Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cey_cey_41

arkadaşlar bu 5990 modelinden almayı planlıyorum.z5500 bağlıcam.Acaba Optik ses çıkışı varmı cihazın.kullanan Arkadaşlardan rica etsem,bi yardım.

5990 da optik çıkış maalesef yok, koaksiyal digital çıkış var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

arkadaşlar bu 5990 modelinden almayı planlıyorum.z5500 bağlıcam.Acaba Optik ses çıkışı varmı cihazın.kullanan Arkadaşlardan rica etsem,bi yardım.

teşekkürler arkadaşım yardımın için.o zaman dvd nin yanında bide koaksiyel kablo alacaz yani.optik kablo boşa çıkıyor o zaman.peki bişey daha,koaksiyelden bağlayınca dvdlerde surround ses alabilecekmiyim.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

teşekkürler arkadaşım yardımın için.o zaman dvd nin yanında bide koaksiyel kablo alacaz yani.optik kablo boşa çıkıyor o zaman.peki bişey daha,koaksiyelden bağlayınca dvdlerde surround ses alabilecekmiyim.şimdiden teşekkürler.

2 side dijital ses kablosu..farkı yok... 5.1 ses iletirler

• Selam arkadaşlar,

bu ürünü bugun aldım.

topikteki mesajları okudum ve dts, 5.1 gibi sistemleri, decoderli bir anfiye coaxial bağlantıdan bağlanma şartı ile okuyabileceğinin belirtildiğini gördüm.

Fakat ben bağlantıları doğru yaptığım (yada oyle sanıyorum) halde dts ve 5.1 bir ses alamadım anfimden.

Bir onceki player'ım dts destekliyordu ve oda coaxial bağlantı ile bağıydı anfiye. aynı bağlantıları bu cihazla yaptım. anfimin dts yada 5.1 sinyalini otomatik algılaması lazım. otomatik algılanmıyor. o sistemleri ben seçtiğimdede ses gelmiyor.

neyi yanlış yapıyor olabilirim?

eğer gerçekten bu cihaz dts ve 5.1 okumaz ise gerçekten üzüleceğim. (bugun kaldırdığım eski cihazım bunları sorunsuz okuyordu)
  • neyi eksik yaptığımı anladım;

set up menusu, ses bolümünde dijital ses seçeneğini hepsi olarak işaretlediğimde dts ve 5.1 ses almaya başladım.

Dijital ses seçeneği işaretleyebilmek için hdmi ses seceneğinin kapalı olması gerekiyor. Bu hdmi televizyona bağladığımda anfiden dts ses alamayacağım anlamınamı geliyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mayday70

Selam arkadaşlar,

bu ürünü bugun aldım.

topikteki mesajları okudum ve dts, 5.1 gibi sistemleri, decoderli bir anfiye coaxial bağlantıdan bağlanma şartı ile okuyabileceğinin belirtildiğini gördüm.

Fakat ben bağlantıları doğru yaptığım (yada oyle sanıyorum) halde dts ve 5.1 bir ses alamadım anfimden.

Bir onceki player'ım dts destekliyordu ve oda coaxial bağlantı ile bağıydı anfiye. aynı bağlantıları bu cihazla yaptım. anfimin dts yada 5.1 sinyalini otomatik algılaması lazım. otomatik algılanmıyor. o sistemleri ben seçtiğimdede ses gelmiyor.

neyi yanlış yapıyor olabilirim?

eğer gerçekten bu cihaz dts ve 5.1 okumaz ise gerçekten üzüleceğim. (bugun kaldırdığım eski cihazım bunları sorunsuz okuyordu)

Sayın mayday70 cihazın ses çıkışından bitstream ayarını seçin ayrıca hdmi çıkışından sesi kapatın.Sorununuz düzelecek.
    5990 hdmi çıkıştan ses verirken ayrıca koaksiyel bağlantıdan ses vermiyor.

