Şimdi Ara

Philips fc 9225 tobasız elektrik süpürgesi incelemem yeni video eklendi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
8
Favori
60.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mavi ışık problemi nasıl giderilir? İllaki servise mi götürmeli? İçerideki kırmızı mandalla oynayınca kendine geliyor ama bunu her defasında yapmak sinir bozucu. O kadar para verip bu arızayı yapması iyi değil.

Aynı durumu alman bir vatandaşta yaşamış ve video çekmiş. Çözüm üreten var mı?

Mavi ışık yanıp duruyor-video link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin07 -- 26 Nisan 2015; 0:26:27 >
  • metin07 kullanıcısına yanıt
    garanti süresi bitti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

garanti süresi bitti mi ?

Evet bitti. Zaten bu sorun garanti bitmeden önce başlamıştı ancak götürmedik salaklık ettik.

@alperen_69
  • metin07 kullanıcısına yanıt
    keşke götürseydiniz , demekki çözüm o kırmızı parçada biraz kurcalamak gerekli ama bu işlerden anlamıyorsanız servise verin
  • Aslında elektrik-elektronikle aram iyidir. Ev aletlerini söker takar parçalarım. Örnek şu an sol tarafımda saç kurutma makinesi darma dağın, tamir için açıldı. :D

Süpürgeyi de sökeceğim de bilinen bir çözümü varsa ona göre hareket edeyim diye sorayım dedim.
    Sökücem en sonunda zaten de deneme yanılma yapmadan direkt sonuca gitme ihtimali varsa diye sormuştum.

@alperen_69
  • Arkadaşlar merhaba;

Birkaç haftadır maraton 9225 serisini araştırıyorum. Annem arkadaşında görmüş. Emiş gücü falan çok iyi diyor.
    Kendisi de temizlik konusunda biraz titizdir. En sonunda bu ürünü almaya karar verdik. Dün mediamarkt görevlisi bu serilerin filtresinin senede bir değişmesi gerekir ve filtrede 185 liradır dedi. Yeni 99 serisini önerdi. Açıkcası kafam karıştı. Kullanıcı yorumlarında böyle bir şey görmedim. Acaba doğrumu filtre her sene değişiyor mu ? Ayrıca filtrenin ezildiği, hamurlaştığı şikayetleri var. Kullananlar yardım edebilir mi ?
  • anonymous123 A kullanıcısına yanıt
    ben alalı 2,5 seneyi geçti , 2 . sene sonunda arkadaki hepa 13 filtre yi değiştirdimki piyasada 18 tl den bulunabiliyor , birde silindrik filtre var hiç değişmedim belki bir 2 sene daha değişmem ki onun fiyatıda 100 tl
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba aynı süpürgeden ben de kullanıyorum çok memnunum fakat hepa filtresi nerede 18 tl ben bile 25 e aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepa filtreden almayı düşünüyorum. Bugüne kadar bir kez yıkadım ancak yenilesem iyi olacak. Başka bir başlığa da yazdım. Bugün tüm ışıkları yandı makina çalışmadı. Bu filtreyi çıkardım silkeledim hafifçe vurdum makina çalıştı. Ama tekrar aynı sorunu yaptı.

Nereden alayım bir tavsiyeniz olur mu?
  • fozcann F kullanıcısına yanıt
    hepa filtre şu an 225 tl , makinenin 3 te 1 fiyatı,alırken PARÇA FİYATLARINI da düşünün
  • Bu silindirik filtreyi nerden bulacağız?

Bu orjinal mi?

http://www.supurgemarket.com/philips-9225-marathon-silindirik-hepa-filtre-p-6132.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 12 Ağustos 2016; 12:35:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Bu silindirik filtreyi nerden bulacağız?

Bu orjinal mi?

http://www.supurgemarket.com/philips-9225-marathon-silindirik-hepa-filtre-p-6132.html

95 - 100 tl aralığındaydı ne ara 193 tl olmuş
  • Arkadaşlar bugün süpürgenin otoclean düğmesine bastım çalışmadı sanki zorlanıyor gibi ses geldi temizledim filan hala aynı ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebihan -- 21 Ağustos 2016; 14:16:32 >
  • ebihan kullanıcısına yanıt
    haznenin altından elinizle çevirmeyi deneyin bakalım sıkıntı nerede
  • arkadaşlar bu süpürge mavi ışık hatası veriyo baya bi süredir çalıştırmak için kapağı aç kapa aç kapa bekletiyo bayadır garanti süresi geçmiş durumda..
    kapağın altındaki kırmızı plastik ten kaynaklanıyo anladığım kadarıyla..

Bunun kesin bi çözümü varmıdır?
  • Ben de 2014'te aldım makineyi, 2016'da bahsedilen kırmızı aparat hatası verdi; elimle düzelttim bir daha problem olmadı Allah nazardan saklasın. Filtre işini de çok kirlenmeden hava tutmayı düşünüyorum, 200 TL'ye filtre çok abartılı fiyat.
    Şu an bu makinelerden piyasada kalmadı artık arkadaşım evlenecek ne tavsiye edersiniz?
  • Mavi ışık sorunu benim makinada da başladı. Mavi ışıklar yanıp yanıp duruyor. Kesin çözümünü bulan oldu mu? Yoksa mecburen servise mi gidecek?

• insaat2121 kullanıcısına yanıt
    HOcam sorunu nasıl çözdünüz?
  • AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    Genelde kapaktaki kırmızı parça ile alakalı

• AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    Henüz sorunu çözemedim. Ancak şunu fark ettim. Süpürme işi bittiğinde makinayı iyice temizliyorum. Toz haznesini yıkıyorum. Makinanın kapak iç kısmını ıslak bez ile siliyorum. Böyle yaptığımda mavi ışık yanmıyor. Makinayı temizlemediğim zaman ( içinde az toz biriktiğinde) mavi ışık yanıyor. O zaman da makinanın kapağının iki yanından iki elimle sertçe birkaç kez vuruyorum. Mavi ışıklar sönüyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.