Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: catry

Arkadaşlar hardiskimdeki çoğu filmi okumuyor mesela türkçe dublaj klasöründe 210tane film var bunların sadece 39 tanesini okuyor, 9 tane dizi var onları hiç görmüyor.

nasıl düzeltiriz bunu?

2 tane iç içe klasör varsa okumaz.Tek klasör içinde olmalı
  • Merhaba Arkadaşlar;

Saatlerdir yaptığım araştırmalar sonucunda sanırım bende bu ürünü alacağım. Tek merak ettiğim ses açma kapa olayını neden kafanıza takmıyorsunuz. Anladığım kadarı ile PHILIPS Tv niz yok ise bu düğmeler çalışmıyor. Peki olmayanlar bu sorunu nasıl çözüyor.

Ürünü genelde dvd/divx için kullanacağım ama sanırım VCD dede sorun çıkarmaz?
    Şimdi son bir soru acaba bu ürünü alıpta ah keşke şunu alsaydım dediğiniz bir model var mı? Henüz almamışken söylerseniz sevinirim.

Yardımlarınız için teşekkürler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: catry

Arkadaşlar hardiskimdeki çoğu filmi okumuyor mesela türkçe dublaj klasöründe 210tane film var bunların sadece 39 tanesini okuyor, 9 tane dizi var onları hiç görmüyor.

nasıl düzeltiriz bunu?

2 tane iç içe klasör varsa okumaz.Tek klasör içinde olmalı

çok sağol hocam. izleyeceğim filmleri dışarı çıkartıp öyle bağladım oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoNFi

Merhaba Arkadaşlar;

Saatlerdir yaptığım araştırmalar sonucunda sanırım bende bu ürünü alacağım. Tek merak ettiğim ses açma kapa olayını neden kafanıza takmıyorsunuz. Anladığım kadarı ile PHILIPS Tv niz yok ise bu düğmeler çalışmıyor. Peki olmayanlar bu sorunu nasıl çözüyor.

Şimdi son bir soru acaba bu ürünü alıpta ah keşke şunu alsaydım dediğiniz bir model var mı? Henüz almamışken söylerseniz sevinirim.

Bu işler için 1 numaralı cihaz denebilir..
  • ses açıp kapama için sesi açıp kapatan yazılım mevcut

yazılımı yapan şöyle diyor:
    If you want Volume + - on Repeat Keys, run AddVolume_599x.exe.Click on "Open DVP599xx.bin" and select firmware file.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 5 Mart 2009; 9:26:07 >
  • göze en iyi gelen alt yazı ayarlarını biri yazabilirmi?

ben uğraştımda yapamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoNFi

Merhaba Arkadaşlar;

bizim tv vestel ses açıp kapama, kanal değiştirme tuşları çalışıyor. (eğer bahsettiğiniz buysa tabi)
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba

Bende 2-3 hafta önce philips dvp 5990'nı aldım.....Benim makina şöyle bir sorun var. Lost dizisini izlerken dizide takılma oluyor. Dizini başka bölümlerini de denedim hepsinde başta çalıştırıyor ama sonra ekran donup kalıyor ve makinanın fişini çekmeden de düzelmiyor. Diğer film ya da dizilerde böyle birşey yapmadı... Makinaya herhangi bir güncelleme yapmadım... Acaba bununla ilgili ne yapabilirim.Herhangi bir fikri olan var mı? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.....
  • Arkadaşlar bu ürünü amazonda alabilirmiyiz?
  • Arkadaşlar kafaya koydum yarın gidip bu ürünü alıcam ancak şunlara cevap almam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

1- Bende sony dav-dz300 5.1 ses sistemi var bu playerı bu ses sistemine bağlıyabilimiyim ve bağlarsam 5.1 destekliyen filmlerde filmi gerçekten 6 hoparlörden dinliyebilirmiyim?

2- 2gb ve üstü filmerde özellikle br-rip olan filmlerde sorun yaşarmıyım (bu çok önemli çünkü nerdeyse indirdiğim bütün filmler bu formatta oluyor)

3- Yanlış okumadıysam ses açma kapama düğmesi yokmuş bu sıkıntı yaratıyormu ?

