Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • delircem, herkes başka birşey diyor, olay şu: "brrip-prodji 1.5GB yada üstü filmler"
    kimi diyorki: miss gb izliyorum hem usbden hem dvdden..
    kimi diyor ki: 20 dakka bekliyorum öyle açılıyor..
    kimi diyor: açılıyor ama takılıyor izleyemiyorum..

ya bahsei geçen filmleri nereden çektiğimiz belli, üç aşa beş yukarı aynı şeyler..
    nasıl böyle farklı yorumlar çıkıyor!!

son bir kez daha soruyorum arkadaşlar lanet alet :) açıyor mu açmıyor mu bu filmleri?
  • 160 tl 2 taksit aldım philips bayiinden. kutudan hdmi kablo çıkmıyor. onu da 15 tl ye orjinal philips aldım. yalnız alt yazıların avi ile aynı dizinde ve aynı adda değilse eklemiyor filme uyuz oldum. gerçi forumun tamamın taramadım ama bununla ilgili bi yazılım upgrade i bilen varsa yazarsa çok sevinirim. haaa bi de alet öyle ki ne var ne yok okuyor. yav eski vestelimin veya bilgisayarımın açmadığı veya ileri geri sardıramadığım filmleri canavar gibi açıyor. elimde öyle cd ler vardı ki ulan günün birinde açabilirsem seyrederim dediğim onları bile tıkır tıkır. ama alt yazı bozdu keyfimi. şimdi eski cd deki filmlerimi önce bilgisayara atıp oradan usb belleğe atarak mı seyredeceğim çözümü yok mu?....
  • yahu bu org then all özelliği olmazsa olmaz bu alette ya orjinal yazılım taş devrinden kalmış gibi geldi şimdi bana. ama yine de gönül isterdi ki istediğimiz dizinden istediğimiz, istadiğimiz kaynaktan, istediğimiz alt yazıyı seçebileydik. vay benim emektar vestelim yad ettim seni bi kere daha; arkadaşın evinde tv de divx altyazı seçildi dedi sonra da filmi başlatınca aha dedimdi ulan bir devrin yıkılışı. neyseki yazılım güncelleyince filmle aynı dizindeki bütün alt yazıları seçiyo. ulen bunun da bi artısı vesteldeyken bazen alt yazı dosyasının adı uzun oluyodu ve 2-3 tane alt yazı aynı dizinde oluyodu. hebele hübele-tr.srt veya hebele hübele-eng.srt gibi. adın devamı görülmediğinden bazen filmin uygun alt yazısını bulana kadar filmi 3 kere açardın yok ilk sahnelerde konuşma olmaz ileri sararsın efenim ileri sarınca 30 sn felan alt yazı eklenmez filme, zaman kaybettirirdi. bu 5990 ise tak 2 altyazı var diyo seçiyon istediğini anında ekranda göstermeye başlıyo.

• arkadaşlar sipariş verdim ve hafta snu elimde olur sanırım şu an en stabil çalışan firmwareın linkini alabilirmiyim birde bu CP ne oluyo acaba
  • bende almayı düşünüyorum ama istanbul avruoa yakasında hiç bir yerde bulamadım, philips satn bosch bayisine gittim, atayıp sordular gelmiyormuş, siz nereden aldınız acaba?? 160-tl iyi fiyat, hepsiburada'da 180-tl'ye satılıyor ama stoklarında var mı onuda bilemiyoruz tabiki.
    teşekkürler...
  • bakırköyde o allangirli sokakta sahile varmadan hemen önce solda philips bayii var. bi kamyon getirmiş adam resmen içeri girince sağ taraf sol taraf her yer dolu 5990 la. ben v.6 osd fix 1254 ile güncelleme yaptım çok iyi oldu.
  • arkadaşlar ben de aranıza katıldım, update yaptım,
    emek harcayan bilgilendiren herkese teşekkürler...

sorularımla sizleri yorarım yakında
    saygılar...
  • arkadaşlar şuan hali hazırdaki en kullanışlı Firmware nın linkini verebilirmisiniz
  • http://vb6rocod.blogspot.com/

Buradan 5990-12 yazılımını indireceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

tek sorum va tek cevap istiyorum ona göre sipariş vereceğim

bu playerda brrip xvix ac3 1.5 gb filmleri takılmadan izleyebilirmiyim acaba birde alt yazılarda sorun varmı

