Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güle güle kullanın öncelikle.Alt yazının kendiliğinden başlaması yukarıdaki yazılım ile hal oluyor.

çok teşekkür ederim cevabınız için, bu çok iyi oldu.

bildiğiniz üzere hdmi bağlantıda progresif tarama özelliği açılamıyor. bu akşam component bağlantı deneyip görüntü kalitesinde farklılık olup olmadığına bakacağım. sonucu yazarım.
  • Hdmi bağlantıda progressif taramaya gerek yokki.Zaten hdmi bağlantıda upscale yapıyor cihaz.hdmiupscale teknolojisi yanında progressif tarama eski teknolojidir.
    Ayrıca biraz önce prodji ripi transporter i izledim ve kendi kendime neden HD oynatmak için zahmete gireyim ki dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 13 Mart 2009; 19:36:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakand34

yeni bir sorum olucak bendeki 1 TB boş harddiskin içine divx filmlerimi atmak istiyorum. klasörlerin iç içe olmamamsı gerektigini biliyorum en fazla 256 klasör olması gerektigine biliyorum ...ama 1 TB full klasörler halinde film olucak benim için yani 1300 küsür tane film oluyor (700mb halinde ) yani 1300 tane klasör oluyor...yani benim bu harddiski 5.e mi bölmem gerekiyor ?? bütün klasörleri görebilmem için ??? çünkü 1300 / 256 = 5 küsür ediyor

arkadaslar lütfenn bnm soruma cevap verirmisiniz rica etsem
  • Bence böl derim.Player dediğim gibi bölümler arasında rahat geiş ypabiliyor.Filmleri de türlere,dublajlı ...gibi olarak arşivleyebilirsin.Ulaşman daha kolay olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesem

Bence böl derim.Player dediğim gibi bölümler arasında rahat geiş ypabiliyor.Filmleri de türlere,dublajlı ...gibi olarak arşivleyebilirsin.Ulaşman daha kolay olur.

o zmn en mantıklısı 5.e bölmek dimi?? simdi boşken fat 32 yapıp 5.e böliim :D ilerde bidaha bölmekle ugrasmak istemiorumda

bide son bişey sorucam çok soru sordum biliorum mazur görün yaaa bu cihaz .srt formatlı altyazıları göstermio die okumuştum bi yerde öle bişey war mı yaaa ? öle bişey warsa bütün planlarım altüst olur cunku divx filmlerimin bütün altyazıları .srt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 14 Mart 2009; 17:07:36 >

• Rica ederim.Bendeki altyazıların hepsi srt.Gönlün rahat olsun.Bence Philips'in çıkarttığı eniyi dvdplayer diyebilirim.Bir de mkv oynatsaymış kesinlikle yok satardı.
  • selamlar galiba istedğim şeyi buldum şimdiye kadar en çok altyazı problemınden korkuyordum güncellemeyle halledilebiliyor problem.flash disklerde ve harici hddlerdede kımse şikayet bildirmemiş alınır diyomusunuz arkadaşlar bu cihaz ?? yolda bırakmaz değilmi ?? bide benım tv 135 ekran sony tüplü bi problem olmaz değilmi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

selamlar galiba istedğim şeyi buldum şimdiye kadar en çok altyazı problemınden korkuyordum güncellemeyle halledilebiliyor problem.flash disklerde ve harici hddlerdede kımse şikayet bildirmemiş alınır diyomusunuz arkadaşlar bu cihaz ?? yolda bırakmaz değilmi ?? bide benım tv 135 ekran sony tüplü bi problem olmaz değilmi??

ben bugun aldım..ve bütün elimdeki formatları açtı(mkv haric)...mkv desteklemiyor malesef...kesinlikle mükemmel bir cihaz sonuna kadar tavsiye ederim bir problem olmaz yarı yolda bırakmaz diorum ayrıca tüplü tv.nede scart girişiyle baglayabilirsin

