Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı durumu ben de yaşamıştım. flash arızası sonucu servise giden cihazım tamir olup geldikten sonra HDMI çıkışı çalışmaz olmuştu, yeniden servise verdim, merkeze gönderdiler ve değişim yapılarak yerine yeni bir cihaz verildi.
  • Arkadaşlar güncelleme yazılımındaki zipli dosyayı açtığımda Addvolume_599x.exe ve DVP5990_12.bin dosyaları mevcut.
    Yazılımı güncelleyip, uzaktan kumandaya ses açma kapama özelliğini kazandırabilmem için bu yazılımları usb kullanarak nasıl yüklemem gerek?
  • 5990 cihazı bende alıcam ancak bi kaç sorum var size

USB 2.0 Hight speed mi yoksa sadece 2.0 mı?
    WMV (Windows Media Video) dosylarını açıyor mu?
    MP4 dosylarını açıyormu ?
    1tb lik hardiski usb den deneyen var mı?
    Cihaza usbden firmware yükleniyor mu ?
    2.7GB lik HDrip avi filmleri usb den ortalama kaç dkda açıyor?
    cihazı en ucuz nerde bulabilirim ?
    Altyazı film adıyla aynı olması gerekiyor mu? altyazı büyüklüğünü , rengini, fontunu ,ekranın neresinde bulunacağını değiştirebiliyormuyuz ??
    EN önemlisi cihaza orjinal yazılım dışında düzenlenmiş yazılım atılabiliyor muyuz ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...
  • Arkadaşlar,
    5590 DVP yi lcd Tv ye bağlamada kullanacağımız HDMI kablosu kalitesi (örneğin philips hdmi (50 Tl), normal bir hdmi kablo (13 Tl)) görüntü açısından
    önemlimidir ?. Satıcılar önemli olmadığını söylediler ancak tatmin olmadım. Kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtirler mi? Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -JonTurk-

5990 cihazı bende alıcam ancak bi kaç sorum var size

USB 2.0 Hight speed mi yoksa sadece 2.0 mı?
    WMV (Windows Media Video) dosylarını açıyor mu?
    MP4 dosylarını açıyormu ?
    1tb lik hardiski usb den deneyen var mı?
    Cihaza usbden firmware yükleniyor mu ?
    2.7GB lik HDrip avi filmleri usb den ortalama kaç dkda açıyor?
    cihazı en ucuz nerde bulabilirim ?
    Altyazı film adıyla aynı olması gerekiyor mu? altyazı büyüklüğünü , rengini, fontunu ,ekranın neresinde bulunacağını değiştirebiliyormuyuz ??
    EN önemlisi cihaza orjinal yazılım dışında düzenlenmiş yazılım atılabiliyor muyuz ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...

USB 2.0 high speed desteklidir
    WMV destegi vardır
    MP4 otynatıyor
    1 TB diski FAT 32 olarak bicimlendirirsen tamamını kullanabilirsin
    USB den yukleniyor,istersen CD dende yukleyebilirsin
    4 GB lık filmi 1,5 dakikadan kısa sürede yukluyor,700 MB DivX filmleri 3-4 saniye gibi kısa bir surede yukluyor
    cihazı philips satan her yerde bulabilirsin
    Cihazın orjinal yazılımı zaten bi ise yaramadıgından modifiye edilmis yazılım yuklemen daha iyi olacaktır,bu yazılım önceki sayfalarda mevcuttur
    altyazı dosyasının filmle aynı isimde olması gerekmiyor sadece aynı klasorde olsun yeter (oynattıgın zaman klasorde altyazı gorunmez ama sen filmi baslatınce altyazı kendiliginden cıkmaktadır), modifiye firmware ile altyazının saydıgın özelliklerini kendine gore ayarlıyabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: bhanoglu

Arkadaşlar,
    5590 DVP yi lcd Tv ye bağlamada kullanacağımız HDMI kablosu kalitesi (örneğin philips hdmi (50 Tl), normal bir hdmi kablo (13 Tl)) görüntü açısından
    önemlimidir ?. Satıcılar önemli olmadığını söylediler ancak tatmin olmadım. Kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtirler mi? Teşekkürler.

