Şimdi Ara

philips 9703 /sony X serisi..hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün darty de 9 serilerinde 1000 ytl indirimli olarak gördüm..philips bayisinde 47 inçi peşin nakit 4400 TL olarak fiyat verdi .istanbul bilişimdeki peşin fiyatı bile 4974 TL gözüküyor..bu seri philipsin teknik verilerine göre çok iyi ,sorum şu olacak sonynin x ve z serilerine rakipmidir? Kullanıcı ve konuyu bilenlerden de tavsiyesini almak gerekir diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzukardes -- 19 Şubat 2009; 7:11:45 >

• Hangi Philips bayisi bu?

47pfl9703 için 5600 TL' nin altında fiyat görmedim. 4400 TL iyi bir fiyat gibi görünüyor.
  • Carrefour Kozyatağı...
    Kozyatağı Carrefour Sony bayiisi de piyasa da bulabiliğim en makul fiatları veriyor...ilgilenenlere..Niyetim aslında Sony W4000-W45000 idi..Araştırırken Philipsin fiatı ve özellikleri epey cazip geldi ama daha önce philips üzerinde fazla araştırmam olmadığı için foruma yazayım dedimForumda olumlu yanıtlar bulursam bu ürünle ilgili, belki de aklımda olmayan bir markayı alacağım bilemiyorum..
  • Oyunlarda input lag problemi var soyliyeyimde sonra konsol oynarken yaptigim hareketler ekrana gecikmeli olarak yansiyor diye gelme buralara

Cihazin iyi oldugu kesinde senin bir izlemen lazim guzelce bir miktar genelde bu serilerde yabanci kullanicilarin ikiye bolundugu bir kisminin hareketli sahne problemleri yasiyorum derken bir kisminin cillop gibi yorumlari vardi, ondan diyorum kendi gozunle bakman gerekli diye...

Son olarakta gidip dt+ alip 3-4 tane hd kanal ve les gibi sd kanallari izlemek icinse alma git guzek bir hd ready plazma al yada butcene gore pioneer 5080xa al vs...
    Ha pioneer tv sektorunden cekiliyor soyliyeyim ama 1 yil civari satislar devam ve destek konusunda problem olacagini zannetmiyorum.

Hem full hd hem plazma orta yol gibi panasonic 46pz80 var nakitte 3250 ytl`ye satiorlardi forumda...

Yani kisacasi bu 9703`u cok yogun bir hd media/pc kullanimin varsa dusun, konsolda sakat dedigim gibi sd perfromansini da gozunle gor (uydu digiturk divx dvd)
    sonra onda da niye bu magazadaki gibi gostermiyor deme... 47`` ciddi bir boyut sd icin mutlaka dene... Adi lcd diye yada baska yerlerden ucuz diye atlama amacina gore cihaz al

Not: Philips`in teknik verilerine kesinlikle inanma nerdeyse tamami sallamadir, su kadar ms su kadar renk kontrast felan hepsi sallama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911GT3 -- 19 Şubat 2009; 9:58:50 >

• Sd yayınını mediamarkta seyrettim..Tatminkar olduğunu düşünüyorum...Tabii oralarda da hangi ayarlarla seyrettiğimiz meçhul..Satıcı hangi ürünü satmak istiyorsa görüntü olarak onu cilalıyor...

Hd tv ve yayını var diye devamlı ligtv, eurosport seyredilmezElbette sd yayın izlenecek kablo veya d-smart olarak düşünüyorum..

Aslında plazma en mantıklısı ama piyasadan kalkıyor olması gibi nedenlerle lcd ye kayıyor tercih...
    Oyunlardaki lag sorunu pc ps3 ve x-box için mi geçerli yoksa sadece ps 3 ile mi bir uyumsuzluğu var?Bir de lag sorunu her zaman oluyor mu ?Bağlantına yada şansına göre olmamam ihtimali var mı?
  • Chipset kaynakli diye biliyorum ben input lag sorunu 9703`te yani herhangi bir sekilde konsol/kablo bagimsizligi olmasi gibi bir durum yok. Ozellikle wii deki gibi tepki zamanlamasinin onemli
    oldugu oyunlarda rahatsizlik verdigi yaziliyordu... Gidip denemek lazim kisacasi bu noktada ciddi patlayabilir cihaz

Analog kabloyla felan tam suyla calistirilmak istenen ferrari gibi olur aslinda...
    Ben size pioneer 428xd oneriyorum 2700 lira gibi bir fiyati var bir pioneer showroomunda inceleyin sd/hd/konsol performansini gorun
    Gunumuzdeki bu kotu yayinlarla ve olgunlasmamis bir teknolojiye sahip lcd`lerin kesinlikle 4500 ytl gibi rakamlari hakettigini dusunmuyorum.
    Gidin inceleyin acele etmeyin, phlipsin sallama kagit ustu degerlerine inanmayin