• 135 ekran tüplü tv modeli ne acaba.o ekranda tüplü tv varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

135 ekran tüplü tv modeli ne acaba.o ekranda tüplü tv varmı.

yarı tüplü yarı içten projeksiyondur o :) arkadas cvp vermsse ben veririm dedim büyük ihtimalle sony'nin grand vega modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 15 Mart 2009; 13:51:51 >
  • aynen öle üstad bi 5-6 sene oldu sanırım alalı sony 135 ekran gri bişey altta hoparlorleri mevcut zart zurt çok merak uyandırdıysa modelide yazabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

aynen öle üstad bi 5-6 sene oldu sanırım alalı sony 135 ekran gri bişey altta hoparlorleri mevcut zart zurt çok merak uyandırdıysa modelide yazabilirim

tv cok guzel bizzat gormuslugum wardır dvd player konusunda mükemmel bir tercih olur dedigim gbi ben aldım güncellemesinide yaptım bi tek usb'den harici harddiski denemedim salı gunu denicem inş ondada istedigim gibi olur ondan sonra kısacası tavsiye ederim kesinlikle al uzun seneler gidecegine eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 15 Mart 2009; 15:14:01 >

• işte üstad tvden anlıyor
    valla hakan kardeş şuan elimdeki modele benzeyen HD özellikli tv çıksa gene aynı şeçimi yapar onu alırım plazma lcd falan beğenemedim gitti bi türlü
    çok teşekkür ederim önerin için..
    çok araştırdım valla şimdi bişey daha keşfettim markaya pek güvenmiyorum ama Hometech 567 diyen bi çoğunluk var.
    sizce hometech 567 mi philips 3260 mı??
    isteğim altyazıyla oynayabilme ve takılmadan flash diskten yararlanabilme??
  • ben philips derim ama o senin kendi tercihindir

bu arada konuya hakim arkadaslardan yardım istiyorum bi-kaç sorum olacak

1) dün dvd playerı aldım hemen son sürümünü yükledim en son yükleyen arkadas link vermişti yukarda var ondan yükledim. güncelleştirme başarıyla oldu. fakat ben bir dvd taktığımda direk filmi başlatıyor hiç menü fln gözükmeden. menü görmek için menü tusuna basmam gerekiyor bunu nasıl çözbiliriz ?

2) ayrıca o dvdyi çıkartıp bidaha taktıgımda film kaldıgı yerden devam edio ve baştan başlatmak için prev.e basın diyor oha dedim artık :D nasıl oluoo yaa hafızaya alıoo :D cok gzl bişey ama ben böle bişey istemiorum yaaaa nasıl engelleyebiliriz ?

3) dvd.yi nerde bıraktıysam orda buluyorum.....menüde bıraksam bile o uyarı geliyor : baştan başlatmak istiyorsanız prev.i tıklayın die..bunu kapatmanın bir yolu yok muuuu

4) en önemlisi DISPLAY tuşuna bastığımda filmin ekranını yukarı atıyor ve filmle ilgili bilgileri filmin altında gösteriyor yani ekranı yatay olarak 2ye bölüyor...halbuki güncelleme yapmadan önce böle bişey yoktu film normal ekranda duruyordu onun üzerine display ekranını yapıştıryordu..niye böle oldu şimdi düzeltme imkanımız var mı ??

tüm soruları cevaplarsanız ve acıklama yaparsanız cok sevinicem konuya hakim arkadaslardan yardım bekliyorummm lütfen en kısa zamanda cevap vermeniz dileğiylee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 15 Mart 2009; 15:50:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hakand34

ben philips derim ama o senin kendi tercihindir

bu arada konuya hakim arkadaslardan yardım istiyorum bi-kaç sorum olacak

1) dün dvd playerı aldım hemen son sürümünü yükledim en son yükleyen arkadas link vermişti yukarda var ondan yükledim. güncelleştirme başarıyla oldu. fakat ben bir dvd taktığımda direk filmi başlatıyor hiç menü fln gözükmeden. menü görmek için menü tusuna basmam gerekiyor bunu nasıl çözbiliriz ?

