Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sürümü deneyen oldumu arkadaşlar ? versiyon 7 ?

http://vb6rocod.blogspot.com/
  • Arkadaşlar daha ben sitede yeniyim..Benim şöyle bir sorun olacaktı..Benim elimde avi formatında 3 -4 tane 700mb lık,ve 1 tane de 900mb lık filmim var..bunları tek bir dvd ye nero ile yazmayı ve bu dvd yi(dvd formatında değil,sadece avi leri dvd ye atacağım)5990 da izlemeyi düşünüyorum..bu filmleri klasör olarak mı yazayım altyazıları ile birlikte yoksa her filmi birer klasör yapmadan filmleri yanında altyazısı ile direkt dvd ye atınca mı 5990 çalıştırır?Bir de en önemlisi 5990 srt uzantılı altyazıları destekliyor yoksa sub olanları?ona göre atacağım altyazıları..ayrıca 5990 multisubtitle olayını destekliyor mu?bazı filmlerde elimde 60-70 mb lık çoklu dil destekli altyazı dosyaları var..bunları açabiliyor mu?Bana yardımcı olursanız sevinirim..Çünkü harddisk doldu:)hemen dvd ye atacağım avi leri...:)
  • bazı flashbelleklerde film oynarken takılma ve donma yapıyor ama 250gb lık ve 1 tb lık harddisklerde öyle birşey olmuyor

bu arada hangi yazılımı önerirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bir süredir bu 5990 ve 1080 pk'ya bakıyorum.
    Firmware güncellemesine neden ihtiyaç duyuyorsunuz ? Tr altyazı sorunu mu var

Hayır, kesinlikle yok.Değişen tek şey font büyüklüğü ve bir kaç başka ayrıntı

Bilgisizce hatalı yazım,1080 PK türkçe karakter sorunu var neden yanlış bilgi veriyorsunuz garezinizmi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: walesa

quote:

quote:

Bilgisizce hatalı yazım,1080 PK türkçe karakter sorunu var neden yanlış bilgi veriyorsunuz garezinizmi var.

ASIL BİLGİSİZ VE HATALI OLAN SENSİN ARKADAŞIM!!! 1080PK DA TÜRKÇE KARAKTER SORUNU YOK BEN KULLANIYORUM ARKADAŞ DOĞRU SÖYLEMİŞ "Değişen tek şey font büyüklüğü ve bir kaç başka ayrıntı" BİLİP BİLMEDEN KONUŞUP İNSANLARI YANILTMA GAREZİN Mİ VAR!!!

• Arkadaşlar msjımı cevaplayacak kimse yok mu ya?:(Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: naturelover

Arkadaşlar daha ben sitede yeniyim..Benim şöyle bir sorun olacaktı..Benim elimde avi formatında 3 -4 tane 700mb lık,ve 1 tane de 900mb lık filmim var..bunları tek bir dvd ye nero ile yazmayı ve bu dvd yi(dvd formatında değil,sadece avi leri dvd ye atacağım)5990 da izlemeyi düşünüyorum..bu filmleri klasör olarak mı yazayım altyazıları ile birlikte yoksa her filmi birer klasör yapmadan filmleri yanında altyazısı ile direkt dvd ye atınca mı 5990 çalıştırır?Bir de en önemlisi 5990 srt uzantılı altyazıları destekliyor yoksa sub olanları?ona göre atacağım altyazıları..ayrıca 5990 multisubtitle olayını destekliyor mu?bazı filmlerde elimde 60-70 mb lık çoklu dil destekli altyazı dosyaları var..bunları açabiliyor mu?Bana yardımcı olursanız sevinirim..Çünkü harddisk doldu:)hemen dvd ye atacağım avi leri...:)

istediğin gibi yazabilirsin.
    ister klasörleri tek tek ayrı klasörlere, istersen tümünü aynı klasöre yaz.

.srt alt yazılarını destekliyor.

hiç sorun yaşamamak istiyorsan, .avi ler le .srt lerin isimlerini ayni yap, bitsin gitsin.

• Sağolun..Ayrı ayrı klasörlerde yapacağım..Bendeki altyazılar sub uzantılıydı..Söylediğiniz iyi oldu..Onları değiştireyim..Yardımınız için tekrar teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmxcakir

quote:

quote:

quote:

ASIL BİLGİSİZ VE HATALI OLAN SENSİN ARKADAŞIM!!! 1080PK DA TÜRKÇE KARAKTER SORUNU YOK BEN KULLANIYORUM ARKADAŞ DOĞRU SÖYLEMİŞ "Değişen tek şey font büyüklüğü ve bir kaç başka ayrıntı" BİLİP BİLMEDEN KONUŞUP İNSANLARI YANILTMA GAREZİN Mİ VAR!!!

ATMA ARKADAŞ ATMA BEN 15 GÜNDÜR SAMSUNG SATICISINDAN ÇIKMIYORUM TÜRKÇE KARAKTERLERİ DESTEKLEMİYOR ANCAK YAZILARI GÖMERSEK SORUNSUZ İZLİYORUZ YAZDIKLARIN TÜMÜNEN YANLIŞ VE HATALI ALACAKLARA KÖTÜLÜK EDİYORSUN SEN ALDIN BAŞKALARI YANMASIN BARİ YAZIK ÇOK YAZIK.

