Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, forumdaki mesajlar sayesinde bu cihazı almaya karar verdim ancak bir sorunum var. Elimde 500 GB'lık NTFS biçimlenmiş HDD var ve 200 GB film dolu. Bu HDD'yi görmesini yazılımla sağlayabilir miyim? Veya dolu HDD'nin boş olan 300 GB'lık kısmını FAT32 olarak formatlasan, içindeki diğer bilgiler silinir mi? Bir ihtimal formatladığım alana aktarırım filmlerimi.
  • Güzel arkadaşım önceden bölümlenmiş diski nasıl ayıracaksın silmeden eğer diskin bölümlenmiş ve bir bölümü 300GB olan kısım boş duruyorsa sen yalnız burayı FAT32 Diğer bölüm NTFS bildiğim kadarıyla olamaz. Zaten tam olarak diski formatladığında bütün bilgiler silinir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carpathia

Selamlar, forumdaki mesajlar sayesinde bu cihazı almaya karar verdim ancak bir sorunum var. Elimde 500 GB'lık NTFS biçimlenmiş HDD var ve 200 GB film dolu. Bu HDD'yi görmesini yazılımla sağlayabilir miyim? Veya dolu HDD'nin boş olan 300 GB'lık kısmını FAT32 olarak formatlasan, içindeki diğer bilgiler silinir mi? Bir ihtimal formatladığım alana aktarırım filmlerimi.

Arkadaşım bilgileri silmeden diski bölebilirsin. Partition magic bu işi yapar. Daha sonra böldüğün kısmı Fat32 ye çevirir flimleride o bölüme atarsın.
  • Sanirim vb6rocord yeni bir surum cikarmis bu surumde acilistaki philips logosu degismis (ciddi çok hoş olmus) ve alt yazilarda bazi major degisiklikler yapmis. En onemli degisimler ise tum dosya ve klasorlerde full unicode destegi gelmis (artik klasor ve film isimleri sorunsuz gosterilecek) ve plazmalar icin karakterleri 72 pixell cozunurluge yukseltmis.

En kisa surede deneyip sonucu bildiririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 23 Aralık 2008; 13:32:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Sanirim vb6rocord yeni bir surum cikarmis bu surumde acilistaki philips logosu degismis (ciddi çok hoş olmus) ve alt yazilarda bazi major degisiklikler yapmis. En onemli degisimler ise tum dosya ve klasorlerde full unicode destegi gelmis (artik klasor ve film isimleri sorunsuz gosterilecek) ve plazmalar icin karakterleri 72 pixell cozunurluge yukseltmis.

14 Aralıkta çıkardığı yeni yazılım dışında yeni bir yazılım yok.. yeni bir logo da mevcut değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Sanirim vb6rocord yeni bir surum cikarmis bu surumde acilistaki philips logosu degismis (ciddi çok hoş olmus) ve alt yazilarda bazi major degisiklikler yapmis. En onemli degisimler ise tum dosya ve klasorlerde full unicode destegi gelmis (artik klasor ve film isimleri sorunsuz gosterilecek) ve plazmalar icin karakterleri 72 pixell cozunurluge yukseltmis.

14 Aralıkta çıkardığı yeni yazılım dışında yeni bir yazılım yok.. yeni bir logo da mevcut değil.

Some change:

- new position for vertical, lower position for "Large" font. Also first 10 step are with 4px/step, last with 6px/step. This can usefully for custom zoom from TV (Zoom1 or cine), special for users with Plasma TV. Maxim is now 72px (level 16).
    - full support for unicode (ISO+Joliet and USB) for all CP. (Thanks to shoora).
    - a bigger font for "Large" for CP 1253 and 1254 (Thanks to MTZ)
    - move subtitles a little to left
    - Volume + - on Repeat keys.
    - For "Dark Grey" background is "semi-transparent"
    - All language in OSD Language

For CP 1250, 1251, 1252, 1253 and 1254.
    DVP5990_12_vb6_v6_1.rar

CP 1250 (Central European and Eastern European) - Polish, Czech, Slovak, Hungarian, Slovene, Bosnian, Croatian, Serbian (Latin script), Romanian and Albanian.

CP 1251 (languages that use the Cyrillic alphabet)

CP 1252 (West European)

CP 1253 - Greek

CP 1254 - Turkish

Tüm bu değişim ne/hangi f.w için peki? Üstelik 1254 türkçe dil dosyasıda mevcut paket içinde ve dosya ismi "DVP5990_12_vb6_v6_1" olarak geçiyor. Yani v6'dan v6.1'e geçilmiş..."

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 23 Aralık 2008; 16:14:14 >

• quote:

quote:

quote:

Some change:

- new position for vertical, lower position for "Large" font. Also first 10 step are with 4px/step, last with 6px/step. This can usefully for custom zoom from TV (Zoom1 or cine), special for users with Plasma TV. Maxim is now 72px (level 16).

DVP5990_12_vb6_v6_1.rar

CP 1250 (Central European and Eastern European) - Polish, Czech, Slovak, Hungarian, Slovene, Bosnian, Croatian, Serbian (Latin script), Romanian and Albanian.

CP 1252 (West European)

CP 1253 - Greek

CP 1254 - Turkish

Tüm bu değişim ne/hangi f.w için peki? Üstelik 1254 türkçe dil dosyasıda mevcut paket içinde ve dosya ismi "DVP5990_12_vb6_v6_1" olarak geçiyor. Yani v6'dan v6.1'e geçilmiş..."

