Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakadaşlar sorunu halal çözebilmiş değilim. hard diski okuyor ama içindek filmleri açmıyor bu arada bazı klasörlerin içini de göstermiyor.

bi arkadaş hardisk ki böl demiş ama taşınabilir hard diskleri hangi prg ile bölebilirim? partition magic 8 taşınabilir hdd yi hdd olarak görmüyor?

önerisi olan?
  • 3-4 gündür forumun hdd bölme kısmında uğraşıyorum hdd yi böldüm bu kez de hepsi ntfs oldu oyüzden cihaz tanımadı. şimdi son olarak hddyi 30 gb fat 590 gb ntfs olarak formatladım. cihaza takıyorum klasörleri vs çok rahat görüyor jpg dosyaları da açıyor ama video dosyalarını oynatmıyor? çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipolat2000

3-4 gündür forumun hdd bölme kısmında uğraşıyorum hdd yi böldüm bu kez de hepsi ntfs oldu oyüzden cihaz tanımadı. şimdi son olarak hddyi 30 gb fat 590 gb ntfs olarak formatladım. cihaza takıyorum klasörleri vs çok rahat görüyor jpg dosyaları da açıyor ama video dosyalarını oynatmıyor? çözüm önerisi olan var mı?

dostum aynısı banada oldu ben 1 tb ve 250 gb WD harddiskle izliyorum normalde,1 TB hard diskimi depo olarak kullandığım için ondan izlemiyorum artık 250 gb WD de eskidiği için gidip yeni bir Harddisk alayım dedim ve samsung 320 gb aldım,izlemek için içine 10 tane film attım,taktıktan sonra dosyaları ve filmleri gördü ama play tuşuna bastıktan sonra filme geçmedi,load yada stop dışında bir ibare çıkmıyor,yokmu bunun bir çözümü?

Not:hiç firmware yüklemedim cihaza

• Arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum.İnternette hiç bir yerde bulamadım.Satıştan çıkarıldımı ? Üretilmiyormu ? Bunun alternatifi başka Philiphs ürünler varmı ?
  • Arkadaşlar Philips DVP 5990 almak isteyen varsa satabilirim.Kullananlar bilir görüntü kalitesi mükemmel.2009 mart ayında aldım lcd televizyonum için.Görevde olduğum için neredeyse hiç kullanılmadı.tertemiz sapasağlamdır.Kutusu,kullanım klavuzu,aksesuarları herşeyi mevcut.
  • nihat99 kaç para istiyorsun , ibrahim_akgun@adalet.gov.tr mail adresim . buraya mail at . seninle iletişime geçelim. görüşelim detayları.
  • electroworld de 189 tl ye satılıyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

quote:

Orijinalden alıntı: ipolat2000

3-4 gündür forumun hdd bölme kısmında uğraşıyorum hdd yi böldüm bu kez de hepsi ntfs oldu oyüzden cihaz tanımadı. şimdi son olarak hddyi 30 gb fat 590 gb ntfs olarak formatladım. cihaza takıyorum klasörleri vs çok rahat görüyor jpg dosyaları da açıyor ama video dosyalarını oynatmıyor? çözüm önerisi olan var mı?

dostum aynısı banada oldu ben 1 tb ve 250 gb WD harddiskle izliyorum normalde,1 TB hard diskimi depo olarak kullandığım için ondan izlemiyorum artık 250 gb WD de eskidiği için gidip yeni bir Harddisk alayım dedim ve samsung 320 gb aldım,izlemek için içine 10 tane film attım,taktıktan sonra dosyaları ve filmleri gördü ama play tuşuna bastıktan sonra filme geçmedi,load yada stop dışında bir ibare çıkmıyor,yokmu bunun bir çözümü?

Not:hiç firmware yüklemedim cihaza

bu sorun hakkında bilgisi olan yokmu acaba?