En ucuzunu alın hiç bir fark yok...
  • arkadaşlar .. HD-HD şeklinde TV ye bağladım .. Divx lerde ses çok iyi ama DVD filmlerde ses çok az çıkıyor .. tüm ayarları yaptım ama olmuyor..
    dvd yi component bağladım onda ses iyiydi.. AV şeklinde bağladım yine iyiydi ancak sadece HD bağlantıda ses yok nerdeyse ...
    Şimdi HD bağlantıdaki bu ses sıkıntısı DVD ses formatındanmı kaynaklanıyor .. illa ses sistemimi lazım .Yeni tv yi yine HD şekilde Xbox a bağladım önce ses azdı . xbox ta audio ayarlarından Digital Stero ya getirince ses mükemmel oldu . Dvd nin ayarlarında ise ne yaparsam yapayım olmadı .. digital ses ayarına girebilmem için HD Volume yi kapatman gerekiyor kapatıncada ses kesiliyor.. son versiyon yüklemiştim .. v7
    TV de sorun olduğunu zannetmiyorum .. yardım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrttgl

arkadaşlar .. HD-HD şeklinde TV ye bağladım .. Divx lerde ses çok iyi ama DVD filmlerde ses çok az çıkıyor .. tüm ayarları yaptım ama olmuyor..
    dvd yi component bağladım onda ses iyiydi.. AV şeklinde bağladım yine iyiydi ancak sadece HD bağlantıda ses yok nerdeyse ...
    Şimdi HD bağlantıdaki bu ses sıkıntısı DVD ses formatındanmı kaynaklanıyor .. illa ses sistemimi lazım .Yeni tv yi yine HD şekilde Xbox a bağladım önce ses azdı . xbox ta audio ayarlarından Digital Stero ya getirince ses mükemmel oldu . Dvd nin ayarlarında ise ne yaparsam yapayım olmadı .. digital ses ayarına girebilmem için HD Volume yi kapatman gerekiyor kapatıncada ses kesiliyor.. son versiyon yüklemiştim .. v7
    TV de sorun olduğunu zannetmiyorum .. yardım ...

DVD nin 5.1 olmasından kaynaklanıyordur

• bu urunu internetten ve ya ankaradan nereden bulabilirim arkadaslar
    hic bir yerde bulamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: onoank

bu urunu internetten ve ya ankaradan nereden bulabilirim arkadaslar
    hic bir yerde bulamadim

Elektroworld'te var
  • Yeni aldığım 5990/12 nin versiyonu .34 sanırım philips in resmi son versiyonu.
    Herhangi bir soruna rastlamadım. Ancak "keyfe keder" dediğimiz cinsten altyazılar biraz soluk ve biraz küçük görünüyor (okunabiliyor).

1. ALTYAZI DAHA BELİRGİN HALE GETİRİLEBİLİRMİ?
    2. ALTYAZI RENGİ ÖRNEĞİN SARI YAPILABİLİRMİ ?
    3. ALTYAZI OTOMATİK BAŞLATILABİLİR Mİ? (Kumandanın subtitle tuşu ile başlatıyorum).

Bunların çoğunun formdan okuduğum kadarı ile v7 ile yapılabilir.
    4. Ancak bu versiyon başka özelliklerin kaybolmasına neden olurmu?
    5. Üst versiyonun başka ne yararları oluyor?

Yani kaş yapayım derken gözden olmak istemiyorum. Deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum.
    (Not: Televizyonum LCD Philips, örneğin tv sesini DVDP.nin kumandası ile kontrol edebiliyorum).
    Saygılarımla
  • V7 yi yükleyin cihazın hiçbir özelliği kaybolmadığı gibi altyazı ile çok gerekli ve kullanışlı özellikler geliyor.
    1.2.3. şeklinde sıraladığınız sorunlar orijinal yazılımla kesinlikle çözülemez.
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. 720p 180p lik görüntüyü normal bir divx filmi upscale yaparak mı gösteriyor zira bu playarlar mkv oynatmıyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben ürünü hepsiburada.com dan satın aldım.Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Ürüne yazılım güncellemesi yaptım, şu an için v6 yüklü.
    Forumda VP5990 ile tüm sorunlara baktım fakat soruma net bir cevap alamadım.