• 2007 modellerinden olan 9632 de de vardı lag sorunu.. azaltılmış olsada hala var deniyor 96903 ve 9703 te zaten onun dışında cok guzel paneldir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    philips tv seriler ve özellikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9703 serisi görsel anlamda sony nin her modelina basar bunu açıkça söyleyebilirim, statik görüntü de philips in teknolojisi gerçekten çok güzel. Arkadaşımda 42" var bu televizyonun resmen filmin içine girecek gibi oluyorsunuz blueray oynarken.

İşin öbür tarafı hareketli sahnelerde inanılmaz bi titretme, lag gibi de değil böyle garip birşey kamera sağdan sola çevrilirken titreye titreye gidiyor görüntü. x4500 serisi de bu konuda aşmış gerçekten. Lag sorunu önemli değil diyorsan bu tvyi kaçırma derim ama nası önemli olmaz göz kusuru yapıyor resmen.

Sony nin dinamik performansıyla philipsin görüntü kalitesinin biraraya geldiği bir tv lazım bana :)
  • Philips hala bu lag sorununu halledemedi mi?Oyun amaçlı alacak arkadaşlar marka model ne olursa olsun,mutlaka araştırsınlar hatta denesinler.Bu konuda en sorunsuz markalar Sony ve Toshiba sanırım.

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

Philips hala bu lag sorununu halledemedi mi?Oyun amaçlı alacak arkadaşlar marka model ne olursa olsun,mutlaka araştırsınlar hatta denesinler.Bu konuda en sorunsuz markalar Sony ve Toshiba sanırım.

Saygılar..

Yeni Seri Marka Ve Modellerde (LAG) Sorunu Ortdan Kalkmıştır Bizde Konsol sahibiyiz Ver Ps3...Bir Çok (PILIPS) Modelinde de gördüm denedim (LAG9 Sorunları Yok siz Belki (ONLİNE) İşinde Lag,Buluyosunuzdur..Buda Normal+SİNGLEDE Böle Bişey Yok Yeni Panellerde Marka Ve Model
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Philips hala bu lag sorununu halledemedi mi?Oyun amaçlı alacak arkadaşlar marka model ne olursa olsun,mutlaka araştırsınlar hatta denesinler.Bu konuda en sorunsuz markalar Sony ve Toshiba sanırım.

Saygılar..

Yeni Seri Marka Ve Modellerde (LAG) Sorunu Ortdan Kalkmıştır Bizde Konsol sahibiyiz Ver Ps3...Bir Çok (PILIPS) Modelinde de gördüm denedim (LAG9 Sorunları Yok siz Belki (ONLİNE) İşinde Lag,Buluyosunuzdur..Buda Normal+SİNGLEDE Böle Bişey Yok Yeni Panellerde Marka Ve Model

Ben de öyle duymuştum,onun için sordum zaten dostumBu zamanda lag sorunu olan tv olmaması lazım.Sadece konsol amaçlı çok insan alıyor çünkü.

Saygılar..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Saygılar..

Ben de öyle duymuştum,onun için sordum zaten dostumBu zamanda lag sorunu olan tv olmaması lazım.Sadece konsol amaçlı çok insan alıyor çünkü.

Saygılar..

svg: bluelabel

Şimdi (LCD,PLAZMA)Lar..Firmalar Bunları (ORTA Doğu ,Asya,Avrupa) Ülkelerinde Bi strateji İçerisinde ..Neden:Firmalar Panellerini (HD) Amaçlı Yüksek Çöz:Yayın İçin Üretiyorlr Bunlar Arasında

(Konsol,BLURAY,(HD) Platformlar Ve PC) Firmalar İnan (SD) Sinyalleri Bi Kenara Atıyor..Şu anda En iyi NANOME Marka Bi (LCD) Alsan Bile..Bu Böle

Eh sonucundada...Ne Oluyor Büyük Bi Pazar Gelişiyor Bunların En büyük ...Artısı (NEXTGENERATİON) Konsollar...Firma Son Seri Panelini Sürmeden Senin Benim Bilmediğim..Ne Testlere Sokuyorlar (KONSOL)A-Z Ye Test ediliyo Sorunlar Varsa Panelde Düzeltiliyor..Hay Böle Olunca Tüketicide Memnun Kalıyo (Şimdi Durum Böle Olunca (SON) Seri Panellerdende Böle Bi Sıkıntı Beklememek Lazım Diye Düşünüyorum______________________

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.