Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meclisi ala

arkadaslar hepinizden ozur dileyerek bu msjı yazıyorum.. cunku kısa sure icinde bi dvd player almam gerek ve forumda arastırma yapmaya calıstım ama inanın su an icin butun topiclerdeki butun sayfaları okuma imkanım yok.. yaklasık yarısını okudum ama kafam iice karıstı..o yuzden aradıgım ozellikler bu alette warmı onu soracagım..
    1- usb 2.0 mı 1.1 mi
    2- butun divx formatlarını okuyomu (arsiwim divx uzerine)
    3- harici hdd de kac klasor olmalı we icinde maximum kac dosya olmalı (cunku mp3 lerimide bu aletle dinlemek istiorum.. toplamda 1000 ve uzeri mp3 warsa hepsini gorurmu)
    4- menude altyazı secimi warmı yoksa filmle altyazı aynı isimde olmak zorundamı..
    5- klasorde bikac altyazı warsa altyazılar aralarında geciş yapılabiliyormu..
    6- klasor altında klasorleri goruyormu muzik/yerli/turku/... seklinde.. yoksa dosyalar bi klasor icindemi olmalı..
    7- upscale ozelligi normal 55 ekran tv lerde işlew gosteriyormu yoksa tv hd ready yada 1080p falanmı olmak zorunda
    8- kopya dvd lerde yada divx lerde upscale weya hdmi ozelligi devreye giriomu..
    9- harici hdd okuma suresi nedir.. cok beklemek gerekiomu bikac dakika falan..
    10- altyazı font buyukluk renk ayarları yapılabiliomu..
    11- saydıgım bu ozelliklerden cihazda olmayıpta upgrade ile cihaza kazandırılabilen we kazandırılamayan ozellikler hangileri..

Forumda bunların cevapları var ama ben yine topluca vereyim..

1. USB 2.0

2. Evet

3. 320-340 civarında

4. Var modifiye yazılım ile

5. Evet. Mod yazılım ile

6. Evet

7. Upscale CRT TV de olmaz HDMI bağlantısı lazım

8. Evet

9. 10-20 saniye dosya sayısına bağlı...

10. Evet

11. Forumu takip edin....

• Dr.power'ın izniyle 3 nolu sorunun yanıtı 320-340 değil.Kesin rakam 256 klasör.Bunun üzerindeki klasörleri görmüyor.Bu nedenle elimdeki 1 TB'lik haricidiski 3'e böldüm.Ve mükemmel bir şekilde playerın kumandasındaki usb tuşuna her basışta diğer bölünmüş diske
    hemen geçiş yapıyor.Saygılar.
  • Arkadaşlar bende 5990 aldım ve firmware güncellemesi yapayım dedim.ilgili dosyayı usb ye açtım ve taktım.Yeni yükseltme bulundu oynatma tuşuna basın dedi bende bastım basar basmaz disk tepsisi dışarı çıktı ve cihaz öylece dondu kaldı.Şu anda ekranda philips yazısı öylece duruyor hiç bi icraat yok cihazda.Cereyanıda kesip bekledim epeyce ama nafile.İlginç olan daha hiç bişey yüklemeden gitti cihaz.Bir çaresi varmı bunun yoksa servis yolumu göründü yepyeni cihaza?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sivil

Arkadaşlar bende 5990 aldım ve firmware güncellemesi yapayım dedim.ilgili dosyayı usb ye açtım ve taktım.Yeni yükseltme bulundu oynatma tuşuna basın dedi bende bastım basar basmaz disk tepsisi dışarı çıktı ve cihaz öylece dondu kaldı.Şu anda ekranda philips yazısı öylece duruyor hiç bi icraat yok cihazda.Cereyanıda kesip bekledim epeyce ama nafile.İlginç olan daha hiç bişey yüklemeden gitti cihaz.Bir çaresi varmı bunun yoksa servis yolumu göründü yepyeni cihaza?

