Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• su tv alınırmı ark lar hıc mukayese edecek bı duruumum olmadı acıl bı cvp verırsenız sevınırım
  • PHILIPS 60PFL9607S/12 DVB-S AMB 3D SMART LED LUX FHD LCD TV, PHILIPS HTB5570D/12 1000W WIFI 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ

5999 60 inç 9607 tv ve 5570 bluray li ses sinema sistemi fiyat olarak çok iyi

Eğer 2 side kapalı kutu ise ( İnternet satışı diyor yanlız almadan önce teledon ile öğrenmek lazım )

Benim 46pfl9705 alacak var ise ben buna talibim :D

Üzerine para koyup bunu alabilirm

46pfl9705 ne kadar gider şuan 2 senelik akşamdan akşama film seyrettim bide günlük 2-3 saat açık kaldı.

Bu tv yi görünce youtube da 9607 inceledim 2 dak içinde 2 defa 10 sn kadar kapanma sorunu gördüm bir kullanıcının klasik bir sorun değildir umarım ( bende almayı düşünüyorum ) bu yüzden temkinli yaklaşıyorum ama elimdekini vermeden bunuda alamam. Ses sistemide istiyordum 2 sini aynı anda temin etmek güzel olur ;)
  • vobuz V kullanıcısına yanıt
    Eğer kapalı kutu istiyorsanız 7000 liraya internetten sipariş edeceksiniz, yok mağazalardaki teşhir ve sinema sistemli 6000 liraya isterim derseniz istanbulda 7 adet mağazada var. Ben beylikdüzündekini gittim gördüm zannedersinizki 10 yıldır teşhirde rezil halde, akbatıdakine gittim eleman abi dün kaldırdım kutusunda depoda dedi aylardır durdu satılmadı yeni başka tv ler gelince onu kaldırdım dedi ama 55w905 ile kıyaslamak için yan yana kuracaktı tekrar ben istemedim çünki makina duvara asılamıyor asılsada display duvardan 14-15 cm uzakta kalacak. hoparlörü ayağında olduğu için.
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun,9705 gibi bir televizyonu çalınma suretiyle kaybetmek çok kötü dediğiniz gibi 9 serisi artık 4k üretiliyor 8 seriside asla 9 gibi değil sahibinden,de bile yığınla satılık 4,5,6,serileri var ama 9,u satan yok birkaç ay önce biri açılmamış kutuda satıyordu 46 9705 ama kaç senelik tv nasıl nerde muhafaza edilmiş allah bilir.bulunduğunuz yerdeki teşhir 9706,ları bilmem ama cevahir teknosada 3 tane var birinde ölü piksel birinin çerçevesinde çizikler var diğeri ise içlerinde en temiz olanı ben çalışma saati fazla olduğu için cesaret edemedim ama sizi rahatsız etmez ise bir bakabilirsiniz.
  • Merhabalar , size iki sorum olacak
    1-Görüntü kalitesi olarak 55f8000 mı daha iyi yoksa 60pfl9607s mi daha iyi bildigim kadarıyla ikiside microdimming teknolojisi kullanıyor.
    2- philipste onceki modellerde olduğu gibi burdada smart menüsünde donma oluyor mu ? Birde tarayıcısında flash player var mıdır ?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Sabitkalenin dediği gibi 9607 ler 10 yıllık eskimiş diyor . Bunlar kaç yılının tvleri 9705 ten sonra çıktı diye biliyorum .
    Ben dün şu sinema sistemi ile paket 5999 sayan firmayı aradım . Tükendi dediler . 1,5 günde 48 adet sattıklarını söylediler !!! Hepsi teşhirmi diyorsunuz ben sorduğumda kapalı kutu idi dedi bana ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem

Tüm teşhirleri hem indirim yapıp hemde sinema sistemi hediyesiyle bitirmiş olabilirler .

Akla mantığa yatmıyor çünkü 60 inç tv yi sinema sistemi hediyesiyle 5999 vermek :)
  • Herkese selamlar. Ben 2011 Kasim ayinda fiyatlarin dusmesiyle MediaMarkt'tan 46PFL9705 aldim. Ocak 2012'de evlenerek kullanmaya basladim. 2 yildir cok cok memnunum. Uydu alicisi olarak Digiturk HD kullaniyorum. Bunun disinda Apple TV ve Philips DVD player bagli. Kismetse yaza PS4 alma niyetindeyim.

