Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sesem

quote:

Orjinalden alıntı: ismailrefik

arkadaşlar merhaba...

bütün bilgileri okudum ama yinede benim sorunuma cevap bulamadım. uzun araştırmalar sonunda dedik bu modelini alalım ama duyduğuma göre player 500 gb ve üzeri hdd ve 5+1 ses sistemini desteklemiyormuş. bu playerın yanında arşiv yapmak amacıyla 1 tb taşınabilir hdd ile 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum ama bu şekilde kullanabilir miyim bilemiyorum. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

Kesinlikle destekliyor.Bende 3'e bölünmüş 1 TB'lık harici harddisk var.Herbir bölünmüş dosyayı 3 farklı disk gibi algılıyor.Menüde sağ altta 1 2 3 olarak özüküyor.Bunlar arasındaki geçişi ise sırasıyla yapıyor bunu da uzaktan kumandadan USB tuşuna her bastığınızda değişiyor.Bence 500 ve zerine bölün derim çünkü herbir diskte toplam 296 dosyadan fazlasını görmüyor.

2 GB ve üzeri dosyaları açıyor hemde sorunsuz ancak bende nedense oldukça uzun bir süre beklemem gerekiyor.Bazı arkadaşlar hemen açtığını söylüyor...

gerçekten bu bilgi çok işime yaradı. çok teşekkürler. birde ses sistemi konusunda ne dersiniz 5+1 destekliyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Bérk

5990 region free olarak mı geliyor fabrikadan?

Hayır. Türkiye'de satılan 5990'lar 2. bölge olarak geliyor.

Ancak region free yapılması çok kolay bir işlem.

1. SETUP tuşuna basın, ok tuşlarıyla PREFERENCES kısmına gidin
    2. Kumandada sırayla 1 3 8 9 3 1 tuşlarına basın
    3. Ekranda cihazın hangi bölge olduğu (Türkiye/Avrupa cihazı ise 2, ABD'den alınmışsa 1) görüntülenecektir. Ok tuşları ile o sayıyı 0 yapın, setup'tan çıkın, cihazınız artık region free.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imgatti

Herkese selamlar.

-Bende birçok kişi gibi 2 ürün arasında kaldım.Biri Konumuz dışı ama samsung 1080pk diğeri konu asıl içeriği olan philips 5990 hangisini öneririsiniz.???

-Aralarında ne gibi farklar var.(görüntü altyazı v.s)

-Benim önceki dvd mi satmama neden olan çizik v.s cdleri sorunsuz okuyabiliyor mu.
    (misal samsung da cd ripleme birde her türlü çizik cd yi okuma teknolojisi varmış.)

-Son karar aşamasındayım yardımlarınız için şimdiden çok ,çok teşekkürler.

Herkese Saygılar...

CD ripleme (müzik cdsinden usb sticke mp3 kaydetme) Philips 5990 da da var.
    CD okuma konusunda da çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.
    Bu başlık altında, Philips'in bugün için en başarılı DVD/divx SD oynatıcıların başında geldiğine ve uygun bir seçim olacağına dair bir çok bilgi ve kullanıcı açıklaması bulabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sesem

quote:

arkadaşlar merhaba...

bütün bilgileri okudum ama yinede benim sorunuma cevap bulamadım. uzun araştırmalar sonunda dedik bu modelini alalım ama duyduğuma göre player 500 gb ve üzeri hdd ve 5+1 ses sistemini desteklemiyormuş. bu playerın yanında arşiv yapmak amacıyla 1 tb taşınabilir hdd ile 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum ama bu şekilde kullanabilir miyim bilemiyorum. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim...

Kesinlikle destekliyor.Bende 3'e bölünmüş 1 TB'lık harici harddisk var.Herbir bölünmüş dosyayı 3 farklı disk gibi algılıyor.Menüde sağ altta 1 2 3 olarak özüküyor.Bunlar arasındaki geçişi ise sırasıyla yapıyor bunu da uzaktan kumandadan USB tuşuna her bastığınızda değişiyor.Bence 500 ve zerine bölün derim çünkü herbir diskte toplam 296 dosyadan fazlasını görmüyor.

2 GB ve üzeri dosyaları açıyor hemde sorunsuz ancak bende nedense oldukça uzun bir süre beklemem gerekiyor.Bazı arkadaşlar hemen açtığını söylüyor...

gerçekten bu bilgi çok işime yaradı. çok teşekkürler. birde ses sistemi konusunda ne dersiniz 5+1 destekliyor mu?

Elinde homecinema varsa koaksiyel çıkıştan bağlantı yaparak 5.1 dinleyebilirsin.

• Teşekkür ederim PePo. Ben cihazı evde annem ve babam dvd film izlesin diye alıyorum. Genellikle Türk filmlerin izlerler ama olduda yabancı seslendirme Türkçe altyazılı film denk geldi diyelim o zamanda altyazılar daha önce yakınılan gibi küçük mü gözüküyor yoksa bu sadece divx e özgü bir durum mu? Kısa süreliğine geldiğim için internetten indirdiğim garanti dışı yazılımı kullanmak istemiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

3. Ekranda cihazın hangi bölge olduğu (Türkiye/Avrupa cihazı ise 2, ABD'den alınmışsa 1) görüntülenecektir. Ok tuşları ile o sayıyı 0 yapın, setup'tan çıkın, cihazınız artık region free.

