Şimdi Ara

Philips fc 9225 tobasız elektrik süpürgesi incelemem yeni video eklendi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
8
Favori
60.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aysedeniz

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

Orijinalden alıntı: aysedeniz

İki yıl oldu...

benimde 1,5 yıla yakın ama hala iç kısım tertemiz erkenmi değiştirdiniz acaba

evde üç çocuk var...

belki buda bir etkendir....

ama filtre ciddi şekilde kullanılmaz duruma gelmişti....

şimdi 200-300 liralık bir süpürge bakıyorum....

günlük temizlik için ucuz makineyi, hafta sonları temizliği için diğerini kullanacağım...

yoksa 6-7 filtre alımı sonrası, makinenin kendi parası kadar para çıkacak benden

bunu philips e bildirmek gerekli evet o makinanın içindeki ile birebir olmaması sıkıcı bir durum , daha o aşamaya gelmediğim için görmedim daha

• Bende süpürgeyi değiştirmeyi düşünüyorum. Burdaki yorumları okudum çok faydalı bir konu olmuş.
    http://www.markadayim.com/icsayfa.php?show=urundetay&pid=573&cat=0&tab=1
    Bu adreteki ürünü almayı düşünüyorum. Ürün fc9236, fc 9225 ten ucuz neden ucuz olabilir bir bakarmısınız. Düşeşe gelmeyelim. Bu ürünü tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum. Birde fc 8766 modelinimi alsam acaba karasız kaldım,yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Sayfa yazıyı tek tek okudum...

En sonunda şöyle bir sonuca vardım; gider bir Arçelik S-4250 alırım.

http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-S-4250.html

Hem yarı yarıya daha ucuz, hem toz haznesi temizleme derdi yok, hem çekiş gücü hemde motor gücü daha fazla...

HEPA filtresi de var...

Arçelik resmi sitesinde 509 TL görünüyor ama nette 300 TL civarına satılıyor...

3-5 sene sonra kaldırır atarım yenisini alırım...

Bu bana daha mantıklı geldi...
  • 9205 ile farkı nedir ?
    bu 9225 vatanda haftasonları ne kadar oluyo
  • MediaMark'ta 9225 ve 9238'in fiyatları aynı. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bir de MediaMark güvenilir bir sitemidir? Daha önce hiç alışveriş yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lafmacun

MediaMark'ta 9225 ve 9238'in fiyatları aynı. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bir de MediaMark güvenilir bir sitemidir? Daha önce hiç alışveriş yapmadım.

9238 koldan kumandalı sistem. Süpürgeyi hortum tutma sapından açıp kapatabiliyor ve motor hızını ayarlayabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: Lafmacun

MediaMark'ta 9225 ve 9238'in fiyatları aynı. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bir de MediaMark güvenilir bir sitemidir? Daha önce hiç alışveriş yapmadım.

9238 koldan kumandalı sistem. Süpürgeyi hortum tutma sapından açıp kapatabiliyor ve motor hızını ayarlayabiliyorsunuz.

Siteye güvenemedim ve hepsiburadadan 797 TL'ye 9225 aldım.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar, silindirik filtreyi yıkayamıyoruz değil mi?

Hepa filtrelerin ikisini de yıkayabiliyor muyuz?
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Vallaha ben hepsini yıkadım,ama misal arkadaki filtreye su doldurup zemine vurarak temizliyorum ,silindirik filtreye sadece su tutuyorum

• Hocam 9225 GG'de 549 TL'ye kadar düşmüştü.

Şimdi benim asıl sorum 9205-9225-9238 fiyatları birbirlerine çok yakın. Acaba hangisini tercih etmeli?
  • 9225 yada 9238 alın
  • 2 hafta önce 9238 aldık ışıkları sürekli yanıp yanıp sönüyor prize taktığımızda cihaz açılmıyor teknik destekle mi yoksa aldığımız yere mi götürelim sıkıntı bizim çözemeyeceğimiz birşey gibi duruyor sanırım? Ne önerirsiniz? Teşekkürler
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözüldüğünü bilmiyorum ama basit bişey ,sık karşılaşılan bir durummuş üst kapaktaki kırmızı bir parça yerinden oynamış sanırım bakın öyle hemen el ile ayarlanacak bişeyse yaparsınız olmazsa serviste hemen hallederler

• arkadaşlar bugün itibariyle bende 9225 aldım lakin evde deme amaçlı halıyı süpürürken teleskopik ayak durmadan yere indi süpürmem sırasında yaklaşık 5-6 kez yaptı bunu . bunun herhangi bir önlemi var mı yada ben mi yanlış tutuyorum
  • 9225 kullanıcılarından birisiyim. daha doğrusu hanım kullanıyor. benim de forumdaki arkadaşların yazdıklarından etkilenerek denediğim oldu. evi bir kere süpürdükten sonar içinde biriken toza insan inanamıyor gerçekten. fiyatına gelecek olursa; 770TL'ye(9taksit) Philips satan bir Siemens(Ankara Cemka) bayiiden aldım, ben aldığımda internette en ucuz satan 700TL'ydi, garanti olaylarına falan tam güvenmek amacıyla 70TL fazla verip bayiiden aldım.
  • cumartesi geldi 9225. çekim gücü muazzam fakat triactive başlık çok ses çıkarıyor süpürürken plastik gıcırtısı. birde keşke bir plastik conta falan koysalarmış toz haznesi ile filitre arasına. çok fazla toz oluyor .
  • Bizde FC8734 model var. 5 yıldan fazla olmuştur alalı. son derece memnunuz. şimdi bunu memleketteki eve göndericez. yeni almak istiyoruz yine philips...

aslında ilk su filtreli modeli düşündüm FC8950. bana özel indirimle 400 liraya alabiliyorum HB'den.
    emiş gücü 220W

FC9225 ise 746 TL yine bana özel indirimle. emiş gücü ise 440W

bizim şuan kullandıgımız ise ayarlanabilir emiş gücü sagliyor ve max 300W emiş gücü var.

Tuhaf bir ikileme düştüm. çok parada vermek istemiyorum. hediye çeki ve puanlar daha cazip hale getirdigi için düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bizde FC8734 model var. 5 yıldan fazla olmuştur alalı. son derece memnunuz. şimdi bunu memleketteki eve göndericez. yeni almak istiyoruz yine philips...

aslında ilk su filtreli modeli düşündüm FC8950. bana özel indirimle 400 liraya alabiliyorum HB'den.
    emiş gücü 220W

FC9225 ise 746 TL yine bana özel indirimle. emiş gücü ise 440W

bizim şuan kullandıgımız ise ayarlanabilir emiş gücü sagliyor ve max 300W emiş gücü var.

Tuhaf bir ikileme düştüm. çok parada vermek istemiyorum. hediye çeki ve puanlar daha cazip hale getirdigi için düşünüyorum.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/fc9225-philips-supurgeler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,27835.html

680 TL :)

• Philips FC8766 Almaya karar verdim. HB'den alıcam hediye çeki + banka kampanyası aynı anda yakalarsam alıcam. acelem yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.