Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: barisyilmaz79
    ben dün akşam brrip transformers i izledim, 2,61 gb dosyayı 10 dk gibi bir sürede açtı. belki biraz daha uzun sürdü. 4 gb lik usb hafıza kartı ile.

genelde bu tarz ripleri herkes "5-10" dakika arası açtığını söylüyor cihazın..

bu süreler yalnızca USB bellek yada ext. HDD için geçerli değil mi?
    yani bahsi geçen filmi yada daha büyüğünü DVD'ye yazdırsam saniyeler içinde okuyacak değil mi?

ayrıca saçma olucak biliyorum ama, MP4 ile MKV farklı formatlar değil mi?
    cihaz MP4'ü sorunsuz oynatıyor diye biliyorum, doğru mudur?
    MKV ise oynatmıyor ve oynatmıcak...

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekbey -- 12 Mayıs 2009; 16:49:38 >
  • 5990/12 MP4 formatını desteklemiyor
  • hiç bi yerde bulamadım. internette satan bi yer var mı 5990 ı ?. ya da 5990 dan daha iyi bi üst model çıkardı mı Philips ?
  • arkadaslar, v7 upgrade ini nerden bulabilirm, foruma biraz bakindim ama bulamadim,
    bide nasıl yüklüyoduk ,askerden yeni geldim unutmuşum :PP
  • arkadaşlar upgrade i bulup yükledim fakat,şmdide başka bi sorunum var.

maxtor harici hdd yi taktiimda sornsuz okudu fakat baktim ki scart bağliymiş, hdmi denediimde ise
    ekran kararmiş olarak gözüküo, load felan dio ama ne menü ekrani ne logo felan hiçbşey gözükmüo ..

Lütfen yardimci olun , nası çözebilirim bu sorunu. Daha önce bi kere daha servise gönderilmişti hdmi çalişmio die. ama sonrasinda ben askere gittim ,alet geldikten sonra kontrol etme şansim olmadi, başka bi sebepten olablirmi acaba .
  • Formun 14 ve 15. sayfasında linkler ve açıklamalar var. Bakabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: uzunum

arkadaslar, v7 upgrade ini nerden bulabilirm, foruma biraz bakindim ama bulamadim,
    bide nasıl yüklüyoduk ,askerden yeni geldim unutmuşum :PP
  • peki bu sorunuma çözüm yokmu arkadaşlar,boşyeremi aldım bu aleti hdmi kullanamicaksam..:(
    quote:

arkadaşlar upgrade i bulup yükledim fakat,şmdide başka bi sorunum var.

maxtor harici hdd yi taktiimda sornsuz okudu fakat baktim ki scart bağliymiş, hdmi denediimde ise
    ekran kararmiş olarak gözüküo, load felan dio ama ne menü ekrani ne logo felan hiçbşey gözükmüo ..

Lütfen yardimci olun , nası çözebilirim bu sorunu. Daha önce bi kere daha servise gönderilmişti hdmi çalişmio die. ama sonrasinda ben askere gittim ,alet geldikten sonra kontrol etme şansim olmadi, başka bi sebepten olablirmi acaba .
  • Servise başvur. Tamir edemiyorlarsa ve garanti süren dolmamışsa bulunduğun ilçenin kaymakamlık bünyesinde bulunan Hakem Heyyetine dilekçe ile durumu anlat paranı geri iste (garanti belgen veya faturan ile birlikte). Paranı geri alırsın. Ayrıca servise baş vurduğunuzda mutlaka servis fişini alın. Eğer bir ay içerisinde problemi halledemezlerse bu belgeyi kullanarak ve aynı yere baş vurarak paranızı geri alabilirsiniz.
    quote:

peki bu sorunuma çözüm yokmu arkadaşlar,boşyeremi aldım bu aleti hdmi kullanamicaksam..:(
    quote:

arkadaşlar upgrade i bulup yükledim fakat,şmdide başka bi sorunum var.