• alacaksın western digital,bakacaksın keyfine.DVD seyredeceksen de bunu kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

alacaksın western digital,bakacaksın keyfine.DVD seyredeceksen de bunu kullanacaksın.

western digital var hem 250 gb hemde 1tb ikisinide açıyor yalnız yeni aldığım samsung 320 gb hdd yi görüyor ama filmleri açmıyor ekranda load yada no disc yazısına dönüyor.
    sonuçta ben yine filmimi izliyorum wd'den ama burayı okuypda elinde farklı hdd olanlar içinde yol gösterici olur diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ben seagate 1.5 TB lık HDD aldım , Paragon Partition Manager™ 10.0 Server programıyla 3 e böldüm ve fat 32 ile formatladım. 300 gb film yükledim. Cihaza taktım. Hem 3 bölümü de görüyor, hem de bütün yüklenenleri oynatıyor. Yani hiç bir sorun yok.
  • Arkadaşlar Samsung 500gb harddiskle arkadaşların yaşadıgı film acamama sorunu yaşıyorum. WD ile bu sorun olmuyordu. Partition FAT32 ve herhangi bir sorun gözükmüyor. 5990 ın samsund HDD ile sorun yaşadıgını düşünüyorum bu sorunu yaşayıp çözümünü bilen paylaşırsa sevinirim.
  • Samsung HDD ile ilgili hala bir çözüm buladım! , Paragon Partition Manager™ 10.0 Server programını henüz denemedim ama şimdi hdd çok dolu onları bir yere boşaltmam lazım denemek için. Programı samsungla deneyen oldu mu? Sonuç alan paylaşırsa sevinirim.
  • Değerli Arkadaşlar,

Kullanmakta olduğum 5990 dvp da
    1. USB den film seyrederken, 1.5 GB filmler bitmeden (yaklaşık 15-20 dakika kala) sonlandırıyor ve klasöre dönüyor
    2. Bu büyüklkdeki filmlerde donmalar oluyor
    3. Bir akradaşım için scart çıkışlı, 320 GB HD destekleyecek USB girişli DVP almak istiyorum. Türkçe karekter problemi vs olmayan bir marka ve model önerirmisiniz.
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhanoglu -- 5 Şubat 2010; 22:59:38 >
  • arkadaşlar bu samsung hdd ve philips 5990 nın birbirine uyum sağlamaması konusunda philips müşteri hizmetllerine bir mail attım onlar da son derece komik bir cevap yazmışlar aynen aktarıyorum

"Sayin **** ;

Tuketici Danisma Merkezi'mize gondermis oldugunuz e-mail icin tesekkur ederiz.

Iletmis oldugunuz konu ile ilgili olarak ; DVP5990 ve menşei cihazlarimizda USB'den hard disk destegi yoktur.
    Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.

Bilgilerinize sunarız."

yahu bu adamlar bizi elektriği yeni gören kabile mensupları sanıyor herhalde. neymiş efenim dvd playerın hdd desteği yokmuş.
    ülen adamlar 1 TB hddyi 3'e bölmüş, toplamış, çarpmış, cihazla her türlü fanteziyi yapmış.
    müşteri hizmetleri gelmiş bana hdd desteklemiyor diyor. Çok güldüm yahu :)

böyle bir cevabı cevap olarak neden atarlar anlamam. bir de bu marka satış sonrası hizmetlerde iyi bilinir. ?

• Arkadaşlar 5990'da ikiye bölünmüş divx filmleri okumuyor.Bununla ilgili bilginiz varmı acaba?
  • Arkadaşlar, bu cihaza usbden Western Digital Mybook Elite 1TB 3.5 hdd'yi bağlıyorum ancak içerisindeki dosyaları görmüyor.
    Düzeltilebilir bir sorun mudur?
  • Merhaba arkadaslar. Verilen linklerin hicbiri calismiyor. Son versiyon firmware (DVP5990_12_vb6_v7_5_1254) icin saglam bir link verebilecek bir arkadas varmi? Tesekkurler simdiden...
  • Merhaba,
    "Philips 5590 firmware" diye google'layinca bunu buldum insallah isine yarar. Faydali olursa yazarsan memnun olurum. Bende 1 sene once firmware guncellemistim, bugunlerde tekrar guncelleyeyim derken bu topic'i ve asagidaki linki buldum.

http://rapidshare.de/files/48134512/DVP5990_12_vb6_v7_5.rar.html
  • *** yazan yere r a p i d s h a r e yazarsaniz link calisiyor olmali.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.