Şimdi Ara

Philips 8505H/12 ve 8605H/12 LED TV Kullanıcıları Kulübü (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
3
Favori
56.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40pfl 8605 model televizyonum var dreambox 8000pvr ile bağlantılı ama iki gündür dikkat ediyorum görüntü yukarı doğru kayıyor.uydunun kumandasından ses düğmesine bastığımda veya herhangi bir nedenle bir tuşa bastığımda görüntü düzeliyor.aradan 5-10 dakika geçtimi gene yapıyor ama gelnel olarak yaptığını söyleyemem sorun televizyondan mı yoksa uydudan mıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdal2000

merhaba arkadaşlar
    40pfl 8605 model televizyonum var dreambox 8000pvr ile bağlantılı ama iki gündür dikkat ediyorum görüntü yukarı doğru kayıyor.uydunun kumandasından ses düğmesine bastığımda veya herhangi bir nedenle bir tuşa bastığımda görüntü düzeliyor.aradan 5-10 dakika geçtimi gene yapıyor ama gelnel olarak yaptığını söyleyemem sorun televizyondan mı yoksa uydudan mıdır.

Uydu alıcısının tv ye bağlı olduğu porttan, mümkün ise başka bir uydu alıcı veya dvd player, medya player vb. bağla.Görüntüde kayma olmazssa uydu alıcın arızalı olduğu anlaşılır.Eğer yine kayma olursa tv sorunlu demektir.En yakın yetkili servisle irtibata geçersin.
  • 8505H/12 kullanıyorum. laptop umu tv ye bağlamak için VGA kablosu aldım. (laptopun HDMI girişi yok). sesi tv den bi türlü veremedim, ses bilgisayardan gelmeye devam ediyor. çözüm için ne yapmam gerekir?
  • VGA kablosu sadece görüntü aktarır.

Sesi aktarmak için ikinci bir kablo gerek. (3.5mm Erkek-Erkek Ses kablosu)
    Her iki ucu da standart kulaklıkların ucu gibi olacak. Birini laptop'un kulaklık çıkışına diğerini TV'nin arkasındaki ses giriş kısmına(VGA-DVI-HDMI AUDIO IN) bağlayacaksın.

kablo için örnek link:
    http://www.vatanbilgisayar.com/digitus-ak-203mm-audio-kablo-35-mm-erkek---erkek/productdetails.aspx?I_ID=2550
  • Arkadaşlar;

40 PFL8605/H Tv'de kullanmak üzere ses sistemi almayı düşünüyorum,bu konuda tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Vestel'in uygun fiyata 5.1 ev sinema sistemleri var acaba bu cihazlar iş görür mü? Yoksa philips,lg,panasonicden şaşma mı dersiniz?

Saygılarımla
  • teşekkür ederim. hemen deneyeceğim.
  • arkadaşlar pfl8605 için 3d bir kit alacam da. acaba bu piyasadaki philips gözlüklerden hangisi 8605 e uygundur? bazılarının fiyatı çok yüksek. kullanan varsa aralarındaki farkı söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

arkadaşlar pfl8605 için 3d bir kit alacam da. acaba bu piyasadaki philips gözlüklerden hangisi 8605 e uygundur? bazılarının fiyatı çok yüksek. kullanan varsa aralarındaki farkı söyleyebilir mi?

Transmitterin yoksa PTA02 kit alabilirsin.Yada transmitter ve gözlükleri ayrı ayrı alabilirsin.Transmitterin kodu PTA215 diye geçer.Gözlük olarak PTA03, PTA516, PTA507 alabilirsin.PTA02-03 pilli, PTA516-507 şarjlıdır.Yalnız PTA516 da hafiften cızırtı şeklinde kronik ses sorunu var.Philips Türkiye bu duruma normal diyor.PTA516 yı önermiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay83

Arkadaşlar;

40 PFL8605/H Tv'de kullanmak üzere ses sistemi almayı düşünüyorum,bu konuda tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Vestel'in uygun fiyata 5.1 ev sinema sistemleri var acaba bu cihazlar iş görür mü? Yoksa philips,lg,panasonicden şaşma mı dersiniz?

Saygılarımla

3D bluray playerli mi yada sadece dvd limi ses sistemi arıyorsun? Eğer bütçen müsaitse dvd li sistem önermem.3D bluraylı bir sistem alıp uzun süre kullanabilirsin.Hem bu sistemlerde usb den oynatmada dahil pek kodek sıkıntısı yaşamazsın.Optik girişli dvd li sistem alıp medya player bağlayarak sistemden 5.1 dts ve ac3 ses alabilirsin.Şayet sisteminde dts dekoder varsa.Ama her halükarda dvd li bir sistemden harici bağlantı ile Dolby True HD, DTS HD gibi yüksek kbps li sesleri alamazsın.Marka olarak Philips te adam gibi Bluray Playerli bir sistem yok.HTS3580 var, bunda da kodek ve optik/coax bağlantı sıkıntısı var.Diğer marka olarak Sony, Samsung ve LG ye bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

arkadaşlar pfl8605 için 3d bir kit alacam da. acaba bu piyasadaki philips gözlüklerden hangisi 8605 e uygundur? bazılarının fiyatı çok yüksek. kullanan varsa aralarındaki farkı söyleyebilir mi?

Transmitterin yoksa PTA02 kit alabilirsin.Yada transmitter ve gözlükleri ayrı ayrı alabilirsin.Transmitterin kodu PTA215 diye geçer.Gözlük olarak PTA03, PTA516, PTA507 alabilirsin.PTA02-03 pilli, PTA516-507 şarjlıdır.Yalnız PTA516 da hafiften cızırtı şeklinde kronik ses sorunu var.Philips Türkiye bu duruma normal diyor.PTA516 yı önermiyorum.

ben bu sabah philips bayiisiyle görüştüm de pta02 ye 165 tl dedi. transmitter uygun 65 tl diyor. ama gözlükler pahalı yaa 4 tane alsam offf dünya para... bu gözlüklerin hepsi aynı işi görmüyor mu :D ben daha uygun bir şey bulup alsam çalışmaz mı bende?

