Şimdi Ara

Philips fc 9225 tobasız elektrik süpürgesi incelemem yeni video eklendi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
8
Favori
60.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesentr78

quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

quote:

Arkadaşlar,bende fc9225 alarak aranıza karıştım.Ürün yarın gelir umarım.669 liraya kargo dahil geldi bana.Firmayı aradım,Düzce'de imiş.Açılmamış orijinal ambalajında yollıyacaklar.(İnternetten alırken dikkatli olmak lazım).Aldığım yer BURASI-DünyaDtm diye bir yer.Yarın gelirse ve bir aksilik olursa yazarım.Fiat konusunda en uygun burası geldi bana...

700 kusur olmus galiba geldimi urununuz sorun varmi ?

Ürün geldi.Bende baktım 719 liraya çıkmış fiatı...Üründe hiçbir sorun yok.Kapalı,orijinal kutusunda geldi.Faturası ilginçtir 724 liramıydı neydi öyle kesilmiş.Normalde daha az gösterirlerdi.Yerleri Düzce'de imiş.Faturada adresi var.Ürün çok sessiz.Motor etrafı komple ses izalasyonu yapılmış.Çekim gücü diğer kullandığımız süpürgelerden daha fazla.Bana kalırsa tek sorunu,üst kapakla toz haznesini kilitleyen yerdeki kilit mekenizması.Sanki biraz zayıf geldi bana.İlerde ilk kırılacak yer burası olmalı...Yinede tavsiye edilebilecek bir ürün.

Eyvallah teşekkürler.bende alacagim fiyat cok yuksek su aralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Aynen öyle bencede gereksiz tutma kolu konusunda yine de eşinize danışın ama fiyat farkıda bu diyin

Hocam dyson a sardım şu aralar sizin fikrinizii öğreneyim dedim eşimdede bendede alerji var muhtemelen ufaklıktata vardır.Bu konuda yapılmış bir ürün gibi duruyor ne dersiniz ?
  • fozcann F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım,eğer toza alerjin varsa philipsin bu modelleri işine yaramaz kanaatindeyim.Çünkü boşaltması zor.Önce ortadaki filtreyi çıkaracaksın ki senin için sorun burada.Toz kalkabiliyor.Bende hapşırıp duruyorum boşaltırken.Süpürge çekiş olarak,sessiz çalışması olarak süper.Gel gelelim boşaltmak sorun.Bu filtreyi toz haznesinin ortasına yapacaklarına,üst kapağın içine koysalarmış daha kullanışlı olurmuş...
  • quote:

Arkadaşım,eğer toza alerjin varsa philipsin bu modelleri işine yaramaz kanaatindeyim.Çünkü boşaltması zor.Önce ortadaki filtreyi çıkaracaksın ki senin için sorun burada.Toz kalkabiliyor.Bende hapşırıp duruyorum boşaltırken.Süpürge çekiş olarak,sessiz çalışması olarak süper.Gel gelelim boşaltmak sorun.Bu filtreyi toz haznesinin ortasına yapacaklarına,üst kapağın içine koysalarmış daha kullanışlı olurmuş...

ya hocam bir türlü karar veremiyorum.karar verememe sebebim aradaki fiyat farkı.1500 lira media mark ta var şu an dyson dc37 alergie ve 5 sene garantili.9238 de 800 lira.Bir süpürgeye o kadar para verilirmi deyim şu an
    Valla dostum,hanımın zorlaması olmasa bende 669 lira vermezdim süpürgeye.250 liralık neyime yetmiyor...Ben 26 ay önce tchibo2dan alman malı bir elektrikli süpürge almıştım.Bunda dövme aparatı falanda vardı.Toz torbasız basit bir süpürge olsada 219 liraya almıştım.Buay motoru yandı.Baktım3 yıl garantili yolladım.Motor bulmaları zor olmalı ki beni aradılar.İsterseniz paranızı iade edelim dediler.219 lira 10 gün içinde hesabıma yatacak.yani philips 450 liraya geliyor diye aldım.öyle 700-800 lira çok para.Hani bir teferruat olsa neyse.Kitliyorlar bize anlıyacağın.Zamanında ihlasın temizlik robotu vardı bende.garantisi bitince onunda motorunda sorun çıktı.kaç sene önce 260 lira istediler.Piyasada 35 liraya buldum (Yan sanayi).sonra başka bir yeri arızalandı,tamiri uçuk.Direk çöpe attım.Bakalım bu ne olacak...
  • quote:

Valla dostum,hanımın zorlaması olmasa bende 669 lira vermezdim süpürgeye.250 liralık neyime yetmiyor...Ben 26 ay önce tchibo2dan alman malı bir elektrikli süpürge almıştım.Bunda dövme aparatı falanda vardı.Toz torbasız basit bir süpürge olsada 219 liraya almıştım.Buay motoru yandı.Baktım3 yıl garantili yolladım.Motor bulmaları zor olmalı ki beni aradılar.İsterseniz paranızı iade edelim dediler.219 lira 10 gün içinde hesabıma yatacak.yani philips 450 liraya geliyor diye aldım.öyle 700-800 lira çok para.Hani bir teferruat olsa neyse.Kitliyorlar bize anlıyacağın.Zamanında ihlasın temizlik robotu vardı bende.garantisi bitince onunda motorunda sorun çıktı.kaç sene önce 260 lira istediler.Piyasada 35 liraya buldum (Yan sanayi).sonra başka bir yeri arızalandı,tamiri uçuk.Direk çöpe attım.Bakalım bu ne olacak...

ya dostum media mark ta dc37 dyson alergy 1500 lira kendi sitesinde hakmanın 1750 lira niyeti bozdum media marktan alacam galiba.Normalde philips alıcaktım.philips 2 yıl garanti dyson 5 yıl garanti.5 yıl olması avantajlı geliyo bana birde alergy modeli nediyorsun

Valla almadan önce forumda bir araştır.alergy falan derler bi halta yaramaz.Bilirim alerjiyle uğraşmayı.Allah şifa versin.Hanımı gaz maskesiyle sokağa çıkaracaktım nerdeyse.Bende bir araştırayım senin için.Bir ayrıntı yakalarsam yazarım sana...Kolay gelsin,araştırmadan alma sözün kısası.
    Arkadaşım,ne çok dc37 varmış.Buradaki fiatlar daha uygun galiba ama garanti 2 yıl...DC37 link
  • quote:

Arkadaşım,ne çok dc37 varmış.Buradaki fiatlar daha uygun galiba ama garanti 2 yıl...DC37 link

Hocam cok evet dc37 modeli istanbul bilisimdeki fiyati uygun ama 2 sene garanti parelel ithalat hakman bakmiyor sorunlarda

• Önceki sayfalarda mesajlarım var. Yaklaşık 6-7 ay olmuştur ben de Philips fc 9225 almıştım.
    Toz bölmesini boşaltmak biraz sıkıntılı olsa da süpürgeden hala memnunum.

Süpürgenin arka kısmındaki hepa 13 filtrenin temizlenme (yıkanma) zamanı geldi.
    6 ayda bir yıkanmalıymış öyle hatırlıyorum.
    Nasıl yıkamalıyım? Bilgisi olan, daha önce bu filtreyi yıkayanlardan bilgi istiyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insaat2121

Önceki sayfalarda mesajlarım var. Yaklaşık 6-7 ay olmuştur ben de Philips fc 9225 almıştım.
    Toz bölmesini boşaltmak biraz sıkıntılı olsa da süpürgeden hala memnunum.

Süpürgenin arka kısmındaki hepa 13 filtrenin temizlenme (yıkanma) zamanı geldi.
    6 ayda bir yıkanmalıymış öyle hatırlıyorum.
    Nasıl yıkamalıyım? Bilgisi olan, daha önce bu filtreyi yıkayanlardan bilgi istiyorum.