Güç bağlantısını keşke kesmeseydiniz.. ben onlarca güncelleme yaptım bir sorun olmadı.. Hangi yazılımı kullandığınızı bilemiyorum. Ancak bir yazılım vardı ki bu yazılımı yüklemeden önce dili ingilizceye çevirmeniz gerekiyordu eski tarihli bir yazılımdı.. USB bellekte bir sorun olabilir o durumda yazılımı okuyamadığı için takılmışta olabilir.. Servis yolu gözükmüş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 11 Mart 2009; 9:40:15 >

• Dr. power ve sesem verdiginiz bilgilerden oturu cok tesekkur ederim..
    - 256 klasor icinde toplamda 10 bin dosya olsa hepsini gorurmu.. dosya sayısında sınırlama warmı..
    - tv crt yani hdmi cıkısı yok.. o yuzden upscale yada hdmi ozellikleri kullanılamayacaksa bu alet yerine usb girişi olupta bu ayarda olan baska hangi cihaz war.. mesela 5980 hdmi haricinde birebir aynı ozelliklere sahipmi yada lg 392 war sanırım bi alt modeli 382 bunlarda aynı ayardamı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: meclisi ala

Dr. power ve sesem verdiginiz bilgilerden oturu cok tesekkur ederim..
    - 256 klasor icinde toplamda 10 bin dosya olsa hepsini gorurmu.. dosya sayısında sınırlama warmı..
    - tv crt yani hdmi cıkısı yok.. o yuzden upscale yada hdmi ozellikleri kullanılamayacaksa bu alet yerine usb girişi olupta bu ayarda olan baska hangi cihaz war.. mesela 5980 hdmi haricinde birebir aynı ozelliklere sahipmi yada lg 392 war sanırım bi alt modeli 382 bunlarda aynı ayardamı..

Dosya sayısındada sınırlama mevcut.. HDMI kullanmayacaksak 3260 veya 3264 modelini alabilirsin 100 TL civarında.. Aynı özelliklere sahip... USB 2.0 en azından.. 3264 modelini bulabiliyorsan daha iyi teknosa ve Carrefour'larda olması lazım.. Yazılımı daha iyi.. Şu an için...

5980 USB 1.1 ve WMV oynatmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 11 Mart 2009; 21:32:25 >
  • Arkadaşlar,
    - DVP5996K/51 hakkında bilgisi olan varmı?
    - DVP5990/12 ile DVP5996K/51 arasındaki fark nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bhanoglu

Arkadaşlar,
    - DVP5996K/51 hakkında bilgisi olan varmı?
    - DVP5990/12 ile DVP5996K/51 arasındaki fark nedir?

Fark yok satıldığı ülkeler farklı...(bazılarına karaoke eklenmiş)
  • Teşekkürler Dr. Acaba buna 5+1 ses sitemi bağlanabiliyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bhanoglu

Teşekkürler Dr. Acaba buna 5+1 ses sitemi bağlanabiliyormu?

5.1 analog çıkış yok. Coaxial çıkıştan bir dekoder'e ( 5.1 çözücü sisteme .. Amfi vs gibi) bağlamanız lazım..
  • Teşekkürler Dr.Power
  • arkadaşlar merhaba bu dvd-player.ı almayı düşünüyorum detaylı bir araştırma yaptım ve bunda karar kıldım...benim bu cihazı alma sebebim usb çıkışına " 1 TB SEAGATE" harici diski bağlayıp ordan divx filmlerimi seyretmek....yalnız bir sorum war

BU DVD-PLAYER 1 TB HARİCİ HARDDİSK.İ DESTEKLİYOR MU? HARDDİSK'iN FAT32 FORMATINDA OLMAK ZORUNDA OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA CİHAZ BUNU( 1 TB ) DESTEKLİYOR MU ?? cihazı aldığımda 2sini birden çalıştırmak için ne yapmam lazım ?? desteliyorsa nasıl çalıştırcağım ? bölme fln onlardan bahsediolar (: aşamaları söylerseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakand34

arkadaşlar merhaba bu dvd-player.ı almayı düşünüyorum detaylı bir araştırma yaptım ve bunda karar kıldım...benim bu cihazı alma sebebim usb çıkışına " 1 TB SEAGATE" harici diski bağlayıp ordan divx filmlerimi seyretmek....yalnız bir sorum war

