Arkadaşlar siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? Philips HMP 4000/12 yada Goldmaster HDM173 ??
Ben özellikle 1080 p film izleyip, alt yazıda sıkıntı yaşamamak istiyorum. Ayrıca filmde takılmalar olmasın istiyorum. Özelliklerini size yazayım, ben içinden çıkamadım. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür eder, saygılar sunarım.
PHILIPS HMP 4000/12 D/A converter: 12 bit, 108 MHz Picture enhancement: High Def (720p, 1080i, 1080p), Smart Picture, Video upscaling, Video upsampling Sound D/A converter: 24 bit, 192 kHz Frequency response: 30-20000 Hz Signal to noise ratio: 90 Crosstalk (1kHz): 70 dB Dynamic Range (1kHz): 80 dB Distortion and Noise (1kHz): 65 dB Sound System: Dolby Digital, DTS 2.0 + Digital out Video Playback Compression formats: H.264, MKV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, RMVB, WMV (V9), VC-1, XviD Audio Playback Playback Media: USB flash drive, SD Card Compression format: MP3, WMA, Dolby Digital, DTS, PCM MP3 bit rates: 32 - 320 kbps Digital Photo Playback Picture Compression Format: BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF Picture Enhancement: Flip photos, Rotate, Slideshow, Zoom Playback Media: SD card, USB flash drive Connectivity Front / Side connections: USB, SD/SDHC Card Rear Connections: Digital optical out, HDMI output, CVBS & analog audio L/R output Convenience On-Screen Display languages: Danish, English, Finnish, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Spanish, Swedish, Turkish, Czech, Greek, Hungarian, Russian, Romanian, Slovak, Ukraine EasyLink (HDMI-CEC): One touch play, One touch standby Firmware upgradeable: Firmware upgradeable via USB Subtitle support: .ass, .psb, .smi, .srt, .ssa, .sub, .txt Power Power supply: 230V, 50Hz Power consumption: < 10 W Standby power consumption: < 0.5 W Accessories Included accessories: 2 x AAA Batteries, Audio/Video cable, Remote Control, Power cord, User Manual, World Wide Warranty leaflet Dimensions
GOLDMASTER HDM 173 1080P 24 fps 60 HZ video izleyebilme 1.3 v HDMI / RCA çıkışı Spidf optik ses çıkışı ile 7.1 ses çıkışı eSata çıkışı ile daha hızlı veri aktarımı Wifi dongle desteği ile kablosuz ağ bağlantısı İçerisine 2 TB'ye kadar sata HDD takabilme USB portu ile 2 TB'ye kadar HDD ve USB flash bellek destekleme SD kart okuyucu Dahili aktif soğutucu fan Bilgisayar bağlantısı ile direkt olarak bilgisayara bağlama özelliği Bittorent desteği ile torrent dosyalarınız üzerinden dosya paylaşımı Web control Arayüzü ile bilgisayarınız üzerinden cihazı kontrol edebilirsiniz. FTP özelliği ile dosya paylaşımı Nas/Samba özelliği ağda veri paylaşımı HDD boyut ve kapasite 3.5" (sata/USB 2.0) 160GB/250Gb/500GB/1TB/2TB harici ve dahili HDD takılabilir HDMI versiyonu HDMI 1.3v Ses formatları MP3/wma/ogg/flac/wav/LPCM/ADPCM Video Kodekleri MPEG1/WMV9/VC1/H-264/HP/RM/RMVB8-9-10/AVS HD Alt yazı desteği SRT/SSA/SMI/IDX+SUB Fotograf jpeg/jpg/bmp/gıf/tiff Ses / Video çıkşları HDMI 1.3v / RCA /Spdif Veri aktarımı USB 2.0 / USB device / SD / Sata Video Formatları FLV/AVI/VOB/ISO/MKV/MOV/MP4/MPEG/TS/WMV/DAT/IFO/RM/RMVB/M2TS
Philips 4000 almayi bende dusunuyorum. everest 555 yari fiyatina bir urun.bende bu urunler kullaniciyi uzer mi diye dusunuyorum bu farki vermeye deger mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bilmiyorum ki benim kafamı da goldmaster karıştırıyor. mağazaya gidip denemeyi düşünüyorum.
Ben olsam philips alırdım. HMP 3000/12 kullanıcısıyım. Binde bir cihaz kilitleniyor o kadar.
30-40 gb lık filmlerde bile gayet iyi iş çıkarıyor.