Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bunu alalım da aldıktan sonra birde para mı ödeyeceğiz. internet mi lazım. aylık mı ödeyceğiz nasıl oluyor pe anlamıyorum bu işlerden ben. bahsettiğin KATHREIN UFS 925 sw 500GB CI+ Twin... olan sanırım.
  • o cihaz 1800 TL aşırı pahalı

Saygılar
  • ayrıca 450 euro yazıyor orada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hocam bunu alalım da aldıktan sonra birde para mı ödeyeceğiz. internet mi lazım. aylık mı ödeyceğiz nasıl oluyor pe anlamıyorum bu işlerden ben. bahsettiğin KATHREIN UFS 925 sw 500GB CI+ Twin... olan sanırım.

Yok 925 değil 932 . benim internetti smart tv di, cs di falen feşmekanla işim olmaz herkes kendi işini yapsın mantığındayım. Uydu alıcısıda sadece adam gibi işini yapıp adam gibi görüntüyü işlesin. O yüzden kanımca ekstra özellikleri olmayan bu yüzden fiyatı makul olan ama 720p yi ve sd görüntüyü 1080i ye yükseltmeye çalışan cihaz için kati 932 diyorum. Birde d-smart modül aldım giriş paketi 2 yıl yani 24 aylık kullanıma açık 190 lira kk ile 12 taksit, şimdi kanal D ve star da HD olunca tam süper oldu :)

www.hm-sat-shop.de
    404 - Seite nicht gefunden | Digitale Sat-Receiver, Anlagen und Zubehör - hm-sat-shop.de
    http://www.hm-sat-shop.de/hdtv-receiver-kathrein/kathrein-ufs-932-hd-sat-receiver-silber-usb-pvr.html

• Beyler Kati ve diğer Avrupa çıkışlı(KORE malı) ve "MARKA" sı çok uzun yıllar öncesinden bilinip,kabul edilen cihazların hepsi de iyidir;daha doğrusu mükemmeldir

Ancak bunlar çoğunlukla "TÜRK tipi uydu kullanıcılarına" veya "Karaköy işi uydu kullanıcılar" v.s için hiç uygun olmayabiliyor!

Zaten bu meretleri de Avrupa daki kullanıcıları tek bir kriter için alıyorlar ki o da "resim kalitesidir"
    Ama bizler bu meretleri çok farklı işler için alıyoruz ve sanırım ne demek istediğimi anladınız bizde cihaz CS yapmıyorsa,hikayedir yaw
    o marka ve en baba cihazları 150/200 kağıda bile versen çok büyük çoğunluk almaz bile!

Ancak benim bildiğim ve bir o kadar da çok fazla insana tavsiye ederek aldırdığım özellikle Kati ler(özellikle 912/913 ler ki malum CS işini de yapabilen)
    şu anda bizim piyasamız da ciddi yer edindi,ama bunlar genelde "sessiz çoğunlukdur"

TR de ayrıca son iki yıldır ciddi bir "FTA" cihaz kullanımına yönelik olarak ki bunların tek kriterleri "resim kalitesidir" özellikle yine Kati ve Techni satılmıştır
    ve devam etmektedir!

Humax giremedi ama bana göre bu konuda tartışmasız her devirde olduğu gibi bugün de Humi ler bir numaradır bu işte
    Ancak bu meretler çok pahalı ve Avrupa da onların kullanım amacı ve "düşüncelerine" göre bunlar çok fazla satılabiliyor ama TR de durum böyle değildir!

Örneğin Humi den en son süper bir cihaz çıktı Evolution serisi(iCord devamı gibi) ama fiyata bakın € 600 ülen bu ne yaw diyorum ama herifler böyle ve
    malını da çok rahat satıyorlar
    Yıllardır bu absürt fiyatları sebebiyle de alamadım gitti şöyle bir Humi yaw neyse ki teselli olarak efsane 5400 ile HDCI2000 kullandım ki bunlar da süper
    cihazlar "hala" birisi SD ler de diğeri de HD lerde

Kati ye gelirsem;geçenler de elimize 925 geçti ama bu meret de çok pahalı ve HDD geldiği için € 450/500 kağıt !!
    Bir arkadaşa almıştık,ben de biraz kalmıştı ama komik rakama aldık(750 kağıt) gerçekten süper bir cihaz dı ve benim illet olduğum şu cigara kutusu
    büyüklüğünde gibi teneke kutu cihazlardan değildi,alan arkadaş ta çok çok memnun,arada böyle şanslı sürprizler de çıkabiliyor tabiki!

