Şimdi Ara

philips dvp 5960/12 incelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
240
Cevap
0
Favori
27.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet arkadaşım,ta kendisi!.
    Şimdiden,hayırlı,uğurlu olsun.İyi günlerde,güle güle kullan.

Saygılar,sevgiler...
  • Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Sadece Divx ve Xvid formatlı filmler seyrettim. Metepe ve naviga ustaların hazırlamış olduğu yazılımların hepsini yükledim şu an altyazıda problem kalmadı. Ne yazık ki qpel ve gmc ile riplenen filmleri desteklemiyor. Elimde bu tür yaklaşık 5 adet film var ve tekrar riplemek zorunda kaldım. Bunun haricinde neredeyse sorunsuz. Kingston 1gb ve 250gb hdd ile problemsiz bir şekilde kullanıyorum.
  • Yeni verilen yazılımı bende yükledim. Bu yazılımda altyazının fontunu veya yazının büyüklüğünü değiştirebileceğim bir bölüm varmı?
  • İlginç !! Cihazın Qpel ve GMC desteği olması lazım..
    quote:

Orjinalden alıntı: eorhan83

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Sadece Divx ve Xvid formatlı filmler seyrettim. Metepe ve naviga ustaların hazırlamış olduğu yazılımların hepsini yükledim şu an altyazıda problem kalmadı. Ne yazık ki qpel ve gmc ile riplenen filmleri desteklemiyor. Elimde bu tür yaklaşık 5 adet film var ve tekrar riplemek zorunda kaldım. Bunun haricinde neredeyse sorunsuz. Kingston 1gb ve 250gb hdd ile problemsiz bir şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

İlginç !! Cihazın Qpel ve GMC desteği olması lazım..
    quote:

Orjinalden alıntı: eorhan83

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Sadece Divx ve Xvid formatlı filmler seyrettim. Metepe ve naviga ustaların hazırlamış olduğu yazılımların hepsini yükledim şu an altyazıda problem kalmadı. Ne yazık ki qpel ve gmc ile riplenen filmleri desteklemiyor. Elimde bu tür yaklaşık 5 adet film var ve tekrar riplemek zorunda kaldım. Bunun haricinde neredeyse sorunsuz. Kingston 1gb ve 250gb hdd ile problemsiz bir şekilde kullanıyorum.

Evet sn.power,kullanım kılavuzunda; Q-pel ve GMC desteği'nin olduğu yazıyor ama,
    ben de denemediğim için,birşey söyleyemiyorum.
    saygılar...

• Evet kullanım klavuzunda belirtilmiş qpel ve gmc ama bunları desteklemediğine dair uyarı veriyor.
  • teknosa da kalmamış..
    büyük ihtimalle hepsiburada.com dan alıcam
    yılmak yok
  • Bugün kendine bir iyilik yap ve git vetsele bir 6600 al bu sorunların senin için çözülmüş olsun sd karttan sorunsuz güncellemesiz bir filim izlemenin keyfini sür hatta bunun yanında altyazı 5+1 ses sistemi gibi olmayan özellikleri kazandırmak için tırmalama bu sorunları senin için çözmüş müşteri hizmetlerinin teknik desteğinin de alarak git bir bayi yi ve sende hidayete er
  • Arkadaşalar
    Son verilen yazılımda altyazının fontunu veya yazının büyüklüğünü değiştirebileceğim bir bölüm varmı?
  • 5960 Bimeks ve EP center a gelmiş almak isteyenler
    quote:

Orjinalden alıntı: ardaboylu

teknosa da kalmamış..
    büyük ihtimalle hepsiburada.com dan alıcam
    yılmak yok
  • Ankarada Ep Center da 13-14 adet 199,-YTL'den satılıyor. Anlaşmalı kredi kartına 12 taksit. Bugün gördüm.

Saygılarımla.
  • 250gb western digital usb hard disk i bağlayabilirsek alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: caligula

250gb western digital usb hard disk i bağlayabilirsek alıcam

ben 320 gb wstern digital usb hdd bagladim gayet guzel calisiyor yanliz 2 filmde sadece 1 kez olmaz uzere 10 sn kadar takilma yapti gene ayni 2 filmde geri kalan kisimlarinda hic takilmadi.onun disinda hic tailmadan seyrettigim bircok film oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caligula

250gb western digital usb hard disk i bağlayabilirsek alıcam

Selam hocam, aynı diski ben bağladım. Problemsiz müzik, filim resim açabiliyorum. Yalnız yüksek çözünürlüklü filimlerde ekranın genelinde bir hareket varsa (mesela ekranı kaplayan bir nesnenin hareketini gösteriyorsa) atlamalar oluyor. Ama bu ürünün kalitesi ile ilgili değil, USB transfer hızı ile ilgili. USB 2.0 olmadığı için hız yetmeyebiliyor. 5+1 ses ve divx kalitesinde atlama sıçrama olmadan birçok filim seyrettim. Sadece BBC belgesellerini seyrederken bahsettiğim yavaşlığı yaşadım. O da sürekli olmuyor.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Philips DVP 5960'ı 26 Mart 2007 de hepsiburada.com'dan aldım ve kullanmaya başladım. Bundan önceki playerım Vestel 4500 dü(ikinci seri çıkan). Sanırım eskimeye başlamıştı çünkü DVD lerde bile takılmaya başlamıştı. O oynatıcıda takılan ne varsa denedim ve gayet güzel okudu. Hatta vestelde izlediğim divxlerde alt ve üstte bantlı olarak görülen filmleri dizileri vs.. tam olarak ekrana(16:9) oturtuyor. Ne sağ-sol dan görüntü kaybı nede görüntüde bir deformasyon yapıyor. Bu özelliği baya hoşuma gitti. Bu arada LG LC42R 106 ekran LCD TV kullanıyorum.
    Hiçbir güncelleme şimdiye kadar yapmadım ve Türkçe karakter sorunu da giderilmiş olarak teslim edildi. Benim altyazılarla ilgili birkaç sorum olacak.