2) ayrıca o dvdyi çıkartıp bidaha taktıgımda film kaldıgı yerden devam edio ve baştan başlatmak için prev.e basın diyor oha dedim artık :D nasıl oluoo yaa hafızaya alıoo :D cok gzl bişey ama ben böle bişey istemiorum yaaaa nasıl engelleyebiliriz ?

3) dvd.yi nerde bıraktıysam orda buluyorum.....menüde bıraksam bile o uyarı geliyor : baştan başlatmak istiyorsanız prev.i tıklayın die..bunu kapatmanın bir yolu yok muuuu

4) en önemlisi DISPLAY tuşuna bastığımda filmin ekranını yukarı atıyor ve filmle ilgili bilgileri filmin altında gösteriyor yani ekranı yatay olarak 2ye bölüyor...halbuki güncelleme yapmadan önce böle bişey yoktu film normal ekranda duruyordu onun üzerine display ekranını yapıştıryordu..niye böle oldu şimdi düzeltme imkanımız var mı ??

tüm soruları cevaplarsanız ve acıklama yaparsanız cok sevinicem konuya hakim arkadaslardan yardım bekliyorummm lütfen en kısa zamanda cevap vermeniz dileğiylee

arkadaslar hiç bilgisi olan yok mu ? bi yardım etseniz guzel olacak rica etsem yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 15 Mart 2009; 20:32:26 >

• Evet o problem bende de olmuştu.Ancak önceki firmware ile ilgili olanlardan olduğunu sanıyorum.Playerın setupdan tercihlere gel ve dvd menü var'ı seç ve çık.

İkinci dediğin ise yani display ile ilgili olanda herhangi bir sorun çünkü Philips'in displayi orijinalinde de böyle o nedenle yapacak birşey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesem

Evet o problem bende de olmuştu.Ancak önceki firmware ile ilgili olanlardan olduğunu sanıyorum.Playerın setupdan tercihlere gel ve dvd menü var'ı seç ve çık.

İkinci dediğin ise yani display ile ilgili olanda herhangi bir sorun çünkü Philips'in displayi orijinalinde de böyle o nedenle yapacak birşey yok.

tamamdır eyw. oldu şimdi cok tşk ederim display dısındaki problemleri çözdüm şu anda tek merak ettiğim şey salı günü harddisk elime geçer geçmez 5.e bölüp fat32 yapıp dvdplayera takmak o zaman işte nolcagı belli olcak :D inşş bi problem olmazzz
  • ARKADAŞLAR BÜYÜK BİR PROBLEMİM VAR....HARDDİSKİMİ ALDIM 1 TBLIK SEAGATE AMA FAT32 YAPAMIYORUM

İSTEDİĞİM ŞEY 5'E BÖLÜP BÜTÜN BÖLÜMLERİN HEPSİNİ FAT32 YAPMAK LÜTFEN YARDIM EDİN

PARTITION MAGICI KULLANMAM CUNKU ONUN YUZUNDEN FORMAT ATTIM BİLGE 3 GÜN ÖNCE
    SWISSKNIFE AÇILIP KAPANIYOR
    HP NİN FORMAT TOOLUDA HATA VERİYOR

LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNN BAŞKA PROGRAM LAZIMMM LÜTFENNN

işletim sistemim windows vista

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 17 Mart 2009; 13:13:14 >
  • Acronis disk director ile fat32 formatlayabilirsiniz.Ben kullanıyorum.
    http://download.cnet.com/Acronis-Disk-Director-Server/3000-2248_4-10492696.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 17 Mart 2009; 16:23:32 >
  • arkadaslar upscale ozelliği normal tuplu tv lerde aktifmi yoksa hdmi olmasımı lazım..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.