Şimdi Ara

PHİLİPS HMP 4000/12 MKV-2D İSO-FLAC- PLAYER İNCELEME 140 tl VATAN B.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün vatan bilgisayardan 140 tl 9 taksitle aldım,

enteresandır; şu an teknoloji marketlerin hiç birinde medya oynatıcı mevcut değil. sadece vatanda var.

sağolsun almadan arkadaşlar harddiskimden deneme yapmama da izin verdiler. 3D desteklemiyor sanırım zira hiç bir yerinde yazmıyor . bende de bir tane bile 3d medya olmadığı için tepkisini ölçemedim.

cihazın teknik özellikleri aşağıda;

cihazda 1 usb 2.0 bir de sd/sdhc kart girişi bulunmaktadır.

Desteklenen formatlar:
    • Video: MPEG 1/2/4(MPEG 4 Bölüm 2), H.264, VC-1, WMV9, Xvid, MKV,
    RMVB 8/9/10, RM, MPG, AVI, TS, M2TS, TP, IFO, ISO, VOB, DAT, MP4,
    MPEG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV(640 x 480)

• Ses: Dolby digital, DTS, MPEG Ses, AAC, FLAC,RA, OGG, MKA, ADPCM, AC3,
    WMA (V9), MP3, PCM, LPCM

• Resim: .JPEG, JPG, BMP, PNG, GIF (hareketsiz GIF), TIF, TIFF, HD-JPEG
    HDD ve USB desteği

• Uyumluluk: Hi-Speed USB (2.0)
    • NTFS, FAT32, FAT, EXT-3, HFS+
    • USB MTP desteği, USB PTP desteği, USB MSC desteği
    Altyazı desteği
    • .srt, .sub, .smi, .ssa, .idx+.sub

Video
    • HDMI çıkışı: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i 1080p, 1080p24
    • Kompozit video çıkışı: 1 Vpp ~ 75 ohm

ses
    • HDMI çıkışı
    • Optik çıkış
    • Analog stereo çıkış
    • Sinyal - gürültü oranı (1 kHz): > 90 dB (A ağırlıklı)
    • Dinamik Aralık (1 kHz): > 80 dB (A ağırlıklı)
    Frekans tepkisi: +/-0.2 dB

bende hali hazırda lg bd550 model bir bluray mevcut idi bu bazı filmleri ne hitmetse açmıyordu flac desteğide yoktu. bu sebepten bu cihazı aldım. torrentle smarttv ile işim olmadığı için basit kullnışlı bir cihaz aradım bu çıktı karşıma. istediğim her şeyide çalınca aldım.

10-12 gb lik 1080.p dts li mkv leri gayet güzel açabiliyor.

35 gb iso. dosyasınıda gayet performanslı bir şekilde takılmadan açabiliyor.

bende wdtv gen 2 de var. filmleri onun gibi yarım ekran göstermiyor, ekranın tamamına sığdırıyor. zoom özellikleri mevcut.

yukarıdada yazdığı üzere ntfs hdd desteklemekte. hem 2.5 hem 3.5 hdd ile denedim kendi başına 2,5 hdd çalıştırabiliyor .

3 tür ses ayarı mevcut hem optik hemde hdmi için ayrı ayrı ayarlanabiliyor.

1- pcm stereo
    2-pcm çok kanallı
    3-raw

eğer bir amfiniz yoksa 1 veya 2 yi seçmeniz gerekiyor. amfiniz varsa raw ı seçerek sesin amfi tarafından çözlümesini sağlıyorsunuz.

kullnımı gayet hızlı ve seri. çok karışık ayarları yok, ana menüsü türkçe

alt yazının boyu-rengi-ekrandaki konumu ve senkronizasyonu ayarlanabiliyor. türkçe karakter desteği mevcut.

kaldığı yerden devam etme özelliğide mevcut.

cinevia korumasıda yok gördüğüm kadarı ile.

cihaz 250 g ufak güzel bir dizaynı var. kumanda tepkisi gayet seri.

lg ile mkv lerde ileri geri saramıyordum film baştan başlıyor yada kilitleniyordu, bu cihazda lg nin saramadığı fimler hem ileri hem geri sarılabiliyor.

ayrıca başlatmasıda geyt seri lg den hızlı başlatıyor

şu ana dek gördüğüm tek negatif yanı dts hd ve dolby true hd desteklemiyor.

elimde bu sese sahip er ryanı kurtarmak var. bunu lg den oynatınca amfinin akranında dts hd ma yazmaktaydı. bu cihazdan oynatınca sadece dts yazıyor.

ses sisteminiz çok iyi değilse aradaki farkı anlamanız çok güç zaten.zira gene mermiler sağdan soldan geçiyor odanın içinde bombalar patlıyor su sesleri her yerde. dts performansı bence gayet yeterli. efekt kolonlarından gelmesi gereken sesler geliyor.

gel gelelim dolby true hd yi ise hiç desteklemiyor. filmden ses alamıyorsunuz.

adaptörü yok direkt elektriğe bağlanıyor, dizaynıda geyet şık. üzerinde bir ekran yok sadece yeşil ve kırmızı yanan bir ledi var.

bu cihaz kimin için?

öncelikle takayım çalışsın beni yormasıncılar için, bu işi hobi amaçlı değilde film seyretmek için yapanlar için.

adı duyulmamış çin markalarından geçmişte dili yananlar için.

cihaz yapması gerekeni çok güzel yapıyor, görüntü ve ses kalitesi gayet güzel. kumandası kaliteli kumandanın üstünde altyazı için özel tuş var. cihaz hdd üzerinden kopyala yapıştır sil vb türü eylemleride yapabiliyor.

kısaca elinde yüksek kaliteli medyası olan , avr si olupta dts ses almak isteyen ve bunu ucuz yolla yapmak isteyen kişiler için.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=de&ctn=HMP4000/12

hayırlı günler.

PHİLİPS HMP 4000/12 MKV-2D İSO-FLAC- PLAYER İNCELEME  140 tl VATAN B. PHİLİPS HMP 4000/12 MKV-2D İSO-FLAC- PLAYER İNCELEME  140 tl VATAN B.
     PHİLİPS HMP 4000/12 MKV-2D İSO-FLAC- PLAYER İNCELEME  140 tl VATAN B.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Eylül 2014; 20:38:04 >

• Need for Speed 2014 TRUEFRENCH 720p BluRay x264-FiDELiO

Bu filmde modifiye edilen arabanın reklamında Mustang Atları koşarken film kasım kasım kasılıyor.

Bu media oynatıcıyı aldım , sesi düzgün veriyor altyazıda tamam fakat bu sahnede kastı izleyemedim.

Philips 7109 Led tv de.

Ürünü yarın iade edeceğim vatan bilgisayara.
  • Bence filminizle alakali ben 35 gb iso izledim en ufak takilma yapmadi.hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satilik hmp4000/12 player.sifir kutusunda benimpanasonic plazma tv her mkv filmi oynattigi icin ihtiyacim yok oynatmaz diye aldim ama hdd ye yukledigim butun filmleri acti.Yani media playera gerek kalmadi.vatandan aldim kapali kutusu ve faturasi mevcut ilgilenen arkadas pm atabilir fiyat 120 tl. dun alindi daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.