Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 10 gün önce aldığım cihaz arızalandı. çalışırken bi anda kapanıyor. bi süre hiç elektrik gelmiyor gibi gözüküyor daha sonra stand by ışığı yanıyor. açıyorum 1-2 dk sonra tekrar kapanıyor. V6 kurulu bu cihazı garanti kapsamı dışına çıkarır mı ? yada sitesinden son versiyonu indirsem kursam o şekilde servise versem diycem ama okadar süre kapanmadan kalacağını da hiç sanmıyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var :(
  • nerdesiniz arkadaşlar ya herkes haldır haldır film iziliyo galiba kimse girmiyo forma
  • Phılıps 3260 dvd player aldım, philips 5990 modelinde güncelleme ile altyazı büyütme mümkün, 3260 modelinde de böyle bir imkanımız var mı ?

Teşekkürler . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: planör

Phılıps 3260 dvd player aldım, philips 5990 modelinde güncelleme ile altyazı büyütme mümkün, 3260 modelinde de böyle bir imkanımız var mı ?

Teşekkürler . . .

3260 la ilgili konuya bakın orada bol açıklama bulabilirsiniz
  • Bizim forumlarda biraz cebelleşe cebelleşe firmware yapılıyor. Bazı yazılımlar sana veririm seninkine şifre koydum derken haftalar aylar geçiyor konu uzadıkça uzuyor.. Bu cihazın yazılım açıkcası yabancı bir forumdan küt diye geldi hemde mükemmel bir şekilde.. Bize de konu kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 13 Aralık 2008; 12:14:57 >
  • Aynen.Şu anda cihazda sorun yok bırak sorunu süper bir cihaz.
    Sizlerle hdd deneyimimide paylaşmak isterim.Belki faydası olacak arkadaş olur.
    Bende daha önce microbox 320 gb vardı 200 gb fat32 geri kalanını ntfs olarak formatlamıştım.Fat32 olan kısmın içindeki tüm filmleri 5990 sorunsuz bir şekilde görüyor ve oynatıyordu.
    Ancak 5990 ı açıp kapatınca hdd yi çıkarıp takmak içap ediyordu.Bunu yapmassam cihaz microbox ı görmüyordu.
    5990 ı kapatınca microbox da duruyordu sadece ışığı yanar vaziyette bekliyordu.

Bende seagate 2.5 luk freeagent aldım 500 gb lık .(Dock ünitesinide almayı düşünüyorum)
    Seeagateyi 300 gb fat32 ve gerisini ntfs olarak formatladım.5990 fat32 deki filmleri sorunsuz oynattı.5990 ı kapatınca seagate içindeki hdd durmadı.Işığıda yanık kaldı.Tam tüh be diyecekken biraz beklemeye karar verdim.Kısa bir müddet diğer odaya geçtim ,geri döndüğümde saegatenin hdd si durmuştu.5990 ı açınca seagate yi hemen gördü ve içindekileri listeledi.Bende microboxı erken emekliye ayırmaya karar verdim.:)
    Demekki seagate enerji kesilince bir müddet bekliyor.daha sonra kapanıyor.
    Şimdi seagate freeagent go nun masaüstü dock unu arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 13 Aralık 2008; 7:23:05 >

• arkadaşım peki bu cihaz usb den bağlı diskteki kaç dosyayı görüntülüyebiliyor.. biraz karışık bir cümle oldu. şöyle ki. ben LG dv392h kullanıyorum 650 adet dosyayı usb den bağlı hdd den görüyor cihaz. daha fazla dosya olursa diskte görmüyor. yani yaklaşık 320divx video ve 320altyazısını diske koyduğunuzda 200gb kadar yer kaplıyor ama fazlasını koyarsanız LG görmüyor. bu testi Philips 5990 için de yapabilirmisiniz. dosya adedi 650adt. ile sınırlı mı?
    Teşekkürler.
  • merhaba öncelikle bilgileri paylaşan herkese teşekkür ederim
    bayağıdır araştırıyorum ve sanırım piyasadaki en iyi divx oynatıcı bu
    elimde 1tb wd,250 gb wd ve 2 gb flash bellek var ve usb den film izleme olayı benim bayağı hoşuma gitti
    birkaç markayı araştırdım ama olumsuz sonuçlarla karşılaşanlar olmuş
    sanırım benim işimi görecek marka 5990,yalnız 5990 yerine gittiğim yerlerde 5980 vardı
    ayrıca çalışan kişi 2-3 ay sonra usb 3.0 çıkacağını söyledi
    sizce 5990 bulamazsam 5980 almalımıyım?
  • Bir soru da benden. önemli bir soru çünkü 3260 veya 5990'dan bir tanesine karar verip almak istiyorum.