2.el olarak satmayı düşünen olursa bana ulaşırsa pm den sevinirim

Alt yazılarda sorun olabilyor.Ama güncelleme yaparsan sorun kalmıyor.Güncelleme ile Uğraşmak istemiyorsan Vestel 6700 al tak kullan...
  • çok sağol prosecutor birşey daha sormak istiyorum bende 750 gb 3,5 toshiba hdd var bir sorun çıkartırmı (tabi fat32) bazı forumlarda 500 gba kadar desteklediğini okudum
  • Ben sadece 2,5 luk hdd ile denedim seagate 500 gb idi ama 5990 320 gb sini gördü.bende böldüm.
  • Selamlar arkadaşlar bir şeyi paylaşmak ve sormak istiyorum. Çünkü Elime geçem bir para ile bu 5990'dan almak istiyorum. Bir arkadaşım aldı USB bellekten 2,3 GB lık filmi 11 Dakikada açtı ve hiç bir mozaiklenle ve takılma olmadan oynattı. (Harici HD kutusu olmadığı icin HD den deneme yapamadık deneyemedik) Ancak en kötü nokta ise bir arkadaş DTS ses AVR anfi üzerinden aktaralırsa çalışıyor demişti. Ama arkadaştaki Yamaha Anfinin Coacsial Bağlantısından bağladık ve DTS Müzik CD sini Playerın ekranında ve TV de oynatıyor gösterdi ama En ufak bir ses gelmedi. Yani 5990 hiç bir şekilde DTS Müzik yada Filmerdeki sesleri Anfi üzerinde bile Aktaramıyor kanaatine vardık. Umarım Biz yanlış yapmışızdır. Çünkü bendeki DTS müzik CD lerini dinleyemeyecegim anlamına geliyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz ? DTS sesleri hiçbir şekilde Anfi üzerinden bile alamıyor muyuz bu Playerda ?
  • Arkadaşlar Bahsettiğim Yazı Bu aşağıdaki arkadaşın yazdıkları. 5990 ın DTS Sesin bir anfi Receiver üzerinden alınabileceğine dair Yazı. Ancak... Bendeki DTS müzik CD'si ile denem yaptık arkadaşımın 5990'ında. Ancak 5990 ekranında oynatma süresinin geçtigini TV de ise DTS müsiklerin isimlerini ve Kacıncı parçada oldugunu görebiliyorduk ama Yamah 457 Anfinin Coaxial girişinden bağlantı yapmamıza ragmen Ses alamadık. Bunun sebebi nedir? Biz mi hata yapıyoruz Yoksa 5990 Anfi Receiver üzerinden bağlantı uyapılsa bile DTS sesleri almamaıza imkan sağlamıyor mu ?
    Birde Yeni yazılım olarak bu linkteki yazılımı yükledik 282. mesajdaki yazılımı yükledik Menülerde Türkçe oldu bu yazılımla ama Ses özellikleri kısmında Digital Ses seçeneği pasif durumda. bununla bir ilgisi olabilir mi ? Dediğim gibi eger DTS özelliği hiç yoksa benim açımdan büyük eksiklik olacak. Ve inanılmaz bir cihaz onu da söylemek istiyorum. Tek kelime ile mükemmel. Elentroworld de ki denemede Scarttan bağlantı yaparak deneme yapmıştım ben. O yüzden peşin hüküm vermişim. HDMI bağlantı bambaşka. Bu yüzden böyle ayrıltılı inceleme fırsatı bulamamaıştım. O yüzden siz degerli arkadaşlardan özür dilerim. Peşin hüküm verdigim için. Am dediğim gibi Sinek kücün ama mide bulandırır. Bu da onun gibi. Eger hallursa bu DTS ses sorunu bir dakika düşünmeden alıcam yarın. Şimdiden teşekkürler. Bir de Eger yazılım ile alakalı bir sorun ise. Hangi yazılımı yüklemek gerekir.?

quote:

Orjinalden alıntı: PePo

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Aklıma birşey takıldı bu playerda dts özelliği var mı ?

Eğer dts özelliği ile decoder kastediliyorsa, cihazda dekoder ve çözülmüş 5.1 analog ses çıkışları bulunmamaktadır.
    Analog ses çıkışı olarak sadece standard sağ ve sol kanal ses çıkışları mevcuttur.

Tüm playerlarda olduğu gibi digital ses sinyali (dts veya dolby ac3 veya diskte ne mevcutsa) cihazın coaxial digital out ve hdmi çıkışından alınabilir ve uyumlu bir 5.1 dekodera, receivera veya ses sistemine çözülmek üzere bağlanabilir. Yani dts/dolby vs digital çıkış mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomendo -- 9 Şubat 2009; 0:22:42 >

• bende bu cihazı yeni aldım ve cihaz filmin yarısında kilitlenip kalıyor.Fişini çekmeden düzelmiyor.Geri vereyimmi
  • bazı flaş belleklerde takılma yapıyor,ama hard disklerde takılma olmadı sanırım bu güç kaynağıyla alakalı

bende artık 250 gb hard diskime izleyeceğim filmleri atıp ordan izliyorum,hiç takılma olmuyor
  • benim divx cdsini izlerken donuyor ve fişini çekene kadar işlem yapmıyor.Ne yapmam lazım üstündeki yazılım sürümü 34...Nasıl hallederiz...
  • arkadaşlar

bendekini hâlâ satmak istiyorum. Düşündüğüm fiyat 120 TL, gerekirse küçük bir pazarlık payı da olabilir.
    Hiçbir sorunu yok, tertemiz duruyor boş boş.
    Kutudan HDMI kablo çıkmıyor normalde (benimkinde çıkmadı) ama ben bir tane vereceğim şu an kullandığımı.

Teşekkürler,
  • Mesutkececi kardesim satmak istemenin sebebi nedir? Kalitesiz oluşu mu yoksa nedir. Cünkü su DTS sorununu çözebilirsem ben de almayı planlıyorum. ARkadaşıma aldık ayrıntılı inceleme fırsatı buldum hoşuma gitti.
  • Arkadaşlar merhaba,

Philips'in 5990/12 ve 3980/12 modelleri ile ilgili bir sorum olacak. İncelemem sonucunda iki model arasında kayda değer iki fark gözüme çarptı. 3980'de USB girişi yok ve video compression format olarak sadece MPEG1 ve MPEG2 yazıyor. USB kullanmayacağım için o çok önemli değil fakat divx ve orijinal dvd izleme zevki açısından, divx oynatma ve upscaling özelliği önem taşıyor benim için. Divx ve upscaling performansları bakımından bu iki model arasında fark var mıdır? Eğer yoksa sırf USB için 40-50 TL daha fazla para bayılmak istemiyorum

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.