• arkadaşlar tv ye scart kablo yada kompozit kablo ile bağlayıp filmi durdurup sesini yükselttiğinizde cızz diye dip gürültüsü duyuluyor. dikkatli dinlediğinizde filmi izlerken bile bu sesi duyabiliyorsunuz. bunu sebebi nedir? altın kaplama kablolardan alırsak sorun çözülür mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: getaway

quote:

Orjinalden alıntı: -JonTurk-

5990 cihazı bende alıcam ancak bi kaç sorum var size

USB 2.0 Hight speed mi yoksa sadece 2.0 mı?
    WMV (Windows Media Video) dosylarını açıyor mu?
    MP4 dosylarını açıyormu ?
    1tb lik hardiski usb den deneyen var mı?
    Cihaza usbden firmware yükleniyor mu ?
    2.7GB lik HDrip avi filmleri usb den ortalama kaç dkda açıyor?
    cihazı en ucuz nerde bulabilirim ?
    Altyazı film adıyla aynı olması gerekiyor mu? altyazı büyüklüğünü , rengini, fontunu ,ekranın neresinde bulunacağını değiştirebiliyormuyuz ??
    EN önemlisi cihaza orjinal yazılım dışında düzenlenmiş yazılım atılabiliyor muyuz ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...

USB 2.0 high speed desteklidir
    WMV destegi vardır
    MP4 otynatıyor
    1 TB diski FAT 32 olarak bicimlendirirsen tamamını kullanabilirsin
    USB den yukleniyor,istersen CD dende yukleyebilirsin
    4 GB lık filmi 1,5 dakikadan kısa sürede yukluyor,700 MB DivX filmleri 3-4 saniye gibi kısa bir surede yukluyor
    cihazı philips satan her yerde bulabilirsin
    Cihazın orjinal yazılımı zaten bi ise yaramadıgından modifiye edilmis yazılım yuklemen daha iyi olacaktır,bu yazılım önceki sayfalarda mevcuttur
    altyazı dosyasının filmle aynı isimde olması gerekmiyor sadece aynı klasorde olsun yeter (oynattıgın zaman klasorde altyazı gorunmez ama sen filmi baslatınce altyazı kendiliginden cıkmaktadır), modifiye firmware ile altyazının saydıgın özelliklerini kendine gore ayarlıyabilirsin.

cihaz MP4'ü sorunsuz oynatıyor diye biliyorum, doğru mudur?
    MKV ise oynatmıyor ve oynatmıcak...

bhanoglu Tarih 13 Mayıs 2009; 16:17:21
    5990/12 MP4 formatını desteklemiyor

Bazı mp4 leri cihazın okudugu söylendi ancak benim denediğim bütün mp4 dosyalarını acmadı.

cihazda v7 yüklü

mp4 acan hiç kimse var mı ?

Net cevap yok.

• Bazı mp4 leri açıyor bazı codec leri destekliyor. ancak açtıkları çok çok az
  • quote:

Orjinalden alıntı: bcank

arkadaşlar tv ye scart kablo yada kompozit kablo ile bağlayıp filmi durdurup sesini yükselttiğinizde cızz diye dip gürültüsü duyuluyor. dikkatli dinlediğinizde filmi izlerken bile bu sesi duyabiliyorsunuz. bunu sebebi nedir? altın kaplama kablolardan alırsak sorun çözülür mü?

Çözülmez
  • Bizlere bu yazılımı sunan arkadaşımızın bu işe nasıl başladığı mesajı... azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor

Hi, I'm vb6rocod. I'm from Romania and my native language is not English..
    Few time ago I buy a DVD player, Philips 5160. I don't like very much how look file browser or subtitles. I start to search for alternative firmware's, but what I find don't like very much. Step by step I learn how to make a better firmware. For this I want to thanks to all who contributed and share information with me.

