Şimdi Ara

Philips 8505H/12 ve 8605H/12 LED TV Kullanıcıları Kulübü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
3
Favori
56.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alisude

dün akşam 8605 led tv me digitürkün hd uydu alıcısını taktım .3d yayın veren 399 u kanal ı açtım ama 3 d aktif olmadı neden aktif olmadı acaba.2 sene oldu tv yi alalı amstrad hd uydu alıcısında geçen sene aktif oluyordu.bu sene hiç denememiştim.ne yapmam gerekıyor sizce.

Gözlüğün pili bitmiş olabilir değiştirip tekrar deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGÜ

quote:

Orijinalden alıntı: alisude

dün akşam 8605 led tv me digitürkün hd uydu alıcısını taktım .3d yayın veren 399 u kanal ı açtım ama 3 d aktif olmadı neden aktif olmadı acaba.2 sene oldu tv yi alalı amstrad hd uydu alıcısında geçen sene aktif oluyordu.bu sene hiç denememiştim.ne yapmam gerekıyor sizce.

Gözlüğün pili bitmiş olabilir değiştirip tekrar deneyin

gözlükle ilgili oldugunu zannedmiyorum çünkü 3d ekrandan aktif olmuyor.yani yanyana olan görüntüyü tek bulanık hale getiremiyorum.tek görüntü haline gelse o zaman göstermese gözlük derdık ayrıyeten pillerinide degiştirdim gözlüklerin acaba yazılım mı istiyor ki

• ARKADAŞLAR BEN PHILIPS 40PFL8505H/12 3D TV ALDIM BİRDE PHILIPSIN ORJİNAL GÖZLÜKLERİNDEN ALDIM AMA 3D OLARAK TV İZLEYEMİYORUM 3D TEST YAYINLARINDAN ALT ALTA VE YUKARI AŞAGI MODLARINDA DA DENEDİM AMA İZLEYEMİYORUM BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetts

ARKADAŞLAR BEN PHILIPS 40PFL8505H/12 3D TV ALDIM BİRDE PHILIPSIN ORJİNAL GÖZLÜKLERİNDEN ALDIM AMA 3D OLARAK TV İZLEYEMİYORUM 3D TEST YAYINLARINDAN ALT ALTA VE YUKARI AŞAGI MODLARINDA DA DENEDİM AMA İZLEYEMİYORUM BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

3D test dediğin uydudaki 3D test kanalı ise, bu kanaldaki yayınlar eski kırmızı mavi karton gözlükler içindir.Bu tv de izleyeceğiniz 3D görüntüler, normalde tv 3D modunda değil iken yanyana veya üst üste iki görüntü şeklinde olur.HD uydu alıcınız var ise Türksat3D HD kanalındaki görüntüleri izleyebilirsiniz veya netten film-belgesel vb. videoları ismiyle beraber örneğin; ''Avatar 3D half sbs dual'' şeklinde aratıp indirirseniz kolaylıkla izleyebilirsiniz.Ayrıca bu tv 3D Ready tv dir, gözlüklerin haricinde aldınız mı bilmiyorum ama transmitter denilen verici almanız gerekmektedir.Bu başlığı en baştan dikkatli okuyun ve aşağıdaki linki de takip edin, size bayağı yardımcı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

demek kimse denememiş :D farklı gözlüklerle bakmayı

Philips marka ve yazdığım modellerden başka gözlükler kullanamazsın.Bunlar FPR gözlükler gibi değildir.Her markanın aktif gözlüğü kendi tv modellerinde çalışır.

40pfl8605 için senin yazmadığın pta508 ve pta517 de uyumlu, belki başka pta??? da vardır.
  • 40pfl8605 ile you tubeye giriyorum ancak seçtiğim videoyu hiç açamıyor.bir videoyu seçince ekranda büyüyor ama siyah zemin üzerine bir daire sürekli dönüp duruyor ve video hiç açılmıyor.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&ctn=40PFL8605H/12

son güncellemeyide yükledim ama sorun aynı devam ediyor.

siz izleyebiliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayfarer2140

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

demek kimse denememiş :D farklı gözlüklerle bakmayı

Philips marka ve yazdığım modellerden başka gözlükler kullanamazsın.Bunlar FPR gözlükler gibi değildir.Her markanın aktif gözlüğü kendi tv modellerinde çalışır.