Kati nin tüm serileri ok dir,bu herifler de dandik mal olmaz zaten! tek sorunları ise bazı SW ler de bug lar var,ciddi anlamda olmasa bile yine de var!
    dolayısıyla bu cihazlarda her yeni çıkan SW iş göremiyor kullanıcılarında ama tercih sizin,istediğiniz SW yi yükler kullanırsınız ki biz genelde böyle
    yapıyoruz ama TechniSat larda kesinlikle böyle bir buglar v.s sorun yoktur,ama bunu da yine SW seçerek kullanıyoruz!
    Biz sadece SD&HDTV resim kalitesine baktığımız için,bir SW de iyi bir diğerinde daha iyi bir diğerinde süpoer oluyor,ama aslında hepsi de iyi
    biz sadece "iyiler arasından" seçim yapıyoruz

++
    Saygılar
    CAN

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

quote:

Yok 925 değil 932 . benim internetti smart tv di, cs di falen feşmekanla işim olmaz herkes kendi işini yapsın mantığındayım. Uydu alıcısıda sadece adam gibi işini yapıp adam gibi görüntüyü işlesin. O yüzden kanımca ekstra özellikleri olmayan bu yüzden fiyatı makul olan ama 720p yi ve sd görüntüyü 1080i ye yükseltmeye çalışan cihaz için kati 932 diyorum. Birde d-smart modül aldım giriş paketi 2 yıl yani 24 aylık kullanıma açık 190 lira kk ile 12 taksit, şimdi kanal D ve star da HD olunca tam süper oldu :)

www.hm-sat-shop.de
    404 - Seite nicht gefunden | Digitale Sat-Receiver, Anlagen und Zubehör - hm-sat-shop.de
    http://www.hm-sat-shop.de/hdtv-receiver-kathrein/kathrein-ufs-932-hd-sat-receiver-silber-usb-pvr.html

Sabit sen de bizim "takımdansın" dostum;aslında bu işi bilmekdir,en azından bizim açımızdan tabiki!

925 aşırı pahalıdır,hiç gerekmez ve 932 ok dir

Girin inceleyin sitelerinden bunları

www.technisat.de
    www.kathrein.de

++
    Not;Almanya daki HM_SAT ise;bizlerin oradan getirttiğimiz zaman en çok tercih ettiğimiz firmadır,sağlamdır ve ayrıca Alman VAT %19 düşer TR;AB üyesi olmadığı için!
    dolayısıyla orada gördüğünüz fiyatlar VAT lıdır,siz o rakamı 1:19 düşerek hesaplayacaksınız!
    ülen herif TR den zengin oldu be yaw

www.hm-sat.de (buradan ana sayfaya girin;sağ üstte ONLINE yazan yere tıklayıp,sattıkları ürün bölümü çıkar)

TR de son bir yılda 932 de epeyi alındı!

Not;Kati de sadece bir tek 913(eski 912/910 lar da dahil) CS işi yapabilir(OSCam üzerinden veya dilenirse e2 de yüklenebiliyor ama resim kalitesi tüm e2 li cihazlar da
    olduğu üzere DÜŞER!!! bize göre değil e2 li cihazlar zaten Kati gibi bir cihaza da e2 yüklemenin hiç bir esprisi de yoktur! ancak OSCam ile org.image üzerinden
    çalıştığı için hiç bir "resim kalitesi düşmesi" söz konusu değildir

Not;ancak 913 üretimi bitti!! sadece Avrupa da stoklarında olanlar ve fiyatını da "arttırak" hala satıyorlar(aynı filimi 912 lerde de görmüştük) gördüğüm kadarıyla
    HM-SAT ın elinde kalmadı! € 220/240 gibi rakamlara çıkmış olabilir
    Ana üretici tabiki bu işlerin ana merkezi olan KORE dir ve üreticisi de Marusys dur(öneğin VU+ da burada üretiliyor veya no-name ama Avrupa da satılan bir çok kalite
    cihazların da üreticisi bu heriflerdir,Çin malı dandik kutular ile karıştırmayın ltf!) ancak işin son SW v.s işleri "ALAAMAN" işidir

++

• albani kullanıcısına yanıt
    albani hocam. bu kati 932 yi alınca internet ya da aylık ücret filan gerekiyor mu ? şöyle ki bende internet vs. yok. hd yayınları izleyebilecek miyim mesela ? CS dediğiniz nedir ilegal yayın anlamına mı geliyor. saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 6 Ocak 2014; 14:07:50 >
  • @boss

bu cihaz pek sana göre değil! ya da geçmişte böyle bir cihaz kullandınmı?

cihazı sadece bildiğimiz anlamda bir Receiver olarak kullanırsan,illa da internet gerekmez! en fazla SW yüklerken net gerekir ama onu da internet olan bir yerden yüklersin
    (SW ler yaklaşık 25-40Mb civarıdır) atarsın USB flasha ve eve getirir yüklersin!