Arkadaşlar, ben cihazı genellikle SanDisk 8GB micro cruzer flash disk ile kullanıyorum.Benim sorunum; makina filmi oynatmaya başladıktan
    sonra (dakikası belli olmuyor. bazen 13dk bazen 30dk) makina donuyor ve kilitleniyor, fişini çekmedende düzelmiyor.
    Fişi çekip 15sn. bekleyip sonra tekrar aynı filmi kaldığı yerden oynatıyorum sorun olmuyor (her film için geçerli değil tabi).
    Filmleri bilgisayarda kontrol ediyorum sorun yok. Şu ana kadar izlediğim 10 fimlden 3. de bu sorun ile karşılaştım.

Sorun neden olabilir acaba?

• V7 yükledim tüm sorunlarımı çözdü. Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar cihazı en ucuz nerde bulurum bide philps yeni ürün çıkarmış (DVP3360) 5990la arasında bi fark göremedim 149YTLye 3360 mı alsam ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurvsn

Merhaba arkadaşlar,

Ben ürünü hepsiburada.com dan satın aldım.Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Ürüne yazılım güncellemesi yaptım, şu an için v6 yüklü.

Arkadaşlar, ben cihazı genellikle SanDisk 8GB micro cruzer flash disk ile kullanıyorum.Benim sorunum; makina filmi oynatmaya başladıktan
    sonra (dakikası belli olmuyor. bazen 13dk bazen 30dk) makina donuyor ve kilitleniyor, fişini çekmedende düzelmiyor.
    Fişi çekip 15sn. bekleyip sonra tekrar aynı filmi kaldığı yerden oynatıyorum sorun olmuyor (her film için geçerli değil tabi).
    Filmleri bilgisayarda kontrol ediyorum sorun yok. Şu ana kadar izlediğim 10 fimlden 3. de bu sorun ile karşılaştım.

Kullandığınız bellek bozuk veya philips ile uyumsuz olabilir başka bir bellek veya taşınabilir hdd ile deneyin.Ve V7 yi yükleyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurvsn

Merhaba arkadaşlar,

orjinalinden alıntı : prosecutor

Kullandığınız bellek bozuk veya philips ile uyumsuz olabilir başka bir bellek veya taşınabilir hdd ile deneyin.Ve V7 yi yükleyin.

Öncelikle cevabın için teşekkürler prosecutor,

Başka flash belleklerle de denedim olmadı.

Elimde kingston datatraveler 1 gb ve WD500 GB mybook2 fat32 ile biçimlendirilmiş hdd var.

sorun bunlardada oldu. V7 yide yüklemeyi denemedim hiç

• Cihaz arızalı olabilir.Daha öncede bazı arkadaşlar bu tür donma probleminden bahsetmişlerdi.Acaba denediğiniz farklı divx filmlermi?Ve hangi grubun divx lerini izliyorsunuz.

Ve kesinlikle V7 yi yükleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 8 Mayıs 2009; 14:15:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

Cihaz arızalı olabilir.Daha öncede bazı arkadaşlar bu tür donma probleminden bahsetmişlerdi.Acaba denediğiniz farklı divx filmlermi?Ve hangi grubun divx lerini izliyorsunuz.

Ve kesinlikle V7 yi yükleyin derim.

V7 yi az önce başarılı bir şekilde yükledim.
    Filmlerimin hepsi AVI (700MB) formatında ve genellikle türçe dublajlı filmler izliyorum.Şöyle anlatıyım; şimdi bazı filmlerde
    çok hızlı şekilde ileri geri oynatabiliyorum. Ama bu donma yapıyor dediğim filmlerde ileri sardığımda belli bir süre sonra donuyor makina.
    Filmleri pc de izliyorum sorun yok.
    DivXsitesin den indiriyorum filmlerimi

Evet V7 yi kurdum tekrar denedim sorun yapan filmleri ve makina yine donuyor.Ama bilgisayarda gayet başarılı bir şekilde oynatıyor.
    Filmlerin sorunlu veya bozuk olduğunu nasıl anlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Worms -- 8 Mayıs 2009; 14:51:18 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.