Bu yazılım 14 aralık yazılımı ve bende yüklü logoda da herhangi bir değişiklik yok.. Verdiğiniz logo örnekleri V6rcod tarafın düşünülen ve isteyen kişilerin program kullanarak yapabilecekleri logolar...

Sonuç olarak bir değişiklik henüz yok

• merhaba
    5990 aldım, tv im philips olmadığı için tek problem şu an için ses ayarı gözüküyor
    ama sormak istediğim forumdan okuduğum kadarı ile yazılım güncellemek istedim dvdye yazdığım (data olarak kayıt ettim) bin dosyasını dvd player a takdıgımda okumuyor bilinmeyen diye mesaj alıyorum usb den de denedim yine olmadı
    birde usb ya bastıgımda usb1/2 gözüküyor (usb de olan diğer dosyaları görüyor )
    çok fazla dvd player larda tecrübem olmadıgı için sizlere danışmak istedim
    yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bende bişeyler söyleyim evet logo aynı ama bazı degişiklikler var film adlarındaki sorunlar ortadan kalkmış hepsini düzgün gösteriyo bir digeri işe yazı büyüklükleri degişiyo artık önceden hep aynı boydaydı birde bası arkadaşlar yazıların solda oldugunu ve kenarların tırtıklı oldunu söylüyor bende böylebişey olmadı ben scart ve tüplü tv de izliyom şimdilik bu kadar
    quote:

quote:

quote:

quote:

Some change:

DVP5990_12_vb6_v6_1.rar

CP 1252 (West European)

CP 1253 - Greek

CP 1254 - Turkish

Bu yazılım 14 aralık yazılımı ve bende yüklü logoda da herhangi bir değişiklik yok.. Verdiğiniz logo örnekleri V6rcod tarafın düşünülen ve isteyen kişilerin program kullanarak yapabilecekleri logolar...

Sonuç olarak bir değişiklik henüz yok

• quote:

Orjinalden alıntı: yasemin2

merhaba
    5990 aldım, tv im philips olmadığı için tek problem şu an için ses ayarı gözüküyor
    ama sormak istediğim forumdan okuduğum kadarı ile yazılım güncellemek istedim dvdye yazdığım (data olarak kayıt ettim) bin dosyasını dvd player a takdıgımda okumuyor bilinmeyen diye mesaj alıyorum usb den de denedim yine olmadı
    birde usb ya bastıgımda usb1/2 gözüküyor (usb de olan diğer dosyaları görüyor )
    çok fazla dvd player larda tecrübem olmadıgı için sizlere danışmak istedim
    yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bu başlıkta yazılanları okuyunuz.. Güncellemenin nasıl yapılacağı bir kaç yerde detaylı anlatılmıştır....
  • teşekkürler Dr.power
  • denemek için mkv uzantılı dizi indirdim(Prison.Break.S04E15.720p.HDTV.X264-DIMENSION) yalnız bunu hard diskimde görmedi
    ayarlardan da 720p seçtim,acaba mkv uzantılı izleyebilen varmı,varsa nasıl açacağız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipru81

denemek için mkv uzantılı dizi indirdim(Prison.Break.S04E15.720p.HDTV.X264-DIMENSION) yalnız bunu hard diskimde görmedi
    ayarlardan da 720p seçtim,acaba mkv uzantılı izleyebilen varmı,varsa nasıl açacağız ?

.MKV uzantılı film açmıyor.Defalarca söylendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

denemek için mkv uzantılı dizi indirdim(Prison.Break.S04E15.720p.HDTV.X264-DIMENSION) yalnız bunu hard diskimde görmedi

Arkadaşlar acemiyim biraz ben şimdi "Bangkok Dangerous 2008 720p BluRay x264-SEPTiC" bu tür filmleri bu player la izleyemem mi?? ve izlemek için hangi player gerekir teş.

• quote:

Orjinalden alıntı: CUBISM

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Arkadaşlar acemiyim biraz ben şimdi "Bangkok Dangerous 2008 720p BluRay x264-SEPTiC" bu tür filmleri bu player la izleyemem mi?? ve izlemek için hangi player gerekir teş.

450-600 YTL yi gözden çıkarmak gerekir.. Şu anda Türkiye'de bu cihazların satışı yok

• Bu tür cihazlar için erken.Ya HTPC toplayacaksın yada Tamacro gibi bir cihaz alacaksın
  • tamam normalide yetiyo bana şimdilik :) bgn 2,18 gb lık bi film 2 dk beklemeyle açıldı :)
  • Merhaba arkadaşlar, philips DVP 5990 ile 32LG5000 arasında 1.3 kablo ile HDMI bağlantı yapıyorum ama ses alamıyorum, setuplarda hata yapıyorum muhtemelen ama çözemedim, Yalnız 5990'ın audio setup bölümünde hdmi ayar menüsü soluk renkli görünüyor, yani kapalı orası, oraya giremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamik -- 25 Aralık 2008; 22:15:20 >
  • Arkadaşlar bügün itibariyle bende bir 5990 aldım. Bu forumu komple okudum. Gereken update yi attım. Fakat türkçe menünün bazı kısımlarımda türkçe olmadığını gördüm. Çok önemli bir konu değil ama kafama takıldı. Sizde de böyle bir sorun varmı? Update dosyası v6 1254. Teşekkürler.
  • çözdüm sorunu teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.