Ancak internet yoksa CS işi zaten yapamazsın,932 alırsan bu cihaz da zaten CS işi yapamaz!(sadece 913 yapar veya eski 910/912 ler)

D-Smart Modüllü üye olursan onu da açar izlersin! sana ilk tavsiyem bu olabilir 932 gibi bir cihaz alırsan(internet gerekmez bunun için)++
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultangazi68

bigboss sana meil attım konuyu detaylı anlatacam yani arkadaşlar ben forumlardan şunuda anladım bazıları fazla şişiriyo kasıtlı olarak ürünlari satış için

Şişirme her konuda olur kimse kendi malını kotulemez . Ama 9706 modeli gerçekten iyi modeldir , panelin tek sıkıntısı yandan bakınca renklerde solmadır birde parmak izinin temizlenemesidir. Onun dışında teknik donanım olarak hala üst seviyedir. Bu arada kaça satıyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu panelde tırtıklı bir yansıma engelleyici katman olduğu için üzerine baskı yapıldığında panelin yüzeyinde çökme oluyor ve iz kalıyor. Eğer parmak izleri baskı ile oluşmuşsa o izler hiçbir şekilde çıkmaz. Temizlemeye çalışır ve bezi panele surterseniz daha kotu iz bırakmış olursunuz . Sadece paneldeki tozları hava üfleme makinesiyle panelden uzaklaştırabilirsiz. 9706 ve 9707 sahipleri panele birşey değdirmesinlet surtmesinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q5551-0.140.34.0 yazılımını nerde bulurum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Yazılımı yuklemedim fakat geri dönüşü mümkün, begenmezseniz istediğiniz yazılıma geri dönebilirsiniz daha önce yapmıştım.

eski yazılıma nasıl geri dönüyoruz bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betim

quote:

Yazılımı yuklemedim fakat geri dönüşü mümkün, begenmezseniz istediğiniz yazılıma geri dönebilirsiniz daha önce yapmıştım.

Yüklemek istediğin eski yazılımın yükleme dosyasındaki numarasını değiştince oluyor. Örneğin sonu 048 ile biten son yazılımsa, eskisini 049 yaparak yükleyebilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Yüklemek istediğin eski yazılımın yükleme dosyasındaki numarasını değiştince oluyor. Örneğin sonu 048 ile biten son yazılımsa, eskisini 049 yaparak yükleyebilirsin.

bilgisayardan indirmek için bir link almam mümkünmü?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tv nizin modeli tam olarak nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tv nizin modeli tam olarak nedir?

güncellemeyi buldum ve sorunu nihayet çözdüm ilginize teşekkür ederim.

• quote:

quote:

9705 bozuluna kada rdevam inşallah uzun yıllar devam ederim bu tv ile gayet memnunum. özellikle sesi çok iyi. geçen arkadaşın 2013 model 55' LG 8 serisi tv sine baktım sesi açayım dur dedi. ses berbat şekilde patlamalı olarak gelmeye başladı bana bende bu ne abi dedim. o da iyi bir şey söyleyeceğimi sanarak surround var bunda dedi. bende kusura bakma ama çok kötü sesi var deyince morali bozuldu baya tabi :) . samimi olarak söylüyorum 7 yıllık sd uydu alıcım var ama hd gibi gösteriyor yayınları ve ses olarak genelde 18-20 aralığında seyrediyorum yukarı çıkamıyorum ses çok çıkıyor daha 60 a kadar yolu var düşünün.

kendi tvim ile kıyaslayınca şahsen bu güne kadar baktığım tv lerden tek beğendiğim sony w905 , 9005 oldu bana philips 9 serisi ile yarışacak tek led tv sony 9 serisidir.

Daha önce defalarca yazıldı tekrar yazmayacağım ama philipsin en sorunsuz ve en iyi tv leri 9 serileri. kronik bir sorunu yok , ışık sızması, bulutlanma, piksel sıkıntısı yok. siyahlar ve bayazlar mükemmel, sd yayınlar hd gibi daha ne isterim uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle.