* arçelik crt tv kullanıyorum. bunu göz önüne aldığınızda ve uzun süre lcdye terfi etmeyeceğim düşünülürse 5990'a gerek var mı?
    * 5990'daki ultra divx özelliği ne işe yarar? farklı formattaki divxler galiba. bana ne fayda sağlar?
    * optik ses olayı denen bir olay varmış. bu nedir yardımcı olursanız sevinirim.
    * iki player arasında yaklaşık 50ytl fark var. fakat özellik olarak aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum bir acemi olarak. sizin konu hakkındaki fikriniz nedir?

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • @anadolu
    Crt tv de kullanacaksanız sizin hdmi çıkışa ihtiyacınız yok.
    Optic ve Coaxiel çıkış DTS ve DolbyDigital gibi 5.1 sesleri duyabilmek için tek kabloda sinema amfilerine iletmeye yarayan bir teknolojidir. crt tv de sinema izleyip 5.1 reciver kullanmak da yavan olur. gereksiz.. bunun dışında upscaling vs. özellikleri de sizin işinize yaramaz çünkü tv desteklemeyecek. Philips 3260 veya Homtech vs.benzeri 50-100tl lik bir player bile işinizi görür.
    @sipru81
    Philips 5990 ile 80 arasında ciddi farklar var. yeni model piyasada stok sıkıntısı var sanırım ama onu almanızı tavsiye ediyorum. usb 3.0 ın çıkmasının dvd player alacak olmanızla ne alakası olduğunu sorsaydınız keşke. şöyle ki alacağınız 5990 modelde usb 1.0 var. (2.0 olduğu çok tartışıldı..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

@anadolu
    Crt tv de kullanacaksanız sizin hdmi çıkışa ihtiyacınız yok.
    Optic ve Coaxiel çıkış DTS ve DolbyDigital gibi 5.1 sesleri duyabilmek için tek kabloda sinema amfilerine iletmeye yarayan bir teknolojidir. crt tv de sinema izleyip 5.1 reciver kullanmak da yavan olur. gereksiz.. bunun dışında upscaling vs. özellikleri de sizin işinize yaramaz çünkü tv desteklemeyecek. Philips 3260 veya Homtech vs.benzeri 50-100tl lik bir player bile işinizi görür.
    @sipru81
    Philips 5990 ile 80 arasında ciddi farklar var. yeni model piyasada stok sıkıntısı var sanırım ama onu almanızı tavsiye ediyorum. usb 3.0 ın çıkmasının dvd player alacak olmanızla ne alakası olduğunu sorsaydınız keşke. şöyle ki alacağınız 5990 modelde usb 1.0 var. (2.0 olduğu çok tartışıldı..)

Hepsine katılıyorum Ancak CRT de 5.1 sinama keyfi yapılır hemde çok güzel olur birde 5990 USB 2.0 dır 1.0 değil.. 3260 modelide USB. 2.0 dır eğer harddiskten film seyretmeyecekseniz.. bu cihazlara yüksek para vermenize de gerek yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 14 Aralık 2008; 1:49:08 >

• peki şu divx ultra denilen olay nedir acaba? hometech'lerde ses kalitesinin kötü olduğu söylendi. şu durumda en güzel alternatif 100-120 arası bir fiyata philips 3260 gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 14 Aralık 2008; 9:20:44 >
  • quote:

arkadaşım peki bu cihaz usb den bağlı diskteki kaç dosyayı görüntülüyebiliyor.. biraz karışık bir cümle oldu. şöyle ki. ben LG dv392h kullanıyorum 650 adet dosyayı usb den bağlı hdd den görüyor cihaz. daha fazla dosya olursa diskte görmüyor. yani yaklaşık 320divx video ve 320altyazısını diske koyduğunuzda 200gb kadar yer kaplıyor ama fazlasını koyarsanız LG görmüyor. bu testi Philips 5990 için de yapabilirmisiniz. dosya adedi 650adt. ile sınırlı mı?
    Teşekkürler.

Kendim denemedim ama okuduğum kadarıyla Philips 5990, USB'den azami 300 klasör ve 648 dosya görebiliyor. Zannederim bu sınır bu tarz cihazlarda ortak bir sınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipru81

merhaba öncelikle bilgileri paylaşan herkese teşekkür ederim
    bayağıdır araştırıyorum ve sanırım piyasadaki en iyi divx oynatıcı bu
    elimde 1tb wd,250 gb wd ve 2 gb flash bellek var ve usb den film izleme olayı benim bayağı hoşuma gitti
    birkaç markayı araştırdım ama olumsuz sonuçlarla karşılaşanlar olmuş
    sanırım benim işimi görecek marka 5990,yalnız 5990 yerine gittiğim yerlerde 5980 vardı
    ayrıca çalışan kişi 2-3 ay sonra usb 3.0 çıkacağını söyledi
    sizce 5990 bulamazsam 5980 almalımıyım?

