulur. Bu süre içinde sizlerin tv ile ilgili görüşlerinizi yorumlarınızı okuyarak vakit geçiricem artık Gerçi dün bir ara acaba evde kullandığımız sony i 1 aylığına rafa kaldırıp philipsi kullanmaya başlasammı diye düşündüm ama sonrasında bu fikir cazip gelmedi

Tvlerini alıp kullanmaya başlayan herkese tekrardan keyifli seyirler.

• 10 numara iş yapmıssın
    8605lerde görüntü yansıması çok rahatsız edici tamam daha keskin gözüküyor belki ama eve getirdiginde 8505in de ne kadar canlı görüntüsü oldugunu anlayacaksın ve gereksiz yere 8605i düşündügünü anlayacaksın.

Karşıda pencere bile olsa 505lerde yansıma sorunu ortadan kalkıyor.
    izleme açısı olarakta paneli duvara karşıdan görecek şekilde asmanı tavsiye ederim.

Tvlerdeki sharp panel konuşuyor. Ben altın uclu skartla uyduyu izliyorum her gören görüntü güzel dedi..

Hayırlı olsun..
  • 10 numara iş yapmıssın
    8605lerde görüntü yansıması çok rahatsız edici tamam daha keskin gözüküyor belki ama eve getirdiginde 8505in de ne kadar canlı görüntüsü oldugunu anlayacaksın ve gereksiz yere 8605i düşündügünü anlayacaksın.

izleme açısı olarakta paneli duvara karşıdan görecek şekilde asmanı tavsiye ederim.

Tvlerdeki sharp panel konuşuyor. Ben altın uclu skartla uyduyu izliyorum her gören görüntü güzel dedi..

Hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

10 numara iş yapmıssın

Hayırlı olsun..

Eyw dostum çok teşekkür ederim. Dediklerin konusunda bende haklı oldugunu düşünerek öyle bir iş yaptım. Aynen dedğin gibi tv yi duvara asmayı planlıyorum. Neyse artık 2 ay sonra izlemeye başlayınca değerlendirmelerimi yazarım

• Selam arkadaşlar bende 8505 i almak istiyorum konya philips bayi yok dedi nerden bulacağım bunu 8605 de yansımadan dolayı vazgeçtim tam alacakken bide üstüne sizin yorumlarınızi okuyunca içim iyice rahat etti 8505 i hic görmedim ama yorumlara bakarak bu tv nin benim aradığım tv olduğuna inandım özellikle ps3 için sabırsızlanıyorum ne olur yardım edin nerden bulacağım bu tvyi konya da oturuyorum hic bi sitede bulamadım yeni çıktı diyorlar hic bi yerde bulamadım yoksa sony hx800 almak zorunda kalacağim ama gönlüm philipsde ne olur yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor
    10 numara iş yapmıssın

Hayırlı olsun..

Arkadaşlar bu tv yi almak için ankaraya kadar gideceğim mediamark a telefonda konuştum fiyat vermediler ankara mediamark ta fiyatı ne kadar bunun ve 3D izlemek nasıl oluyor bu tvde

• Seçkin 8605-8505 kullanıcıları;

Tv kullanım saatini nasıl ögreniyorduk?

:)
  • Arkadaşlar şu tv 8505 mi 8605 mi odam küçük fazla güneş görmez ama gün ışığı alır ve florasan lamba aydınlatıyor oda yansıma cok mu fazla oluyor 8605 de konyada 8505 yok ta o yüzden soruyorum bide 46 ile 40 in arasındaki fiyat farkı ne üstadlar
  • 8505lerin çercevesi gümüş rengindedir ve yansıma yapmazlar 8605ler ise siyah cam cercevedirler ve acayip yansıma yaparlar ...
  • Teşekkürler üstad simdi bu tv yi nerden alacağım bu yeni serimi eski serimide bulması bu kadar zor yeni ise biraz daha bekleyeyin fiyatı düşer belki ama yok öyle değilse artık ankaraya kadar gidip media marktan alayım
  • bayilerde bitmiş. gümrükte takıldığını söylüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.