Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok, eğer ikinci el düşünecek olursan fiyatı konuşur anlaşırız bir şekilde.
  • beyler sizden sabırla cevap bekliyorum.
    benim makinamda hiç bir kitlenme olmuyor demeniz bile benim için önemli..
  • arkadaşlar ben MTKReMaker programıyla açılıştaki logo yu degiştirmek istiyorum bunu nasıl yapacam acil cevapa bekliyorum
  • bu alet x-vid okuyo mu okumuyosa direkt vestel alıcam çünkü.
  • Ya bu aleti ankarada sıfır nerde bulabiliriz ?

Teknosa, elektroworld, mavi ve vatanda yok maalesef.

İkinci el istemiyorum, sıfır bulabileceim bir yer biliyorsanız çok sevinirim arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: freefall

beyler sizden sabırla cevap bekliyorum.

ben vatandaşın blogundaki son yazılımı yükledim...hani ekranı divx yazanı .5990_12 olanı .Cihaz yükledi sorunsuz ...birkaç film seyrettim ....Bu arada neden WDtv almak istediğimi ciddi biçimde sorgulamaya başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

quote:

Orjinalden alıntı: freefall

beyler sizden sabırla cevap bekliyorum.

ben vatandaşın blogundaki son yazılımı yükledim...hani ekranı divx yazanı .5990_12 olanı .Cihaz yükledi sorunsuz ...birkaç film seyrettim ....Bu arada neden WDtv almak istediğimi ciddi biçimde sorgulamaya başladım.

Bu cihaz divx filmleri çok iyi upscale ediyor.. DVD filmleri aratmıyor... Başarılı bir cihaz .. MKV oynatıcı şimdilik rafta

• cahaletimi hoş görün ama xvid oyantıyor mu bu cihaz yoksa bugün gidip vestel 6700 alacağımdır. yazılımla felan çok uğraşmayı bilmiyorum ben. Bende ilk çıkan vestel divx oyantıcı var 4 yıl evvel kendisine 300 lira bayılmış idim onu kayınpedere vereceğim şimdi. öyle icap ediyo. ama xvid oyatması çok önemli alacağım cihazın.
  • yav belki amerikayı yeniden keşfetmiş oluyorum ama okuyomuş bu alet xvidleri saolun yinede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selflimited

cahaletimi hoş görün ama xvid oyantıyor mu bu cihaz yoksa bugün gidip vestel 6700 alacağımdır. yazılımla felan çok uğraşmayı bilmiyorum ben. Bende ilk çıkan vestel divx oyantıcı var 4 yıl evvel kendisine 300 lira bayılmış idim onu kayınpedere vereceğim şimdi. öyle icap ediyo. ama xvid oyatması çok önemli alacağım cihazın.

5990 SD çözünürlükte olan hemen her şeyi, evet, xvid de oynatıyor.

Yazılımı da bu başlık altında bir kaç kez detaylı şekilde anlatılan şekilde güncellemeniz zor olmayacaktır.
  • arkadaşlar son güncellemeyi (v7) yaptıktan sonra HDMI dan hic bir sekilde goruntu alamıyorsunuz.

tekrar scart ile baglayip, bir alt versiyona gecmeniz gerekiyor.

bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelter

arkadaşlar son güncellemeyi (v7) yaptıktan sonra HDMI dan hic bir sekilde goruntu alamıyorsunuz.

tekrar scart ile baglayip, bir alt versiyona gecmeniz gerekiyor.

bilginize.

bende bir problem yok
  • bendede yok herşey normal.
  • Son sürümü yükledim. İki gündür problemsiz seyrediyordum. Dün açtığımda renkler değişmişti. Renkler birbirine karışmıştı. Hdmi yerine scart denedim orada problem yok. Bugün eski sürümü deneyeceğim. Bakalım düzelecek mi ?
  • http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/faqview?scy=TR&subrequest=1&mid=Link_FAQs&session=20090201052253_85.101.4.142&desc=Philips+HDMI+ve+USB+ile+DVD+oynat%C4%B1c%C4%B1+DVP5990+HDMI+1080p+DivX+Ultra&view=aa12_view_full.html&list=aa12_list_partial.html&slg=TUR&refnr=0068069&refdisplay=AVS_DVP_151&dct=QAC&ctn=DVP5990/12

Bu adreste hdmi ayarları ile oynayın diyordu. Bir diğer çözüm "Not: yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, HDMI kablosunu çıkarın veya seti 3 saniyeliğine kapatın ve tekrar deneyin."

Gelen elektirik bağlantısını tamamen kapattım ve tekrar açtım. Düzelmişti.

Bu arada en philipsin kendi sürümünü yüklemiştim.

• tek sorum va tek cevap istiyorum ona göre sipariş vereceğim

bu playerda brrip xvix ac3 1.5 gb filmleri takılmadan izleyebilirmiyim acaba birde alt yazılarda sorun varmı

2.el olarak satmayı düşünen olursa bana ulaşırsa pm den sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2339 -- 1 Şubat 2009; 15:07:52 >
  • izleyebilirsin.
  • buarada 5990 arayan arkadaslar hb de stoklara bu gun itibariyle girmiş bilginize.
    http://www.hepsiburada.com/philips-dvp-599012-dvddivx-oynatici-/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphdvp5990
  • 5990'ın bayilere dagıtımı da yapıldı. Az önce aldım, umarım iyi bi seçim olmuştur
  • bende bu aleti almayı düşünüyorum. iyi bi karar mı verdim yoksa başka birşeymi tercih etmeliyim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.