4- Ben divx filmleri convertx ile dvdye çevirerek HDMI bağlantı ile xbox360dan izliyordum bu playerla filmi convert etmeden direkt cd ye aktarıp yada usbden izlediğim zaman aynı görüntü kalitesinimi yoksa daha kaliteli bir görüntümü alıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicstig -- 8 Mart 2009; 0:31:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicstig

Arkadaşlar kafaya koydum yarın gidip bu ürünü alıcam ancak şunlara cevap almam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

1- Bende sony dav-dz300 5.1 ses sistemi var bu playerı bu ses sistemine bağlıyabilimiyim ve bağlarsam 5.1 destekliyen filmlerde filmi gerçekten 6 hoparlörden dinliyebilirmiyim?

2- 2gb ve üstü filmerde özellikle br-rip olan filmlerde sorun yaşarmıyım (bu çok önemli çünkü nerdeyse indirdiğim bütün filmler bu formatta oluyor)

3- Yanlış okumadıysam ses açma kapama düğmesi yokmuş bu sıkıntı yaratıyormu ?

4- Ben divx filmleri convertx ile dvdye çevirerek HDMI bağlantı ile xbox360dan izliyordum bu playerla filmi convert etmeden direkt cd ye aktarıp yada usbden izlediğim zaman aynı görüntü kalitesinimi yoksa daha kaliteli bir görüntümü alıcam ?

1. Sony'nin optic veya coaxial girişi varsa 5.1 sesle Divx/DVD izlersiniz.

2. 2 GB da sorunsuz diyende sorunlu diyende var.

3. Ses açma kapama düğmesi mod yazılımla repeat tuşlarına atanmış yani sesi azaltıp çoğaltabilirsiniz.

4. Divx convert etmenize gerek yok.. CD veya USB den izlersiniz. Görüntü kalitesi 1080p yaparak iyileştirebilirsiniz. .. Fenada olmuyor..

• Arkadaşlar ben indiriceğim bir mkv uzantılı 720p li bir filmi convertx programı ile DVD ye çevirsem bu dvd ye upscaling özelliği işlermi yada buna bir etkisi olurmu ayrıca ben 720p bir filmi bu şekilde izlersem götüntü kaybı yaşarmıyım yaşarsam ne kadarlık bir kayıp olur ?

Bunun haricinde başlığın tümünü okudum ama göremedim yada gözümden kaçtı bu alet DTS destekliyormu ?

Son olarak 2 gb üzeri filmleri deneyen arkadaşların bu konudaki performans hakkındaki yorumlarını alabiliriyim ?

Birde büyük olasılıkla bendeki ses sisteminden 5.1 ses alamıycam bu playerla kullanabiliceğim ve bana 5.1 ses vericek bir hoparlör önerisi rica edebilirmiyim max 250 yada 300 ytlye kadar cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicstig -- 9 Mart 2009; 1:15:41 >
  • quote:

... başlığın tümünü okudum ama göremedim yada gözümden kaçtı bu alet DTS destekliyormu ?
    ... bu playerla kullanabiliceğim ve bana 5.1 ses vericek bir hoparlör önerisi...

5990'ın koaksiyel digital ses çıkışından dts sinyali alınabilmektedir.
    Ses sisteminizde dts dekoderi mevcutsa dts ses dinlersiniz.

Eğer 5.1 ses istiyorsanız, bu cihazla birlikte kullanmak üzere alacağınız sistemde digital ses girişi ve dekoder (dolby digital, dts vs) olması gerekli.
    Sadece analog girişleri olan bir sistemle 5.1 ses almanız mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 9 Mart 2009; 14:32:18 >
  • Arkadaşlar büyük oranda kararımı verdim bu playerı alcıam ancak bendeki sistem ile kullanamıycağım için bir de ses sistemi alıcam ama seisnis sonuna kadar açıp dinleyemiyeceğim için çokda abartılı bişry almıycam zateb alamamda 300 350 TL lik birşey bulabilirmiyim benim iistedişğim şey 5.1 sesi bana adam gibi versin yeter pepo nun dediği üzerine coaxial çıkışdan dts desteği alınabilmekteymiş bu şekidle coaxial çıkışdan bağlıyabiliceğim ve dts ses alabileceğim bu fiyata bir shoparlör seti bulabilirmiyim ?
  • merhaba arkadaşlar, 5990 ile usb girişinden 1TB lık bir hdd alıp kullanmak istiyorum. Amacım dvd dosyaları olan vob ve ifo uzantılı dosyaları (konser ve müzik video) buraya depolayıp bunları hdd den 5990 a okutturmak.
    Bu konu ile çok dağınık bilgiler var burada, yada var ben göremedim, lütfen ilgili arkadaşlar bu konuyu kısaca derleyip toparlarsa daha iyi anlayacağım.
    1 TB lık bir hdd alıp nasıl formatlamalıyız? kaça bölmeliyiz? nelere dikkat etmeliyiz? Electroworld deki eleman, bu işi bu aletlerle yapamazsınız, size mediasmart lazım gibi bişiyler söyledi. Bu konudaki görüşlerinizi rica ediyorum, teşekkürler.
  • Arkadaşlar sorumu yenilemek istiyorum 2 gb üstü divxfilmleri deniyen varmı varsa nasıl bir sonuç alıyosunuz ?
  • quote:

