Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım divx ve xvid biliyorsunuz geliştirmeye açık kodları yayılmış her isteyenin üzerinde oynadığı ,endüstri standardı neredeyse olmayan formatlardır.
    Size beni yaptığım gibi sadece prodji,zone3,proper,code,lol,devise ,fqm,jupit gibi tanınmış grupların riplerini seyretmenizi tavsiye ederim.Yoksa bu tür kilitlenme gibi sorunlarla karşılaşmaya devam edersiniz.Ben 5990 ı aldığım günden beri hiç kilitlenme ile karşılaşmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadikkartal

amerikadan gelen 5992 37 modeli için 12 versiyonlu yazılımı indirebilir miyim?

indirirsinizde yükleyemezsiniz.kesinlikle yüklemeyin cihaz uçar.benim yukarıda verdiğim linkte sizin cihazın yazılımıda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Yeni bir yazılım yayınlandı softpedia da

Pek birşey değişmemiş. Ama en azın dan açılış logosu seçeneklerimiz var artık

ben kendim yapıyom istedigim logo yu daha güzel oluyo
  • tavsiyen için cok saol
    edecegim
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

quote:

Orjinalden alıntı: sadikkartal

amerikadan gelen 5992 37 modeli için 12 versiyonlu yazılımı indirebilir miyim?

indirirsinizde yükleyemezsiniz.kesinlikle yüklemeyin cihaz uçar.benim yukarıda verdiğim linkte sizin cihazın yazılımıda var.

sağol ben de zaten o riske girmedim, phillipsin sitesinden son yazılımı indirip yükledim altyazı ve audioda da türkçe seçeneği vardı gayet güzel oldu.ilginize teşekkürler.
  • arkadaşlar bir sorum olacak.yurt dışında yaşıyorum(çin)philips 5990 model divx player i buradan alırsam türkçe karakteri desteklemeyecektir.firmware ile türkçe karakter sorununu %100 çözebilirmiyim?bilgilendirirseniz memnun olurum.
  • geçtiğimiz cumartesiden beri kullandığım cihazıma düb bence bu forumu ayakta tutan iki isim prosecutor ve dr.power'ın tavsiyelerine uyarak v6 upgrade yaptım. ve inanın bir haftalık kullanımıma bile yazık olduğunu hissettim. cihaz gerçekten çok farklılaşıyor ve daha kullanılır bir hal alıyor. burdan hem prosecutor'a hem de dr.power'a çok teşekkür ediyorum.

yalnız merak ettiğim bir nokta var. orijinal yazılımında 1080p yi seçemezken şu anda 1080p de seçilebilir duruma geçti? aynı televizyon aynı bağlantı hiçbir değişiklik yok. buna mantıklı bir açıklaması olan var mı?

ben seçilebilirde olsa 1080p ye geçiş yapmadığını yine 1080i de kaldığını düşünüyorum. bilmiyorum fikri olan varsa cevabını bekliyorum.

son söz: bu cihazı aldıysanız ve orijinal yazılımdaysanız hem kendinize hem de cihaza haksızlık ediyorunuz..

• Dün almıştım sadece denemek için dvd ve dikx leriemeden birkaçına 5 dk bakmıştırm hemen güncelleme yapayaım v6 en son çıkan yaılım mı?
  • en sonuncusu v7 diye geçiyor sanırım.. zaten sitesinde en güncel yazılımı görebiliyorsun.

http://vb6rocod.blogspot.com/
  • 40 gb usb 2 smartdisk hdd kullanıyorum fat 32 dosya biçiminde 40 gb kapasiteli fakat avi dosyaları oynatmayı bir türlü beceremedim.

dosyayı seçiyorum play tuşuna basıyorum dvd ekranında load yazıyor ve 5dk fazla bekliyorum bir şey değişmiyor.

aynı şey mp3 dosyaları içinde geçerli dosyayı play tuşu ile seçiyorum fakat hiçbirşey olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dej

40 gb usb 2 smartdisk hdd kullanıyorum fat 32 dosya biçiminde 40 gb kapasiteli fakat avi dosyaları oynatmayı bir türlü beceremedim.

dosyayı seçiyorum play tuşuna basıyorum dvd ekranında load yazıyor ve 5dk fazla bekliyorum bir şey değişmiyor.

aynı şey mp3 dosyaları içinde geçerli dosyayı play tuşu ile seçiyorum fakat hiçbirşey olmuyor.

Açmaya çalıştığın filmlerin boyutları ne kadar? Eğer çok büyükse arada sorun çıkarabiliyor.
  • Arkadaşlar,

Büyük bir sorunum var Philipsin sayfasından güncelleme dosyasını indirdim. Ondan sonra HDD ye attım dosyayı ve alete taktım direk güncelleme dosyası tespit edildi falan dedi. Güncelleme için play tuşuna bas diyor yaptım. SOnra dosya kopyaladı falan. Daha sonra bitirdi kapandı açıldı. USB yi takıyorum yine güncelleme dosyası tespit edildi diyor. Başka USB takıyorum yine güncelleme dosyası tespit edildi diyor ve USB nin içeriğini görmüyor.