1- Altyazıların biraz daha ekranın alt tarafına kaydırmak istiyorum(vestel de yukarı - aşağı kaydırma mümkün dü)
    2- Bu konu altında verilen linklerden altyazı boyutu ayarlama imkanı olduğunu okudum. Bu özelliği aktif hale getiren firmware kullanan varsa yorumları yazabilir mi? Bu yazılımı nerden bulabilirim?
    3- Altyazı dosyalarını klasör(CD/DVD/USB) içeriği olarak görme imkanımız varmı?
    4- Dosya isimlerini daha fazla karakterde görebilme ve ya scroll olarak gösterme imkanı varmı?
    5- Televizyona HDMI dan bağlarsam çözünürlük yükseltme işlemi nasıl yapılıyor kullanan varsa anlatırsa çok memnun olurum.
    Teşekkürler

• Ben de yeni aldım bu cihazı, bilebildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım.
    1- mevcut değil, ama son yazılımla zaten altyazılar ekranın altına iniyor.
    2- altyazı boyutu ayarlama işlemi yapılamıyor, ancak forumlarda (isterseniz adres verebilirim) büyük-orta ve küçük altyazı olmak üzere farklı yazılımlar var.
    3- Maalesef altyazı dosyaları görünmüyor menüde, ama subtitle tuşuyla altyazıyı değiştirebiliyorsunuz.
    4- Dosya isimleri sabit
    5- Bu konuda bilgim yok...
    İyi seyirler
  • Bu söyledikleriniz birgarip yolcu arkadaşımızın deiği gibi istediğiniz gibi oldu yeni firmware yükleyin
    quote:

Orjinalden alıntı: Azrah

Merhaba arkadaşlar,
    Philips DVP 5960'ı 26 Mart 2007 de hepsiburada.com'dan aldım ve kullanmaya başladım. Bundan önceki playerım Vestel 4500 dü(ikinci seri çıkan). Sanırım eskimeye başlamıştı çünkü DVD lerde bile takılmaya başlamıştı. O oynatıcıda takılan ne varsa denedim ve gayet güzel okudu. Hatta vestelde izlediğim divxlerde alt ve üstte bantlı olarak görülen filmleri dizileri vs.. tam olarak ekrana(16:9) oturtuyor. Ne sağ-sol dan görüntü kaybı nede görüntüde bir deformasyon yapıyor. Bu özelliği baya hoşuma gitti. Bu arada LG LC42R 106 ekran LCD TV kullanıyorum.
    Hiçbir güncelleme şimdiye kadar yapmadım ve Türkçe karakter sorunu da giderilmiş olarak teslim edildi. Benim altyazılarla ilgili birkaç sorum olacak.

1- Altyazıların biraz daha ekranın alt tarafına kaydırmak istiyorum(vestel de yukarı - aşağı kaydırma mümkün dü)
    2- Bu konu altında verilen linklerden altyazı boyutu ayarlama imkanı olduğunu okudum. Bu özelliği aktif hale getiren firmware kullanan varsa yorumları yazabilir mi? Bu yazılımı nerden bulabilirim?
    3- Altyazı dosyalarını klasör(CD/DVD/USB) içeriği olarak görme imkanımız varmı?
    4- Dosya isimlerini daha fazla karakterde görebilme ve ya scroll olarak gösterme imkanı varmı?
    5- Televizyona HDMI dan bağlarsam çözünürlük yükseltme işlemi nasıl yapılıyor kullanan varsa anlatırsa çok memnun olurum.
    Teşekkürler

• Cevap için teşekkürler.
    Yeni firmware derken philips in kendi firmware'ini mi kastediyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azrah

Cevap için teşekkürler.
    Yeni firmware derken philips in kendi firmware'ini mi kastediyorsunuz?

hayır, bildiğim kadarı ile o fireware.nin çok fazla bir özelliği yok, bizim kastettiğimiz bu işe gönül veren ustaların hazırladığı yazılım...
  • OK. Metepe'nin yazılımı buldum akşam deneyeceğim. Sonucunu yazarım.

Bu arada dün akşam cihazın USB girişine EXIGO marka 4GB flash bellek bağladım ama "Aygıt desteklenmiyor" diye bir uyarı verdi. Daha önce kart okuyucu ile SD kart bağladım ve gördü.
    Bu durum firmware ile üstesinden gelinebilen birşey midir?
    Değil ise 4GB kapasiteli aygıt ile uyumlu çalışan bir flashbellek markası tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azrah -- 11 Nisan 2007; 10:09:02 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.