Şimdi Ara

Philips fc 9225 tobasız elektrik süpürgesi incelemem yeni video eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
8
Favori
60.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada makinanın fiyatı ama degisken yaw :)
    kliksada 650 parafcrad indirimi ile 550 TL idi gecen hafta.

ne yazıkki 9205 yoktu, o olsa onu 450 tl ye kapatırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 11 Temmuz 2013; 11:43:50 >
  • bende ilk başta 9205 alma taraftarıydım şimdi diyorumki iyiki 9225 almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bende ilk başta 9205 alma taraftarıydım şimdi diyorumki iyiki 9225 almışım

hocam 550 tl ye 9225i almadıktan sonra artık 9205 kpamyansı yakalyıp 450 ye filan hallediyim diyorum. bizim parafcard patlatır bi bomba aha yakında sanırsam.

ZAten 8*** philips modellerine bakarken "az daha ver sunu AL" mantıgı ile 9 lu modellere çıktık, hala az daha ver 9225 al denmez artık.
    bu arada 8760 ve 8761 philips modelleri için HEPA 10 filtre yazıyor sitesinde ama hem teknosada hem vatanda sordugumuzda bu modelelre HEPA12 filtre diyor satıcılar, anlamadım gitti.

Ve de 8760da silindir filtre yok, bu avantaj gibi duruyor aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 11 Temmuz 2013; 13:50:55 >

• 8 serisinde 2 filtre var içerdeki belki hepa 10 dur ama arkada hepa 12 var ,ama tekrar diyorum 9205 yerine 9225 bakın
  • n11 den anneler gününde 500- 100 tl çekle 9205 almıştım 9225ten farkı fazladan bir süpürme ucu 40w emiş gücü farkı birde oto temizleme. Çekişi harika temizliği kolay umarım uzun yıllar kullanabilirim
  • quote:

8 serisinde 2 filtre var içerdeki belki hepa 10 dur ama arkada hepa 12 var ,ama tekrar diyorum 9205 yerine 9225 bakın

hocam arkada hepa 12 var derken philips sitesinde neden yazmıyor? hangi filtre daha onemli ön mü arka mı?
    8761 modeli için soruyorum.

http://www.philips.com.tr/c/vakum-temizleyici/powerpro-2000-w-fc8761_01/prd/
    hepa 10 boşaltma yıkanabilir filtre demiş burda. başka da bişiy dememiş.

Hocam o fiyatlara cıkmak istemiyorum. o nedenle 8761 veya 8760 veya uyguna bulursam 9205 aliyim diyorum.

HEpa 12 olsun en az diyorum cunku şu tabloyu gödüm wikipediadan.
    Partikül önleme olayı E11den sonra 12de baya iyi oluyor.

E11 > 95 %
    E12 > 99.5%
    H13 > 99.95%
    H14 > 99.995%

• emin olmamakla beraber 8 serisinde toz toplanan kısmın hemen arkasında yıkanan bir filtre var demek ondan hepa 10 diye bahsediyorlar ama ben pek tutmadım bu filtreyi ve durduğu yeri , arkada ise yine dediğim gibi hepa 12 filtre olması gerek
  • quote:

emin olmamakla beraber 8 serisinde toz toplanan kısmın hemen arkasında yıkanan bir filtre var demek ondan hepa 10 diye bahsediyorlar ama ben pek tutmadım bu filtreyi ve durduğu yeri , arkada ise yine dediğim gibi hepa 12 filtre olması gerek

ben galiba elektrik süpürgeleri calısma presnsibini araştırmam lazım. anlamadım cunku,
    Hava hortuman girip önce hangi filteye carpıyor, ordan gecebilen tozlar nerde toplanıp sonra hava nerde dısarıya veriliyor /