Arkadaşlar sorumu yenilemek istiyorum 2 gb üstü divxfilmleri deniyen varmı varsa nasıl bir sonuç alıyosunuz ?

Arkadaşım, 2 Gb üstüne destekliyor. Benim denediğim filmlerde sorun olmadı ama eğer USB'den seyrediyorsan biraz beklemen gerekiyor
  • Tamam dır 2 gb üstü film olayını çözdük şimdi aklımdaki tek sorun şu benim ses sisteminin sadece LR girişi var ben burdan 5.1 ses alamıycam bana coaxial girişli bir ses sistemi lazım ki bu aletin coaxial çıkışından sesi alıp bu ses sistemiyle 5.1 dinlim piyada böyle bir set varmı yada ben hangi özellikleri aramam lazım istediğim tek şey bu altte izlediğim filmleri 5.1 ses destei ile izlemek z5500 demeyin bu arada onu biliyorum ama sesini sonuna kadar açöamıycağım bir sisteme 1050 TL vermek ban aanlamsız geliyor.
  • arkadaslar hepinizden ozur dileyerek bu msjı yazıyorum.. cunku kısa sure icinde bi dvd player almam gerek ve forumda arastırma yapmaya calıstım ama inanın su an icin butun topiclerdeki butun sayfaları okuma imkanım yok.. yaklasık yarısını okudum ama kafam iice karıstı..o yuzden aradıgım ozellikler bu alette warmı onu soracagım..
    1- usb 2.0 mı 1.1 mi
    2- butun divx formatlarını okuyomu (arsiwim divx uzerine)
    3- harici hdd de kac klasor olmalı we icinde maximum kac dosya olmalı (cunku mp3 lerimide bu aletle dinlemek istiorum.. toplamda 1000 ve uzeri mp3 warsa hepsini gorurmu)
    4- menude altyazı secimi warmı yoksa filmle altyazı aynı isimde olmak zorundamı..
    5- klasorde bikac altyazı warsa altyazılar aralarında geciş yapılabiliyormu..
    6- klasor altında klasorleri goruyormu muzik/yerli/turku/... seklinde.. yoksa dosyalar bi klasor icindemi olmalı..
    7- upscale ozelligi normal 55 ekran tv lerde işlew gosteriyormu yoksa tv hd ready yada 1080p falanmı olmak zorunda
    8- kopya dvd lerde yada divx lerde upscale weya hdmi ozelligi devreye giriomu..
    9- harici hdd okuma suresi nedir.. cok beklemek gerekiomu bikac dakika falan..
    10- altyazı font buyukluk renk ayarları yapılabiliomu..
    11- saydıgım bu ozelliklerden cihazda olmayıpta upgrade ile cihaza kazandırılabilen we kazandırılamayan ozellikler hangileri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meclisi ala -- 10 Mart 2009; 16:44:02 >

• quote:

Tamam dır 2 gb üstü film olayını çözdük şimdi aklımdaki tek sorun şu benim ses sisteminin sadece LR girişi var ben burdan 5.1 ses alamıycam bana coaxial girişli bir ses sistemi lazım ki bu aletin coaxial çıkışından sesi alıp bu ses sistemiyle 5.1 dinlim piyada böyle bir set varmı yada ben hangi özellikleri aramam lazım istediğim tek şey bu altte izlediğim filmleri 5.1 ses destei ile izlemek z5500 demeyin bu arada onu biliyorum ama sesini sonuna kadar açöamıycağım bir sisteme 1050 TL vermek ban aanlamsız geliyor.

Vermiş olduğunuz 300-350tl lik bütçe ile dekoderli ve 5+1 hoparlörlü sıfır ve kaliteli komple bir ses sistemi almanız maalesef pek mümkün gözükmüyor. Sahibinden.com 'da veya bu sitede 2. el satış ilanlarını takip etmenizi öneririm. Sony, Philips gibi markaların uygun fiyatlı komple sistemlerinin 2. el olanlarına yönelebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.