What can you find here?
    A large collection of my firmware, all for Philips players. Code for some patches, part discover by me, part developed by others. Some useful programs and other resource. Links to other resources and more.

For more visit my blog site. Hope you find this site useful and best of luck!

http://vb6rocod.euracks.com/

• Forumu başından sonuna kadar detaylıca okuduktan sonra ve uzun süredir ürünün stoklarda olmayışının ardıntan tekrar stoklara girmesi ile birlikte, 2 gün önce Electro World'den 179 tl'ye satın aldım.

Söylendiği gibi V7'yi yükledim. Gerçekten pek çok özellik sunuyor bu yazılım. Detaylardan bahsetmeme gerek yok. Herkes yükleyecek çünkü. . .

Ürünü almadan önce, yanıma getirdiğim dvd'lerim, divx'lerim ile Elektro World'de önce kısa bi deneme yaptım. 22" bir monitörde gösterdiler ürünü. Ancak benim televizyonum 50" olduğu için acaba büyük ekranda nasıl bir performans alacağım diye merak ederek büyük ekran bir tv'ye takılmasını rica ettim. Çok dandik bir HDMI kablo ile Samsung 6 series 50" bir LCD'ye bağlandı. Hemen hemen tüm divx arşivim en az 480p olmasına rağmen görüntü tam anlamıyla çamur gibiydi. Hiç hoşnut kalmadım bu denemeden. Ancak görevli arkadaş Plazma tv'de ve biraz daha kaliteli altın uçlu bir HDMI ile denendiğinde daha başarılı olacağını söyledi. Ben de risk alarak ürünü ve yanında da 19 tl'ye altın uçlu (söylediklerine göre başarılı) bir kablo satın aldım. . .

Eve gelip heyecanla 50" Samsung Plazma TV'me cihazı bağladım. O da ne? Görüntü inanılır gibi değildi. Hani Mağazalarda vitrinlere iyi görüntüleri koyarlar ve bizler böyle bakakalırdık ya, işte o görüntü salonumdaydı. . . (full HD ve blue-ray'den bahsetmiyorum tabii) Görüntü anlamında şaşırtıcı derecede tatmin etti beni. Pek çok divx, xvid denedim ve hepsi için gayet başarılı sonuç aldım. Okuma sıkıntısı olmadı. V7'yi yüklemeden önce altyazının video dosyası ile aynı olma koşulu arıyordu cihaz ancak V7 ile o sorun da giderildi. Aslınd abüyük bir sıkıntı değildi zaten. Sonuçta usb ile 5 dakikada yazıyı yeniden adlandırıp video dosyası ile birlikte usb'den okutma şansımız var.

Onun dışında 8 gb FAT32 usb ile kullandım ve yine sorunsuzdu. Elimde 250-500-1000 gb'lık WD diskler mevcut ancak onları henüz bağlamadım. Bu sebeple nasıl bir sıkıntı olur bilemiyorum. Muhtemelen bağlamayacağım da. . .

V7 yüklenirken dikkat edilecek noktalar;

Linkleri önceki sayfalardan ve ya google'dan rahatlıkla bulabilirsiniz. Ben yüklemeyi USB ile yaptım. Formatladığım USB'ye bir folder açtım ve onun içine DVP5990_12 dosyasını koydum. Bu şekilde görmedi. Sonra folderı kaldırıp direkt bu dosyayı belleğe attım. Belleği cihaza taktıktan sonra power tuşuna bastım. Tuhaf renkler karşıma çıktı ve yüklemek için play tuşuna basın yazıyordu. Söylendiği gibi yaptım. Cd kızağını dışarı verdi. Öyle beklemeye başladı. 3 dk kadar sonra kızağı yerine soktu. USB'yi çıkartıp bir divx koydum. Renkler karışmış, herşey perişan. . . Yazılanlardan hatırladığım kadarı ile, normal scart kabloyu bağladım ve o şekilde denedim. renkler normaldi. Ardından cihazı kapatıp fişini çektim. bir kaç dakika sonra tekrar denedim ve HDMI'da da sorun giderilmişti.

