Şimdi Ara

Philips Dvd+-RW model writerim okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce datron tw3 marka ve modelli bir notebook aldım,notebookta kullanılan PHİLİPS DVD+-RWs8820 model dvd writerim ne dvd ne de cd okuyor,normalde çalışırken en son çizik bir tane dvd yi okumadı,onu çıkartıp hiç hatasız dvd ve cd taktığımda birkaç garip ses haricinde ses vermemekle birlikte bunları tanımıyor,bilgisayarımda dvd sürücümü dvd veya cd varken tıkladığımda biraz bekleyip boş bir pencere çıkıyor,sorun donanımla mı alakalı yoksa sürücüsüyle falanmı alakalı?(sürücüyü kaldırıp yükledim,hiçbir işe yaramadı...)

• rom cleaner kullan (cd rom temizleme cd si) umarım gözünde bi sorun olmamışdır. ama yeni aldıysan garantisi vardır elbet..
  • Bismillah daha 10 günlük ürün,bibuçuk sene başka bi notebook kullandım hiç sorunum olmadı bu konuda,servise garantiye göndermek kadar iğrenci yok en az 20 günden gönderiyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: rainson

rom cleaner kullan (cd rom temizleme cd si) umarım gözünde bi sorun olmamışdır. ama yeni aldıysan garantisi vardır elbet..
  • Teknik servisee gtür

çizik cdden dolayı lens odaklanmayı kaybediyor ve geri alamıyor tabiki yazma okuma yapmıyor.
  • arkadaşım temizleme olmadımı zannetmiyorum biosdada sorun olmasın lakin hakikaten lens bozulduysa en azında adamlara alın bunu daha 10 günde bozuldu dersin 10 günlük paranı bile alır yada degiştirme yaparlar ya hakkaten lens gitti ise para verip tamirmi ettirecen yada yenisinimi alacan paranamı yanarsın garantinin gittinemi........
  • Ben bu ufotekin taaaaaaa,neyse bu bilgisayar benim bozulan ve 2.5 ay serviste kalan lg notebookum yerine verildi,ilk gönderdiklerinde ürün hiç açılmadı bozuktu,gönderdim bi haftasonra geri geldi,10 gün kullandım şimdide dvd writeri bozuldu,bu ufotek e hiç bulaşmayınnnnnnnnnnn
  • ya bu philipste hiç iş yok bende aldım çok pişmanım lg den şaşmamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.