Teşekkürler.

deterjan kullanmayın ,yıkarken el ile müdahale etmeyin sadece akan suyun altında bir süre tutun , ve eski beyazlığına geri dönmesini beklemeyin
  • Merhaba,

Philips FC9225 için Motor filtresini nereden temin edebiliriz (motoru tozlardan koruyan siyah ufak sünger) ?
    Bugün bir yetkili servisten eşim gidip almış ancak orjinaliyle yakından uzaktan alakası olmayan sacma sapan bir filtre verilmiş ve yarın gidip iade edicez.
    8TL hiçbirşey değil ancak böyle saçmalık olmaz,orjinal diye böyle bir ürün nasıl satılır acaip sinirlendim.

Bu ürünü nerden alabilirim bilgisi olan var mı acaba,gerçek orjinalini satan bir servis var mıdır?

Teşekkürler
  • Benimde eşim bu makina diye tutturdu. Kadınlar kulübü diye sitede 619 liradan alan varmış gg üzerinden.
    En uygun fiyatı nereden bulabilirim?

• merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır süpürge aramaktayım. kafamda fc9225 var ve sürekli bu modele güncel fiyat bakıyorum. alperen arkadaşın yazdıkları da süpürgeyii gayet cazip kılıyor. fakat son bir aydır samsungun sc21f50ug modelide kafamı karıştırıyor. ürünün gerçeğini gördüm ve gayet kaliteli duruyor. özellik olarakta fc9225 ile aynı ayarda gibi (artı uzaktan kumandalı kol ve boyut, eksi autoclean). ayrıca sitede iki model karşılaştırmasında samsung demişler (http://forum.donanimhaber.com/m_86528546/tm.htm ) bu iki model arasında çok kararsız kaldım ve birini seçmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim (not: philips 700 küsür civarında, samsung ise 550 civarında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.king -- 18 Şubat 2014; 0:22:22 >

• arkadaşlar fc9225 modeline alternatif olarak birde yine philipsin fc9236 modeli var (http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/philips-fc9236-autoclean-marathon-elektrikli-sup-79631858 ) emiş gücü iyi ve autoclean var. ayrıca hem 2000 watt motor, hemde 150 tl gibi bi miktar daha ucuz
  • dün philips 9225 elektrikli süpürgem için silindirik filtre aldım...

fiyatı 85 TL!!!!!! filtreyi aldığım yer philips yetkili servis....

makinamın içindeki eski filtre ile karşılaştırıyorum; sanki çakma bir havası var....tutamaç üzerindeki yazılar yok, silikon dairede milimetrik girinti ve çıkıntılar var....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysedeniz

dün philips 9225 elektrikli süpürgem için silindirik filtre aldım...

fiyatı 85 TL!!!!!! filtreyi aldığım yer philips yetkili servis....

makinamın içindeki eski filtre ile karşılaştırıyorum; sanki çakma bir havası var....tutamaç üzerindeki yazılar yok, silikon dairede milimetrik girinti ve çıkıntılar var....

Makinenizi ne zaman almıştınız

• alperen_69 kullanıcısına yanıt
    İki yıl oldu...
  • quote:

İki yıl oldu...

benimde 1,5 yıla yakın ama hala iç kısım tertemiz erkenmi değiştirdiniz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

İki yıl oldu...

benimde 1,5 yıla yakın ama hala iç kısım tertemiz erkenmi değiştirdiniz acaba

evde üç çocuk var...

belki buda bir etkendir....

ama filtre ciddi şekilde kullanılmaz duruma gelmişti....

şimdi 200-300 liralık bir süpürge bakıyorum....

günlük temizlik için ucuz makineyi, hafta sonları temizliği için diğerini kullanacağım...

yoksa 6-7 filtre alımı sonrası, makinenin kendi parası kadar para çıkacak benden

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.