• 5900'da yazılım yüklenince, divx altyazılar için menüden küçükten büyüğe farklı altyazı boyutları seçilebiliyor.
    Bu başlığın ilk sayfalarında altyazı boyutları için örnek resimler vermiştim. Yanılabilirim ama, kendi orijinal divx altyazı boyutu da büyük sayılmasa da, aşırı küçük değildi diye hatırlıyorum.

DVD filmlerin altyazıları ise, cihazın oluşturmadığı, dvd disk üzerine resim olarak kaydedilmiş yazılar olup, zaten değiştirilemez, hangi oynatıcı olursa olsun aynı büyüklükte ve şekilde görünürler. Dolayısıyla cihaz ve yazılımı ne olursa olsun DVD filmlerde altyazı boyutu aynıdır.

quote:

Teşekkür ederim PePo. Ben cihazı evde annem ve babam dvd film izlesin diye alıyorum. Genellikle Türk filmlerin izlerler ama olduda yabancı seslendirme Türkçe altyazılı film denk geldi diyelim o zamanda altyazılar daha önce yakınılan gibi küçük mü gözüküyor yoksa bu sadece divx e özgü bir durum mu? Kısa süreliğine geldiğim için internetten indirdiğim garanti dışı yazılımı kullanmak istemiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 26 Şubat 2009; 15:51:38 >

• arkadaşlar, bu hdd den film izleme olayı (.mkv) için daha çok beklicez sanırım. çünkü fiyatlar oldukça yuksek ve tam istenilen kalitede değil. hepsinin birer eksiği var piyasadaki aletlerin. mkv oynatamayan aletler içinde sanırım philipsin bu modeli en önde? bu aletten daha iyi olan var mı? artık sıkıldım beklemekten, alıcam güzel bi cihaz. bi de samsungun vardı. o nasıl?
  • Plenus, şu an için en iyi cihaz 5990 gözüküyor. MKV oynatıcıyı almak için sonbaharı beklemek gerekecek gibi. Hem fiyatlar hemde makinanın kendisi rayına girer o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Plenus, şu an için en iyi cihaz 5990 gözüküyor. MKV oynatıcıyı almak için sonbaharı beklemek gerekecek gibi. Hem fiyatlar hemde makinanın kendisi rayına girer o zaman

teşekkürler, umarım bu mkv oynatıcılara dvd rom da eklerler.eski de olsa, herzaman kullanabileceğimiz ve ulaşabileceğimiz bir keyif.
  • Arkadaşlar dün cihazı darty den aldım v6 yazılımını yükledim.Sorunsuz çalışıyor
  • Dodilik, hayırlı olsun. Pişman olmazsın. Yeni çıkan HD playerler için, iyi bir internet bağlantısı ( En az 4Mbit) ve 40" üstü TV gerekiyor. Bunların dışında bu alet hayli hayli iş görür
  • herkese selam. ses sinema sistemimle kullanmak üzere bu dvd playeri almayı düşünüyorum. kullanan arkadaşlardan ricam ses sistemiyle ilgili performans yorumu ve varsa eksik yönleri hakkında bilgi alabilirmiyim.
  • 175 liraya 8 taksitle hızlıal.com'dan aldım bugün elime ulaştı daha bağlamadım.
    driver filan diye yazanlar gördüm nerden indirebilirim driverlerini ve yüklemesi nasıl olur?
  • yukarıda yazılım linki var
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

yukarıda yazılım linki var

bunlarımı yükliycem?

Download

DVP5990_12_vb6_v7_2_1250.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1251.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1252.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1253.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254.rar
  • Catry, 1254 olanı yüklemen lazım
  • yanlış yapmamak için soruyorum

dediğiniz el alttaki yani : DVP5990_12_vb6_v7_2_1254.rar bu oluyor dimi?

birde sitesinde şöyle yazıyor ;
    # Sıkıştırılmış dosyaları açarak çıkartın.
    # Çıkartılan dosyaları boş bir CD-R veya CD-RW diske yazın.

harddiskte atsam bir sorun olurmu?

birde sadece bunumu yükliycem?
  • Arkadaşlar hardiskimdeki çoğu filmi okumuyor mesela türkçe dublaj klasöründe 210tane film var bunların sadece 39 tanesini okuyor, 9 tane dizi var onları hiç görmüyor.

nasıl düzeltiriz bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: catry

yanlış yapmamak için soruyorum

bu rar dosyasından yazılım çıkıyor.onu hdd ye veya usb flash diske yaz.bunu 5990 a takarsan hemen algılıyor vve yükleme başlıyor.yükledikten sonra usb yi çıkart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

quote:

Orjinalden alıntı: catry

yanlış yapmamak için soruyorum

bu rar dosyasından yazılım çıkıyor.onu hdd ye veya usb flash diske yaz.bunu 5990 a takarsan hemen algılıyor vve yükleme başlıyor.yükledikten sonra usb yi çıkart.

yükledim sağol.

diğer sorun çok daha önemli o sorunu nasıl çözebiliriz ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.