BU DVD-PLAYER 1 TB HARİCİ HARDDİSK.İ DESTEKLİYOR MU? HARDDİSK'iN FAT32 FORMATINDA OLMAK ZORUNDA OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA CİHAZ BUNU( 1 TB ) DESTEKLİYOR MU ?? cihazı aldığımda 2sini birden çalıştırmak için ne yapmam lazım ?? desteliyorsa nasıl çalıştırcağım ? bölme fln onlardan bahsediolar (: aşamaları söylerseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler

Linkteki programla HP USB disk stroge format tool ile Fat 32 ye çevirip... .. 1 Tb için güç kaynaklı olacağından problem olmaz..

http://www.pcwelt.de/downloads/tools_utilities/system-utilities/137203/hp_usb_disk_storage_format_tool/

• quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

arkadaşlar merhaba bu dvd-player.ı almayı düşünüyorum detaylı bir araştırma yaptım ve bunda karar kıldım...benim bu cihazı alma sebebim usb çıkışına " 1 TB SEAGATE" harici diski bağlayıp ordan divx filmlerimi seyretmek....yalnız bir sorum war

Linkteki programla HP USB disk stroge format tool ile Fat 32 ye çevirip... .. 1 Tb için güç kaynaklı olacağından problem olmaz..

http://www.pcwelt.de/downloads/tools_utilities/system-utilities/137203/hp_usb_disk_storage_format_tool/

cvp içinn cok teşekkürler fakat bu programı kullanmayıp diske sağ tıklayıp biçimlendir diyip formatı fat32ye cevirme yapamaz mıyım ? aynı işe yaramaz mı ?

not : windows vista kullanıyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

cvp içinn cok teşekkürler fakat bu programı kullanmayıp diske sağ tıklayıp biçimlendir diyip formatı fat32ye cevirme yapamaz mıyım ? aynı işe yaramaz mı ?

not : windows vista kullanıyorum

Vista yapabilirmi bilemiyorum... XP Büyük diski FAT32 ye çeviremiyor...

• Ben 500 gb lık seagate 2.5 luk hdd yi acronis disk direktor ile fat32 yapıp 5990 a bağladığımda cihaz diski görmemişti.o nedenlevgb lık kısmını fat32 formatlamıştım ve 5990 sorunsuz görmüştü.
  • selamlar,

cihazı dün akşam philips mağazasından tek slip 165 tl ye satın aldım . 20 tl ye de altın kaplama eye Q adında bir hdmi kablo alıp işi tamamladım.

samsung le37r81 hd ready tv ile hdmi den bağlantımı yaptım. tv de aynet+cec özelliği var. aynı şekilde bu playerde de Cec özelliği mevvcut. tüm cihazlar kapalıyken playere usb bellek taktığımda tv kendiliğinden açılıyor ve hdmi kanalına geçiyor. tam tersi dvd izlerken tv yi kapatırsam da dvd player kendiliğinden kapanıyor. bu hoşuma gitti. ayrıca tv min kumandası universaldi ve dvd yi hemen tanıdı. tek kumanda ile herşey çözüldü,

1.cihaz hdmi ayarlarında çözünürlük oto iken yavaş görüntü geliyordu tekleyerek yani. sonra onu manuel 1080 i ye çevirdim şimdi hayet güzel.
    2.usb den 1,4 gb tek dosya quantum of solace filmini rahatlıkla izledim,
    3. film dolby digital olarak coaxial kablo ile receiverimden 5+1 sesi rahatlıkla ve berrak bir şekilde açtı.
    4. Dvd görüntü kalitesi güzel, ileri geri sarma hızlı sarımlar çabuk ve kullanışlı, divx kalitesi de gayet başarılı geldi bana.

güncellemeyi bu akşam yapmayı düşünüyorum. bir tek sorunum var cihazla ilgili,

divx filmi usb den taktığımda kumandanın subtitle tuşuna basmadan altyazı ekrana gelmiyor. bu kötü bişey, çünkü ben dediğim gibi tv nin kumandası ile kullanacağım ama her film taktığımda mutlaka dvd nin kumandasını alıp sub tuşuna basmam gerekecek. umarım yeni firmwarelerde sub kendiliğinden başlar.

