Şimdi Ara

Philips 8505H/12 ve 8605H/12 LED TV Kullanıcıları Kulübü (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
3
Favori
56.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş, senden Allah razı olsun, ne muradın varsa versin...
    Bende de verici + 2 gözlük vardı, ne zaman baksam pta 02'ler tanesi 150-200 TL idi, bende yılmıştım, artık bakmıyordum.
    Derhal alacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KODEM -- 18 Mayıs 2014; 14:17:32 >
  • bir haftadır net tv ye giremiyorum .acaba neden olabılır.ayarlardan kablo bağlı diyor ama giremiyorm canımı çok sıkıyo bu phılips
  • Arkadaşlar 52pfl8605 i 2010 yılında aldıydım ilk çıktığında. Sene 2018 ve yeni bir tv ihtiyacım oldu. Bu hafta gittim araştırdım inceledim ve sonuç şu.

8605 in değerini bilelim. Ben ilk günden beri bu tv nin doğal renklerini ve kalitesini hep hissettim ve çok beğenerek izledim. Çok para verdiğimi biliyorum ama pişman olmadım.

Şu an piyasada satılan 4K led tv lerde ışık sızması, bulutlanma dahil birçok sorun var ve o şekilde satılıyor halen. Ve en önemlisi
    bir mağazaya yada internete girin. Satıştaki güncel modellerin yüzde doksanı 50 Hz. Birkaç televizyon bulabilirsiniz 100 Hz. diye satılan diğerleri değil. Fiyatları uçmuş ona rağmen 50 Hz. tv dolu piyasa.
  • Merhaba,

philips 40 pfl 8505 kullanıyorum, anakart yandı ve piyasada bulamıyorum. elinizde var mıdır? nereden alabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.