Şimdi Ara

Philips fc 9225 tobasız elektrik süpürgesi incelemem yeni video eklendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
8
Favori
60.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Makineyi kullanırken kuş sesine benzer bir ses çıkmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı ?
  • insaat2121 kullanıcısına yanıt
    Ben o sorunu kırmızı mandalın altına birşey sıkıştırarak çözdüm. Her seferinde yıkamak ciddi sıkıntı.

Yalnız benim de silindir filtre ile ilgili sıkıntım var. 200 tl neredeyse yeni bir süpürge parası çünkü içinde kendini temizlemesi için bir motor var.

Başka bir silindir filtre alıp kağıt kısmını 9225 in plastik motorlu olan kısmına takıp kullanan var mı yoksa sadece benim mi aklıma geldi böyle bir yöntem diye sormak istedim.

O yüzden alacaklara ASLA TAVSİYE ETMİYORUM. Üstüne az bişey ekleyince dyson alınabiliyor. Çok pişmanım ben aldığıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FC 9225 model için yedek parça ihtiyacınız için supurgeavm olarak ucuz fiyatlarla yanınızda..
  • Süpürme makinasının filtreleri oldukça eskimişti. Orijinal filtre bulamadım, internetten orijinal olmayan filtre (3'lü takım halinde) aldım. Kesinlikle orijinali gibi güzel değil.

Daha önce evi süpürdüğümde makina daha fazla toz topluyordu. Şimdi daha az topluyor, tozun bir kısmını geri veriyor olmalı. Bunu en çok kokusundan anlıyorum. Her süpürme sonrası makinayı temizlerim. Şimdi süpürürken de süpürme sonrası temizledikten sonra da resmen toz kokusu var.

Makinayı kapalı balkon olsa oraya koyacağım ama yok. Büyükçe poşete geçiriyorum kokusu yüzünden. Daha ne kadar zaman buna dayanırım bilmem.

Bu durumu yaşayanlar var mı nasıl bir çözüm buldunuz?

Olmazsa yeni bir makina almayı bile düşünebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.