Renk kalitesi, siyah derinligi vs bir yana sirf Amblight icin bile bugun degistirmem gerekse yine Philips 9000 serisinden baska televizyona bakmak istemem.

Bu arada babam 10 kusur senedir 42'' Philips plazma kullaniyor. Simdi tv'yi yenilemek istiyor. Niyeti 60PFL9607 almak ama sanirim artik bulunan bir cihaz degil. Bugun Teknosa'da kapali kutu bulamamislar. Yalnizca bir yerde teshir urunu varmis. Yarin bir de MediaMarkt'a bakacaklar. Bu arada bir de aklini Sharp 60LE857 celmis.

Oncelikle siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? Philips'i bu saatten sonra bulma sansimiz olur mu? Eger sansimiz olmazsa yeni gelecek modellerin bu fiyatlara dusmesi ne kadar zaman alir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Fahrenheit kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende sizin gibi aynı tarihte son serii 9705 i kapalı kutu + 2 adet gözlük ve + transmitter ile 2950 liraya alanlaranım, ancak geçtiğimiz hafta evime giren hırsız 9705i götürdü, e haliyle yeni tv arayışına girdim, 55" bakıyorum. Alternatif olarak phil 8008, sony w905 ve pana DT60.

Teşhir istanbulda iki mağazada 60" 9607 yi inceledim ama emin olun 9705 in tadında değil ayrıca duvara asamıyorsunuz ayak standında hoparlör olduğu için, assanın bile ekran duvardan 15 cm uzakta duruyor.

60" sharp 857 yi de inceledim ama o da tat vermedi.

8008 i de eledikten sonra DT60 ve w905 kaldı. İkisininde birbirine göre + ve - leri var w905 + sı daha canlı ve parlak görüntüler ancak dt60 da plazma vari çok doğal renk veriyor filmciyseniz dt60 değilse w905. dt60 lg nin ips ledini kullandığından çok dar açıdan bile görüntü ve renk kaybı olmadan izlenebiliyor sony de bu açı biraz dar. sony aktif pana pasif gözlük kullanıyor, panada cift tuner ve cift cı+ var sony de tek, fiziksel dış kasa görüntüsü pana da bence daha güzel, sony çift hoparlör panada 2+1 wooferda var. sony 19 kg pana 21 kg

karar sizin, ama ben 9705 den sonra hiçbirinde aradığım tadı bulamadığım için dt60 mı w905 kararı eşime bırakacağım gibi.

Hocam çok geçmiş olsun, üzüldüm TV'nin gitmesine. Ben de sizinle aynı kampanya ile almışım, gerçekten bugün benzer fiyatlara benzer kalitede bir tv bulmak imkansız gözüküyor.

Babamlar ifade ettiğiniz gibi filmci. O yüzden film performansı önemli. Haftada bir de maç keyfi var, ama film daha çok öne çıkıyor.

Aslında benim açımdan duvara asılmaması sorun değil çünkü ben sehpa üzerinde kullanıyorum ama babamların şu anda kullandıkları panel de duvara asılı, sanırım yeni alacaklarını da duvara asarak kullanmayı tercih edecektir. Hadi uzaklığı dert etmedi 15cm uzakta olmasını ama işte teşhir ürünü olmasına da güvenemiyoruz. Hem kozmetik açıdan sorunlar olabilir hem de panel ömrü açısından.

8008'i eleme nedeniniz nedir acaba merak ettim? Pazar günü MediaMarkt'ta 8008'e bakmışlar ama onda da 60'' yokmuş. 55'' istemiyorlar, 65''in de 9000TL'lik fiyatı yüksek gelmiş.

Panasonic'in eksisi bana göre plazma olması. Salon güneş alıyor, kuşkusuz şuandaki plazma gibi değildir ama şuanda bile parlamadan şikayetçiler, güneş açısından led almaları daha mantıklı olacak sanırım.

Aslında Sony mantıklı bir seçim ama işte insan Amblight'tan kolay kolay vazgeçemiyor. Bakalım ya Sony'e yönelecekler ya da yıl sonuna kadar bekleyecekler. Bu arada Philips'in güncel 9000 serisi var mı onu da bilmiyorum ama.