Çıldırmak üzereyim. Alet ilk geldiğin USB deki filimleri görüyordu bu arada. Ne yapabilirim bir fikriniz var mı?

En azından fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim onu söyleyebilirsen o şikilde yapacam artık. Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba...

bütün bilgileri okudum ama yinede benim sorunuma cevap bulamadım. uzun araştırmalar sonunda dedik bu modelini alalım ama duyduğuma göre player 500 gb ve üzeri hdd ve 5+1 ses sistemini desteklemiyormuş. bu playerın yanında arşiv yapmak amacıyla 1 tb taşınabilir hdd ile 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum ama bu şekilde kullanabilir miyim bilemiyorum. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

http://vb6rocod.blogspot.com/

Buradan 5990-12 yazılımını indireceksiniz.

Arkadaşlar,

Herkez aynı dosya adresini veriyor ama acemiler için nasıl yükleneceği konusunda bilgi de verseniz süper olur. Linki tıklayınca 4 tane indirilecek dosya çıkıyor. Hangisini indireceğiz? Açıp mı kopyalıyacağız?
    USB den mi yapacağız? Biraz detay verebilirseniz çok sevinirim. Zira indirdim dosyaların hepsini ama içlerinde hep aynı şeyler var. Sadece 1254-1253-1252-1251 rakamları değişiyor. Bunlardan hiiçbirşey anlmadım
    Lütfen biraz yardım.
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_CD_Logo.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_DivX_Logo.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_Philips_Logo.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_Vista_Logo.rar

• hangisini yüklersen yükle sadece masaüstü resimleri değişik.
    Adres bu:

http://vb6rocod.blogspot.com/2009/02/update-599012.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 24 Şubat 2009; 18:38:43 >
  • DVP5990_12_vb6_v6_1.rar

Bu dosyayı indiriyorum ben valla. Diğerlerinden bi cacık olmadı ya da ben beceremedim.
  • 5990 region free olarak mı geliyor fabrikadan?
  • Herkese selamlar.

-Bende birçok kişi gibi 2 ürün arasında kaldım.Biri Konumuz dışı ama samsung 1080pk diğeri konu asıl içeriği olan philips 5990 hangisini öneririsiniz.???

-Aralarında ne gibi farklar var.(görüntü altyazı v.s)

-Benim önceki dvd mi satmama neden olan çizik v.s cdleri sorunsuz okuyabiliyor mu.
    (misal samsung da cd ripleme birde her türlü çizik cd yi okuma teknolojisi varmış.)

-Son karar aşamasındayım yardımlarınız için şimdiden çok ,çok teşekkürler.

Herkese Saygılar...

• Bu cihazı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak...

Benim elimde 1.5GB - 2GB - 2.5GB - 3GB boyutlarında Kaliteli Xvid filmler var bu filmleri sorunsuz şekilde USB bellek kullanarak izleyebilirmiyim bu cihazda.. özellikle 2.5 - 3GB boyutlardaki filmleri..

Bende Pioneer DV 300 var USb girişi olmadığından DVD ye yazıp izliyorum Xvid filmleri ama Film boyutu 2GB ve daha fazlaysa 50 dakika kadar oynatıyor ve daha sonra Donup kalıyor..

Küçük boyutlardaki filmlerde başından sonuna kadar oynatıyor çok 1,8GB büyüklükte filmi sorunsuz izledim..
    Ama The Godfather gibi 3GB Tek dosya olarak filmler var onları sonuna kadar izleyemiyorum 40-50 dakika sonra kilitleiyor..

Philips 5990 da böyle büyük dosyaları USB flash disk ile sonuna kadar izleyebilen arkadaşlar varsa yardımcı olarlarsa sevinirim..

Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailrefik

arkadaşlar merhaba...

bütün bilgileri okudum ama yinede benim sorunuma cevap bulamadım. uzun araştırmalar sonunda dedik bu modelini alalım ama duyduğuma göre player 500 gb ve üzeri hdd ve 5+1 ses sistemini desteklemiyormuş. bu playerın yanında arşiv yapmak amacıyla 1 tb taşınabilir hdd ile 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum ama bu şekilde kullanabilir miyim bilemiyorum. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

Kesinlikle destekliyor.Bende 3'e bölünmüş 1 TB'lık harici harddisk var.Herbir bölünmüş dosyayı 3 farklı disk gibi algılıyor.Menüde sağ altta 1 2 3 olarak özüküyor.Bunlar arasındaki geçişi ise sırasıyla yapıyor bunu da uzaktan kumandadan USB tuşuna her bastığınızda değişiyor.Bence 500 ve zerine bölün derim çünkü herbir diskte toplam 296 dosyadan fazlasını görmüyor.

2 GB ve üzeri dosyaları açıyor hemde sorunsuz ancak bende nedense oldukça uzun bir süre beklemem gerekiyor.Bazı arkadaşlar hemen açtığını söylüyor...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.