• demek kimse denememiş :D farklı gözlüklerle bakmayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

ben bu sabah philips bayiisiyle görüştüm de pta02 ye 165 tl dedi. transmitter uygun 65 tl diyor. ama gözlükler pahalı yaa 4 tane alsam offf dünya para... bu gözlüklerin hepsi aynı işi görmüyor mu :D ben daha uygun bir şey bulup alsam çalışmaz mı bende?

Ben 2 ay önce İstiklal caddesindeki teknosadan Transmitter kit (içinde 2 adet gözlük+Transmitter+Transmitteri tanıtmak için usb) 250. tl ye aldım.
    herhangi bir ses ve cızırtı yapmıyor.internetten indirdiğim 3d demoları uydu alıcınısın usb girişinden usb ile cok iyi bir derinlikle seyrediyorum.
    ayrıca uydu alıcısından youtube ye baglanıp 3d videolarıda seyrediyorum.
    Bu Transmitter darty teknosa mediamarkt bazı şubelerinde var.
    ben telefonla sordugumda İstiklal caddesindeki teknosada 2 adet vardı birini ben aldım.

• quote:

demek kimse denememiş :D farklı gözlüklerle bakmayı

Philips marka ve yazdığım modellerden başka gözlükler kullanamazsın.Bunlar FPR gözlükler gibi değildir.Her markanın aktif gözlüğü kendi tv modellerinde çalışır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşım Selam

Senin dediğin model için sadece pta507 uyumlu olduğunu biliyorum. Başka yerlerde araştırmanada gerek yok artık philips'in servislerinde de satılıyor.Aramana gerek yok yani
  • Arkadaşlar merhaba bende 5000serisi led tv var fakat ufak bi sorunum mevcut manuel olarak kanal arayıp buldugumda istedigim kanal numarasına kayıt edemiorum acaba bunun için yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar aslında 40pfl8605 alalı 1 sene oldu ama işlermin yogunlugu nedenıyle hiç 3d siyle ilgilenemedim flaş bellege 3d fılmı yukleyım izlemek istedigimde ise 3d filmi izleyemedim zaten 3d kısmıda aktıf olmadı soluk şekilde gorunuyordu bluray cihazı almak gerekiyormuş ne almamı tavsıye edersiniz şunuda soylemek istıyorum arkadaşımda p3 vardı bluray özelligi var dedi oyun açtı gözlükler aktif oldu ama tv de 2d3d kısmı aktıf oldu 3d kısmı aktıf olmadı bunun sebebi ne baya soru sordum yardımcı olursanız çok sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytekk

arkadaşlar aslında 40pfl8605 alalı 1 sene oldu ama işlermin yogunlugu nedenıyle hiç 3d siyle ilgilenemedim flaş bellege 3d fılmı yukleyım izlemek istedigimde ise 3d filmi izleyemedim zaten 3d kısmıda aktıf olmadı soluk şekilde gorunuyordu bluray cihazı almak gerekiyormuş ne almamı tavsıye edersiniz şunuda soylemek istıyorum arkadaşımda p3 vardı bluray özelligi var dedi oyun açtı gözlükler aktif oldu ama tv de 2d3d kısmı aktıf oldu 3d kısmı aktıf olmadı bunun sebebi ne baya soru sordum yardımcı olursanız çok sevınırım

3D için gerekli olan transmitter denilen verici tv ye bağlı mı, bağlı ise çalışmıyor ve güncellenmemiş olabilir.
    Bu tv den 3D izleyebilmek için harici cihaz(Medya Player, Bluray Player vs.) hdmi bağlantıdan bağlı ve 3D olarak gelen görüntü çözünürlüğü 720p ve üzerinde olacak.

• transmitter çalışıyor olması lazım çünki gözlükler aktif oluyor ama güncelleme demişsin onu nasıl yapıyoruz ben aldım alalı tv nın hiçbirşeyıne güncelleme yapmadım :( yardımcı olurmusunuz...
  • Güncelleme konusunda Philips müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsin.Philips Türkiye sitesinde destek bölümüne bak.Gözlükler aktif oluyor demişsin, gözlüklerin aktif olabilmesi için tv nin 3d modununda aktif olması lazım.Yoksa gözlükler çalışmaz.Örneğin; medya player, bluray player veya pc den 3d half sbs denen ve normalde yanyana iki tane gözüken görüntüyü hdmi kabloyla tv ye gönderdiğinde ve bu ikili görüntüyü tv de gördüğünde kumandadan adjust tuşuna basıp oradaki 3d seçeneklerinden yanyana olanı seçince iki tana olan görüntü birleşerek bulanık bir resim oluşur.Gözlüğün modeline göre on tuşuna bastığında 3d filmi izleyebilirsin.Diske yazılmış orjinal 3D Bluray filmlerde tv ya otomatik olarak 3d moduna geçer veya 3d sinyal algılandı, 3d ye geçilsin mi diye sorar.

• dün akşam 8605 led tv me digitürkün hd uydu alıcısını taktım .3d yayın veren 399 u kanal ı açtım ama 3 d aktif olmadı neden aktif olmadı acaba.2 sene oldu tv yi alalı amstrad hd uydu alıcısında geçen sene aktif oluyordu.bu sene hiç denememiştim.ne yapmam gerekıyor sizce.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.