• 9607 alınır bir tv bence.
    8008 i görmedim ama incelemeleri çok iyi ikisi arasında kıyas yapılıp alınabilir ama full led bir tv olan 9607 her şekilde iyidir.
    Teşhirde en çok beni iade edilmiş ürün olma ihtimali kuşkulandırıyor, yaklaşık bir sene önce bi arkadaşıma teşhir panasonic wt50 tv alırken çalışma saatine baktım 800 küsür saat oo iyi dedim yaklaşık 3 aylık teşhir dedim kendi kendime ama yanımdaki usb den piksel testi yaptığımda 1 ölü piksel gördüm, yani birisi muhtemelen iade etmiş, başka bir mağazada 3900 saat çalışmışını bulduk o dan 13 aydır teşhir ama sağlam teşhir olunca onu aldık. 9607 de iki mağazada gördüm ikiside harap geldi kozmetik açıdan ayrıca bunun çerçeve ve ekran arasında boşluk ve iki kat malzeme arasında boşluk var (eşim gördü buraya zamanla pislik dolar temizlenmez dedi :) ) 8008 i eledim çünki 3 farklı mağazada 55" inceledim 3 ündede çerçevesi aşırı ısınmıştı yoksa görüntü kalitesi olarak bi falsosunu görmedim, ayrıca tek parça olan çelik çerçevesini eşim de ben de görüntü olaarak beğenmedik, parmak izi ve leke de bırakıyor ayrıca. Panasonik pahsettiğim plazma değil led zaten TX-L = led, TX-P =plazma, TX-L55DT60E led olmasına rağmen plazma gibi doğal görüntü veriyor demiştim fiyatı 6400 (600 lira hediye çeki var) aynısının TX-L60DT60E si 8800 ( 800 lira hediye çeki var). Philin güncel 9xxx serisi artık yok yani 65" ve 84" olarak 4K sı var. Bende sony W905 i beğendim ama W955i bekleyeceğim galiba 55".

• 9 serisi 4k özellikli tv olarak çıkıyor. Fiyatlarıda çok yüksek. Farklı konseptte olduğu için bundan sonra 9 serisi led tv kalitesinin ayarında tv almak isteyenler 8008 ve ondan sonra çıkacak 8009 modellerini alabilirler.

8008 kulanan arkadaşlar çok memnunlar.8008 ler 9000 ledlerin yerini aldılar kalite olarak.
  • Hocam teşekkür ederim yorumların için. Panasonic diyince aklıma hemen plazma geliyor :D Marka benim gözümde plazma ile özdeşleşmiş, sanki led üretmiyorlar gibi, kusuruma bakma :D

Bizimkiler tutturdu 55 küçük 60 olsun illa diye. Phillips'in sitesinde Elevation diye bir seri var (60PFL8708S/12) sanırım hiç Türkiye'ye gelmedi, gelirse de zaten yeni olacağından oldukça pahalı olur. 8000-7000-6600-6100 serilerinde de 60'' yok. Tek alternatif 6000 serisinden 60PFL6008K/12 kalıyor. 6000 serisi de tatmin edecek bir seri midir şüphelerim var. O açından aslında Amblight'tan vazgeçip Pana TX-L60DT60E almak daha mantıklı gözüküyor. Tabi gene karar pederlerin.
    60" 6000 serisi phile sırf ambi var diye o kadar para vermek çok yanlış geliyor bana o paraya TX-L60DT60E alınır yada daha ucuz istenirse SHARP LC60LE857V alınmalı bence.
    Evet hocam haklisiniz. Sanirim en mantiklisi su an Panasonic. Sharpla ilgili bulutlanma ve isik sizdirmasi problemlerinden bahsediyorlardi baslikta gozumuz korktu ilk onu eledik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46" 9705 den sonra 55" sony W905 siparişi vererek sony ciler kervanına katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

46" 9705 den sonra 55" sony W905 siparişi vererek sony ciler kervanına katılıyorum.

kıyaslamanızı bekliyoruz. lütfen yorumlarınızı yazarmısınız.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 18 Şubat 2014; 12:26:41 >
  • 9705 kullanıcıları tv nizin kıymetini iyi bilin, sony w905 aldım ama 9705 i aratıyor. yada henüz ben tam olarak kullanacağım ayarları bulamadım.
  • Bizimkiler Philips 55PFL8008K almışlar haftasonu, Beşiktaş MediaMarkt'taki son kapalı kutuymuş. Yarın gelip kuracaklarmış, bir ara gidip kurmalamak lazım
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.