Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce SONY DVP-NS708H/B mi yoksa 5990 mı?
    bende TOSHIBA 42XV500PG var. Full HD tv ye uygun olsun istiyorum.
  • arkadaş aynı sorun bende de var, nasıl çözdün anlatır mısın ?
    quote:

Orjinalden alıntı: adamik

çözdüm sorunu teşekkürler..
  • audio setup bölümüne geliyorsun. Oradaki digital coax. ses çıkışı açık duruyor. Ancak onu kapatırsan hdmi opsiyonu görünür hale geçiyor. Yani ya digital ses çıkışı aktif olacak ya da hdmi. Daha sonra hdmi opsiyonundan on pozisyonuna ayarladığında sorun çözülüyor. Kolay gelsin.
  • arkadaşlar dün mp4 uzantılı film izledim şaşırdım valla :)
  • mp4 açıyor
  • arkadaşlar bu cihazın son fimware hangisi ve nerden indireceğiz
  • tüm mp4 leri açmıyor. En azından benim denediğim mp4 leri açmadı. Acaba bu cihazın açabildiği mp4 leri nasıl anlarız. Elimize bir film geçtiğinde ha bu filmi benim cihaz acacak dememiz için nerden anlayabiliriz?
  • Arkadaşlar bu cihaz için Vb6 nın forumunda vatandaşlar kendi dillerine uygun logo istemişler ve vb6 2 kişiye bu dosyaları ayarlayıp vermiş bizim neyimiz eksik bizde tr dosyaya fixleme istesek nasıl olur ki fikri yada zikri olacak olan varmı.. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darknesscolour

Arkadaşlar bu cihaz için Vb6 nın forumunda vatandaşlar kendi dillerine uygun logo istemişler ve vb6 2 kişiye bu dosyaları ayarlayıp vermiş bizim neyimiz eksik bizde tr dosyaya fixleme istesek nasıl olur ki fikri yada zikri olacak olan varmı.. ?

bencede aslında logo cok güzel vb6 neden hepsine koymamışki acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amato -- 3 Ocak 2009; 1:17:55 >
  • arkadaşlar merhaba,

cihazımda sorun cıktıgı icin iade etmek istiyorum ancak firmware yuklemistim, orijinal yazılımını nasıl yukleyebilirim? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pengu8

arkadaşlar merhaba,

cihazımda sorun cıktıgı icin iade etmek istiyorum ancak firmware yuklemistim, orijinal yazılımını nasıl yukleyebilirim? yardımcı olursanız sevinirim

Aşağıda Philips sitesindeki orijinal yazılımın linki var.

Philips v34 Firmware

• teşekkurler dostum
  • Başlığımız neden bu kadar geride kalmış ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Başlığımız neden bu kadar geride kalmış ki

Kalmasın o zaman...

2 gün önce yayınlanan yazılımı yükledim... Açılış sayfası fena olmadı.. Yukarıdaki resimlerden farklı...Riski sevenler denesin ...
  • yeni yazlılm çok güzel olmuş arkadaşar
    iki soru sorcam yeni yazılımda resimleri arka plan yapabilecegimiz yazıyo yada benmi ögle anladım
    bide hdd gizli dosyaları dvd nin de görmemesi için yapabilecek bişey varmı
  • yazılım içim link var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkvet

yazılım içim link var mı?

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 21 Ocak 2009; 18:18:11 >
  • Arkadaşlar, Uzun süre once bunu atmıstım net birşey gelmedi..
    hani aygıttın bu sorunları normalse teknik servise vermek istemiyorum (malum turkiye 1 ay surundurecekler olmadı 1 ay daha..)
    okuyup cevap yazma inceliğinde bulunursanız coook sevinirim
    Şimdiden teşekkurler!

quote:

Orjinalden alıntı: remoin

quote:

Orjinalden alıntı: freefall

Merhaba,
    neden bilmiyorum ama bazı filmleri izlerken aygıt kitleniyor.. hiç bir tuş işe yaramıyor ancak fiş takıp çıkarınca kendine geliyor.. Birde bazen filmleri seçildiği (browse ekranı) ettiğimiz menunun bulundugu ekranda arkaplan kayboluyor ve acık bir mavi ekran uzerinde filmleri listeleyip açıyorum tekrar menuye dondugumde duzelmiş oluyor..

bu bir tek bende mi var kimsenin şikayet ettğini gormedim huylandım :D

şu an aygıtın orjinal hali üzerine v6 yı kullanıyorum

aynı sorun aldığımdan beri bende de var !!.. ve hala servise falan vermedim. ne yapacağımız konusunda bilgilendirecek olursa çok sevinirim..

teşekkürler...

• Bir süredir bu 5990 ve 1080 pk'ya bakıyorum.
    Firmware güncellemesine neden ihtiyaç duyuyorsunuz ? Tr altyazı sorunu mu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bir süredir bu 5990 ve 1080 pk'ya bakıyorum.
    Firmware güncellemesine neden ihtiyaç duyuyorsunuz ? Tr altyazı sorunu mu var

Hayır, kesinlikle yok.Değişen tek şey font büyüklüğü ve bir kaç başka ayrıntı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.