V7 arayüzü çok hoş ve pek çok özellik eklenmiş. cihazın tüm hakimiyeti sizde. Pek çok konuya müdehale edebiliyorsunuz bu şekilde.

Özetle 179 tl bir dvd player için fazla diyebilirsiniz, ben de öyle düşünüyordum açıkcası. Diğer ürünleri hiç denemedim, kullanmadım ama bahsettiğim görüntüyü elde ettiğim için verdiğim paraya kesinlikle acımıyorum. 90 tl'ye bir cihaz alıp böyle bir görüntü elde edemeseydim ki tahminimce edemeyecektim, o 90 tl'ye acırdım. Ama bu şartlar altında 179 tl bence haklı bir fiyat olarak düşünülebilir. . .

SAygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_HeLL -- 26 Mayıs 2009; 21:33:40 >

• bugun bu urunu almak ıcın philips bayine gittim,artık bu urun yerıne dvp 3380 modeli geldiği 5990 uretilmeyecegını soyledi.aynı fiyata daha gelısmıs modelı 3380 dedi. dogrumudur dogruysa aradakı fark nedir cunku sitelerde dogru duzgun bilgi bulamadım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphdvp3380
  • quote:

Orjinalden alıntı: netix

bugun bu urunu almak ıcın philips bayine gittim,artık bu urun yerıne dvp 3380 modeli geldiği 5990 uretilmeyecegını soyledi.aynı fiyata daha gelısmıs modelı 3380 dedi. dogrumudur dogruysa aradakı fark nedir cunku sitelerde dogru duzgun bilgi bulamadım.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphdvp3380

5990'ı satın alırken dikkatimi çekmişti. 3380 modeli de aynı fiyattaydı çünkü. düşündüm bu 2 ürün arasında nasıl bir çelişki ya d abenzerlik olabilir diye. ama 5990'ı araştırdığım için bunu tercih ettim. Söylediğin doğru olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lost_HeLL

Forumu başından sonuna kadar detaylıca okuduktan sonra ve uzun süredir ürünün stoklarda olmayışının ardıntan tekrar stoklara girmesi ile birlikte, 2 gün önce Electro World'den 179 tl'ye satın aldım.

Söylendiği gibi V7'yi yükledim. Gerçekten pek çok özellik sunuyor bu yazılım. Detaylardan bahsetmeme gerek yok. Herkes yükleyecek çünkü. . .

Ürünü almadan önce, yanıma getirdiğim dvd'lerim, divx'lerim ile Elektro World'de önce kısa bi deneme yaptım. 22" bir monitörde gösterdiler ürünü. Ancak benim televizyonum 50" olduğu için acaba büyük ekranda nasıl bir performans alacağım diye merak ederek büyük ekran bir tv'ye takılmasını rica ettim. Çok dandik bir HDMI kablo ile Samsung 6 series 50" bir LCD'ye bağlandı. Hemen hemen tüm divx arşivim en az 480p olmasına rağmen görüntü tam anlamıyla çamur gibiydi. Hiç hoşnut kalmadım bu denemeden. Ancak görevli arkadaş Plazma tv'de ve biraz daha kaliteli altın uçlu bir HDMI ile denendiğinde daha başarılı olacağını söyledi. Ben de risk alarak ürünü ve yanında da 19 tl'ye altın uçlu (söylediklerine göre başarılı) bir kablo satın aldım. . .