• quote:

ATMA ARKADAŞ ATMA BEN 15 GÜNDÜR SAMSUNG SATICISINDAN ÇIKMIYORUM TÜRKÇE KARAKTERLERİ DESTEKLEMİYOR ANCAK YAZILARI GÖMERSEK SORUNSUZ İZLİYORUZ YAZDIKLARIN TÜMÜNEN YANLIŞ VE HATALI ALACAKLARA KÖTÜLÜK EDİYORSUN SEN ALDIN BAŞKALARI YANMASIN BARİ YAZIK ÇOK YAZIK.

BİR ATAN VARSA ODA SENSİN ARKADAŞIM SAMSUNG BAYİİLERİNDE DOLAŞMIŞSIN AMA CİHAZIN SETUP MENÜSÜNDE DOLAŞMAK AKLINA GELMEMİŞ CİHAZ FABRİKA AYARLARINDA YANİ CİHAZI İLK AÇTIĞINDA ALTYAZI ÖZELLİKLERİNDEN TR OLARAK SEÇİLMEMİŞ GELİYOR ANCAK SETUP SUBTITLE AYARLARINDAN TURKISH SEÇTİĞİNDE TÜM KARAKTERLERİ SORUNSUZ GÖSTERİYOR... AYRICA BEN NE SAMSUNG BAYİİYİM NEDE DİSTİRİBİTÖRÜ İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALIR BEN SADECE SENİN BİLGİSİZCE İNSANLARI YANILTTIĞINI SAMSUNG 1080PK NIN TR KARAKTERLEİ GÖSTERDİĞİNİ SÖYLÜYORUM AŞAĞIDAKİ RESİMDE BUNUN KANITIDIR

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmxcakir -- 25 Ocak 2009; 12:36:11 >

• Samsunglarda altyazı Türkçe ama çok küçük arkasında gri fon var ve neredeyse filmin orta seviyesine yakın bir yerde .Ve yazılımı açık kaynak kodlu değil.Alınmaz.
  • beyler acil ve onemli..
    lütfen yardımcı olun:

aygıtım bazı filmleri gosterriken kitleniyor ve ancak fişi takıp çıkartınca duzeliyor.
    teknik servise gonderdim filmleriniz bozuktur diyip geri gonderdiler..
    ama 1 değil 2 değil emule den inen bircok film, bilgisayarda calısırken
    divx playerda kitleniyor..
    sizde boyle birşey var mı?
    ben ne yapmalıyım!
  • Yeni bir yazılım daha çıktı bilginize
  • arkadaşlar bendekini satmak istiyorum, komple bir ses sistemi almak için

ilgilenen arkadaşlar lütfen pm atsınlar, fiyatta anlaşırız bir şekilde

teşekkürler,
  • mmxcakir

Hatalı bilgi veriyorsunuz,samsunglarda türkçe karakter yok,siz yazıyı filme gömüp burada varmış gibi gösteriyorsunuz bilmeyende inanacak,yapmayın böyle,bende şimdi baktım yok saçma sapan yazılar karakter çıkıyor setup dahil baktım yok,ama yazıyı filme gömünce oluyor,bilmeyenlere kötü örnek.
  • Arkadaşlar merhaba,

-http://vb6rocod.blogspot.com/ bu adresten son sürümü cekip, .bin dosyasını flash diske attim.
    - flash diski taktim, yazilimi gordu, kurdum.
    - kapagi disari cikardi
    - 5dk. sonra flash diski cektim.
    - lcd ekranda sadece PHILIPS yaziyor.
    - HDMI dan goruntu alamiyorum, kumanda nin hic bir tusu islemiyor. kendi üzerindeki dugmelerde ise yaramiyor.

nasıl bir yol izlememi onerirsiniz?

tesekkurler.
  • Ses Sistemi İçin?

Merhabalar, bu cihaz için 200 YTL' ye kadar önerebileceğiniz bir ses sistemi var mı arkadaşlar? Veya, Logitech X-540 gibi birşey alsak, tv hoparlöründen daha iyi mi sonuç elde ederiz; çok olumlu fark olur mu? (Not: 42 LG 5000 ve HDMI kablo ile birlikte kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpathia -- 28 Ocak 2009; 12:59:13 >
  • Arkadaşlar, öncelikle bu sayfadaki bilgiler tercihimde son derece yararlı oldu çok teşekkür ederim. Yaklaşık 1 haftadan beri, 5990 almak için birçok yere baktım, ama şu an ürün bulunmuyor, 1 hafta 10 gün daha beklemekte istemiyorum. Ürünü temin edebileceğim bildiğiniz bir yer varmı??
  • phoneix ben elimdekini satmak istiyorum daha 3-4 ay olmadı alalı. Eğer düşünürsen kargo dahil 145 YTL'ye verebilirim.
    Ben komple sinema sistemi alacağım kule tipi hoparlörlü falan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutkececi

phoneix ben elimdekini satmak istiyorum daha 3-4 ay olmadı alalı. Eğer düşünürsen kargo dahil 145 YTL'ye verebilirim.
    Ben komple sinema sistemi alacağım kule tipi hoparlörlü falan..

Sağol ama ben sıfırını düşünüyorum, zaten sıfırının peşin fiyatı da 170 tl. Tek sıkıntım beklemek zorunda kalacak olmam.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.