Not: güncelleme için çektiğim 5 mb lık dosyadan
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_CD_Logo.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_DivX_Logo.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_Philips_Logo.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_Vista_Logo.rar

olarak 4 adet dosya çıkıyor. bunların içerikleri hep aynı. sadece logolar değişik. ( düzelttim mesajı. bir önceki sayfada yazıyormuş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 13 Mart 2009; 12:14:13 >

• cok teşekkürler cihazı aldığımda deniyeceğim
  • yeni bir sorum olucak bendeki 1 TB boş harddiskin içine divx filmlerimi atmak istiyorum. klasörlerin iç içe olmamamsı gerektigini biliyorum en fazla 256 klasör olması gerektigine biliyorum ...ama 1 TB full klasörler halinde film olucak benim için yani 1300 küsür tane film oluyor (700mb halinde ) yani 1300 tane klasör oluyor...yani benim bu harddiski 5.e mi bölmem gerekiyor ?? bütün klasörleri görebilmem için ??? çünkü 1300 / 256 = 5 küsür ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisyilmaz79

selamlar,

cihazı dün akşam philips mağazasından tek slip 165 tl ye satın aldım . 20 tl ye de altın kaplama eye Q adında bir hdmi kablo alıp işi tamamladım.

samsung le37r81 hd ready tv ile hdmi den bağlantımı yaptım. tv de aynet+cec özelliği var. aynı şekilde bu playerde de Cec özelliği mevvcut. tüm cihazlar kapalıyken playere usb bellek taktığımda tv kendiliğinden açılıyor ve hdmi kanalına geçiyor. tam tersi dvd izlerken tv yi kapatırsam da dvd player kendiliğinden kapanıyor. bu hoşuma gitti. ayrıca tv min kumandası universaldi ve dvd yi hemen tanıdı. tek kumanda ile herşey çözüldü,

1.cihaz hdmi ayarlarında çözünürlük oto iken yavaş görüntü geliyordu tekleyerek yani. sonra onu manuel 1080 i ye çevirdim şimdi hayet güzel.
    2.usb den 1,4 gb tek dosya quantum of solace filmini rahatlıkla izledim,
    3. film dolby digital olarak coaxial kablo ile receiverimden 5+1 sesi rahatlıkla ve berrak bir şekilde açtı.
    4. Dvd görüntü kalitesi güzel, ileri geri sarma hızlı sarımlar çabuk ve kullanışlı, divx kalitesi de gayet başarılı geldi bana.

güncellemeyi bu akşam yapmayı düşünüyorum. bir tek sorunum var cihazla ilgili,

divx filmi usb den taktığımda kumandanın subtitle tuşuna basmadan altyazı ekrana gelmiyor. bu kötü bişey, çünkü ben dediğim gibi tv nin kumandası ile kullanacağım ama her film taktığımda mutlaka dvd nin kumandasını alıp sub tuşuna basmam gerekecek. umarım yeni firmwarelerde sub kendiliğinden başlar.

Not: güncelleme için çektiğim 5 mb lık dosyadan
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_CD_Logo.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_DivX_Logo.rar
    DVP5990_12_vb6_v7_2_1254_Philips_Logo.rar

olarak 4 adet dosya çıkıyor. bunların içerikleri hep aynı. sadece logolar değişik. ( düzelttim mesajı. bir önceki sayfada yazıyormuş.)

Güle güle kullanın öncelikle.Alt yazının kendiliğinden başlaması yukarıdaki yazılım ile hal oluyor.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.