Eve gelip heyecanla 50" Samsung Plazma TV'me cihazı bağladım. O da ne? Görüntü inanılır gibi değildi. Hani Mağazalarda vitrinlere iyi görüntüleri koyarlar ve bizler böyle bakakalırdık ya, işte o görüntü salonumdaydı. . . (full HD ve blue-ray'den bahsetmiyorum tabii) Görüntü anlamında şaşırtıcı derecede tatmin etti beni. Pek çok divx, xvid denedim ve hepsi için gayet başarılı sonuç aldım. Okuma sıkıntısı olmadı. V7'yi yüklemeden önce altyazının video dosyası ile aynı olma koşulu arıyordu cihaz ancak V7 ile o sorun da giderildi. Aslınd abüyük bir sıkıntı değildi zaten. Sonuçta usb ile 5 dakikada yazıyı yeniden adlandırıp video dosyası ile birlikte usb'den okutma şansımız var.

Onun dışında 8 gb FAT32 usb ile kullandım ve yine sorunsuzdu. Elimde 250-500-1000 gb'lık WD diskler mevcut ancak onları henüz bağlamadım. Bu sebeple nasıl bir sıkıntı olur bilemiyorum. Muhtemelen bağlamayacağım da. . .

V7 yüklenirken dikkat edilecek noktalar;

Linkleri önceki sayfalardan ve ya google'dan rahatlıkla bulabilirsiniz. Ben yüklemeyi USB ile yaptım. Formatladığım USB'ye bir folder açtım ve onun içine DVP5990_12 dosyasını koydum. Bu şekilde görmedi. Sonra folderı kaldırıp direkt bu dosyayı belleğe attım. Belleği cihaza taktıktan sonra power tuşuna bastım. Tuhaf renkler karşıma çıktı ve yüklemek için play tuşuna basın yazıyordu. Söylendiği gibi yaptım. Cd kızağını dışarı verdi. Öyle beklemeye başladı. 3 dk kadar sonra kızağı yerine soktu. USB'yi çıkartıp bir divx koydum. Renkler karışmış, herşey perişan. . . Yazılanlardan hatırladığım kadarı ile, normal scart kabloyu bağladım ve o şekilde denedim. renkler normaldi. Ardından cihazı kapatıp fişini çektim. bir kaç dakika sonra tekrar denedim ve HDMI'da da sorun giderilmişti.

V7 arayüzü çok hoş ve pek çok özellik eklenmiş. cihazın tüm hakimiyeti sizde. Pek çok konuya müdehale edebiliyorsunuz bu şekilde.

Özetle 179 tl bir dvd player için fazla diyebilirsiniz, ben de öyle düşünüyordum açıkcası. Diğer ürünleri hiç denemedim, kullanmadım ama bahsettiğim görüntüyü elde ettiğim için verdiğim paraya kesinlikle acımıyorum. 90 tl'ye bir cihaz alıp böyle bir görüntü elde edemeseydim ki tahminimce edemeyecektim, o 90 tl'ye acırdım. Ama bu şartlar altında 179 tl bence haklı bir fiyat olarak düşünülebilir. . .

SAygılar

Tümüyle görüntü konusunda size katılıyorum...Ben de pioneer da mükemmel görüntü aldım.. o yüzden NMT lere pek geçmek niyeinde değilim.. 1 önceki mesajımda verdiğim linkten yeni yazılımı alabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orjinalden alıntı: bcank

arkadaşlar tv ye scart kablo yada kompozit kablo ile bağlayıp filmi durdurup sesini yükselttiğinizde cızz diye dip gürültüsü duyuluyor. dikkatli dinlediğinizde filmi izlerken bile bu sesi duyabiliyorsunuz. bunu sebebi nedir? altın kaplama kablolardan alırsak sorun çözülür mü?

Çözülmez

% kaç çözülmez?
  • %99,9 Çözülmez Yani altın almanın sese bir katkısı olmaz... Eğer Scart'ı arızalı ise ucuz 21 pin bir scart denenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 29 Mayıs 2009; 20:32:00 >
  • arkadaşlar bazı divx filmlerimde ses geliyor ama görüntü yok
    acaba codec mi yüklemek gerekli
    bir bilginiz varmı?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.