Bu cihaz için dün bir yazılım daha yayınlandı.. Bir çok değişiklik var.. Ben denedim yazılım çalışıyor. Altyazı biraz daha büyümüş.. Biraz sola gitmiş.. foruma girince okursunuz....
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
tekrar ediyorum bu divx ultra ne işe yarıyor? :)
Divx ultra DVD benzeri bir menü sistemi olan Divx versiyonu.. Pek yaygın değil
Arkadaşlar hdd yi bölümleyip şu 648 dosya sınırı sorununu aşan var mı? Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.power
Bu cihaz için dün bir yazılım daha yayınlandı.. Bir çok değişiklik var.. Ben denedim yazılım çalışıyor. Altyazı biraz daha büyümüş.. Biraz sola gitmiş.. foruma girince okursunuz....
nasıl iyimi kardeş test ettinmi bide tr mi gene
Ben en son güncellemeyi yükledim ancak beğenmedim..Çünkü yazı fontları gereginden fazla büyümüş buda kenar tırtıklarını arttırmış.Hdmi de görüntü alttan ve üstten uzamış.sevmedim bir önceki yazılıma döndüm.O çok çok iyi.
Bu arada hdd de olan filmlerde eğer klasör içine film afişinide koymuşsanız 5990 nedenini anlayamadığım bir şekilde bazılarının içinde hiç bir şey yok gösteriyor.
arkadaşlar 5980 var bende bi sorunum var 5980 topiğine yazdım ama orda cevap alamadım sanırım iki cihaz arasında büyük farklar yok örneğin dvd ye 5-6 divx film yazdırıyorum birini açıyorum izlerken sıkılıp diğerine geçmek istiyorum disc menü düğmesine basıyorum fakat hata işareti çıkıyor ekranda anlayamadım...Yaklaşık 2-3 seneden beride 3140 kullanıyorum kumandası bile aynı...
Selam
Ben bu urunu alalı 2 ay falan oldu ilk başlarda cok guzeldi.internetten indirdiğim dvix filmler flash disk ile usb den problemsiz oynatıyordu.Ama son zamanlar surekli takılıyor daha once seyrettiğim filimleri oynatmıyor ekran donup kalıyo hiç bi düğme işlemiyo.ancak fişi cekip taktığımda eski haline geliyo.bu sorunları yasayan arkadaslar varmı sadece bendemı sorun Birde kitapcığında WMA uzantılı muzik dosyalarını oyanttığı yazı ama ben flash disk ile usb girinsinde denedim WMA ları calmıyor
V6 yazılımını yükleyin düzelir.
5990'daki upscale özelliği konusunda bilgisi olan var mı arkadaşlar? crt tvlerde bir faydası olmadığını duydum. lcd veya plazmalarda gözle görülür bir fark yaratıyor mu? ona göre 3260 ve 5990 arasında bir karar vermek istiyorum. bu arada kullanacağım tv 72 ekran arçelik crt.
3260 ı bilmem ama 5990 scarttada mükemmel.
Ben LCD'de upscale'in çok fazla farkını görmedim.PC'de HDMI ile bağlantı çok daha güzel.Ancak film için PC'yi açmak işime gelmiyor
3260 bize yeterli o zaman :D
quote:
Orjinalden alıntı: theraptorx
Ben LCD'de upscale'in çok fazla farkını görmedim.PC'de HDMI ile bağlantı çok daha güzel.Ancak film için PC'yi açmak işime gelmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
3260 bize yeterli o zaman :D
quote:
quote:
Bu görüşünüze katılmıyorum.Renk doygunluğu hdmi de scarta göre bariz farklı.5990 hem pgv7000 hemde Hdmi ile x3500 e bağlı .Ben aly yazı rengini sarı kullanıyorum.Alt yazı scartta açık sarı kenarları beyaz çizgili.Hdmi de ise daha koyu bir sarı ve kenarında yüksek kontrastlı parlaklık yok.
1 TB hard diskimide sorunsuz açtı ama doluluk oranı düşük(150 gb kadar) gayet güzel izliyorum cd derdinden kurtulduk çok şükür ufak bi sorum olucak cihaz bikaç gün standby durumunda kalmış kırmızı ışık devamlı yanıyor,fişini çekerek kapasam bi sorun teşkil edermi şimdiden teşekkürler
internetten indirdiğim Rolling Stones - Their Satanic Majesties Request (DTS-CD 5.1) Santogold - Santogold (DTS 5.1) cdlerini açmadı halbuki her ikiside wav formatında sanırım çözünürlükleri fazla geldi Not: ses sistemim z-5500
bu cdyi hangi şekilde kaydettiniz.yani iso muydu
Sorunu çözdüm. Aslında cevap forumda yazıyormuş sadece HDMI ses çıkışı kapatıp digital ses çıkışını değiştirdim sonuç mükemmel Rolling Stones - Their Satanic Majesties Request (DTS-CD 5.1) 'ı tavsiye ederim mükemmel bir ses kalitesi var m i n i n o v a 'dan bulabilirisiniz..
quote:
Orjinalden alıntı: sipru81
1 TB hard diskimide sorunsuz açtı ama doluluk oranı düşük(150 gb kadar) gayet güzel izliyorum cd derdinden kurtulduk çok şükür ufak bi sorum olucak cihaz bikaç gün standby durumunda kalmış kırmızı ışık devamlı yanıyor,fişini çekerek kapasam bi sorun teşkil edermi şimdiden teşekkürler