40pfl8605 için senin yazmadığın pta508 ve pta517 de uyumlu, belki başka pta??? da vardır.

Arkadaşım benim o mesajı yazdığım tarihte pta508 ve 517 piyasada yoktu.

• doğrudur hocam, ben okuyanlara ek bilgi olsun diye yazdım belki başka uyumlu modellerde vardır.
    pta02 yi iki aydır arıyor 450 liradan aşağı bulamıyordum senin verdiğin bilgilerle pta215 + pta516,517,507 vs ekleyerek set yapılabileceğini ve daha ucuza getirilebileceğini öğrendim. bir iki satıcıyla irtibat halindeyim operasyonu tamamlayınca buraya neticeyi yazarım.
  • quote:

Güncelleme konusunda Philips müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsin.Philips Türkiye sitesinde destek bölümüne bak.Gözlükler aktif oluyor demişsin, gözlüklerin aktif olabilmesi için tv nin 3d modununda aktif olması lazım.Yoksa gözlükler çalışmaz.Örneğin; medya player, bluray player veya pc den 3d half sbs denen ve normalde yanyana iki tane gözüken görüntüyü hdmi kabloyla tv ye gönderdiğinde ve bu ikili görüntüyü tv de gördüğünde kumandadan adjust tuşuna basıp oradaki 3d seçeneklerinden yanyana olanı seçince iki tana olan görüntü birleşerek bulanık bir resim oluşur.Gözlüğün modeline göre on tuşuna bastığında 3d filmi izleyebilirsin.Diske yazılmış orjinal 3D Bluray filmlerde tv ya otomatik olarak 3d moduna geçer veya 3d sinyal algılandı, 3d ye geçilsin mi diye sorar.

selam
    bilgisayarı tv ye bağladım ama 3d izleyemiyorum.

Ekran kartı hd5750 (3D stereoskopik ekran/gözlük desteği:3D stereo sürücüler, gözlükler ve ekran gerektirir. )
    ekran kartında sorun yok

ekran kartı hd çıkışı ve tv hd girişi ile bağlantı kuruyorum

40pfl8605 için pta215 transmitter + pta508 3d gözlük aldım

izlenecek videonun ismi Tweety & Sylvester 3D half sbs.mkv
    buradan videonun 3d half sbs olduğunu anlıyoruz

tüm aletleri birbirine bağlıyoruz ekrandaki görüntü alttaki gibidir

sonra kumandadan 3d seçenekleri aktif (bakın 3d yan yanayı seçeceğim)demekki doğru yoldayız görüntü alttaki gibidir

3d yanyanayı seçince gözlükte pır pır birşeyler oluyor 3-4 saniye 3d görüntü izliyorum ama hemen sona eriyor ve alttaki gibi herkesin gördüğü görüntü oluyor.

neden 3-4 saniye sonra görüntü bu hale geliyor gözlüklü ve gözlüksüz böyle görünüyor nerede hata yapıyor olabilirim. not:gözlüğün pili dolu

eksik donanım olsaydı hiç 3d görüntü izleyemezdim ama ben 3-4 saniye 3d görüntü izleyebiliyorum ama nedense kendiliğinden son resimdeki hale dönüşüyor bu neden olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayfarer2140 -- 20 Mart 2013; 16:51:10 >

• youtubeye girebilen var mı ?

ben giriyorum ama hiçbir videoyu açamıyor sürekli mavi çizgi dönüyor ama video hiç açılmıyor bu durumu philips amcaya sordum bana
    bu dns leri gönderdi ama işe yaramadı birde bulut korumasından bahsediyor ne ise ? sizde durum nedir ?

DNS1 : 008.008.008.008

DNS2 : 008.008.004.004

DNS1 : 208.067.220.220

DNS2 : 208.067.222.222

DNS1 : 193.140.100.210

DNS2 : 193.140.100.215

DNS1 : 156.154.070.022

DNS2 : 156.154.071.022

Modemde 'Cloud Protection' veya “Bulut Koruması” özelliğinin aktif olup olmadığını kontrol ediniz ve eğer aktifse iptal ederek, devre dışı bırakınız.