9705 den sonra sony 9 serisi bizi anca keser, doğru tesbit.

siz hala sd uydu mu kullanıyorsunuz? 300 liraya kıyıpwww.hm-sat.de den benim gibi bi kathrein 932 alın ve 9705 in ne olduğunu görün.

kathreinden önce next minix ve hiremco tırbo hd2 kullandım ama çöp. rezil görüntü kalitesi veriyor bu cihazlar kathrein alınca hakkaten farkı en amatör (eşim ) bile anlıyor.

Dün akşam eve gittiğimde kötü sürpriz ile karşılaştım. Malesef evime hırsız girmiş ve 46" 9705 imi de götürmüşler. Şimdi parasıylada olsa o kalite görüntü veren ne alınabilir? Sadece ya sony 46w905 fiyatı 4500 lira onda da local dimmin var ise alırım edge led felan ise almam kesinlikle tüplü cret tv ye dönerim ondan iyi. Geçtiğimiz aylarda bi yakınım samsung 8000 derisi tv almış karanlık sahnelerde arka aydınlatma ledleri kendimi kısacağım diye karanlıktaki görüntüler görüntüler detaylar görünmüyor birde o anda ledler kısıldığı için kanal logosuda sönükleşiyor. aaaaaahah 9705 imde hiç böyle dertler yoktu. 3D transmitteri gidrken düşürmüşler, tv nin uzaktan kumandasını kullanmadığım için (üniversal philips SRU8015) duruyor üniversal kumandayı da almışlar tv nin zannedip, 2 adet gözlüğümde öksüz kaldı. Allahtan philips BDP8000 bluray playeri ve kati 932 mi almamışlar, kıytırık media player ile ext. 1,5 tb samsung hdd de almışlar.

Lafın özü, eğer 46w905 panel aydınlatması dört tarafından ledli (edge led deniyor galiba) değil ise 905 yolu görünüyor bana, geçen ay babamlara phil 8007 aldım ama 8xxx serisi de bi 9xxx serisi gibi değil. o yüzden kendime phil 8xxx almam.

9706 teknosada teshir var bir iki yerde rezil durumda, 9707 de ne hikmetse hiç bir yerde yok 9708 ler 4K oldu ve ekranı büyüdü 46"-47" si yok.

• Çatıdaki çanaklarımıda çalın da tam olsun bari.

• Hiç açılmamış kutulu, 600 lira da hediye çeki veriyor.

• quote:

Dün akşam eve gittiğimde kötü sürpriz ile karşılaştım. Malesef evime hırsız girmiş ve 46" 9705 imi de götürmüşler. Şimdi parasıylada olsa o kalite görüntü veren ne alınabilir? Sadece ya sony 46w905 fiyatı 4500 lira onda da local dimmin var ise alırım edge led felan ise almam kesinlikle tüplü cret tv ye dönerim ondan iyi. Geçtiğimiz aylarda bi yakınım samsung 8000 derisi tv almış karanlık sahnelerde arka aydınlatma ledleri kendimi kısacağım diye karanlıktaki görüntüler görüntüler detaylar görünmüyor birde o anda ledler kısıldığı için kanal logosuda sönükleşiyor. aaaaaahah 9705 imde hiç böyle dertler yoktu. 3D transmitteri gidrken düşürmüşler, tv nin uzaktan kumandasını kullanmadığım için (üniversal philips SRU8015) duruyor üniversal kumandayı da almışlar tv nin zannedip, 2 adet gözlüğümde öksüz kaldı. Allahtan philips BDP8000 bluray playeri ve kati 932 mi almamışlar, kıytırık media player ile ext. 1,5 tb samsung hdd de almışlar.

Lafın özü, eğer 46w905 panel aydınlatması dört tarafından ledli (edge led deniyor galiba) değil ise 905 yolu görünüyor bana, geçen ay babamlara phil 8007 aldım ama 8xxx serisi de bi 9xxx serisi gibi değil. o yüzden kendime phil 8xxx almam.

9706 teknosada teshir var bir iki yerde rezil durumda, 9707 de ne hikmetse hiç bir yerde yok 9708 ler 4K oldu ve ekranı büyüdü 46"-47" si yok.

Çok geçmiş olsun, okuyunca gerçekten çok üzüldüm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 11 Ocak 2014; 14:04:15 >

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.