Yüklenişi hemen yukarıda nekbey arkadaşımın anlattığı gibi olacak. Yazılım yüklerken cihazı kapatmayın. Yazılım yüklendikten sonra cihazını resetlemeyi ihmal etmeyin.
arkadşlar yazılım yüklerken dondu alet.. açıncan siyah ekran ve aletin ekranında philips yazısı başka bişi yok... göçtü galiba alet... ne yapicam şimdi tek çare servismi :(
kimse kullanmıyor galiba artık bu modeli.. yenisimi çıkdı.. görüp cevap veren yok...
quote:
Orijinalden alıntı: hakkos
arkadşlar yazılım yüklerken dondu alet.. açıncan siyah ekran ve aletin ekranında philips yazısı başka bişi yok... göçtü galiba alet... ne yapicam şimdi tek çare servismi :(
Servisten başka yapılabilecek bir şey yok... nasıl olsa garantide...
malesef garantide degil... amerikadan almışdım... burda garanti geçmez sanırım..
merabalar arkadaşlar,
bu konu üzerindeki bütün yazılanları baştan sona okudum . farklı görüşler olsa da bi çok yararlı bilgi var .tüm bunlar için bilgi veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
benim bir sorum olacak. BrRip ve HdRip şeklindeki 2 GB üzeri filmlerin açıldığı söylenmiş ama bu filmlerin 720p üzerinde olabileceği durumundan hiç ama hiç bahsedilmemiş. ben ürünün yeni bir kullanıcısı olarak 4-5 tane bu şekilde filmi denedim ve hiçbirisinde başarılı olamadım. acaba düşündüğüm ve tahmin ettiğim gibi, filmler BrRip ve Hdrip olmasına rağmen 720p nin üzerinde mi ,böyle bir durum olmuşur mu ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler,görüşmek üzere ,kolay gelsin!
BURAK
quote:
Orijinalden alıntı: burakculak
merabalar arkadaşlar,
bu konu üzerindeki bütün yazılanları baştan sona okudum . farklı görüşler olsa da bi çok yararlı bilgi var .tüm bunlar için bilgi veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
benim bir sorum olacak. BrRip ve HdRip şeklindeki 2 GB üzeri filmlerin açıldığı söylenmiş ama bu filmlerin 720p üzerinde olabileceği durumundan hiç ama hiç bahsedilmemiş. ben ürünün yeni bir kullanıcısı olarak 4-5 tane bu şekilde filmi denedim ve hiçbirisinde başarılı olamadım. acaba düşündüğüm ve tahmin ettiğim gibi, filmler BrRip ve Hdrip olmasına rağmen 720p nin üzerinde mi ,böyle bir durum olmuşur mu ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler,görüşmek üzere ,kolay gelsin!
BURAK
Cihaz 576p üzerindekileri göstermez...
Bu cihazın mp4 oynatması için yapabileceğimiz birşey yokmu aceba.Yokmu bir yiğit delikanlı,çıksın ve işte çözdüm arkadaşlar aha da ilaç yükleyin kurtulun diyecek
Merhaba arkadaşlar, Bende 5990 var ve çok memnunum. Fakat dün gayet normal olan player'ımı bugün açtığımda menü görüntüsünü dar gösteriyor. Gene de filmi açtım. Altyazı normal genişlikteydi ama filmin görüntüsü hala dardı. Bir fikri olan var mı?
Menüden ekran ayarlarına bir bak.Ayarların bozulmuştur.Bu cihaz hala electroworldde ve fiyatıda hiç düşmemiş.Baya tuttu demekki
quote:
Orijinalden alıntı: pikalos
Menüden ekran ayarlarına bir bak.Ayarların bozulmuştur.Bu cihaz hala electroworldde ve fiyatıda hiç düşmemiş.Baya tuttu demekki
Kaliteli divx'lerde görüntü mükemmel.. Benim 30-40 GB'lık 720/1080p film çekmeye ne zamanım ne de yerim yok diyenler için iyi bir seçim.
Kalite süper canım,yoksa kaç yıllık alet hala satılırmı.Diğer markalar nerdeyse ayda bir yeni seri çıkarıyorlar.5990 alana kadar 3 dvd değiştirdim ve bunda takıldım kaldım,şükür :)
yeni çıkan firmware güncellemesini hiç beğenmedim arkadaşlar. bir önceki güncellemede altyazı karakteri, gölge yapmaya daha uygundu. harf araları açıktı. bunda gölge yaptığım zaman karman çorman oluyor yazı. bunun üstüne tekrar eski güncellemeyi yükleyebilir miyim?
Yeni güncellemenin artıları neler.silgi 73 arkadaş eksilerini yazmış sağolsun.
arakadaşlar yaklaşıl 1 senedir kullanıyorum bu cihazı hiç bir problem yaşamadım ta ki düne kadar. Geçen sen ilk aldığım yazılım günceleme yapmıştım o güdnen sonra da hiç takılma vs olmadı. Yeni samsung 2,5" 640 GB taşınabilir hard disk aldım. Bilgisayardaki filmleri yükledim taktım dvd oynatıcıya her şey normal. klasörleri falan gösteriyor ama herhangi bir video dosyasını açmaya çalıştığımda ekranda "load" yazıyor ve makine donuyor. aynı dosyayı 2 gb kingston flash belleğe atıyorum çalıştıyor ama hdd den hiç bir video dosyasını açmıyor ama jpg leri açıyor.
Ben de dün v7 yi kurudm yazılımı güncel. Güncelleme de herhangi bir sorun çıkmadı. Ama HDD den yine oynatmıyor. Forumu inceledim 1 TB HDD çalıştıranlar bile olmuş. Ben 640 çalıştıramadım.
Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
yok mu yardımcı olabilecek
quote:
Orijinalden alıntı: ipolat2000
arakadaşlar yaklaşıl 1 senedir kullanıyorum bu cihazı hiç bir problem yaşamadım ta ki düne kadar. Geçen sen ilk aldığım yazılım günceleme yapmıştım o güdnen sonra da hiç takılma vs olmadı. Yeni samsung 2,5" 640 GB taşınabilir hard disk aldım. Bilgisayardaki filmleri yükledim taktım dvd oynatıcıya her şey normal. klasörleri falan gösteriyor ama herhangi bir video dosyasını açmaya çalıştığımda ekranda "load" yazıyor ve makine donuyor. aynı dosyayı 2 gb kingston flash belleğe atıyorum çalıştıyor ama hdd den hiç bir video dosyasını açmıyor ama jpg leri açıyor.
Ben de dün v7 yi kurudm yazılımı güncel. Güncelleme de herhangi bir sorun çıkmadı. Ama HDD den yine oynatmıyor. Forumu inceledim 1 TB HDD çalıştıranlar bile olmuş. Ben 640 çalıştıramadım.
Belli bir kapasitedeki harddisklerin içindeki filmleri oynatması zaman alıyor
quote:
Diski bölün 2 ye daha kolay yükler
Dün akşam bir DVD taktım, seyrederken bir anda kutudan ses gelmeye başladı.. Baktığımda kutuda titreme de hissediliyordu. DVD yuvasının oradan ses geliyordu. Kapatıp açınca tekrar yapmadı. Sorun hakkında fikri olan / benzer olay yaşayan var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
quote:
Belli bir kapasitedeki harddisklerin içindeki filmleri oynatması zaman alıyor
teşekkürler theraptorx & dr.power bir de diski bölü deneyeyim bakalım...