Bu arada bunalrda celik boru varmı önemlibişiy mi ? ( eski süpürgenin borusu kırıldı kıvırılıp durmaktan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 12 Temmuz 2013; 10:33:08 >
  • 9000 serisinde var ,büyük ihtimal aynı boruyu kullanıyordur ,öndeki hepa 10 dediğimiz motoru koruyor ,tozlar direk hazneye giriyor ordan bu hepa 10 dan geçip motora gidiyor en son ortama girmeden önce hepa 12 den geçiyor
  • Valla biz bu ürünü alalı 1 ay oldu çekiş gücü gerçekten çok iyi 5.kademede süpüremiyorsunuz. İlk başlarda hevesle hep 5 te süpürdü annem ama artık yoruldu 3 ten yukarı çıkmıyor :) ama süpürge yanında gelen sopası filan çok çok kötü başında olan ucu soyulmaya başlamış parke yada halı başlığını takıp çıkartırlen ve annem dikkatli kullanıyor. Hiç hoş değil yanında gelen ürünler kalitesiz yani. Ayrıca tozları çöpe atmak için hazneyi açar açmaz tozlar üzerinize üzerinize geliyor balkonda bile değil dışarıya çıkıp temizlemek gerek. Otomatik temizleme özelliği var ama basınca neyi temizliyor hiç bilmiyorum ortada ki filtreyi çıkartıp bakıyorum yine üstünde tozlar oluyor. Ee ne anladım ben bu işten. Ben rowentanın bir modeli var niye onuda düşünmedik diye kızıyorum şimdi. İlla bu modeli düşünüyorsanız 9205 olana bakın boşu boşuna 100-200 lira fazla para verip 9225 almayın. 40 watt emiş gücü fazla diye aldanmayın 5. Kademede açarsanız halılar çok zor süpürülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otomatik temizleme yaptığınızda dikkat edin ince birikmiş toz dibe dökülüyor % 100 temizlemesini beklemeyin tabi su altına bile tutsanız % 100 temizlenmez , boru üzerini gri renge boyamışlar boya soyuluyor doğru daha iyi olabilirmiş ama ben yine alsam kesinlikle bu modeli alırdım
  • Harika bir paylaşım olmuş arkadaşlar. Bu süpürgeyi araştırıyordum bende..
  • Biz de evimize doğru dürüst bi süpürge almayı düşünüyoduk..

Bu ürüne bakıyodum bende bi solukta 3 sayfayı da okudum çok güzel bilgiler mevcut..

Teşekkürler arkadaşım belki biraz geç oluyo ama size de hayırlı olsun.
  • hepa 13 filtrelerin yıkanması ve sağlıklı kullanılması bana mantıklı gelmiyor.Ben senede bir değiştirip altı ayda birde hava tutuyorum.Silindir olanı 2 sene de bir değiştiriyorum.Hava tuttuktan sonra pırıl pırıl oluyor.
    Dikkat edilmesi gereken dıştan ve uzaktan tutmak
  • Arkadaşlar sizin yorumlarınıza ve piyasaya bakarak bu ürünü aldım yaklaşık 2-3 hafta oldu. Acil bir konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ?
  • konuyu açarsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
  • quote:

konuyu açarsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

Son günlerde makine ile ilgili bir sorun var. Sorun şu ki süpürgeyi fişe takıp açtığınızda ışıkları sürekli yanıyor, lambalar sönmüyor. Ve ışıklar sönmediği için de makine çalışmıyor haliyle. Ancak fişe takıp çıkarınca aniden düğmeye basarsanız bir kaç kere fişe takıp çıkarırken çalışıyor.
  • Süpürgenin fişini takınca ışıklar yanmaz. Açma kapama düğmesinden açınca ışıklar yanar ve süpürge çalışır. Süpürge çalışırken ışıklar yanık kalır ne zaman açma kapama düğmesinden durdurursanız o zaman ışıklar söner.
  • Tüm ışılarmı yanıyor ,bu durumda yapacağınız tek şey servise götürmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamours

quote:

konuyu açarsanız elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

Son günlerde makine ile ilgili bir sorun var. Sorun şu ki süpürgeyi fişe takıp açtığınızda ışıkları sürekli yanıyor, lambalar sönmüyor. Ve ışıklar sönmediği için de makine çalışmıyor haliyle. Ancak fişe takıp çıkarınca aniden düğmeye basarsanız bir kaç kere fişe takıp çıkarırken çalışıyor.

Normal bir durum değil.Elektronik kart arızası olabilir gibi.Mutlaka servise götürün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.