Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fatihin Fedaisi

Arkadaşlar Western digital marka 1 TB harici harddisk aldım.External harddiski Usb den 5990'a bağladığımda içeriğini görmüyor.Harddiski NTFS olarak formatlamıştım, ondan olabilirmi acaba?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Fat 32'ye dönüştür.NTFS görmez.Bir de 4'e bölmeni tavsiye ederim.Çünkü 256'dan fazla dosyayı da görmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmuz

merhaba arkadaşlar, bende en kısa zamanda 5990 almayı düşünüyorum ama kafama takılan birşey var;
    1TB hd aldım ancak bölme işlemi yapmadan önce sormak istedim, en fazla 256 klasör gördüğü söyleniyor, ben genelde yabancı dizileri arşivlemeyi düşünüyorum, her dizi 20 bölüm olsa 12 dizi 240 klasör eder, ayrıca bunların ana klasörleriyle birlikte 250 civarı ve toplam boyutuda 84GB civarında eder, bu durumda hard diski 10-12 parçaya mı bölmem gerek? yoksa bu 256 klasör olayı her klasör içi için ayrı ayrı mı geçerli?

bu 256 dosya konusunda ayrıntılı olarak yardımcı olabilir misiniz? bi cevap alamadığım için hard diski bölemiyorum... kullanan arkadaşlar yardım lütfennn :)

• Evet bende bu 256 olayını anlamadım.Benim 1 TB harici diski fat32 ye 256 olarak nasıl böleceğiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatihin Fedaisi

Evet bende bu 256 olayını anlamadım.Benim 1 TB harici diski fat32 ye 256 olarak nasıl böleceğiz?

Bölme işini "Acronis Disk Director Server" programıyla yapabilirsin, diski seçtiğin zaman boyutlanırma seçeneklerin oluyor, ama bu 256 dosya işini bi çözebilseydik, mesela sadece mp3 atacak olsak hard diskin bölümünde 256 mp3 mü olacak yoksa bu sadece klasör sayısındaki sınırlama mı? her klasörün içine ayrıca ne kadar dosya sınırlaması var?

şu an elimde cihaz olmadığı için deneyerek yapamıyorum ama biran önce hard diski bölmem gerek çünkü bilmeden içine bişey yüklemek istemiyorum, inşallah biran önce yardımcı olacak biri çıkar...
  • internetten cihazın kullanma kılavuzunu indirdim ve orda şöyle bir bilgi var; "en fazla 300 klasör ve 648 dosya..." her bir klasör için mi 648 dosya yoksa toplam mı 648??

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player
  • Arkadaşlar ben de Philips DVP 5990/12 Dvd Player aldım. Benim sıkıntım Cihazın (Philips DVD+RW) cd sini tanımıyor. Acaba deneyen var mı? ve tanıyor mu?
  • bu dvd playerı hizlial com dan sipariş verdim, 4 gündür hala tedarik edilemedi. daha önce alışveriş yapmış olan var mı bu siteden?
  • Philips DVP 5990 aldım 500 gb hdd takıyorum çok rahat okuyo fakat hdd den filmlerin alt yazılırını açmıyo bunun için ne yapa bilirim herhangi bir ayarı varmıdır yardımcı olumusunuz
  • arkadaşım bende hizlial.com dan cihazı aldım. 1 gün içerisinde yolladılar, herhangi bir problem çıkmamıştı. Demekki cihaz piyasada yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebaran22

Philips DVP 5990 aldım 500 gb hdd takıyorum çok rahat okuyo fakat hdd den filmlerin alt yazılırını açmıyo bunun için ne yapa bilirim herhangi bir ayarı varmıdır yardımcı olumusunuz

Vardır.Eğer altyazılarınız film ile aynı isimde değilse orjinal yazılım alt yazıları göstermez.V7 yazılımını yüklerseniz
    cihazda tüm isimdeki alt yazıları gösterme seçeneği ortaya çıkıyor.
  • cihazı dün aldım.yazılım yüklerken elektrik kesintisi yaşadım. ilk filmimi izleyemeden servis yolu gözüktü galiba.((
  • gecmis olsun,banada aynısı oldu servise gonderdim 2 hafta sonra flash card degisimi yapılmıs olarak geldi ,ancak ilk aldıgımda calısan HDMI cıkısı servisten geldiginde LCD TV de calısmaz oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: getaway

gecmis olsun,banada aynısı oldu servise gonderdim 2 hafta sonra flash card degisimi yapılmıs olarak geldi ,ancak ilk aldıgımda calısan HDMI cıkısı servisten geldiginde LCD TV de calısmaz oldu.

cihazım servisten yeni geldi ve benimde hdmi çalışmıyor nasıl çözdünüz problemi?
  • ARKADAŞLAR BU CİHAZI ALMAK İSTİYORUM TAVSİYE EDERMİSİNİZ ??? AYRICA NEREDE BULABİLİRİM TEKNOSA DA BULAMADIM MEDIA MARKT DA DA BULAMADIM YANILMIYORSAM VATAN BILGISAYARDA DA YOK BAŞKA NEREDE BULURUM ADANADA ..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0y2n

quote:

gecmis olsun,banada aynısı oldu servise gonderdim 2 hafta sonra flash card degisimi yapılmıs olarak geldi ,ancak ilk aldıgımda calısan HDMI cıkısı servisten geldiginde LCD TV de calısmaz oldu.

cihazım servisten yeni geldi ve benimde hdmi çalışmıyor nasıl çözdünüz problemi?

maalesef cözemedim.50 TL aldıgım HDMI kabloda elimde patladı,Philips cok rezil işlere imza atmaya basladı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0y2n

quote:

maalesef cözemedim.50 TL aldıgım HDMI kabloda elimde patladı,Philips cok rezil işlere imza atmaya basladı

ben cihazı servise geri verdim.merkeze göndereceklermiş olmazsa birebir değişim yapacaklar.(umarım...)

• ben v6 yı yükledim ekranda philips logosu hariç birşey değişmedi özellik olarak. sadece alt yazılar çok az daha büyük oluyor ama renk ve konum ayarı nereden yapılıyor çözemedim. firmware update edince değişen özellikler, eklenen menüler nereden görebiliyoruz arkadaşlar?
    ve de region free nin anlamı nedir,ne işe yarar?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bcank

ben v6 yı yükledim ekranda philips logosu hariç birşey değişmedi özellik olarak. sadece alt yazılar çok az daha büyük oluyor ama renk ve konum ayarı nereden yapılıyor çözemedim. firmware update edince değişen özellikler, eklenen menüler nereden görebiliyoruz arkadaşlar?
    ve de region free nin anlamı nedir,ne işe yarar?
    teşekkürler

Altyazı pozisyonunu menü seçeneklerinde yer alan 1-16 olarak yer alan rakamlardan birisini seçerek ayarlıyorsunuz. Region free bölge kodunun kaldırılmasıdır.. Ülkemizin bölge kodu 2 dir yani Amerikadan afrikadan japonyadan vb... gelen dvd filmleri izleyemezsiniz
  • Dr.power teşekkürler. cihazı birkaç kez aç kapa yapınca dediğiniz seçenekler geldi menüye. menü rengi falan da değişti. şuan seyirde sorun yok.
  • Arkadaşlar cihaz bugün elime geçti.Son yazılımı nerede bulabilirim.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.