• Merhaba değerli arkadaşlar
    40pfl8605 Philipsin net tv den youtube , videoları açamama sorununu halletmiş bulunmaktayım.
    philips destege gönderdiğim yukarıdaki sorunumu anlatan maile cevap olarak gönderdiği dns leri denemiş ,net tv ön belleğini sil tavsiyesini denemiş ve internette araştırdığım daha bir çok ihtimalleri denemiş olmama rağmen sorun çözülmeyince philipse eski sürüm güncellemesini göndermesini istedim.

https://www.dropbox.com/s/y95jmczptplfxb6/autorun.upg

yukarıdaki linkten indirebileceğiniz eski sürümü alttaki gibi yükleyince tüm sorun halloldu artı net tv den her videoyu açabiliyorum (not : bu eski sürümü herzamanki gibi flasha kopyalayıp tv ye takınca otomatik yükleyeceğini beklemeyin , bunu yapmıyor manuel aşağıdaki gibi yüklemeniz gerekiyor)

• internette bu sorunu olup şikayet sitelerine yazanlara philips cevaben bir sürü şey anlatmış hiçbiri sorunu çözememiş
    benim philipsten direkt istediğim şey sorunu çözdü
    philipse beni alın sizde çalışayım desem almazlar bu da onlara kapak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayfarer2140 -- 24 Mart 2013; 17:25:28 >
  • açıklamalar için teşekkürler.

umarım çözüm olacaktır.

eski sürümü isteyeyim ben de.
  • eski yazılımı yüklememe rağmen hala youtube videoları oynatamıyor.

dnsleri vs. değiştirdim
  • wayfarer2140 kullanıcısına yanıt
    Ortamda ışıkların açık olup olmaması etkili oluyor. Tasarruflu ampuller gözlüğün devredışı olmasına neden oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: norman74

Ortamda ışıkların açık olup olmaması etkili oluyor. Tasarruflu ampuller gözlüğün devredışı olmasına neden oluyor...

philips sorunun gözlükten kaynaklandığını söyledi ve aradaki fiyat farkını isteyerek başka modelle değiştiridi
  • 2 seneler 40pfl8605 kullaniyorum ama su net tv den bir turlu sorunsuz bir sekilde yararlanamadim. Hep baglanti hatasi veriyor. Bugun kardesime samsung tv aldik. Adam iki dakikada nete girdi. Hatta klavye bile bagladi. Iyice soguttu bu philips beni. Su eski versionu yukleyince insallah birseyler duzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklasık 2 sene once almıstım bu ürünü cok nadir kullanıyorum kablo tv rtl almanca ogrendigim kanalı kaldırınca tamamen sogudum zaten ayda yılda bir kullanıyordum. Ihtiyacı olan, ilgilenen varsa

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-philips-televizyon-full-hd-led-tv-40pfl8605h12-smart-tv-151864595/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_sirin -- 7 Nisan 2014; 20:31:40 >
  • 40 pfl8605 kullanıyorum, başlangıç paketi olarak 3d vericisi ve 2 adet pilli gözlüğü var fakat 2 gözlük yetmiyordu bu yüzden internette uygun fiyatlı pta508 3d gözlük buldum ve 3 adet sipariş verdim, ürünün desteklediği modeller arasında 40 pfl8605 var, gözlükler geldi ve sorunsuz çalıştılar. Hepsiburada.com'da 49 TL MediaMarkt'ta 44,90 TL. Bilginize.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PHILIPS-PTA508-00-Aktif-3D-g%C3%B6zl%C3%BCk,103452,465558,854810.html?langId=-14

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-pta508-3d-tvler-icin-aktif-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evphpta508&categoryId=60004528

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurunc -- 29 Mart 2014; 11:52:04 >

• Selam, bende philips 40pfl 8605 model tv var, pta 508 gozluk aldim ama 3d verici gerekiyormus, bunun icin ne yapmaliyim? Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.