Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: sabitkale

9705 kullanıcıları tv nizin kıymetini iyi bilin, sony w905 aldım ama 9705 i aratıyor. yada henüz ben tam olarak kullanacağım ayarları bulamadım.

kardeşimin 9705 iki hafta kadar tercübe etme fırsatım olmuştu ben çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim kendi kullandığım 9632 göre siyah seviyesi dışında
    öyle aman aman bir fark görmedim hatta görüntüdeki harelenmeleri 9705 görüncede zaten panel gözümden düştü

ya o televizyonda sıkıntı vardı ya da başka bir şey burada gördüğün gibi herkes memnun hocam.
  • Mr.Fahrenheit kullanıcısına yanıt
    Fiyatını da paylaşırsanız. En son 5500 lerdeydi. Hayırlı olsun, isterseniz youtube dan felan bi pixelfehler indirin usb ye kuruluma geldiklerinde ölü piksel testi yapın derim.
  • quote:

9705 kullanıcıları tv nizin kıymetini iyi bilin, sony w905 aldım ama 9705 i aratıyor. yada henüz ben tam olarak kullanacağım ayarları bulamadım.

@ sabitkale,

SONY Hayırlı olsun...güle güle kullan...Umarım kendine uyan ayarları bulabilirsin...

46' dan 55' geçince SD yayınlarda biraz sıkıntı olurken...HD lerde keyif artıyor...

Phılıps 9 serisinden Sony'e geçince renk ve ton ayarlaması biraz zaman alacak....Phılıps e alışan gözler için zor bir durum biliyorum....

Kolay gelsin...
  • Geçen gün aradaşıma TV alalım diye gittik. Zamanında 2600-3000 bandında satılan 46pfl9705'lerin muadili olan TV'ler şu an 4000 civarı.
    Bir türlü TV beğenemedik arkadaşa. Sony W805 düşünüyordu , ondan da vazgeçti sonra.
    Gitti Samsung aldı.

İyi ki zamanında almışım. Bişey olsa TV'ye ne yaparım bilmiyorum.
  • ariaven A kullanıcısına yanıt
    Benimkine bişiy oldu, gittim w905 aldım, tamam güzel makina renkler süper ama 9705i arıyorum 9705 ve kati uydu alıcım müthiş ikiliydi.
  • quote:

Benimkine bişiy oldu, gittim w905 aldım, tamam güzel makina renkler süper ama 9705i arıyorum 9705 ve kati uydu alıcım müthiş ikiliydi.

9705 naturel renk sunuyor bu nedenle benim şahsen çok hoşuma gidiyor uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum.

sony 905 ço kiyi bir tv sadece renk tonlaması olarak alışamamış olabilirsin. flatpanelshd.com dan referans ayarlara bakabalırsın ben 9705 in ayarlarnı oraya göre yaptım harika şekilde kullanıyorum en son çıkan yazılım tv yi sd yayınlarda çok güzel bir duruma getirdi bu nedenle sanırım bir daha yazılım çıkartmadılar. hd film seyretmek ise ayrı bir zevk veiryor insana belgesel seyredesim geldi bak şimdi :)))
  • quote:

W905 ile W805 arasında ciddi fark var. Sadece bir model üstü gibi düşünmeyin.
    Maddi imkanım olsa alacağım ilk TV W905 olurdu. Bence doğru bir tercih yapmışsınız.
  • Bu arada Philips 9705 kullanan arkadaşlar, Smart TV'den memnun mu? Ben hiç memnun değilim. Youtube'dan başka hiç bir şey doğru düzgün çalışmıyor.
    Digiturk Play uygulaması bizim Smart TV'lerde desteklemiyor.

Bilmiyorum bu Smart TV'nin upgrade edilmesi mümkün mü?
    smart hiç kullanmıyorum hocam ilk smartı icat eden firma philipstir ama gel görki en berbat smart özelliği de philips tv lerde böyle bir ters orantı var malesef,
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. 5.300'e almışlar az önce sordum. İlk izlenim olarak çok memnunlarmış. 42 inç philips 9000 serisi plazma kullanıyorlardı 10 yıldır. Bendeki Philips ve Amb merakı da babadan geçme zaten

Bakalım bu haftasonu uğrayamayacağım ama en yakın zamanda gıdıp bir test etmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben de hıç memnun değilim ama açıkçası aramıyorum da Smart TV'yi. Apple TV kullanıyorum, youtube'u Apple TV'den izliyorum. Bilgisayardan film dizi vs izleyeceğim zaman da Apple TV üzerinden yansıtıyorum.

Bu arada yeni Philipsler'e de baktım da hala çok yavaş ve kullanışsız Smart TV aradan gecen 3 senede Philips bu konuda hiç ilerlememiş.

• Mr.Fahrenheit kullanıcısına yanıt
    55" 8008 in sağ ve sol metal çerçevesi showroomlarda hep çok ısınmış olarak görmüştüm, bir kaç saat çalıştıktan sonra kontrol edebilirmisiniz?