Ben sadece hepsiburada dan bulabildim bayram olmasına rağmen dün kargoya vermişler yarın elimde olur. Ayrıca elinde bonus varsa fiyatı electroworld fiyatından daha iyi belirtmeliyim 179 ytl yi 8 e bölüyorlar 6 taksittle alırsan kargo bedava ben yanında 16 ytl ye birde spider hdmi altın uçlu kablo sipariş ettim hepsi 195/6 oldu

• quote:

arkadaşım peki bu cihaz usb den bağlı diskteki kaç dosyayı görüntülüyebiliyor.. biraz karışık bir cümle oldu. şöyle ki. ben LG dv392h kullanıyorum 650 adet dosyayı usb den bağlı hdd den görüyor cihaz. daha fazla dosya olursa diskte görmüyor. yani yaklaşık 320divx video ve 320altyazısını diske koyduğunuzda 200gb kadar yer kaplıyor ama fazlasını koyarsanız LG görmüyor. bu testi Philips 5990 için de yapabilirmisiniz. dosya adedi 650adt. ile sınırlı mı?
    Teşekkürler.

Bende daha çok 1.5 gb lık code ve 2 gb lık prodji ripler var.onların büyük bölümünü seagateye yükledim.sayılarını saymadım ama 400 civarında dosya yükledim.650 yi sığdırmam münkün değil.ama 650 çok abartılı değilmi.Lg nin playerleri ile bu cihazı mukayese etmek uygun bir karşılaştırma olmaz diye düşünüyorum.

Bu cihaz usb2.0.yüksek bitrate li ve dts dd filmlerde hiç takılma görmedim.
    Usb 3 diyen atmış.çünkü henüz usb3 çıkmadı.usb2 bant genişliği ile hd medyalarda bile çok çok yeterli.

• quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

quote:

Teşekkürler.

Bende daha çok 1.5 gb lık code ve 2 gb lık prodji ripler var.onların büyük bölümünü seagateye yükledim.sayılarını saymadım ama 400 civarında dosya yükledim.650 yi sığdırmam münkün değil.ama 650 çok abartılı değilmi.Lg nin playerleri ile bu cihazı mukayese etmek uygun bir karşılaştırma olmaz diye düşünüyorum.

Bu cihaz usb2.0.yüksek bitrate li ve dts dd filmlerde hiç takılma görmedim.
    Usb 3 diyen atmış.çünkü henüz usb3 çıkmadı.usb2 bant genişliği ile hd medyalarda bile çok çok yeterli.

Tamam dostum 400 divx video dosyası. bu filmlerin altyazılarını da eklersen 400dosya da onlar. toplam 800adet dosya yapıyor (film+altyazı) 800 dosyayı görmemesi lazım cihazın. 648 adet görmeli arkadaşın yukarıda yazdığı gibi (index ve klasörler ile 650 adet dosya) GByte olarak bir sınır yok ama sanırım indexleme olarak böyle bir sınır var diyorum Philipsde de LG playerda da. yoksa karşılaştırma yapmıyorum 5990 ın üstün olduğu bariz. dosyaların video olması da şart değil. Txt veya MP3 vs. de olabilir. 650 adt. sınır. LG kullanım klavuzunda böyle yazıyor. Philipsi test eden var mı ?

• tekrar ediyorum bu divx ultra ne işe yarıyor? :)
  • arkadaşlar philips i aradım ve dayanamayıp kadıköyden dvp 5990 aldım
    250 gb hd imi 1 dk da açtı :) bu güzel haber
    ikincisi cd ye attığım heroes dizisinin altyazıları gözükmüyor,forumlarda altyazı ismini değiştirmek gerekiyormuş diye duydum
    kendim herhangi bi altyazıyı dizinin adına göre yazsam altyazıyı görürmü teşekkürler

evet darkvet bende 179 liraya aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru81 -- 14 Aralık 2008; 21:07:12 >
  • quote:

arkadaşlar philips i aradım ve dayanamayıp kadıköyden dvp 5990 aldım
    ikincisi cd ye attığım heroes dizisinin altyazıları gözükmüyor,forumlarda altyazı ismini değiştirmek gerekiyormuş diye duydum
    kendim herhangi bi altyazıyı dizinin adına göre yazsam altyazıyı görürmü teşekkürler

Evet görür
  • quote:

arkadaşlar philips i aradım ve dayanamayıp kadıköyden dvp 5990 aldım

Değerli arkadaşım V6 güncellemesini yap isim fark etmez hepsini görür.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.