Sayı cey_cey_41; Ayrıca koaksiyel kablo alınmasına gerek yok elinizdeki stereo ses kablosunun bir tarafı koaksiyel ses kablosu olarak kullanılabilir.Veri dijital olduğu için kablo kalitesi sesi kesinlikle etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 23 Mart 2009; 12:56:51 >

• ben dün akşam brrip transformers i izledim, 2,61 gb dosyayı 10 dk gibi bir sürede açtı. belki biraz daha uzun sürdü. 4 gb lik usb hafıza kartı ile.
  • Okuma hızına bağlı örneğin 2.5 lik veya 3.5 luk disklerde daha hızlı açıyor.. Flash belleklerde hızlı olanı almak lazım...Standartlar (flash bellek) yaklaşık 2-4mb/sn hızlıları 10-20mb/sn açma sürelerini buna göre siz tahmin edin
    quote:

Orjinalden alıntı: barisyilmaz79

ben dün akşam brrip transformers i izledim, 2,61 gb dosyayı 10 dk gibi bir sürede açtı. belki biraz daha uzun sürdü. 4 gb lik usb hafıza kartı ile.
  • Arkadaşlar ürünü hizlial.com dan aldım 10 taksit 170 tl. Başka yerde yok. Olsada pahalı. Bu ürüne yeni yazılım atacağım.
    Benim sorum versiyon 6 yı yüklemeden direk olarak versiyon 7 yüklesem bir sorun olur mu?
    Yükleme işlemide şöyle demi:
    Usb diske 1254 klasörüne bu DVP5990_12_vb6_v7_2_1254.rar dosyasını çıkartcam.
    Usbyi dvd takıp açacam.
    Yükleme bittikten sonra da cihazı kapatıp usb çıkartıcam

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar,
    PHILIPS HTS3164/12 ses sitemindeki dvp 5990 özelliğine sahipmi, kullanan varmı?
    http://www.hepsiburada.com/philips-hts316412-ev-sinema-sistemi-/productDetails.aspx?CategoryId=152492&productId=evphhts3164
    Teşekkürler
  • kesinlikle olmaz .
  • Merhaba,
    Philips DVP 5990'ı iki gün önce aldım. DivX izlerken bir kaç daika içinde takılma ve donup alma olayını ben de yaşadım. Sorunu siz nasıl çözdünüz. Yanıtlarsanız sevinirim. Selamlar..
  • bende bu durum sadece mamamia prodji ripte oldu.Ama prodji grubunun ve diğer grupların hiç bir ripinde bu durum olmadı.
    v7 yüklemenizi tavsiye ederim.Ayrıca oynattığınız divx yüksek bitrate li ise bu sorun oluşabilir.
  • HOMETECH DivX 567 ile bu model arası çok fark varmı arkadaşlar

PHİlips ile arasında kaldım
  • Arkadaşım inan arada kalınmayacak bir kalite farkı sözkonusu.
  • bugün toshiba 2,5 lik taşınabilir hdd almayı düşünüyorum. bildiğiniz üzere elektrik beslemesi yok, 320 gb.

sadece divx playerimde kullanmak için alacağımdan sormak istedim. bu hdd yi playerinde kullanan var mı ? veya çalışıp çalışmayacağı ile ilgili yorumu olabilecek kimse varsa teşekkürler şimiden
  • çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

çalışır

hızlı cevap için teşekkür ederim. alayım akşam , b sayarda 600 mb yer kalmış :)
  • Samsung 1080PK ve Philips 5990 'ı kıyaslayanlar varmı acaba?

Upscale performansı ve her tür disc i(kopya vcd, divx vs.) okumada hangisi daha başarılı?
  • bende geçen hafta aldım cihazı. verdiğim paraya kesinlikle değer.
    bu cihaza bağlanabilecek uygun fiyatlı bir ses sistemi var mı bildiğiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.