2014 model (mayıs gibi gelecek) philin PFLxxx9 serisi tv leri androidli olacakmış, phil yine yapacak anlaşılan yapacağını.
  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam, zaten gittiğimde muhtemelen açık kalmış olur uzuncabir süre, kontrol ederim.

Android güzel bir çözüm olur Smart TV için, muhtemelen 1-2 sene içinde Samsung'a vs de yayılır, zaten telefondan alışıklar Sony olsun, Samsung olsun, LG olsun. Fakat Android de bu hızla daha doğrusu yavaşlıkla çalışırsa gene hayır gelmez.

Bir de bilmiyorum yanılıyor muyum ama benim Smart TV konseptinden yegane beklentim YouTube gibi ya da ulusal kanalların uygulamaları gibi programları çalıştırsın, bir de her türlü video dosyasını, alt yazı dosyasını okusun, bilgisayar ekranını yansıtsın. Oyunmuş, İBB trafikmiş, hava durumuymuş, skypemış gereksiz geliyor. Zaten artık çoğu evde bilgisayar var, tablet var, telefon var, hatta hepsi var. Medya özellikleri olsun kafi.

• Forumdan takip edilip kömür karası siyahıyla ve 3 yönlü hiçbir markada ve şu anki philips serilerinde pek bulunmayan 3 yönlü amblight aydınlatması ve 3d özellikleriyle meşhur,sıradan dijital scartlı uydu alıcısıyla bire hdye yakın görüntü veren televizyonumu X firmasının pek cok bayisini arayarak artık piyasada bulunamadığı için en az kullanılmış ve sıfırdan farksız olan şekliyle aldım.Sorunlu bir evlilik girişiminden sonra ayrılınca çeyiz olarak aldığım ve kullanma fırsatı bulamadığım bu harika televizyonu satma kararı aldım.Eğer benim gibi bu ürünü çok arayıp bulamayan varsa yukarıda belirtilen ürünlerle birlikte alabilir...Hayırlı olsun....

http://forum.donanimhaber.com/m_87874611/f_//tm.htm#87874611

• ürünler evde kutularında bulunmaktadırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etc81 -- 12 Şubat 2014; 3:42:21 >
  • Arkadaşlar 9706 buldum 1900 e teşhir ürünü sizce almalımıyım ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat4738

Arkadaşlar 9706 buldum 1900 e teşhir ürünü sizce almalımıyım ne dersiniz?

temiz mi ona bak
    birde kaç saat çalışmış servis menüsüne gir ve ona bak. çok saat çalışmış ise kesinlikle alma 600 saati geçmesin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: serhat4738

Arkadaşlar 9706 buldum 1900 e teşhir ürünü sizce almalımıyım ne dersiniz?

temiz mi ona bak
    birde kaç saat çalışmış servis menüsüne gir ve ona bak. çok saat çalışmış ise kesinlikle alma 600 saati geçmesin bence

teşekkür ederim başka dikkat etmem gereken şeyler nelerdir acaba pek anlamıyorumda . Dün tv alamaya gittim fiyatına göre ekran kalitesi ve özellikleri çok hoşuma gitti ama pek bilgi sahibi olmadıgım için almadım burda size sorup öyle karar vermek istedim..
  • daha önce 7500 tl idi o ürün geçen sene yani sen şimdi dediğim gibi saatine kesin bak. çalışma saatini servis menüsünden g görebilirsin. onu da tuş kombinasyonu vardı hatırlamıyorum netten arattır. philips servis menüsüne girme diye orada ngörürsün temiz ise eğe rürün maksimum 1000 saat çalışmış olsun 1000 saat demek her gün sabah 10 akşam 10 3 ay çalışmış demek ki ben bu şekilde 2.5 yıldır kullanıyorum kendi televizyonumu yani bana göre maksimum 1000 saat çalışmış olması lazım fazla ise çalışma saati alma derim.

1900 TL ye full led tv almak gayet akıllı iş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

daha önce 7500 tl idi o ürün geçen sene yani sen şimdi dediğim gibi saatine kesin bak. çalışma saatini servis menüsünden g görebilirsin. onu da tuş kombinasyonu vardı hatırlamıyorum netten arattır. philips servis menüsüne girme diye orada ngörürsün temiz ise eğe rürün maksimum 1000 saat çalışmış olsun 1000 saat demek her gün sabah 10 akşam 10 3 ay çalışmış demek ki ben bu şekilde 2.5 yıldır kullanıyorum kendi televizyonumu yani bana göre maksimum 1000 saat çalışmış olması lazım fazla ise çalışma saati alma derim.

1900 TL ye full led tv almak gayet akıllı iş olur.

Arkadaşım bu tv 2 yıllık bir tv , bu tvnin sadece 3 ay teşhirde kaldığını düşünebiliyor musun ?

Bence kaç saat çalışmış olursa olsun , eğer ekranda iz veya hasar , ölü piksel vs yoksa arkadaş kaçırmasın. Bu fiyatada 46 inç full led tv bedavadır.
    ama teşhirdeki 9706ların ekranlarında çıkmayan parmak izleri olabilir , onlar asla çıkmıyor bunu bilerek alsın.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.